8. juni 2019.7 god. comment_287227 Juventus prije svega igra kao tim, doduše bar je igrao do ove sezone. I nije to sigurno prošlo bez trenerove zasluge. Prijavi
11. juni 2019.7 god. comment_287297 Od danas se počeo spominjati i Benitez hehe.Sent from my SM-G920F using Tapatalk Prijavi
11. juni 2019.7 god. comment_287298 Od danas se počeo spominjati i Benitez hehe. Sent from my SM-G920F using Tapatalk Neka vrate Beniteza i ja se odricem Chelsea. Pa to bi bilo dno dna. Prijavi
11. juni 2019.7 god. comment_287299 Samo Lampard dolazi u obzir. Spominje se da ce Sari sutra zvanicno preuzeti Juventus. Prijavi
11. juni 2019.7 god. comment_287300 Cuj Benitez. Ma i novinari nemaju pojma, pa idu od imena do imena pa koga potrefe. Volio bih da cim prije rijese pitanje trenera, ubrzo ce predsezona pocet, a ima posla i do tada puno, treba sve pripremiti. Mada kakvo je rukovodstvo, najvjerovatnije ce igraci sami sebe trenirat pola Jula, dok se ovi sjete trenera naci. Smijesni smo, malo je reci. Prijavi
11. juni 2019.7 god. Autor comment_287302 Tacno sam znao da ce neko debelog konobara spomenut. Ko je taj tamo u Upravi sto je njega predlozio, taj treba momentalno otkaz dobiti.Dajte Lamparda i ne serite.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
11. juni 2019.7 god. comment_287303 Top imena se vrte, sve vrhunski treneri u pm.Tko god da dode od ovih spomenutih degradacija je trenutno u odnosu na sarrija Prijavi
11. juni 2019.7 god. comment_287305 Zar smo tako nisko pali da nam se za klupu spominju takva imena. Sutra u medijima očekujem Moyesa. Prijavi
11. juni 2019.7 god. comment_287306 A zašto bi i jedan normalan trener htio doć kod nas? U klub u kojem ni jedan trener ne može izdržat duže od 2 godine, u klub u kojem se rješavaju trenera koji je završio 3. i osvojio EL u prvoj sezoni, u klub s katastrofalnom transfer politikom gdje ćemu se konstantno dovodit škart igrači i onda očekivat neki rezultati s tim škartom. I još svemu tome pridodaj i ovaj ban? Pa za trenere koji pristanu ovdje doć vać samim time što su pristali doć pokazuje da nisu baš pametni. Osuđeni smo ili na škart trenere ili na naku legendu koja ipak pristane doć zbog povezansoti klubom iako zna da nije dobra poslovna odluka... Prijavi
11. juni 2019.7 god. comment_287307 A zašto bi i jedan normalan trener htio doć kod nas? U klub u kojem ni jedan trener ne može izdržat duže od 2 godine, u klub u kojem se rješavaju trenera koji je završio 3. i osvojio EL u prvoj sezoni, u klub s katastrofalnom transfer politikom gdje ćemu se konstantno dovodit škart igrači i onda očekivat neki rezultati s tim škartom. I još svemu tome pridodaj i ovaj ban? Pa za trenere koji pristanu ovdje doć vać samim time što su pristali doć pokazuje da nisu baš pametni. Osuđeni smo ili na škart trenere ili na naku legendu koja ipak pristane doć zbog povezansoti klubom iako zna da nije dobra poslovna odluka... Slazem se sa svim, samo bih nadodao kako sada nismo sutnuli trenera, nego on nas. Jednostavno ide gdje ima bolje uvjete i bolju ekipu, a mi se nismo ni potrudili zadrzati ga, nama je svejedno Prijavi
11. juni 2019.7 god. comment_287308 Citam maloprije da Alegri ima najvece sanse, koji smo mi idioti. Prijavi
11. juni 2019.7 god. Autor comment_287310 Chelsea won't comment at all on managerial process but my sources tell me they don't think there is anything in the Rafa Benitez link coming from Italy. Any angry fans can probably relax.- Matt LawA neko je napisao da su odrzali sastanak s Lampardom. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
11. juni 2019.7 god. comment_287312 Evo goal je objavio da su obavljeni razgovori sa Lampardom ali da ima jos kandidata. Prijavi
