Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

Romelu Lukaku is set to return to Chelsea for pre-season and fight for a first-team place, according to Sky sources.

Da l' je skupio muda?

Moze jos 5 puta da promijeni misljenje. 

Romelu Lukaku is set to return to Chelsea for pre-season and fight for a first-team place, according to Sky sources.

Da l' je skupio muda?

Iskreno se nadam da je i neka začepi usta i dokaze se na treningu. Jer po mom mišljenju torres je tu samo zbog prodaje dresova. (Moje mišljenje) -_- -_-

Sent from my GT-S5570I using Tapatalk 2

po mom mišljenju torres je tu samo zbog prodaje dresova. (Moje mišljenje) -_- -_-

Sent from my GT-S5570I using Tapatalk 2

Tešimo se da je tu zbog prodaje dresova. Istina je da niko nije lud da ga kupi zbog ogromne plate.

Sretnijeg čovjeka od mene ne bi bilo nego kad bi on bio prvi napadač kluba. Ima potencijala biti bolji i od Torresa i od Coste zajedno, ali ne, on ne vjeruje u sebe ni 1%, boji se konkurencije što bi ga moglo skupo koštati. Imam osjećaj da ga nije strah samog sjedenja na klupi, nego upravo činjenice da se neće dokazati pored tih imena, da ih neće moći istisnuti iz sastava i da će zbog tog završiti na klupi. Boji se neuspjeha, dok u isto vrijeme stoji na mjestu i ne želi krenuti u susret eventualnom uspjehu.

Ako je uspio pokidati u West Bromu i u Evertonu, gdje je imao duplo lošije suigrače nego što ih ima ovdje, onda mi nije jasno zašto sam sebi odbija mogućnost eksplozije na velikoj sceni. Mlad je, nezreo, možda zbog toga.

Kada bi se pogledao u jebeno ogledalo i rekao si punih usta: "Ti si zvijer, otić ćeš sad tamo u taj Chelsea i jebat ćeš mamaru toj flopčini Torresu i pokazat mu kako se igra.", možda bi stvari drukčije bile. Al jebiga, tko će ti vjerovati da si dovoljno dobar ako ti sam sebi ne vjeruješ.

Izjava Hollanda pre dva dana...valjda je čovjek upućen u situaciju i razmišljanje Mourinha ali ipak ostaje da se vidi šta će biti.

“The plan is that he will join up with us at some stage during the second week when we are in Holland,” said Holland after Saturday’s 3-2 friendly win over AFC Wimbledon.

When asked if he will not be leaving before then, Holland replied: “That’s the situation as I understand it.”

Ne znam ljudi, ali meni Lukaku ne uliva samopouzdanje uopste, mislim da nikad nece biti vrhunski golgeter. Tu je neki rang sa Bentekeom, Bafetimbi Gomisom, Claudio Pizzarom, F Ljorenteom, D. Militom to je neki vrh karijere samo što je odskakao u mlađim kategorijama pa se ljudi mislili da će biti nešto od njega. 
Kao recimo Dejan Musli u košarci! :DDD

Lukaku_en_Mitrovic.jpg.h380.jpg.568.jpg

da li je imao razgovor murinjom ili je napokon shvatio šta mu je posao?

lukaku za vreme odmora u belgiji trenira sa prvim timom anderlehta da bi održao svoju formu, svaka čast

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.