Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

Mitra bih doveo odmah, ne bih pitao za cenu, Mou bi ga smirio u glavi a ovako je u top 3 mlada špica u evropi sigurno... 

• Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

Mitra bih doveo odmah, ne bih pitao za cenu, Mou bi ga smirio u glavi a ovako je u top 3 mlada špica u evropi sigurno... 

Bio bi u top 3 da nema najmanje 100 napadača koji su bolji od njega...

EDIT: A dobro, sad vidim ovo mladih. Pa i to je vrlo diskutabilno. Ne očekujem da će postati odličan igrač.

Bio bi u top 3 da nema najmanje 100 napadača koji su bolji od njega...

EDIT: A dobro, sad vidim ovo mladih. Pa i to je vrlo diskutabilno. Ne očekujem da će postati odličan igrač.

Jesi ti zvezdaš? 

Budimo realni, fizički je nadmoćan, tehnički potkovan, ima muda i ogromnu želju na svakoj utakmici, vidi se da daje celog sebe, ne vidim zašto ne bi poslao odličan igrač?

Jesi ti zvezdaš? 

Budimo realni, fizički je nadmoćan, tehnički potkovan, ima muda i ogromnu želju na svakoj utakmici, vidi se da daje celog sebe, ne vidim zašto ne bi poslao odličan igrač?

Ne, ja sam plavac. Isključivo.

Mentalitet.

Haha, evo strani mediji se raspisali kako je Lukaku Ancelottijeva meta no. 2 trenutno. Naime, prioritet mu je navodno dovesti Falcaoa, a ukoliko to ne uspije, krece po Romelua.

Inače, i Everton zapeo za njegovo dovođenje sve više, oglasio se i Osman s izjavom kako ga "moraju" potpisati.

Ako bude išao u Real siguran sam da neće propustit priliku da odere Real cijenom za Lukakua, a kakvi su ludaci tamo kod njih u upravi dobićemo love koliko zinemo.

Mislim da nije on za Real, previše bi odskakao od svih tih šmekera, sjećam se kada je Adebayor bio na pozajmici u Realu, ono kad prije utakmice kamera snima jedog po jednog igrača tačno se vidjelo da je tu slučajno.

U Realu ili si šmeker ili si cigan(u fudbalskom smislu) ili si Luka Modrić :D

Zadnji pomenut je Wolfsburg. Cijena €25m

A jbt kad se Lovren prodaje za 26 miliona eura pa može i mi uzet barem 30 miliona za Lukakua..

Ako već ide najbolje bi bilo kada bi neko od ludi francuza uletio sa ponudom 30+ miliona.

Ali čitam ovu vijest što je relo napisao o tome kako moramo prodati jednog stranca osim ako relo opet ne trola :P

5twitter.png

opala

Ja stvarno ne znam, ako ovo znači da Torres ostaje u klubu - onda sam PROTIV Lukakuove prodaje.

Torres je ko HIV virus, još uvijek neizlječiv. Kroz klub prođoše i Ancelotti i Mata i Meireles i David Luiz i Di Matteo i Villas-Boas i Malouda svi jebote dođoše odoše samo HIV ostade.

Kako stvari stoje Lux ostaje, Torres ide. Nek sjedi na klupi, bude izmjena i igra manje vazne tekme, ne bih volio da ode u Everton, pa da nam zavali gol-dva, sto realno jest u stanju :D

3twitter.png

4twitter.png

9twitter.png

Transfer između 22-25m funti

Jebiga, hteo sam ga gledati bar jednu polusezonu da igra za Chelsea.. Ako stvarno potpiše onda je pička koja se boji konkurencije, ništa drugo. Hoće da uslovljava Mourinha, ne bi li mu ovaj reko: Bićeš moj prvi špic.
oćeš kurac, eno ti sinko Torres, Costa i Drogba pa se bori s njima.. ovaj samo kad je pročito imena na papiru zapalio za liverpool

Nek mu je sretno..

Gotivio sam ovog momka kad je tek došao. Sjećate se kako je pustio suzu kad je zakoračio na teren Bridge-a, a sad mi nekako svejedno... čak osjećam i veliku dozu kurcobolje i neko olakšanje da se cijelo ovo natezanje završava konačno. Ima potencijal, to nije upitno, ali ima i balotelijevštine u sebi i to bi ga moglo jebavati ukoliko ne sazrije.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.