9. juni 2014.12 god. comment_177048 ja više volim da je ovako iskren a ne da je kuja i da nam liže šupak iako nas očigledno boli kurac za njega što je jedna velika greška.... Njemu se jebe mlad je dokazao se, najmanji problem će mu biti da nađe novi klub a mi ćemo opet ispasti glupi kad ga prodamo Prijavi
9. juni 2014.12 god. comment_177076 Dusa ce da boli i Murinja i upravu ako se i sa ovim momkom sjebemo ,dovoljno je sto smo sa Staridzom usrali . Prijavi
9. juni 2014.12 god. comment_177087 Mourinho mu je zelio dati priliku ove sezone ali picka se prepala dembe torresa i etoa. Kako to vi ocekujete da se odnosimo prema njemu? Da prodamo Torresa Dembu i ne kupimo nikoga kako bi on bio siguran napadac? Ako smo kupili Costu kakvo je to lose odnosenje prema njemu? Nek prodaju picku sto se mene tice. Ko ga jebe. Šta se bola prepao, jel' pričamo o istom igraču ? Prepast se ove tri uholaže ...smiješno. I budala zna da je ekspresno poslan na posudbu nakon promašenog penala, a to se svakome može desiti. Pa zamisli te frustracije vrate te sa posudbe, smjestiš se u London, taman se ponadaš da ćeš imati priliku dokazati se, fuliš penal u natjecanju važnom kao Karling kup i odmah te odjebu k'o cigana. Pa kojim kriterijem nam Torres 3ipo godine može zagorčavati život a on ni poštene prilike ne može dobiti !? Iako je penal opucao kao tetkica i uvijek ću bit ljut zbog tog promašaja, stojim iza toga da ga treba vratiti .. ustvari smiješno je i razgovarati o tome, daš 20 mil. za jednu od najvećih mladih nada i osobi kojoj je san zaigrati za Chelsea i onda ga pustiš bez poštene šanse. Ali nakon desetaka nelogičnih transfera i poteza ovog kluba na sve sam spreman .. samo ne razumijem kako neki forumaši mogu pisat ovolike gluposti ;) Prijavi
9. juni 2014.12 god. comment_177089 Glupost je to da je ga poslao na posudbu zbig penala. Sam je izjavio da zeli ici Prijavi
9. juni 2014.12 god. comment_177090 To je jednostavno tip igrača koji hoće da bude prvi napadač tj. da mu se osigura mjesto prvog napadača, nebitno je li dobro igra ili ne. Pa da ga u Belgiju pet puta stave na klupu, šesti put se ne bi ni odazv'o... Oprostio bi se od reprezentacije u 22. godini. Garantujem. Prijavi
9. juni 2014.12 god. comment_177093 To je jednostavno tip igrača koji hoće da bude prvi napadač tj. da mu se osigura mjesto prvog napadača, nebitno je li dobro igra ili ne. Pa da ga u Belgiju pet puta stave na klupu, šesti put se ne bi ni odazv'o... Oprostio bi se od reprezentacije u 22. godini. Garantujem. Bez obzira kakav je on tip čovjeka i šta voli i šta ne voli, on ima apsolutnu podlogu da traži to što traži. Odličan je napadač, pa nije on Nicklas Bendtner pa da se spradmo s njim. Ja bih se na njegovom mjestu isto možda ponašao, pogotovo kada vidim koliko se Torres fura u klubu. Prijavi
9. juni 2014.12 god. comment_177094 Bez obzira kakav je on tip čovjeka i šta voli i šta ne voli, on ima apsolutnu podlogu da traži to što traži. Odličan je napadač, pa nije on Nicklas Bendtner pa da se spradmo s njim. Ja bih se na njegovom mjestu isto možda ponašao, pogotovo kada vidim koliko se Torres fura u klubu. Jedan Drogba je posljednju sezonu u klubu sjedio na klupi i čekao svoju priliku. Na kraju je dočekao, postao apsolutni heroj kluba i otišao - navijači ga obožavaju. Ovaj samo sere po medijima, i na kraju kad ode ni jedan navijač se neće ni počešati po guzici, jer sam izjavljuje da želi otići. Prijavi
