24. juli 2014.12 god. comment_181984 Mitra bih doveo odmah, ne bih pitao za cenu, Mou bi ga smirio u glavi a ovako je u top 3 mlada špica u evropi sigurno... Prijavi
24. juli 2014.12 god. comment_181988 Mitra bih doveo odmah, ne bih pitao za cenu, Mou bi ga smirio u glavi a ovako je u top 3 mlada špica u evropi sigurno... Bio bi u top 3 da nema najmanje 100 napadača koji su bolji od njega... EDIT: A dobro, sad vidim ovo mladih. Pa i to je vrlo diskutabilno. Ne očekujem da će postati odličan igrač. Prijavi
24. juli 2014.12 god. comment_181994 Bio bi u top 3 da nema najmanje 100 napadača koji su bolji od njega... EDIT: A dobro, sad vidim ovo mladih. Pa i to je vrlo diskutabilno. Ne očekujem da će postati odličan igrač. Jesi ti zvezdaš? Budimo realni, fizički je nadmoćan, tehnički potkovan, ima muda i ogromnu želju na svakoj utakmici, vidi se da daje celog sebe, ne vidim zašto ne bi poslao odličan igrač? Prijavi
24. juli 2014.12 god. comment_182000 Jesi ti zvezdaš? Budimo realni, fizički je nadmoćan, tehnički potkovan, ima muda i ogromnu želju na svakoj utakmici, vidi se da daje celog sebe, ne vidim zašto ne bi poslao odličan igrač? Ne, ja sam plavac. Isključivo. Mentalitet. Prijavi
26. juli 2014.12 god. comment_182210 Haha, evo strani mediji se raspisali kako je Lukaku Ancelottijeva meta no. 2 trenutno. Naime, prioritet mu je navodno dovesti Falcaoa, a ukoliko to ne uspije, krece po Romelua. Inače, i Everton zapeo za njegovo dovođenje sve više, oglasio se i Osman s izjavom kako ga "moraju" potpisati. Prijavi
26. juli 2014.12 god. comment_182223 Ako bude išao u Real siguran sam da neće propustit priliku da odere Real cijenom za Lukakua, a kakvi su ludaci tamo kod njih u upravi dobićemo love koliko zinemo. Mislim da nije on za Real, previše bi odskakao od svih tih šmekera, sjećam se kada je Adebayor bio na pozajmici u Realu, ono kad prije utakmice kamera snima jedog po jednog igrača tačno se vidjelo da je tu slučajno. U Realu ili si šmeker ili si cigan(u fudbalskom smislu) ili si Luka Modrić :D Prijavi
26. juli 2014.12 god. comment_182233 Nek pljune Florentino 30 milki i neka ga nosi u kurac više! Prijavi
26. juli 2014.12 god. comment_182258 A jbt kad se Lovren prodaje za 26 miliona eura pa može i mi uzet barem 30 miliona za Lukakua.. Ako već ide najbolje bi bilo kada bi neko od ludi francuza uletio sa ponudom 30+ miliona. Ali čitam ovu vijest što je relo napisao o tome kako moramo prodati jednog stranca osim ako relo opet ne trola :P Prijavi
26. juli 2014.12 god. comment_182268 Wolfsburg's Klaus Allofs has denied all the talk about Romelu Lukaku. "Definitely not." Prijavi
29. juli 2014.12 god. comment_182453 Ja stvarno ne znam, ako ovo znači da Torres ostaje u klubu - onda sam PROTIV Lukakuove prodaje. Torres je ko HIV virus, još uvijek neizlječiv. Kroz klub prođoše i Ancelotti i Mata i Meireles i David Luiz i Di Matteo i Villas-Boas i Malouda svi jebote dođoše odoše samo HIV ostade. Prijavi
30. juli 2014.12 god. comment_182476 Kako stvari stoje Lux ostaje, Torres ide. Nek sjedi na klupi, bude izmjena i igra manje vazne tekme, ne bih volio da ode u Everton, pa da nam zavali gol-dva, sto realno jest u stanju :D Prijavi
30. juli 2014.12 god. comment_182488 Okačio ovu sliku na twitteru i napisao: Time to write a new chapter... Prijavi
30. juli 2014.12 god. comment_182494 ko ga šiša ako je istina, samo je ovo porpilično dvosmisleno... Prijavi
30. juli 2014.12 god. comment_182504 Vozdra malac, samo cekam da pocne srati po klubu sad kad i sluzbeno ne bude nas. Neka, ko ga jebe. Prijavi
30. juli 2014.12 god. comment_182505 Jebiga, hteo sam ga gledati bar jednu polusezonu da igra za Chelsea.. Ako stvarno potpiše onda je pička koja se boji konkurencije, ništa drugo. Hoće da uslovljava Mourinha, ne bi li mu ovaj reko: Bićeš moj prvi špic. oćeš kurac, eno ti sinko Torres, Costa i Drogba pa se bori s njima.. ovaj samo kad je pročito imena na papiru zapalio za liverpool Nek mu je sretno.. Prijavi
30. juli 2014.12 god. comment_182506 Gotivio sam ovog momka kad je tek došao. Sjećate se kako je pustio suzu kad je zakoračio na teren Bridge-a, a sad mi nekako svejedno... čak osjećam i veliku dozu kurcobolje i neko olakšanje da se cijelo ovo natezanje završava konačno. Ima potencijal, to nije upitno, ali ima i balotelijevštine u sebi i to bi ga moglo jebavati ukoliko ne sazrije. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.