Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

Kolko god smo svi hteli na ovom SP da vidimo njegove prednosti videli smo samo slabosti i cist dokaz da nije ni blizu kompletnog napadaca na kojeg se mozes osloniti da odigra po 50-60 dobrih utakmica.Zao mi je sto ovo pisem,ali stvarno kad se sagleda situacija on je i dalje samo talenat i pred njim je jos mnogo prostora za napredak.Videli smo sta se desi igracima koji imaju talenat pa misle da su bogovi fudbala i onda budu nista.

• Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

Zato ćemo još jednu sezonu uživati u Torresovim majstorijama.

Da nije Josea bio bi ubjeđen u ovo, ovako ima nade mada ja mislim koliki je to parazit da če on prihvatiti i klupu i tribine samo da nam uzima lovu. Krpeljčina, nečemo ga se nikako lako riješiti, mada ima nade.

Da nije Josea bio bi ubjeđen u ovo, ovako ima nade mada ja mislim koliki je to parazit da če on prihvatiti i klupu i tribine samo da nam uzima lovu. Krpeljčina, nečemo ga se nikako lako riješiti, mada ima nade.

Kakogod, još samo godinu dana je tu... Kad smo mogli izdržati ove tri i pol godine, možemo i tu godinu.

idi u kurac retardu

paltiili ga 20 mil kada je bio niko, dali mu 2 vrhunske posudbe

ono što je govorio kada je došao sve je bila laž

Smorilo me da čitam ovo natezanje, neka ide u Galatasaraj da igra Ligu šampiona i glumi novog Drogbu.

Tužno, imao sam poverenja u ovog.

"I am 21 and I have been loaned for the last two seasons. Thibaut Courtois was loaned for three seasons and will be without doubt the first-choice Chelsea goalkeeper.

"And Kevin De Bruyne has been transferred permanently to Wolfsburg. They are free in their heads - it is not my case. That would free me totally."

Furthermore, Lukaku has made no secret of his desire to continue his development by playing the in the Champions League next term - something Spurs can't offer.

He added: "I don't know - there are several clubs that are interested.

"I need to make a good decision to reach the absolute top so that I can score a goal like Higuain against us. It is a dream for every attacker.

"Higuain has evolved slowly into becoming a top player. I want to show what I can do and play in the Champions League with a big club.

"The decision will soon be taken. I have some ideas but we will have to see what is best for the clubs. I don't want to negotiate before the clubs have come to an agreement."

prodati ga što pre, pajser klasični

Glup je za ne povjerovat, šuti konju i radi, treniraj, onda će ti Mourinho i uprava reći oćeš igrat ili nećeš, šta ti imaš nosit svoju situaciju u medije, kupit će te netko svakako, ovako samo pokazuje da nema respekta prema upravi

Uvijek sam vjerovao u njega i veselio se njegovom eventualnom povratku u klub..

Ali momak se ponaša kao baba tračara i kao profesionalac je velika nula.

Treba ovo što prije riješit ili ga ostavit u klubu ili ga prodat, momak razvlači Chelsea po medijima na dnevnoj bazi.

Sujeta, mlad je, laprda i mediji ga potkace jer znaju da ce se raspricati. 

Svako zeli najbolje za sebe,ako zeli da ode neka ide, ako zeli na pozajmicu neka ide, ako hoce da se bori za plavi dres neka se bori.

Sve je na njemu i na Mourinhu. 

Meni polako postaje svejedno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.