26. juni 2014.12 god. comment_178970 Sta ce picka. Hoces li i tu sigurno mjesto u prvih 11. Sva sreca pa je benteke povrijedjen, inace ne bi igrao ni ovo malo Prijavi
1. juli 2014.12 god. comment_179480 Ušao kad su ovi iz zadnje linije Amerike bili mrtvi... Al' dobro je odigrao. Prijavi
1. juli 2014.12 god. comment_179481 Ma danas mu se mora priznat da je odigrao odlično, pored gola i asistencije još je imao par dobrih udaraca i poteza, ja zadovoljan, da je bar svaku tako, a ne sad da opet stane Prijavi
2. juli 2014.12 god. comment_179497 Imao sam tako visoke ambicije za ovog momka sledecu sezonu,ali na moju zalost izgleda je Mourinho bio u pravu i da on nije barem jos uvek taj kalibar napadaca niti igraca. Prijavi
2. juli 2014.12 god. comment_179507 Po čemu si to zaključio tako ti boga? Po tome što se ošišao ili zbog toga što je bio loš protiv Alžirskog bunkera. Prijavi
2. juli 2014.12 god. comment_179510 Ja sam za to da se vrati i da mu se pruzi sansa. Ako je uprska verujem da ce biti zainteresovanih klubova,ako bljesne neka ostane i to je to. Prijavi
3. juli 2014.12 god. comment_179647 http://chelseabalkan.com/201407033330/vijesti/transferi/lukaku-ide-na-novu-posudbu.html Pošaljite ga više u kurac, jbt ne shvatam poteze uprave kada je Lukaku u pitanju, ili ga prodaj ili ga ostavi u klubu kako je krenulo ovaj će do 29 godine visit na posudbama.. Prijavi
3. juli 2014.12 god. comment_179652 Pa ja prosto ne vjerujem. Treću godinu za redom, Jose njega izgleda stvarno ne cijeni. Budimo krava muzara kad smo debili, ljudi nas sjebu za tu klauzulu a mi im posudjujemo igrače. Sad još hajmo im dati Luksa na godinu dana poslije Kurte koji je bio tamo 3 velike godine. Ne kažem ja, Atletiko je super za njega ali ako je ovo istina ja sve manje vjerujem da ćemo ga više ikada vidjeti u plavom dresu. Prijavi
3. juli 2014.12 god. comment_179654 Al nema kraja ljudskoj gluposti... To dokazuje uprava ovog kluba Naravno ako je istina ova vest Prijavi
3. juli 2014.12 god. comment_179658 glupost, je li mou samo vidi kako igra u dresu belgijske reprezentacije, pa donio im je pobjedu protiv SAD-a, ako ga stvarno opet pošalju na posudbu onda stvarno ne znam... Prijavi
3. juli 2014.12 god. comment_179659 Ocekivao sam vise od njega na SP... Odlican je bio protiv USA,ali oni su vec bili pocrkali, tako da to i nije realna slika njegove igre. Da se ja pitam, ostavio bih ga u Chelseaju, pa nek se bori sa Costom. Ali ako ga Mou stvarno salje na pozajmicu, neka ga salje, bolje Special One zna nego ja. Jos je on mlad i zelen da bi bio prvi napadac kluba velicine Chelsea-ja... Prijavi
3. juli 2014.12 god. comment_179661 Nije on ni u Evertonu pruzao neke jebene partije. Jest zabijao, zabija i Mandzo pa ga niko ne bi (maltene niko). Mandzo jos pored toga trci ko hajvan. VJerovatno kloc se usro Koste, sto me i ne cudi. Kad se prosle godine prepao Dembe i Torresa sta reci? Ne bih ga samo debilima iz atletika posudio. A vala sto se njega tice nek ga i prodaju. Prijavi
3. juli 2014.12 god. comment_179664 glupost, je li mou samo vidi kako igra u dresu belgijske reprezentacije, pa donio im je pobjedu protiv SAD-a, ako ga stvarno opet pošalju na posudbu onda stvarno ne znam... Zato je Origi startao ispred njega... Prve 2 utakmice se nije sastao s loptom i izlazio u 55. minuti. Drag mi je igrač ali je podbacio na SP, barem u dosadašnjem dijelu... Prijavi
