Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Guus Hiddink

Istaknuti odgovori

[quote name='Twelfth Man' timestamp='1327500031' post='20269']
Kako smo ladno tada bili prejaki. Igrali smo tako tecno a opet bez imalo straha i gresaka u odbrani... Razbili Barcelonu u dvije utakmice. I ja dajem lijevo jaje da bismo osvojili LS te godine da nam je UEFA dopustila da igramo finale...

Ko zna kada cemo biti opet tako jaki, ali kljuc lose motivacije igraca i nezalaganja lezi u odlasku Willkinsa. Budale mu urucile otkaz... To je veca greska od dovodjenja Torresa.
[/quote]

uuu da tog se još sjećam nakon prvih 10 kola svi su nas proglasili prvacima , doduše na kraju su ti isti srali kako se nnemože nakon 10 kola bit prvak kako svi jednom padnu u ormi bla bla.... al da je on ostao mislim da bi te godine osvojili i PL i LP a možda i FA cup on je bio glavni baja , kao neki mafijaš vukao konce iz sjene a i volio je klub. Kad bi mogao izabrat novog trenera sad to bi bili def Mou Hiddink ili Ray makar ako bi uzeo jednog od prve dvojce Raya bi za pomoćnika, definitivno jedan od najdražih ljudi ako ne i najdraži koji je radio u Chelsiju

skoro zaboravi o Hiddinku reć velik trener još veći taktičar, mislim da je i njemu žao ko psu što je tad otišao iz Chelsija jer je s njim mogao osvojit puno , a ovako se vucarao po osrednjim reprezentacijama i nije ostvario ništa....
  • Odgovori 620
  • Pregledi 45,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

[quote name='Vinko' timestamp='1327514072' post='20326']

uuu da tog se još sjećam nakon prvih 10 kola svi su nas proglasili prvacima , doduše na kraju su ti isti srali kako se nnemože nakon 10 kola bit prvak kako svi jednom padnu u ormi bla bla.... al da je on ostao mislim da bi te godine osvojili i PL i LP a možda i FA cup on je bio glavni baja , kao neki mafijaš vukao konce iz sjene a i volio je klub. Kad bi mogao izabrat novog trenera sad to bi bili def Mou Hiddink ili Ray makar ako bi uzeo jednog od prve dvojce Raya bi za pomoćnika, definitivno jedan od najdražih ljudi ako ne i najdraži koji je radio u Chelsiju

skoro zaboravi o Hiddinku reć velik trener još veći taktičar, mislim da je i njemu žao ko psu što je tad otišao iz Chelsija jer je s njim mogao osvojit puno , a ovako se vucarao po osrednjim reprezentacijama i nije ostvario ništa....
[/quote]

i prilikom ne ostvarivanja ničega je dobre pare pobro :P
[quote name='chelseathebest' timestamp='1327516471' post='20344']

i prilikom ne ostvarivanja ničega je dobre pare pobro :P
[/quote]

a čuj ja ipak mislim da je on čovjek koji ima sportski duh kojem su važniji trofej , možda sam u krivu.
A i činjenicaje da je Roman pun ko Maja Morales bome bi i u Chelsiju zaradio ogromnu lovu možda čak i više tako da u kojem god smjeru gledaš krivo je odabrao ikao što rekoh mislim da mu je sad žao al jebaj ga....
  • 3 sedmice kasnije...
[quote name='sisa01' timestamp='1329510003' post='27278']
Mozes ga prebaciti u podforum bivsi ;)
[/quote]
Tako je. Ova funkcija u klubu ne postoji a pogotovo je ne obnaša Guus.
Možda je on Romanov pajdo i međusobno pričaju o stanju u klubu, ali nikakvu ulogu on ne igra oficijelno. Sad je trener Anzhija i sretno mu.
kolko sam skužio za godinu i pol 15 milijuna će dobit , e to se zove ubost lovu, a i Anzi je prava prilika da se napravi velik klub ima sve uvjete odličan je trener i stvarno može dič klub i od njega napravit stalne sudionike Europskih natjecanja , parvi mali izazov napravit veliki klub woooooww kako bi bilo zanimljivo s tim se uhvatit u koštac
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1321015158' post='6378']mourinhu stvara ekipu a guus je dosa pred gotov čin[/quote]

