Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Guus Hiddink

Istaknuti odgovori

Svidja mi se kako smo odigrali ima tu njegove zasluge ali najgluplji potez koji je mogao da uradi je uvodjenje Oskara. Popisam se i na njega i na Murinja kad im Oskar jebeni igra dzaba im sve titule obojici. Znaci Kenedi ili Traore bi odigrali 5 puta bolje garantujem zivotom.

KRETEN! Jebo ga Obrvko u čmar ucvali, gledao sam i nisam mogao vjerovati. Pa šta vide u tom Oscaru, jesu li ih njegove obrve zavele ko što zavedu ženine obline?

• Odgovori 620
  • Pregledi 45,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Savršeno odradio svoj posao. Dobio odličan rezultat za revanš. 
Motivirao igrače maksimalno, ovako nisu ginuli dvije, tri godine. Toliko trke je bilo i želje kod igrača. To se odavno nije vidjelo kod nas.
Prvi go je primljen nesretno, ekipa je poslije dobro reagirala.

Nije on kriv što mu je Oscar džoker i što je Eden propao kao Grčka.

Pravi primjer kako jedan iskusan i dobar trener, koji je staložen i koji poznaje psihologiju i taktiku odličnu zna u manje od 2 mjeseca riještiti mnoge probleme u ekipi. Popraviti odnose, stabilizirati ekipu, pripremiti taktiku...
Svaka čast na sjajnom poslu nakon onakve anarhije pod Mourinhom on nam je došao kao bogom dat.

Dodao bih još da je PSG danas puno jača ekipa prije godinu ili dvije što ovo čini još većim uspjehom.

U Revansu Pato mora da mu igra po svaku cenu,ne zanima me njegova forma,fizicka sprema ono sto sam ja gledao u Internacionalu,Milanu taj decko ima veci talenat i znanje od svih fudbalera u Celzija zajedno.

U Revansu Pato mora da mu igra po svaku cenu,ne zanima me njegova forma,fizicka sprema ono sto sam ja gledao u Internacionalu,Milanu taj decko ima veci talenat i znanje od svih fudbalera u Celzija zajedno.

Jesi li ozbiljan ili se salis, nadam se da se salis ? 

Njegova igra u Milanu je za respect ali koja fizicka sprema? Liku se sezona zavrsila pre par meseci i on dozvoli sebi da bude u stanju da mu treba 2 meseca da se vrati u formu. To pokazuje da je nikakav profesionalac, mentalitet nula. Sve i da je najbolji igrac u univerzumu kakvim ga predstavljas znaci on pocinje da igra u punoj formi mozda pocetkom marta znaci ima 2 meseca atomskog fudbala i onda kraj sezone i onda ce mu fizicka sprema opet biti nikakva i kad pocne sezone opet jedno 2 meseca dok se vrati i tako u krug. A tolike povrede ne dolaze jer je sudbina protiv njega i ne da mu da uzme 10 zlatnih lopti nego upravo njegov nacin zivota i neprofesionalizam dovode do povreda. Kritikujes(opravdano) Azara zbog kurcobolje a on je Ronaldo za ovog sto se tice fizicke spreme i profesionalizma. Zajebi vise sa Patom.

http://www.index.hr/sport/clanak/hiddink-gubi-kao-velikan/875444.aspx

I za kraj, iako je teško davati velike prognoze za ovakav, bipolarni, Chelsea, bio bi grijeh ne spomenuti njihovog stratega, Guusa Hiddinka. Nije Chelsea odigrao ništa spektakularno, ali uzevši u obzir u kakvom je strateškom i moralnom krahu zatekao ekipu, situacija gdje su 60 minuta u Parizu ekipa s boljim šansama za svaku je pohvalu. Detalj gdje koristi Williana kao markera na Verattiju u ranoj fazi napada i time onemogućava PSG da dugim dijagonalama ugrožava visoko postavljenu obranu fin je pokazatelj adaptacije na konkretnog suparnika i čitanje nejgovih namjera.

