Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Od danas se počeo spominjati i Benitez hehe.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Neka vrate Beniteza i ja se odricem Chelsea. Pa to bi bilo dno dna.

Cuj Benitez. Ma i novinari nemaju pojma, pa idu od imena do imena pa koga potrefe.

Volio bih da cim prije rijese pitanje trenera, ubrzo ce predsezona pocet, a ima posla i do tada puno, treba sve pripremiti.

Mada kakvo je rukovodstvo, najvjerovatnije ce igraci sami sebe trenirat pola Jula, dok se ovi sjete trenera naci.

Smijesni smo, malo je reci.
  • Autor
Tacno sam znao da ce neko debelog konobara spomenut. Ko je taj tamo u Upravi sto je njega predlozio, taj treba momentalno otkaz dobiti.

Dajte Lamparda i ne serite.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Top imena se vrte, sve vrhunski treneri u pm.Tko god da dode od ovih spomenutih degradacija je trenutno u odnosu na sarrija

A zašto bi i jedan normalan trener htio doć kod nas? U klub u kojem ni jedan trener ne može izdržat duže od 2 godine, u klub u kojem se rješavaju trenera koji je završio 3. i osvojio EL u prvoj sezoni, u klub s katastrofalnom transfer politikom gdje ćemu se konstantno dovodit škart igrači i onda očekivat neki rezultati s tim škartom. I još svemu tome pridodaj i ovaj ban? Pa za trenere koji pristanu ovdje doć vać samim time što su pristali doć pokazuje da nisu baš pametni.

Osuđeni smo ili na škart trenere ili na naku legendu koja ipak pristane doć zbog povezansoti klubom iako zna da nije dobra poslovna odluka...

A zašto bi i jedan normalan trener htio doć kod nas? U klub u kojem ni jedan trener ne može izdržat duže od 2 godine, u klub u kojem se rješavaju trenera koji je završio 3. i osvojio EL u prvoj sezoni, u klub s katastrofalnom transfer politikom gdje ćemu se konstantno dovodit škart igrači i onda očekivat neki rezultati s tim škartom. I još svemu tome pridodaj i ovaj ban? Pa za trenere koji pristanu ovdje doć vać samim time što su pristali doć pokazuje da nisu baš pametni.

Osuđeni smo ili na škart trenere ili na naku legendu koja ipak pristane doć zbog povezansoti klubom iako zna da nije dobra poslovna odluka...

Slazem se sa svim, samo bih nadodao kako sada nismo sutnuli trenera, nego on nas. Jednostavno ide gdje ima bolje uvjete i bolju ekipu, a mi se nismo ni potrudili zadrzati ga, nama je svejedno
  • Autor
Chelsea won't comment at all on managerial process but my sources tell me they don't think there is anything in the Rafa Benitez link coming from Italy. Any angry fans can probably relax.
- Matt Law

A neko je napisao da su odrzali sastanak s Lampardom.

Jest to sve tačno, ali me čudi da mediji izuzev Alegrija ne spominju nijednog elitnog trenera, a mediji uglavnom špekulišu i lažu.

• Autor

Ne slazem se. Chelsea je idealna sredina bas zato sto poslije tog posla i dalje imas brdo fantasticnih prilika. Eto ti primjera Mourinha poslije nas i dalje je imao vrhunske ponude, a poslije otkaza u Unitedu niko ga vise nece. Zato i jesmo imali uvijek top trenere kad smo htjeli, jer bez obzira na kratko trajanje ljudi zele doci i trenirati Chelsea.

Sarri je sada dobio priliku da uzme prvi trofej u zivotu i ponudu Juventusa. Opet ponavljam, sam je zelio otici.

Znaci nisu bas pametni Mourinho, Conte ili Sarri.

I opet se suska da bi recimo Allegri bio voljan preuzeti posao. Uprkos zabrani transfera i cijeloj situaciji koju navodis.

E sad mi ako uzmemo klupsku legendu ne znaci da nismo imali imali izbora, vec da smo odlucili da pokusamo nesto novo.

Top trener. Bundesliga godinama unazad raspolaze odlicnim trenerima. Ragnick je uveo Hoffenhajm iz druge lige, odmah te sezone zavrsio drugi u Bundeligi. Kasnije uspjesno vodio Schalke i i cak u ligi sampiona bio izuzetno dobar. Poznat je po veoma atraktivnoj igri i promociji mladih igraca sto je nama trenutno itekako bitno.

Ne kazem da sam za njegovo dovodjenje, idalje sam za Lamparda ili ostanak Sarrija, ali mislim da su Njemacki treneri izuzetno dobri strucnjaci.

Top trener. Bundesliga godinama unazad raspolaze odlicnim trenerima. Ragnick je uveo Hoffenhajm iz druge lige, odmah te sezone zavrsio drugi u Bundeligi. Kasnije uspjesno vodio Schalke i i cak u ligi sampiona bio izuzetno dobar. Poznat je po veoma atraktivnoj igri i promociji mladih igraca sto je nama trenutno itekako bitno.

Ne kazem da sam za njegovo dovodjenje, idalje sam za Lamparda ili ostanak Sarrija, ali mislim da su Njemacki treneri izuzetno dobri strucnjaci.

pa bio bi red i da dovedemo jednog njemca, dosta je vise portugalaca i italijana.

svakako sam za Ragnicka, vidim na tom gore twitu pise jedan taj Christian Falk sto prenosi tu glasinu, da je pogodio transfer za Pulisicia u tacnom iznosu koliko smo ga platili

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.