Mislis ekipu koju je stvorio Ranieri? Da se ne zezamo, zbog vatrenog Italijana je Terry usao u prvu postavu, Lampard i Cech su njegovi bili.
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1329515677' post='27308']
anzi ce postat masinerija
[/quote]
Hoce , hoce za jedno 15 godina !
ma već iduće sezone Anzi ce bit super, a narednih par sezona će i igrat LP dok u narednih 5 već ih vidim kao ozbiljne konkurente za LP, iamju para mogu posložit ekipu, nemaju tako jaku ligu pa će za važne utakmice moć odmarat igrače, doveli su Guusa d ih posloži i u narednim vremenima Anzi će bit jak klub vidjet ćete, Guus će njih poslžit, takvo nešto bi volio i u Chelsiju da se dovede trener koji zna može a opet mlaÄ‘i, pa da ostane složi ekipu i da bude nešto kao Manchi SAF, a ne da se mjenjaju ko šlape svaku sezonu-dvije.
Heh, jel vi znate koliko oni moraju da lete za svaku utakmicu? Nisu oni bre iz Moskve :) Lako ovima iz Evrope da trckaraju svaki vikend, ovi maltene prelaze pola Evrope da bi otisli na vecinu meceva. To ce i te kako se odraziti na njihovu spremnost. Da ne pricamo o zimi i to da oni ne igraju tada...
Anži - umjetna i plastična ekipa! Osnovani 1991. (stariji ja od tog kluba), treniraju u Moskvi. Stvarno su tuga od kluba, taman da imaju novca kao City i Chelsea zajedno.
mislio sam da bar Chelsijevi navijači nemoaju takvo mišljenje al mogu ti reć Cae da se ovom od tebe nisam nadao, ja sam takve stvari proživljavao proživljavam i proživljavat ću vjerojatno kao i vi, i nije za poželjet pa tako ne želim ni Anžijevim navijačima, to je glupost ne postoje plastični i umjetni klubovi to je samo isprika i izljevi jada od Unitedovih,Arsenalovih i Liverpoolovih navijača od kojih smo proteklih godina svih bolji jedino se United može usporeÄ‘ivt s nama al svejedno smo im njveća konkurencija , tako da su od jad amorali vrijeÄ‘at jer su oni mislili da svaki igrač bolji treba grat za njih svi trofeji trebaju ić njima svi trebaju voljet njih i o njima hvalospjeve pisat samo zato što su osvojili trofej prije sto godina pa onda nitko nesmije njima bit ni blizu a kamoli klub kojeg je netko kupio, i što je najgore navijači ispaštaju ni krivi ni dužni nit su oni silili bogatašeda kupuju klub nit ih tjeraju da bacaju novce na pojačanja i kojekakve trenere i dodatne gluposti.
Tako da Cae ja razumijem da svatko ima svoje mišljenje i ukus i svačije cjenim pa tako i tvoje al mislim da ovo nije bilo ljepo pogotovo jer ti vjerojatno znaš kako je to bit umjetnina naftaš i ostali nadimci vjerojatno nikom drugom smješni nego navijačima gore spomenutih klubova.
Izvini ako sam te uvrijedio.
slažem se

a i nemamo im mi pravo ništa reći jer smo mi isto oživili Romanovom injekcijom
isto tako je i glupo kad netko Cityu govori da su umjetni jer je konačno netko uložio u njih

zapravo, kad bolje pogledaš, novci i jesu sredstvo kojim se osvajaju titule
nekad se ulagalo mnogo u united, liverpool, real i ostale pa su ti klubovi i osvajali titule
mi nismo jer nitko nije ulagao tolike pare u nas i nismo se mogli nositi s budžetima koje su imali ti klubovi
[quote name='chelseathebest' timestamp='1329833788' post='28548']
slažem se

a i nemamo im mi pravo ništa reći jer smo mi isto oživili Romanovom injekcijom
isto tako je i glupo kad netko Cityu govori da su umjetni jer je konačno netko uložio u njih

zapravo, kad bolje pogledaš, novci i jesu sredstvo kojim se osvajaju titule
nekad se ulagalo mnogo u united, liverpool, real i ostale pa su ti klubovi i osvajali titule
mi nismo jer nitko nije ulagao tolike pare u nas i nismo se mogli nositi s budžetima koje su imali ti klubovi
[/quote]

da da, navijači tih klubova misle d je netko došao od pepela napravio klub, znoji krv i kikirikejm plaćao igrače pa su usprkos svemu tome osvojili trofeje, i u Arsenal i u real se ulagao novac samo što oni tad nisu bili ni živi nit znaju za to , al zato znaju pljunut Chelsea umjetan klub, CSKA , Rusku klub itd.
Dragi Cera, takva ce ekipa biti jaka samo jedan mali period, kasnije ce biti manja od Hull City-a. Ma bez obzira na njihov buÄ‘et oni su veci klokani mislim na vlasnike kluba i upravu, sto ne kupuju igrača kao sto to rade poznati europski klubovi tipa Chelsea, ManU, Barcelona itd. Oni kupuju igrace koji su vec iskoristeni i daju im premocno visoku platu, a ti igraci ce im raditi samo 10% od svega sto oni traže. Žalosno šta pojedini klubovi rade od fudbala, ovo danas nije fudbal ovo je biznis.
  • 2 sedmice kasnije...
  • 5 sedmica kasnije...
[quote name='Caeruleus' timestamp='1333649885' post='39824']
Naš čovjek bio i ostao:

[url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/1060-hiddink-chelsea-ce-izbaciti-barcu-uz-posteno-sudenje.html"]http://chelseabalkan...no-sudenje.html[/url]

Valjda će pomoći Di Matteu.
[/quote]

definitivno čovjek kojeg bi RDM mogao nazvat i pitat za mišljenje i savjet, a pitat iskusnijeg kolegu za savjet sigurno nije sramota :) mislim da bi njegovi savjeti mogli ouno pomoć RDM-u :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.