9. juni 2014.12 god. comment_177095 ja više volim da je ovako iskren a ne da je kuja i da nam liže šupak iako nas očigledno boli kurac za njega što je jedna velika greška.... Njemu se jebe mlad je dokazao se, najmanji problem će mu biti da nađe novi klub a mi ćemo opet ispasti glupi kad ga prodamo Nije istina. Ja prvi uputim kritiku klubu kad mislim da su pogriješili, ali ovo je potpuno jednostrano gledanje situacije. Broj jedan, tog balavca je još kao tešku sirovinu iz bespuća belgijske lige povukao upravo Chelsea, i to platio nemalu cifru za njega. Nije li to već samo neko povjerenje? Ja tada nisam bio za taj transfer, što se i potvrdilo kada je u prvoj sezoni pokazao sve svoje nedostatke i mane, mada je to sasvim normalno za igrača njegovih godina. Niko normalan ne bi očekivao da će biti spreman za Premiershipa. Međutim, AVB je pogriješio i zajebo ga za jednu sezonu. Poslije toga ostaje i dalje pod ugovorom sa Chelseajem, koji mu pronalazi idealno mjesto za razvoj u West Bromwichu i šalje ga kod našeg čovjeka, Stevea Clarkea. Nakon što je odigrao tamo odličnu sezonu, napravio korak naprijed i trebao biti jedna od naših opcija u napadu, momak je prošao čitavu predsezonu i na kraju dolaskom Eto'oa se ipak predomislio 'ee pa vidi šta ih je, a ja moram igrati na Svjetskom, čika Jose mogu li na posudbu, molim vas'.. Opet u ekspresnom roku klub mu pronalazi odličan tim i trenera u vidu Evertona i Martineza.. Niko mu ne može garantovati mjesto prvog napadača u timu poput Chelseaja, nema on šta tražiti to. Pa veći napadači od njega su dolazili u klub i nisu to nikad govorili, kamoli klinjo koji iza sebe ima 4 nastupa u Ligi Šampiona i po 15-ak golova zabijenih za WBA i Everton (podsjećam opet na Dembu i njegov učinak, na Michua i slične). Eh sad dolazim do stvari zbog koje mislim da nikad neće dostići to što svi žele, da bude 10-ak godina vodeći centarfor kluba: karakter. Momak ima jednu jaku zanimljivu spiku, naime po društvenim mrežama lijepi sličice dizanja tegova uz neke citate koje nađe na brainyquote, što je jako pohvalno ako je istinito. Međutim, to je upravo caka. Iza svake objave se krije jedna skrivena namjera, odnosno u sljedećem intervju za novine kao da govori 'gledaj kako ja radim, jes vidio onu sliku, jes vidio šta sam golova dao a ne daju mi da igram'. Znači priča mu je šupljak teški. Ne volim takve seratore i zbog toga nisam siguran u njegovu budućnost. Kada bi se umirio, samo radio (bez slika, bez izjava) i na novinarska pitanja odgovarao sa 'moje je da šutim i radim svoj posao, a oni zaduženi za to će odlučiti šta dalje'.. sigurno da bi porastao u očima i svog trenera, i suigrača a bogami i nekih navijača koji ne padaju na ove lovačke priče. Rekao sam prije, za njega je Svjetsko ključno, ali još je bitnije šta će on poslije toga izvući u svojoj glavi. Za nas je idealno da ostane i s Costom (ovaj dolazi abd) čini napadački dvojac Chelseaja. Al evo, odmah da kažem da me ne bi iznenadilo da kad Costa dođe ovaj ode iako ne bih volio to. Prijavi
9. juni 2014.12 god. comment_177096 To je jednostavno tip igrača koji hoće da bude prvi napadač tj. da mu se osigura mjesto prvog napadača, nebitno je li dobro igra ili ne. Pa da ga u Belgiju pet puta stave na klupu, šesti put se ne bi ni odazv'o... Oprostio bi se od reprezentacije u 22. godini. Garantujem. Relo to što govoriš su čiste gluposti i izmišljotine .. tj. nit se dogodilo, nit će ;). A šta je loše u tome da želi i teži biti prvi napadač kluba ?? Evo uzmi za primjer Ronalda čovjek se istrenirao do perfekcije. Ne možeš od njega sa 20 godina očekivati karanje najboljih protivničkih obrana .. zna se da je napadač od 25te do 30te godine najzreliji i ima najbolju konstantnu formu. Nohardfilings, samo raspravljamo :D Prijavi
