18. juni 2014.12 god. comment_178154 Benteke je u polukurcu cele sezone,imao bi lukaku prednost u svakom slučaju a juče da,loša Belgija stvarno i pored pobede i jbg izbacis dva igrača totenhema i odma pobedis Prijavi
22. juni 2014.12 god. comment_178531 Danas ima jos jednu sansu da nesto napravi. Ako bude los ko zadnju utakmicu bojim se da mu se ne pise dobro. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
22. juni 2014.12 god. comment_178533 Nama se ne pise dobro. Otisao bi za znatno manje pare. :( Prijavi
22. juni 2014.12 god. comment_178541 U prosloj utakmici je imao nula kontakta sa loptom na protivnickoj polovini :) Danas ocekujem makar dva puta da je pipne . Prijavi
22. juni 2014.12 god. comment_178545 Znajući Kapela, Rusi će odigrati jako defanzivno, ne očekujmo previše od Lukakua. Prijavi
22. juni 2014.12 god. comment_178570 55. minuta i Lukaku opet ide van. Bez da je išta pokazao, apsolutno ništa. I reče komentator da je burno reagirao prema izborniku zbog zamjene. Zanimljivo... Prijavi
22. juni 2014.12 god. comment_178574 Kad skontas da je Costa odigrao bolje SP nego li on. Sljedecu nece ni pocet vjerujem. Zna mou da treba napadac Prijavi
22. juni 2014.12 god. comment_178576 E jeb'o ga hljeb, sad ćemo ga za siću morat' prodat' jer je dokazao da je kloc. Narednu će počet sigurno ovaj 19-godišnjak što je zabio, jer lik melje naprijed, fantastičan je. Prijavi
22. juni 2014.12 god. comment_178578 E jeb'o ga hljeb, sad ćemo ga za siću morat' prodat' jer je dokazao da je kloc. Narednu će počet sigurno ovaj 19-godišnjak što je zabio, jer lik melje naprijed, fantastičan je. Trampu odmah za 19-godišnjaka :D Prijavi
22. juni 2014.12 god. comment_178588 Nek mi samo jos neko rekne da je ovaj Lukaku dobar napadac,pa sta vi mislite da je Mourinho jucer poceo trenirati,da je neki kvalitet davno bih dobio priliku,odbija se lopta od njega ko da trenira s Toresom ,davno sam ja rekao da je nikakav igrac. Prijavi
22. juni 2014.12 god. comment_178589 da murinjo zna da lukaku ne valja a tores valja HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH neka njega na pozajmicu u atletiko,napraviće nešto simeone od njega valjda Prijavi
22. juni 2014.12 god. comment_178594 ajd molim te nek mi neko objasni kako tores i dalje igra za Čelzi znači sve dok je taj čovek u klubu,makar dobijao i 3 min svake utakmice,svako pljuvanje i prozivanje drugih igrača Čelzija nema nikakvog smisla a taj tores koji ne valja je pod svemogućim murinjom skupio preko 2000 min na terenu što nas je još jedne godine koštalo titule sa 180 000 nedeljno ubedljivo je najplaćeniji igrač Čelzija Torres: £18.5m Hazard: £16.7m Costa: ~£16m (est) Fabregas: £14m Willian: £10.8m pod uslovom da Kosta potpiše biće i dalje naš najplaćeniji igrač i pod pretpostavkom da Kosta preuzima ulogu prvog napadača imaćemo na klupi trećeg napadača koji prima više od prvog to može samo u Čelziju,nigde drugde nek je taj lukaku nesposoban,sa finansiskog aspekta gledano,ako ništa drugo,treba da dobije priliku pre toresa Prijavi
22. juni 2014.12 god. comment_178595 Chiba i to je još samo ove godine, mada ja vjerujem da ćemo ga se riješiti već na ljeto.. Al' i ako ga se ne riješimo istrpit ćemo tu jednu godinu i slaviti njegov odlazak. Mada, kako su retardirani u upravi ne bi me čudilo da mu produže ugovor :D Prijavi
22. juni 2014.12 god. comment_178596 Pa to što je Torres loš ne znači da i Lukaku treba biti. LOL Prijavi
