21. februar 2016.10 god. comment_251608 Najbolji taktičar i trener koji nas je vodio. Sve radi sa razlogom, kako sam već rekao. Čudo je i čak sam i ja iznenadjen kako nas je vratio na pravi put poslije ponora u kome nas je Jose ostavio. Bilo bi lijepo da ostane, ili bar dobije neku funkciju u klubu ako već ne želi biti trener. Prijavi
22. februar 2016.10 god. comment_251670 Hidink je izjavio da na kraju sezone sigurno napusta klub, ali da ostaje zivjeti u Londonu i da ce redovno dolaziti na utakmice kao navijac kluba. Prijavi
22. februar 2016.10 god. comment_251673 Treba mu dati neku funkciju u klubu, ocajnicki nam je potrebna bolja veza na relaciji trener - Uprava. Inace, ekipa se dize psihicki, to je u ovom momentu kljucno. Forsira neki blag pristup sa igracima(prema nekima i preblag), ali to je vazno za ocuvanje pozitivne atmosfere unutar ekipe. Ako ce nesto da spasi sezonu bice to da se igraci podsete kako je sve funkcionisalo savrseno, dok su bili tim, zajednica. Prijavi
22. februar 2016.10 god. comment_251695 Zamjerke moraju ici na drzanje momaka na klupi u situacijama kad su mogli igrat... i to sto je Rubena skroz otpisao Skoro sve ostalo radi mnogo dobro, profesionalno i "tiho" sto su svi prizeljkivali, mada s druge strane ja sam ocekivao ofanzivnijeg Guusa. Vidjet cemo sta nam sprema za PSG Prijavi
23. februar 2016.10 god. comment_251698 Najbolji taktičar i trener koji nas je vodio. Sve radi sa razlogom, kako sam već rekao. Čudo je i čak sam i ja iznenadjen kako nas je vratio na pravi put poslije ponora u kome nas je Jose ostavio. Bilo bi lijepo da ostane, ili bar dobije neku funkciju u klubu ako već ne želi biti trener. Mourinho ima tri naslova prvaka, Hiddink pišljivi FA cup, toliko o tome Treba mu dati neku funkciju u klubu, ocajnicki nam je potrebna bolja veza na relaciji trener - Uprava. Inace, ekipa se dize psihicki, to je u ovom momentu kljucno. Forsira neki blag pristup sa igracima(prema nekima i preblag), ali to je vazno za ocuvanje pozitivne atmosfere unutar ekipe. Ako ce nesto da spasi sezonu bice to da se igraci podsete kako je sve funkcionisalo savrseno, dok su bili tim, zajednica. Ne može se reći nakon pobjede nad trećom ekipom Citya da se išta mijenja u bilo kojem smjeru. Ako prođemo PSG, može se reći takvo nešto, mene više brine da je ekipa igrački limitirani, a ne samo psihički. Tim više je osvajanje Premiershipa prošle sezone bilo i više od uspjeha Prijavi
23. februar 2016.10 god. comment_251699 Može imate Jose hiljadu naslova kad je Hiddink trenutno svjetlosnu godinu ispred njega. Po svemu od taktike do motivacije preko skautinga. Jedan nas je pokopao, drugi vratio u borbu za dva trofeje i to sve za dva mjeseca. Uostalom koliko duže je Mou bio u Eng od Guusa tako da su ti argumenti pobijeni... Prijavi
23. februar 2016.10 god. comment_251703 Može imate Jose hiljadu naslova kad je Hiddink trenutno svjetlosnu godinu ispred njega. Po svemu od taktike do motivacije preko skautinga. Jedan nas je pokopao, drugi vratio u borbu za dva trofeje i to sve za dva mjeseca. Uostalom koliko duže je Mou bio u Eng od Guusa tako da su ti argumenti pobijeni... Tebi je borba za trofeje i osvojeni naslovi ista stvar, zanimljivo. Onda je Wenger najbolji trener na svijetu......... Prijavi
23. februar 2016.10 god. comment_251704 Jel moguce da je uporedio Hiddinkovih pola sezone na klupi sa Mourinhovih 5 godina? Prijavi
23. februar 2016.10 god. comment_251705 Ma štaš ti tu, ograničen. Isto ko klop, neko nas zajebava. Prijavi
23. februar 2016.10 god. comment_251706 Ni ne treba očekivati da advokati vide koliko su stvari krenule na bolje od otkaza Murinju. Prijavi