9. juni 2014.12 god. comment_177097 Lukaku je totalno nebitan treba da se zapitamo kako neko ko ima ovakvu statistiku i dalje dobija priliku u Čelziju torres - 2238 minutes, 11 goals, 6 assists = 203 minutes per a goal u svim takmičenjima a samo u premu ima 315 per goal dodje mi da se ubijem kad samo pomislim da bi i sledeće godine mogo da nosi plavi dres Kosta nije dovoljan,treba nam barem još jedan napadač,za siti su zabijali prvo aguero,pa negredo i na kraju dzeko,a vi pljujte dzeka kolko oćete ali on im je doneo titulu iako je u početku bio 3 izbor,to zna i sam Murinjo,nije ga dzabe hvalio bosanca pred kraj sezone mi ako krenemo sa Kostom,Toresom i Dembom nek su nam bogovi u pomoći toresovih 2238 min nije grejanje klupe,pa Demba je jedva skupio nešto preko 800 min za celu sezonu nek prodaju lukakua il nek ga pošalju na pozajmicu,ne interesuje me,iako ja mislim da treba da dobije bar 1500 min sledeće sezone al ako bude ovaj prvi scenario i ne dovedu nekog igrača i krenemo samo sa Kostom onda mi Murinjo stvarno nije jasan,nama ne trebaju 3 jaka napadača kao sitiju,dovoljna su dva dobra i 3-ća pristojna zamena da greje klupu Prijavi
9. juni 2014.12 god. comment_177098 E jbg chiba, Torres je izgleda kancer ovog kluba, nema potrebe ni da otvaramo tu polemiku opet. :D Prijavi
9. juni 2014.12 god. comment_177107 Buraz opet si i ti nekako jednostrano analizirao situaciju barem sa moje tačke gledišta Istina platili smo Lukakua 20 miliona kada je bio mlad, ali je li nas neko tjerao na to, je li nam on rekao platite me 20 milki ? Mislim sad što kažeš izvukli smo ga iz bespuća Belgijske lige je apsurdno, otišao bi on negdje dalje možda za manje pare otkud znaš sad ne možeš da nagađaš. Naravno znalo se da će imati dosta mana u igri što se i vidjelo kada se došao bio je nespreman za PL, ali vremenom se uhodao, što se posudbi tiče po meni posudba Evertonu je pun pogodak, zašto ? Dobio je dobro veću minutažu nego što bi dobio kod nas i dobio je zagarantovano mjesto u repki, druže mora i on sebe gledati SP je velika stvar i u redu je da momak hoće veću minutažu kako bi se izborio za prvih 11 u reprezentaciji i opet i to je uspio uglavnom zbog dvije sjajne posudbe na kojima se možemo slobodno reći dokazao. Sada sve ostaje na nama, da mu pružimo priliku da igra a naravno i na njemu je da trenira da radi i da iskoristi tu šansu. Što se tiče tih objava to je tvoj lični stav što ne voliš takve seratore o tome nećemo pričati ne da mi se :D Prijavi
9. juni 2014.12 god. comment_177112 Potpisujem Kuna. Vi većina ovdje na forumu ste toliko povodljivi za Mourinhom i našom vrlom upravom. Svakog igrača koji je otišao popljuvali ste, kao da su samo oni krivi što su otišli, a ne klub što im nije dao pravu šansu. Ne mogu se više sjetiti naziva za Sturridgea kakvi su se pogrdni pisali na ovom forumu kad je prešao u Liverpoolu. A on u Liverpoolu pokazao kolika je greška bila njegova prodaja. Isto će i Mata pokazati iduće sezone, živi bili pa vidjeli. Ja sam uglavnom na strani igrača, jer smatram da uprava radi loš posao, a treneri loše procjene, a čitav svijet nam se smije koliko se kretenski igrač Torres forsira. I posljedica svega je ova sezona bez ijednog trofeja. PODRŠKA ZA LUKAKUA! Momak je totalno upravo. Izrast će u jednog od najboljih napadača na svijetu, TOP3 mu predviđam za 3-4 godine. Prijavi
9. juni 2014.12 god. comment_177113 ne zameram ovde ništa murinju nije on bio trener kad su prodali staridza i po mom mišljenju olako pustili drogbu jedino što je zajedničko za sve te situacije je to da je Tores bio tu i mao svoje zagarantovano mesto od kako je došo Prijavi
