Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Autor
Idemo Lampard, vrati nam osmijehe na lica. Auu s kakvim ce se osjecajem docekati pocetak sezone i prve utakmice ako Frank preuzme, odavno nije ovako bilo. Jebes i zabranu i lose igrace u ekipi.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Ahahahahha.

Ako Lampard dođe brzo će on bit pred zidom kao uostalom svaki drugi trener.

Ovdje od ove dječurlije se nikad niko nije šparao. Ćim je neko upao u lošu formu odma se udaralo po njemu.

Izgleda da se vračaju Lampard i Drogba s njim. Tu se pričalo i o Cechu. Jebote još će na kraju cijela stara garda završit u klubu.

I onda za sezonu, dvije tjeraj sve kak to vec ide kod nas... xD

https://m.24sata.hr/sport/gotovi-problemi-s-napadacima-lampard-u-klub-vraca-i-drogbu-634938
Svaka čast Lampardu na svemu što je uradio kao igrač za klub, ali ja bi bio daleko sretniji da nam dođe Ragnick.

S njim vidim puno veću perspektivu kluba

Jebote koje kompetencije imaju ti naši bivši igrači osim da su eto bivši igrači i legende. Nije mi to baš dat u ruke drogbi, cechu takve pozicije, ipak bih tu nekog sa nekakvim znanjem. I ovo sa lampardom je velika kocka već, nakon samo godine dana trenerskog iskustva i to sa derbyjem, ne znam baš. Nekako se nadam kako će uspjeti ali nisam najoptimističniji

Cemu pesimizam prema nasim igracima, otkud znate da se Cech nece snaci na poziciji sportskog direktora. Nismo mi jedini klub koji ce postaviti igraca bez iskustva na vazne pozicije, pa evo Bayern Munchen je postavio Salihamodzica koji nije imo iskustva, Juventus postavio Nedeveda isto bez iskustva.

Barcelona stavila Guardiolu bez iskustva, pa eto šta se desi. Naravno, to je samo jedan od 10 da uspiju, ali treba znati da je Lampard jedan od igrača koji odlično razumiju igru i neko za koga se govori da ima visok IQ. Eto u tom Derby-u sa mladim igračima, koji vjerovatno nemaju kvalitet da kolektivno igraju Premijer Ligu, došao na korak do promocije.

Barcelona stavila Guardiolu bez iskustva, pa eto šta se desi. Naravno, to je samo jedan od 10 da uspiju, ali treba znati da je Lampard jedan od igrača koji odlično razumiju igru i neko za koga se govori da ima visok IQ. Eto u tom Derby-u sa mladim igračima, koji vjerovatno nemaju kvalitet da kolektivno igraju Premijer Ligu, došao na korak do promocije.

Treba reci kako je i prosle godine derby igrao playoff, tako da i nije sad neki wow rezultat
Po svim kriterijima Lampard je uspio preskociti ocekivanja u Derbyu, igrali su dobar i atraktivan fudbal tako da nemojte podcjenjivati njegov uspjeh koji je ponovio kao prosle godine kad je tim bio slabiji.

Ne mislim da ce Lamps prihvatiti ponudu.
On najbolje zna kako funkcioniše Celsi, i da je trener samo marioneta.

Pise se da mu je Roman obecao dvije sezone da se dokaze

Dvije sezone od koje je jedna u kojoj ne može dovesti ni psa da mu bude kućni ljubimac. U toj drugoj bi vjerovatno morao promijeniti 70% ekipe da pokuša biti konkurentan. Sad ćemo vidjeti našu politiku kluba razvijanja mladih igrača i da li se to uopšte isplati. Zbog toga smo dobili zabranu još samo da vidimo kakvi su ti igrači u vatri.

Ako ništa, barem znamo da je Lampard neko koga nam niko neće moći uzeti i ko bi uvijek želio da ostane kod nas što je duže moguće. Bez par sezona nama nema velikog uspjeha, vidite koliko je Klopp gradio, koliko Pochetinno gradi, pa opet samo ovo finale Lige Prvaka, a početna osnova nam je tu negdje.

Samo neka rijese to s lampardom sto prije ako misle njega, da se moze krenut sa poslom, ima tu puno toga za obavit. Ako ne, neka uzmu onda koga vec planiraju, nadam se kako se nece to sada razvuci tjednima

https://twitter.com/ODDSbible/status/1140252843829604352?s=20

Tu je Kepa ako se ista zakomplicira, tako da smo bez brige

Navodno Lampard dolazi za menadžera, pomoćnici će mu biti Drogba i Zola. Sportski direktor Čech. A Marina se povlači iz posla. Opet sve to po meni neće biti dovoljno ako nam glavne violine budu Pedro i Willian.

Navodno Lampard dolazi za menadžera, pomoćnici će mu biti Drogba i Zola. Sportski direktor Čech. A Marina se povlači iz posla. Opet sve to po meni neće biti dovoljno ako nam glavne violine budu Pedro i Willian.

Opet to nista nije istina. Zola ode kada mu istekne ugovor. Drogbu samo the sun spomenuo, tako da od toga nema nista.

Sumnjam, najave su kako zola odlazi. Marina nema sanse da ode, jedino je ovo za cecha vjerojatno istina i za lamparda kao trenera
Standard je objavio da je Lampard informisao upravu Derbya da zeli preuzeti Chelsea. Znaci ide ka dobrom smijeru, isto se pise da ce ove sedmice biti obavljen razgovor face to face Abramovic-Lampard.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.