5. juli 2014.12 god. comment_179890 Kolko god smo svi hteli na ovom SP da vidimo njegove prednosti videli smo samo slabosti i cist dokaz da nije ni blizu kompletnog napadaca na kojeg se mozes osloniti da odigra po 50-60 dobrih utakmica.Zao mi je sto ovo pisem,ali stvarno kad se sagleda situacija on je i dalje samo talenat i pred njim je jos mnogo prostora za napredak.Videli smo sta se desi igracima koji imaju talenat pa misle da su bogovi fudbala i onda budu nista. Prijavi
6. juli 2014.12 god. comment_179950 Zato ćemo još jednu sezonu uživati u Torresovim majstorijama. Prijavi
6. juli 2014.12 god. comment_179952 Zato ćemo još jednu sezonu uživati u Torresovim majstorijama. Normalno ipak smo mi Chelsea :D Prijavi
6. juli 2014.12 god. comment_179975 Zato ćemo još jednu sezonu uživati u Torresovim majstorijama. Da nije Josea bio bi ubjeđen u ovo, ovako ima nade mada ja mislim koliki je to parazit da če on prihvatiti i klupu i tribine samo da nam uzima lovu. Krpeljčina, nečemo ga se nikako lako riješiti, mada ima nade. Prijavi
6. juli 2014.12 god. comment_179979 Da nije Josea bio bi ubjeđen u ovo, ovako ima nade mada ja mislim koliki je to parazit da če on prihvatiti i klupu i tribine samo da nam uzima lovu. Krpeljčina, nečemo ga se nikako lako riješiti, mada ima nade. Kakogod, još samo godinu dana je tu... Kad smo mogli izdržati ove tri i pol godine, možemo i tu godinu. Prijavi
6. juli 2014.12 god. comment_180001 Sve mi se više čini da će Torres otići u mirovinu u plavom dresu i dobiti status legende kluba Prijavi
6. juli 2014.12 god. comment_180004 Sve mi se više čini da će Torres otići u mirovinu u plavom dresu i dobiti status legende kluba Kako retardirane navijače imamo, ništa me ne bi čudilo. Prijavi
6. juli 2014.12 god. comment_180007 Kako retardirane navijače imamo, ništa me ne bi čudilo. kad je foka(Robben) legenda zašto ne bi mogao i Torres Prijavi
7. juli 2014.12 god. comment_180018 Murinjo prošle godine: "Mata i Luiz ne idu nigde." Ove godine: "Tores ostaje." Ajde Murinjo. [-O< Prijavi
7. juli 2014.12 god. comment_180040 idi u kurac retardu paltiili ga 20 mil kada je bio niko, dali mu 2 vrhunske posudbe ono što je govorio kada je došao sve je bila laž Prijavi
7. juli 2014.12 god. comment_180047 kad je foka(Robben) legenda zašto ne bi mogao i Torres Filipe sine dragi, šta ti imaš protiv plave legende Arjena Robbena? Prijavi
7. juli 2014.12 god. comment_180120 Filipe sine dragi, šta ti imaš protiv plave legende Arjena Robbena? Marku i po Prijavi
7. juli 2014.12 god. comment_180181 Smorilo me da čitam ovo natezanje, neka ide u Galatasaraj da igra Ligu šampiona i glumi novog Drogbu. Tužno, imao sam poverenja u ovog. Prijavi
7. juli 2014.12 god. comment_180187 ko ga jebe, derište glupo. Bićemo i bolji bez njega sada se vidi da je Jose opet bio u pravu Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180228 "I am 21 and I have been loaned for the last two seasons. Thibaut Courtois was loaned for three seasons and will be without doubt the first-choice Chelsea goalkeeper."And Kevin De Bruyne has been transferred permanently to Wolfsburg. They are free in their heads - it is not my case. That would free me totally."Furthermore, Lukaku has made no secret of his desire to continue his development by playing the in the Champions League next term - something Spurs can't offer.He added: "I don't know - there are several clubs that are interested."I need to make a good decision to reach the absolute top so that I can score a goal like Higuain against us. It is a dream for every attacker."Higuain has evolved slowly into becoming a top player. I want to show what I can do and play in the Champions League with a big club."The decision will soon be taken. I have some ideas but we will have to see what is best for the clubs. I don't want to negotiate before the clubs have come to an agreement." prodati ga što pre, pajser klasični Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180239 Ako uopste misli na transfer sa ovim, onda se slazem sa weedom, na drugi nacin, kako govori o curtois, mozda i on misli da je najbolje 3 sezone kao mlad igrac provesti na posudbama, pa se vratiti u Chelsea ako ga zelimo. Samo sada zeli neki jaci klub kao at.madrid. Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180240 Glup je za ne povjerovat, šuti konju i radi, treniraj, onda će ti Mourinho i uprava reći oćeš igrat ili nećeš, šta ti imaš nosit svoju situaciju u medije, kupit će te netko svakako, ovako samo pokazuje da nema respekta prema upravi Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180241 Uvijek sam vjerovao u njega i veselio se njegovom eventualnom povratku u klub.. Ali momak se ponaša kao baba tračara i kao profesionalac je velika nula. Treba ovo što prije riješit ili ga ostavit u klubu ili ga prodat, momak razvlači Chelsea po medijima na dnevnoj bazi. Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180260 koga jebe, nannana derište glupo, jebo li ga __________ fali mi riječ Takav nam i ne treba, nije htio nanananna, nije ... Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180261 Sujeta, mlad je, laprda i mediji ga potkace jer znaju da ce se raspricati. Svako zeli najbolje za sebe,ako zeli da ode neka ide, ako zeli na pozajmicu neka ide, ako hoce da se bori za plavi dres neka se bori. Sve je na njemu i na Mourinhu. Meni polako postaje svejedno. Prijavi
12. juli 2014.12 god. comment_180721 sta ima za njega, ostaje?ide?posudba? Ostaje = 15% Ide = 60% Posudba = 25% :D Prijavi
13. juli 2014.12 god. comment_180759 Liverpool are ready to make a £26m offer for Chelsea striker Romelu Lukaku Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.