23. februar 2016.10 god. comment_251710 U redu je kritizirati, ponekad je kritika potrebna. Vidim većina ovdje tu i tamo Hiddinku uputi neku kritiku, možda što se tiče akademaca, što se tiče zamjena ili slično. Sasvim normalno. Ali ovaj čovjek svaku sitnicu prigovara Hiddinku, čovjek prigovara i u utakmicama kada sasvim dobro odigramo, kada sve ide po špagi. Ja takve jadnike pitam - gdje ste bili dok nas je Mourinho svaku utakmicu vodio kao neki trećeligaški trener, gdje ste bili dok je trebalo kritizirati Mourinha. Očito, bili su u njegovom šupku, zato nismo ništa ni čuli od takvih. Prijavi
23. februar 2016.10 god. comment_251712 Upravo tako izgubli su dodir sa realonošču i sad ne vide čuda koja Guus radi. Prijavi
23. februar 2016.10 god. comment_251715 Ne bih rekao da su čuda, normalne stvari, onako kako bi trebalo da bude otprilike. Prethodnih 10 utakmica, od smene prethodnika. Prijavi
23. februar 2016.10 god. comment_251716 Bravo sinak, kakvi smo bili prije prisjeti se. bili smo u kanalu gorem nego u zadnjih 15 ak godina on nas je vratio, prvo je stabilizirao ekupu, nije gubio, napravio dobar razultat protiv PSG a, izbacio City, povratio igrače i napravio od nas tim TIp je došao kod nas prije 2 mjeseca, malo razmisli... Poredi sa Joseom kojeg i sam kritikuješ Poktetino je u Sprursima 2 godine Prijavi
23. februar 2016.10 god. comment_251717 Ne osporavam da nas je povratio i da je krenulo na bolje, samo govorim da ne treba preterivati ni u hvalospevima. Uradio je ono što se očekivalo, zbog čega je doveden, "čudo" je malo prejaka reč, za sada. Prijavi
23. februar 2016.10 god. comment_251718 Guus će biti čudotvorac ako budemo igrali LP dogodine...............Do tada, samo trener ekipe spremne za remont na ljeto. Prijavi
23. februar 2016.10 god. comment_251720 Guus će biti čudotvorac ako budemo igrali LP dogodine...............Do tada, samo trener ekipe spremne za remont na ljeto. Imaš space (dugačka horizontalna tipka pri dnu) da ne trošiš tačkice. Što se tiče posta uopšteno, glup je. Sent from my m2 note using Tapatalk Prijavi
23. februar 2016.10 god. comment_251721 Da je Murinjo ostao do kraja sezone advokati bi govorili da je ustvari cudo sto smo ostal ligi i da je Murinjo cudotvorac.Sent from my SM-G920F using Tapatalk Prijavi
23. februar 2016.10 god. comment_251722 Uzivam u Championovim postovima. :D Drago mi je da postoji protivteza antiMou trolovima. hehe Prijavi
23. februar 2016.10 god. comment_251725 hahahaah Uzice nasao najboljeg druga na forumu :D Vidim kroz slova da mu se brkovi smiju na svaki njegov post :D Prijavi
28. februar 2016.10 god. comment_252075 Mora popraviti postavljanje igrača, jučer nije valjalo baš. Kad napadamo i izgubimo loptu, ima barem 25-30 metara razmaka između veznjaka i zadnje linije, svaka poštenija ekipa nas može iskontirati tako. Koeman je puno bolje radio u obrani, na svakog našeg najboljeg igračau svakom trenutku uvijek trojica (dva iz obrane + korektor iz sredine). Druga stvar je ona koju dobro radi, a to je usko postavljanje obrane, nema opasnosti da nam netko sa 25 metara uvali gol, ali jedino ako svi igraju dobro. Rahman je igrao malo lošije i dobili smo gol. Daleko je još PSG, ali to je ekipa sa jednim porazom cijele ove sezone i taj poraz je bio 1:0 od Reala. Naša pobjeda u toj utakmici bi mogla drastično preokrenuti sezonu, zasada sam još uvijek suzdržan od nekih pozitivnih komentara. Pobjedom u toj utakmici bi samopouzdanje otišlo u nebesa. Sada nam je raspored jako dobar, u sljedećem kolu vjerojatno Norwicha deremo. Prijavi
1. mart 2016.10 god. comment_252303 Veliko postovanje za davanja prilika Traoreu, Kennedyu, konacno, Bane na stoperu, prinudno, ali sta sad i za niz bez poraza, za poboljsanje ekipe na svakom nivou. Ogroman MINUS za izmene koje se vrse nekada kod gotovovih rezultata, tipa danas Norwich, umesto standardnog Williana, Mikela, mogao se probati Pato, da vidimo sta zna, RLC npr... na tome ima ogromnu zamerku. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.