11. juni 2019.7 god. comment_287313 A zašto bi i jedan normalan trener htio doć kod nas? U klub u kojem ni jedan trener ne može izdržat duže od 2 godine, u klub u kojem se rješavaju trenera koji je završio 3. i osvojio EL u prvoj sezoni, u klub s katastrofalnom transfer politikom gdje ćemu se konstantno dovodit škart igrači i onda očekivat neki rezultati s tim škartom. I još svemu tome pridodaj i ovaj ban? Pa za trenere koji pristanu ovdje doć vać samim time što su pristali doć pokazuje da nisu baš pametni. Osuđeni smo ili na škart trenere ili na naku legendu koja ipak pristane doć zbog povezansoti klubom iako zna da nije dobra poslovna odluka... Jest to sve tačno, ali me čudi da mediji izuzev Alegrija ne spominju nijednog elitnog trenera, a mediji uglavnom špekulišu i lažu. Prijavi
11. juni 2019.7 god. Autor comment_287316 A zašto bi i jedan normalan trener htio doć kod nas? U klub u kojem ni jedan trener ne može izdržat duže od 2 godine, u klub u kojem se rješavaju trenera koji je završio 3. i osvojio EL u prvoj sezoni, u klub s katastrofalnom transfer politikom gdje ćemu se konstantno dovodit škart igrači i onda očekivat neki rezultati s tim škartom. I još svemu tome pridodaj i ovaj ban? Pa za trenere koji pristanu ovdje doć vać samim time što su pristali doć pokazuje da nisu baš pametni. Osuđeni smo ili na škart trenere ili na naku legendu koja ipak pristane doć zbog povezansoti klubom iako zna da nije dobra poslovna odluka... Ne slazem se. Chelsea je idealna sredina bas zato sto poslije tog posla i dalje imas brdo fantasticnih prilika. Eto ti primjera Mourinha poslije nas i dalje je imao vrhunske ponude, a poslije otkaza u Unitedu niko ga vise nece. Zato i jesmo imali uvijek top trenere kad smo htjeli, jer bez obzira na kratko trajanje ljudi zele doci i trenirati Chelsea. Sarri je sada dobio priliku da uzme prvi trofej u zivotu i ponudu Juventusa. Opet ponavljam, sam je zelio otici. Znaci nisu bas pametni Mourinho, Conte ili Sarri. I opet se suska da bi recimo Allegri bio voljan preuzeti posao. Uprkos zabrani transfera i cijeloj situaciji koju navodis. E sad mi ako uzmemo klupsku legendu ne znaci da nismo imali imali izbora, vec da smo odlucili da pokusamo nesto novo. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
12. juni 2019.7 god. comment_287323 SkySports napisao da Chelsea uopste nije kontaktirao Derby za Lamparda https://www.skysports.com/football/news/11668/11740366/maurizio-sarri-deal-could-trigger-frank-lampard-approach-from-chelsea Derby have not received an approach for Lampard, Sky Sports News understands Prijavi
13. juni 2019.7 god. comment_287330 https://twitter.com/cfbayern/status/1139081419488202754?s=20 Who? Prijavi
13. juni 2019.7 god. comment_287331 Top trener. Bundesliga godinama unazad raspolaze odlicnim trenerima. Ragnick je uveo Hoffenhajm iz druge lige, odmah te sezone zavrsio drugi u Bundeligi. Kasnije uspjesno vodio Schalke i i cak u ligi sampiona bio izuzetno dobar. Poznat je po veoma atraktivnoj igri i promociji mladih igraca sto je nama trenutno itekako bitno. Ne kazem da sam za njegovo dovodjenje, idalje sam za Lamparda ili ostanak Sarrija, ali mislim da su Njemacki treneri izuzetno dobri strucnjaci. Prijavi
13. juni 2019.7 god. comment_287333 Može i ovaj Nijemac, može i Sarri, može i Allegri, ali Lampard nikako. Prijavi
13. juni 2019.7 god. comment_287335 Leipzig je imao najbolju odbranu prošle sezone u Bundesligi, a pritom nisu igrali defanzivno (protiv vecine ekipa) Prijavi
13. juni 2019.7 god. comment_287336 Top trener. Bundesliga godinama unazad raspolaze odlicnim trenerima. Ragnick je uveo Hoffenhajm iz druge lige, odmah te sezone zavrsio drugi u Bundeligi. Kasnije uspjesno vodio Schalke i i cak u ligi sampiona bio izuzetno dobar. Poznat je po veoma atraktivnoj igri i promociji mladih igraca sto je nama trenutno itekako bitno. Ne kazem da sam za njegovo dovodjenje, idalje sam za Lamparda ili ostanak Sarrija, ali mislim da su Njemacki treneri izuzetno dobri strucnjaci. pa bio bi red i da dovedemo jednog njemca, dosta je vise portugalaca i italijana. svakako sam za Ragnicka, vidim na tom gore twitu pise jedan taj Christian Falk sto prenosi tu glasinu, da je pogodio transfer za Pulisicia u tacnom iznosu koliko smo ga platili Prijavi
13. juni 2019.7 god. comment_287337 Alegri potvrdio da pauzira godinu dana, znaci on definitivno otpada. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.