3. juli 2014.12 god. comment_179667 Ocekivao sam vise od njega na SP... Odlican je bio protiv USA,ali oni su vec bili pocrkali, tako da to i nije realna slika njegove igre. Da se ja pitam, ostavio bih ga u Chelseaju, pa nek se bori sa Costom. Ali ako ga Mou stvarno salje na pozajmicu, neka ga salje, bolje Special One zna nego ja. Jos je on mlad i zelen da bi bio prvi napadac kluba velicine Chelsea-ja... Dok god on ne bude igrao u Chelseaju mi nećemo imati realnu sliku njegove igre, pustite te priče "loše odigrao na SP" nije to nikakvo mjerilo, klub i reprezentacija su dvije različite stvari.Npr. Aguero je imao očajno prvenstvo pa svi znamo da će biti jedan od glavnih/najboljih igrača Citya u narednoj sezoni. Mi Lukakua možemo poslat na još 5 pozajmica ali zato nikad nećemo saznati koliko on može ili ne može zapravo pomoći Chelseaju, jer da bi to saznali moramo ga testirat u našem klubu. Nemamo ništa od toga što odgađamo odluku o njegovoj budućnosti u Chelseaju. Momak je odradio dvije solidne pozajmice i vrijeme je da se donese konkretna odluka tj. da li se računa njega ili ide na prodaju i to je to. Tješimo se i zavaravamo pričom on je mlad i zelen ima vremena, a pogledaj Edena koji je isto tako mlad pa nam je glavni igrač. Samo je fora u tome da li se nekom ima namjera dati šansa ili nema naravno tu opet može imati i uticaja koliko je igrač spreman na borbu sa konkurencijom. Ja lično nisam neko ko je očaran i oduševljen Lukakuom jer on mnogo priča van terena ali isto tako nisam neko ko je protiv njega i sigurno da bi mi bilo drago ako bi uspio u Chelseaju. Smatram da bi bilo odlično sljedeće sezoni imati dva napadača poput Coste i Lukakua koji su spremni da se kroz zdravu konkurenciju bore za mjesto u prvih jedanest. Prijavi
3. juli 2014.12 god. comment_179683 Dok god on ne bude igrao u Chelseaju mi nećemo imati realnu sliku njegove igre, pustite te priče "loše odigrao na SP" nije to nikakvo mjerilo, klub i reprezentacija su dvije različite stvari.Npr. Aguero je imao očajno prvenstvo pa svi znamo da će biti jedan od glavnih/najboljih igrača Citya u narednoj sezoni. Mi Lukakua možemo poslat na još 5 pozajmica ali zato nikad nećemo saznati koliko on može ili ne može zapravo pomoći Chelseaju, jer da bi to saznali moramo ga testirat u našem klubu. Nemamo ništa od toga što odgađamo odluku o njegovoj budućnosti u Chelseaju. Momak je odradio dvije solidne pozajmice i vrijeme je da se donese konkretna odluka tj. da li se računa njega ili ide na prodaju i to je to. Tješimo se i zavaravamo pričom on je mlad i zelen ima vremena, a pogledaj Edena koji je isto tako mlad pa nam je glavni igrač. Samo je fora u tome da li se nekom ima namjera dati šansa ili nema naravno tu opet može imati i uticaja koliko je igrač spreman na borbu sa konkurencijom. Ja lično nisam neko ko je očaran i oduševljen Lukakuom jer on mnogo priča van terena ali isto tako nisam neko ko je protiv njega i sigurno da bi mi bilo drago ako bi uspio u Chelseaju. Smatram da bi bilo odlično sljedeće sezoni imati dva napadača poput Coste i Lukakua koji su spremni da se kroz zdravu konkurenciju bore za mjesto u prvih jedanest. Ubo si u srž odonosno sve si rekao, slažem se od prvog do poslednjeg slova. Sa ovim si zaslužio bar dva lajka od mene. Ali ne mogu to ispuniti, pitaćemo Relu da uvede nešto ako ti se post baš svidja kao meni sada. Prijavi
3. juli 2014.12 god. comment_179691 Dosadno mu ovih dana pa ima vremena sastavljati duge postove i sakupljati lajkove Prijavi
4. juli 2014.12 god. comment_179713 Dosadno mu ovih dana pa ima vremena sastavljati duge postove i sakupljati lajkove Jel ti to mene prozivaš? :D Prijavi
4. juli 2014.12 god. comment_179715 Jel ti to mene prozivaš? :D Ne samo dobronamjerno podjebavanje, inače dobar je u tome. Prijavi
4. juli 2014.12 god. comment_179717 Ne samo dobronamjerno podjebavanje, inače dobar je u tome. Ma znam ja da je Kun stari lisac :D Prijavi
4. juli 2014.12 god. comment_179730 Mi ne vidimo celu sliku, bar ne onoliko koliko Murinjo vidi. On najbolje zna zasto ga salje na jos jednu pozajmicu... Ako ga uopste i salje na pozajmicu, ovo su glasine, nista nije zvanicno... Mozda i ne ode nigde na pozajmicu i ostane da bude konkurencija Dijegu Kosti. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.