1. mart 2016.10 god. comment_252308 Umjesto Oscara ubaci Mikela u 60toj minuti kao da se zatvori tekma a onda ga primismo hahahahahahaha e jes mi drago jebem li vam PIČKAST nogomet i Mourinhovski pristup. Umjesto da smo uveli još dva ofenzivca i smoždili ove jadnike iz Norwicha. Prijavi
1. mart 2016.10 god. comment_252314 Kako me iznervira i pokvari mi cijelu vecer jer ubacuje Mikela a ne RLC i vadi van Traorea bzvz Prijavi
2. mart 2016.10 god. comment_252372 Ipak odnos prema mladićima znatno bolji u odnosu na Mourinha. Prijavi
2. mart 2016.10 god. comment_252377 sjajan odnos, naprave gresku i odmah ih izbacuje iz igre, sjajan podstrek za ubuduceSent from my E6653 using Tapatalk Prijavi
2. mart 2016.10 god. comment_252381 sjajan odnos, naprave gresku i odmah ih izbacuje iz igre, sjajan podstrek za ubuduce Sent from my E6653 using Tapatalk Odnos prema mladićima je iskreno grozan objektivno (trebao bi biti deset puta bolji), ali sam gore naglasio znatno bolji u odnosu na Mourinha. Pa eto možeš si misliti gdje je Mourinho (koliko nisko) u svemu tome. Prijavi
2. mart 2016.10 god. comment_252384 Ne stiti ih k'o Mourinho, da im ponekad i da odigraju utakmicu. Prijavi
2. mart 2016.10 god. comment_252391 Možda je Äovjek jednostavno htio saÄuvati rezultat i igraÄe zbog kurÄevog rasporeda i mnogo utakmica. Možda ste vidjeli sluÄajno koliko su naÅ¡i u drugom poluvremenu opuÅ¡teno izaÅ¡li na teren i koliko ih je bolio kurac i koliko ih je Norwich pritisnuo pa je zato vjerovatno ubacio joÅ¡ jednog DMF-a ? Možda bi bio red da ne budete jadni i nezahvalni jer je Chelsea od njegovog dolaska po osvojenim bodovima drugi tim na tabeli, jer je dao Å¡ansu djeci, jer je vratio u formu Costu i Fabregasa, jer je protiv PSG-a od kojeg su svi strepili izvukao dobar rezultat u gostima ? Å ta o tome mislite momci a ? Pola vas i ne pogleda utakmicu kako treba, pola vas je gleda onako prekokurca ili eventualno pogleda rezultat i doÄ‘e onda ovde i neÅ¡to sere, nabijem vas na kurac i vas i balkanski mentalitet. Prijavi
2. mart 2016.10 god. comment_252403 Ja sam izneo pre svega svoje misljenje. Prvo sam se ljudski zahvalio na svemu sto je uradio i pohvalio ga zbog nekih poteza, a kasnije napisao sta mi smeta. Igraci koji su usli u dp su standardni igraci kojima je u glavi utakmica sa PSGom i podlozni su opustanju. Da je ubacio RLCa ili Pata dobili bi od njih kidanje za dokazivanjem treneru. Jedina mana Guusu su izmene, nista vise mu se ne moze prigovoriti. Bolje da je Williana i Mikela (oni ce igrati sigurno protiv PSGa) odmorio. Prijavi
2. mart 2016.10 god. comment_252407 nećete tako govoriti kada osvojimo FA cup i budemo u finalu LP. Prijavi
2. mart 2016.10 god. comment_252413 Možda je Äovjek jednostavno htio saÄuvati rezultat i igraÄe zbog kurÄevog rasporeda i mnogo utakmica. Možda ste vidjeli sluÄajno koliko su naÅ¡i u drugom poluvremenu opuÅ¡teno izaÅ¡li na teren i koliko ih je bolio kurac i koliko ih je Norwich pritisnuo pa je zato vjerovatno ubacio joÅ¡ jednog DMF-a ? Možda bi bio red da ne budete jadni i nezahvalni jer je Chelsea od njegovog dolaska po osvojenim bodovima drugi tim na tabeli, jer je dao Å¡ansu djeci, jer je vratio u formu Costu i Fabregasa, jer je protiv PSG-a od kojeg su svi strepili izvukao dobar rezultat u gostima ? Å ta o tome mislite momci a ? Pola vas i ne pogleda utakmicu kako treba, pola vas je gleda onako prekokurca ili eventualno pogleda rezultat i doÄ‘e onda ovde i neÅ¡to sere, nabijem vas na kurac i vas i balkanski mentalitet. Ovo za bodove stvarno istina? Ma liku skidam kapu s obzirom kakav krÅ¡ je naslijedio.. Prijavi
5. mart 2016.10 god. comment_252631 Svako ko sere po Hiddinku nakon govana iz kojih nas je izvadio treba se zaista zapitat da li je navijaÄ ili glorihanter. Prijavi
