Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

https://twitter.com/Matt_Law_DT/status/1140685921110679552?s=20

Dolazi i jody morris kao asistent te cijela nova ekipa vjerojatno
https://twitter.com/Matt_Law_DT/status/1141007029160599552?s=20

Samo problemi, sada i sa kvotom domacih igraca u ligi prvaka. Jos jedan razlog da se okrenemo akademcima i rjesimo nepotrebnog skarta.
Homegrown qualified players who would have to be included on Chelsea's UEFA A-list next season:

Danny Drinkwater

Ross Barkley

Ruben Loftus-Cheek (club-trained)

Andreas Christensen (club-trained)

Tammy Abraham (club-trained)

Fikayo Tomori (club-trained)

As it stands, the club only have six homegrown players, two short of the required amount.

Chelsea would have to top up their 'A-list' with homegrown players otherwise eligible for the 'B-list', leaving the new boss with at least two fewer spots in his squad.

Uh kakve nam se igračine vraćaju, Popivoda nam je falio, bio je u nemilosti kod Sarrija. Lampard će izvući maksimum iz našeg ponajboljeg veznjak zajedno sa Bakayokom koji se također vraća. Kakve igračine, nevjerovatno. Neka mu je Bog na pomoći sljedeće sezone. Valja od govana pokušati napraviti pitu.

Homegrown qualified players who would have to be included on Chelsea's UEFA A-list next season:

Danny Drinkwater

Ross Barkley

Ruben Loftus-Cheek (club-trained)

Andreas Christensen (club-trained)

Tammy Abraham (club-trained)

Fikayo Tomori (club-trained)

As it stands, the club only have six homegrown players, two short of the required amount.

Chelsea would have to top up their 'A-list' with homegrown players otherwise eligible for the 'B-list', leaving the new boss with at least two fewer spots in his squad.

Uh kakve nam se igračine vraćaju, Popivoda nam je falio, bio je u nemilosti kod Sarrija. Lampard će izvući maksimum iz našeg ponajboljeg veznjak zajedno sa Bakayokom koji se također vraća. Kakve igračine, nevjerovatno. Neka mu je Bog na pomoći sljedeće sezone. Valja od govana pokušati napraviti pitu.

A sta je sa ostalim igracima koji su club trained?  Smijesna prica. Drinkwater nece opet biti dio tima, isto kao sto ni prosle nije bio.

Sve su jace glasine kako ce potpisati Lamps ovaj tjedan 3 godisnji ugovor, bilo bi lijepo kad bi to bilo sutra
Imat ce lampard prvu priliku za trofej vec 14.8. kada igramo protiv liverpoola superkup. To je taman prije pocetka sezone i bas me zanima kako cemo izgledati
Calciomercato i Sportitalia je prenio istu informaciju kao Gazetdellsport da ce Lampard potpisati do kraja sedmice na 3 godine.
Moglo bi se ovo rešiti već jednom, gledam nemci završe pojacanja pre početka roka, a mi kao indijanci, nemamo trenera do 10 dana pre početka sezone.

Nicolo Schira tacnije iz calciomercata. Prosjecan novinar, bez nekih narucitih izvora, samo naglaba, jer se spominjalo na pocetku taj trogodisnji ugovor. I sad on stavio da je to zavrseno tako.

U stvarnosti jos nije kontaktiran Derby, ali vjerovatno zele dati trogodisnji ugovor i da dodje Jody Morris uz Lampsa.

Imacemo prije utakmicu sa Unitedom u ligi jer liga pocinje 10 augusta.

Nesto sam mislio kako pocinje uvijek krajem 8. mj. Uh koje dvije pocetne utakmice, vatreno krstenje
Objavio je Simon Johnson da se Chelsea kao nada da bi mogli do kraja sedmice sredit sve. Takodjer navodi trogodisnji ugovor, mada ja ne vjerujem da iko ista zna.

Nebi me iznenadilo da je sve vec dogovoreno ili cak suprotno, da uopste nismo zainteresovani za Lampsa. Sve je moguce.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.