9. juni 2014.12 god. comment_177114 Svakog igrača koji je otišao popljuvali ste, kao da su samo oni krivi što su otišli, a ne klub što im nije dao pravu šansu. Ne mogu se više sjetiti naziva za Sturridgea kakvi su se pogrdni pisali na ovom forumu kad je prešao u Liverpoolu. A on u Liverpoolu pokazao kolika je greška bila njegova prodaja. Nemoj da te ponovo ukopavam sa tvojim vlastitim postovima kao što sam napravio u Oscarovoj temi. Dobro znaju svi aktivni forumaši šta si pričao za Sturridgea dok je bio u klubu, sjećam se i nekih upisa na kutiji za vrijeme utakmice. Sad kad je otišo vrtiš drugu ploču. Nije zabranjeno promijeniti mišljenje, pogotovo u slučaju kad si došao tobe, što bi Bošnje rekle. Međutim, kenjati o tome kako mi kenjamo po Sturridgeu je munafikluk (licemjerstvo) epskih proporcija. Prijavi
9. juni 2014.12 god. comment_177117 Ni ta stalna promijena mišljenja nije fora, ja sam to jednom uradio kod Guardiole mrzio sam ga bez ikakvog razloga samo što je trener barse onda sagledao stvari fino i od tada ga poštujem kao čovjeka, ne poštujem njegovu igru a kao čovjeka da, za igrače uvijek imam isti stav, jedini koji je uspio da mi u tome jebe i oca i mater je Torres u koga sam vjerovao godinu i jače što bi Pejović rekao... Prijavi
10. juni 2014.12 god. comment_177150 Lukaku : "I only know one thing and that is that, in my opinion, Chelsea are still the biggest club in England. And they have a very, very good manager! I have a contract with Chelsea after this summer and I am not focusing on any move to Atletico.†Prijavi
11. juni 2014.12 god. comment_177289 jebo ih taj Atletiko više Tri godine imali najboljeg golmana za dz sad još da im damo Lukakua da je Lukaku deo nekog dogovora sa Kostom to čisto sumnjam,ako je aktivirana otkupna klauzula to je to onda jedino da Čelzi nije zainteresovan za još nekog igrača,tipa onaj levi bek Filipe Luis,pa da nam onda malo spuste cenu(kolko mi je poznato,Atletiko je već doveo zamenu za njega http://en.clubatleticodemadrid.com/noticias/siqueira-will-be-presented-this-wednesday-at-the-calderon Siqueira will be presented this Wednesday at the Calderón ) vidim da je azpi izjavio : "When you play in a top team, there’s always a lot of competition for spots. I always fought for my spot with respect to all my team-mates and will continue doing so." sad dal to znači da stiže još neki igrač,ne znam a i nije samo to ,juče je predsednik atletika izjavo da bi oni Kurtu na još jednu godinu Atletico President Cerezo (1/2): "There's a little problem, which is Chelsea. I imagine if Chelsea wants Courtois to stay for the season they will keep him & if not, it's best we reach an agreement, which is to keep him with us for another season" ispada na kraju da postoji mogućnost da sledeće godine igraju za atletiko i kurta i lukaku e sad,fazon je u tome što 90 % izjava lukakua stiže preko medija iz belgije koji naravno brane i bodre svog igrača da su jebani Tores,Eto i Ba napravili nešto ne bi nas tolko smarali sa takvim pričama sad bi "najgori scenario" bio kad bi lukakua prokenjalo nešto i na SP i tek onda bi krenuli sa topovskom paljbom sad samo čekajte da krenu sa pričama,kako prodajemo Čeha Prijavi
12. juni 2014.12 god. comment_177386 AS: Real želi Lukakua http://www.klix.ba/sport/nogomet/as-lukaku-na-listi-zelja-madridskog-reala-u-slucaju-odlaska-morate/140612031 Prijavi
13. juni 2014.12 god. comment_177597 Ako ostane, vodiće se kao Home Grown igrač, što je pozitivno. Prijavi
18. juni 2014.12 god. comment_178132 Nakon što je 57 minuta bio nevidljiv protiv Alžira, zamenio ga je neki tamo Divock Origi. E, moj Lukaku, i ti bi da budeš prvi napadač Čelsija. Prijavi
18. juni 2014.12 god. comment_178148 Najlošiji pojedinac na terenu sinoć. Donekle ga razumijem jako je mlad prvo veliko takmičenje još mi i saigrači nisu bili Bogzna kako raspoloženi , nije nijednu upotrebljivu loptu dobio. Sreća pa nema Bentekea inače se Luks ne bi naigrao . Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.