5. mart 2016.10 god. comment_252633 ÄŒak nije ni zatvorio utakmicu kako treba, Fabregas nije igraÄ za zatvaranje. Igrao sa Matićem i Mikelom, nijedan nije igrao zadnjeg veznog, obiÄno se u ovoj formaciji jedan mora vraćati pokrivati obranu. Zato je Stoke sa jakom vezom i brzim igraÄima Arnautovićem, Shaqirijem i Affelayem mogao raditi nered. Radi stalno istu greÅ¡ku kao trener. ZaÅ¡to Oscar igra? Najbeskorisniji igraÄ na terenu niti naprijed radi Å¡to treba niti iza........Dosta mi je viÅ¡e ovih remija, nikakav napredak, a PSG dolazi dovÅ¡iti posao Svako ko sere po Hiddinku nakon govana iz kojih nas je izvadio treba se zaista zapitat da li je navijaÄ ili glorihanter. Kojih govana, jbt, pa nemožemo dvije pobjede na Bridgeu vezati, izvadi glavu iz pijeska, Äak ga i engleski navijaÄi pljuju Prijavi
5. mart 2016.10 god. comment_252642 Ako je Mourinhova ocjena 5,5, Hidinkova je 6. Nista novo daj gol i brani ga, osim u slucaju da protivnik ne pogrijesi za drugi gol. Prijavi
5. mart 2016.10 god. comment_252646 Istina da je trebao izbaciti oscara,a ne Hazarda,ali opet kad vidim ove debile Å¡to ga pljuju,život mi ogade,pa lik nas je izvukao i digao nas na noge,možemo proći Pariz vrlo lahko,Äovjek radi sve s razlogom.Ne može on Å¡utnuti Oscara i reći haj marÅ¡ iz kluba,jednostavno takav roster mu je ostavio murinjo i ovi Å¡to su se pitali i Å¡to se pitaju za transfere,Äovjek radi najbolje Å¡to zna.Svaka Äast ljudino,jedina zamjerka Å¡to nisi Pata uveo umjesto Oscara,a ne Å¡to si Hazarda zamijenio Cheekom. Prijavi
5. mart 2016.10 god. comment_252648 poenta je sledeća, ovo je potpuo nebitna utakimca. Bitini su Fa Cup i LP. Prijavi
5. mart 2016.10 god. comment_252649 OtiÅ¡li su Mata i De Bruyne zbog Oscara, nikada to ne zaboravite. Usput, ne znam da li je Mourinho bio blizu ovog rekorda al' Äika Guus ga je sada sruÅ¡io. Molim hejtere da prvo pripreme aparate. Prijavi
5. mart 2016.10 god. comment_252653 Ma nema se Å¡ta Hiddinku reći, dvije utakmice zaredom naprimjer Traore starta, proÅ¡lu utakmicu Kenedy igrao, ovu utakmicu LOftus-Cheek, neporaženi 12 utakmica, imali viÅ¡e ubjedljivih pobjeda (petarde i tako to) u ova 2-3 mjeseca, nego sa Mourinhom u 3 godine. Kada smo izvukli PSG pod Mourinhom, samo smo kontali s koliko razlike će nas nabit Parižani, a sada imamo ogromnu Å¡ansu za prolaz Äak i onda treba da se pljuje po Hiddinku? Ne treba bogami. A danaÅ¡nja utakmica je bila veliki problem jer, igraÄi su uveliko mislima u utakmici s PSGom, dok u ligi je potpuno nebitno Å¡ta će biti, jer ne možemo do LP,a nećemo ispast i sasvim normalno je da nisu igraći dali 100%, jer da jesu mi bi razbili Stoke danas. Dobro je ovo, samo da mi proÄ‘emo PSG uz malo sreće, onda će joÅ¡ bolji i psihiÄki jaÄi Chelsea da bude. Hiddinku jedino Å¡to možemo reći je BRAVO! Prijavi
5. mart 2016.10 god. comment_252661 Champion proziva Hidinka sto zatvara utakmicu sto zatvara utakmicu u drugom poluvremenu a nije mu smetalo kad je njegov idol zatvarao utakmice u trecem minutu. Kritikuje se i zasto Oskar igra, pa Oskar od dolaska Hidinka igra mnogo manje nego ranije kad je bivsi govorio da mu je nesposobni Oskar glavni igrac.Ovaj remi nam je skroz nebitan jer iz lige ne mozemo nista da izvucemo tako da je Hidink odlucio da je bitnije da se sacuvamo i dobro spremimo za PSZ.Sent from my SM-G920F using Tapatalk Prijavi
5. mart 2016.10 god. comment_252662 Tako je Goku, ja nzm sto se vi osvrcete na njegove postove. Nije vrijedan odgovora. Prijavi
5. mart 2016.10 god. comment_252666 Poslije danaÅ¡njeg remija, oÄekujem od Hiddinka dosta viÅ¡e minutaže i nekoliko startova za Loftusa, isto vrijedi za Kenedya i Traorea. Ispasti ne možemo a ni do Lige Å ampiona viÅ¡e ne možemo. Tako da bi trebalo momcima dati Å¡ansu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.