Kao i kod većine njegovih uspjeha, nitko osim njega ne zna kako mu to točno polazi za rukom. Čovjek koji je igrao vrhunski pozicijski nogomet s Australijom, najbolji tranzicijski nogomet protiv Pepove Barcelone i strahovito čist, oku ugodan nogomet s PSV-om sredinom 2000-ih kada je bio koju minutu udaljen od finala Lige prvaka, još je jednom pokazao visok stupanj adaptacije na ekipu, bez obzira na njezin profil. Promjene u rosteru u ljetnom roku preduvjet su ozbiljnijem konsolidiranju londonskih Plavih, ali "simpatični djedica", kako mu nerijetko tepaju mediji, izgleda kao optimalan vatrogasac u ovom trenutku. Sama činjenica da će rijetko tko staviti svoje novce na PSG protiv kluba koji je donedavno pod normalno gubio kod kuće od Bournemoutha, Southamptona ili Liverpoola, dobar je indikativ. Prvi poraz u 13. susretu pod novim/starim bojama uopće nije loš, i stavlja ih samo na gol udaljenosti od prolaza. Uistinu, rijetko tko kao Guus.

Da nije menjao nista, bilo bi kritika zasto nije, da je bezmudi trener, sta god. ...

Covek ne moze da izmisli Mesija ili Levandovskog na klupi, koristi te igrace koje ima. PSG je pritiskao sa svih strana, trebali su iskusniji igraci da probaju da cuvaju loptu. To sto je Oskar impotentan opet nije krivica trenera. 

Postavio je taktiku najbolje sto moze s onim sto ima.

meni je drago primjetit da Hiddnik uči i napreduje, je da malo sporo pali ali danas je napokon shvatio kako mu zadnja linija treba izgledat tj. da ivanović nemože na beka već desno mora Apzi a ljevo Baba.

Odlicna takticka tekma, nema sta. Svaka cast i na zelji koju si vratio igracima i na motivaciji. Zamjerka je sto Edena nisi 10min ranije izvadio :D ...

Ljudi nece da shvate da Hidink ne moze preko noci zaigrati totalni nogomet, da gazi sve redom i da su druge ekipe u podredjenom polozaju kada igraju sa nama. 

Kao prvo mi nemamo jos dovoljno kvalitetan igracki kadar za takvu vrstu dominacije,

Kao drugo, to se ne moze uraditi za nekih 2 mjeseca koliko je Hidink trener ove ekipe.

Sto se tice sinocnje utakmice, pa mi smo igrali u gostima protiv jedne od najboljih ekipa u Evropi trenutno. I igrali smo hrabro, ono sinoc uopste nije bio bunker, vec se tacno vdijelo da smo takticki stali iza lopte i igrali na kontre.

U ovim okolnostima kao sto su forma i samopouzdanje igraca, a bogami i kvalitet, jednostavno se drugacije nije ni moglo igrati.

Hidink je odlicno postavio taktiku. To sto Costa nije zabio pogodak, ili sto se lopta odbila Mikelu od nogu i otisla Kurti iza ledja i slicne stvari koji su plod cisto individualnog rezultata nekih igraca ne moze se zamjeriti treneru.

Sve to pada u vodu Hamco kada on stavi Mikela u RLC-a. Kako ne vidiš da ti je priča u tom slučaju šuplja? Jel to i u jednom segmentu Mikel bolji od RLC-a? NE, odgovorno tvrdim. Smješno bi bilo i tvrditi drugačije.

Sve to pada u vodu Hamco kada on stavi Mikela u RLC-a. Kako ne vidiš da ti je priča u tom slučaju šuplja? Jel to i u jednom segmentu Mikel bolji od RLC-a? NE, odgovorno tvrdim. Smješno bi bilo i tvrditi drugačije.

Hidinkara i smorinjo tvrde drugacije. smesni neki likovi hehe

Nekad Cae imam osjecaj kao da iz tebe govori neko dijete od 10 godina.

Jebote kad smod poveli 4-1 odma je trebao ubacit Traorea,RLC, i mozda Miazgu da debitira.A ne Oscara i Matica .

Jebote kad smod poveli 3-0 odma je trebao ubacit Traorea,RLC, i mozda Miazgu da debitira.A ne Oscara i Matica .

Razumijem sta si htio reci, ali nismo vodili 3-0 vec 4-1 :P Zemo style :D

Razumijem sta si htio reci, ali nismo vodili 3-0 vec 4-1 :P Zemo style :D

Lapsus jebiga.
Editirao sam.

Definitivno ne zeli da se zamera starijim igracima. 

Pitam se da li bi i Traore dobijao sansu da imamo krstenog napadaca sem Koste.

Matic je potpuno nepotrebno ulazio u igru danas, mec je vec bio resen, ta treca izmena je morao da bude RLC...

Mada ga donekle i razumem, Sav ovaj haos i jeste nastao jer je Murinjo izgubio poverenje igraca a samim tim i kontrolu nad svlacionicom.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.