22. juni 2014.12 god. comment_178598 evo šta ja mogu da dodam na celu tu priču koja obrni okreni,toresov slučaj utiče na sve naše napadače,kako one sa kojima trenutno raspolažemo tako i na one u budućnosti Siti je imao problem sa Adebajorom koji je primao veliki platu,nisu mogli da ga se reše iako on nije bio tolko loš kod njih(više se i ne sećam)jbg kako god rešili su da ga oteraju i eto njega sad u totenhemu gde u tot gde ima istu platu,identičnu kao onu u sitiju s tom razlikom da mu tot plaća 100 000 a višak pada na siti ne postoji drugu rešenje,mora čelzi da izgubi novac kako god okrenes mene sve to boli zato što su jednog di matea otpustili i oterali kao poslednje govno,da ne pominjem ostale trenere sa kojima je roman raskinuo ugovor bez problema a sad se šteka kao da mu je poslednji dinar u dzepu i ne može da otera ovog dripca da je di mateo dobio priliku do kraja ugovora,ne vidim šta nas je to tolko benitez popravio,pa mi smo mogli i pod di mateom da osvojimo LE bez problema,Murinjo u prvom mandatu,anćeloti isto pa i ajde al kad vidim ove dvostruke kriterijume onda odlepim priznajem,nije lukaku za čelzi,to stoji ali biće mi žao što nije makar dobio priliku,makar jednu polusezonu da vidimo ima li šta od njega ovako,biće uvek ono da nisi nikad 100 % siguran dal si pogrešio ili nisi ako su merilo partije na ovom prvenstvu,onda Tores ponovo,pa i taj kosta nisu zaslužili više od njega da zaigraju za Čelzi Fernando Torres, Spain (age 30) PLAYED: 68 mins (two games) SHOTS: 0 (SHOTS ON TARGET: 0) SCORED: 0 goals Romelu Lukaku, Belgium (age 21) PLAYED: 58 mins (one game) SHOTS: 0 (SHOTS ON TARGET: 0) SCORED: 0 goals Diego Costa, Spain (age 25) PLAYED: 126 mins (two games) SHOTS: 2 (SHOTS ON TARGET: 0) SCORED: 0 goals Samuel Eto'o, Cameroon (age 33) PLAYED: 90 mins (one game) SHOTS: 1 (SHOTS ON TARGET: 0) SCORED: 0 goals Prijavi
22. juni 2014.12 god. comment_178603 Torres: £18.5m Hazard: £16.7m Costa: ~£16m (est) Fabregas: £14m Willian: £10.8m Ovo su mi prevelike cifre za jednu sezonu. Baš ogromne. Ako je 185 000 funti tjedno puta 52 tjedna to je oko 9,5 milijuna funti. al kad vidim ove dvostruke kriterijume onda odlepim priznajem,nije lukaku za čelzi,to stoji ali biće mi žao što nije makar dobio priliku,makar jednu polusezonu da vidimo ima li šta od njega ovako,biće uvek ono da nisi nikad 100 % siguran dal si pogrešio ili nisi ako su merilo partije na ovom prvenstvu,onda Tores ponovo,pa i taj kosta nisu zaslužili više od njega da zaigraju za Čelzi E ovo i meni smeta. Pa Costa koji je ajmo reći jedan od najboljih napadača trenutno na ovom prvenstvu u 2 utakmice nije uputio šut u okvir gola. A ovdje govorimo kako je Lukaku podbacio. Je, podbacio je, ali bome su i ostali naši napadači. Nekako mi je Lukaku drag, i ako netko kaže da nije zaslužio nosit naš dres makar polusezonu ako ne i cijelu onda ne znam. Ako se može ovu spodobu plavu trpit' ovoliko zaslužuje i on priliku. I nemojte sad kao imao je priliku ali je odabrao posudbu, poplašio se konkurencije. Zar momak da propusti Svjetsko prvenstvo zato što bi Eto'o igrao ispred njega? Samo Eto'ovo dovođenje je bio znak da Mou nema povjerenja u Lukakua. Ako mu se pruži prilika i ako podbaci u potpunosti onda doviđenja. Ali pustit' ga bez prave prilike nema smisla. Nije još za Chelsea ali neka se brusi, neka stiče iskustvo i nek ispliva ko naš prvi napadač kroz par sezona ako je sposoban za to. Ako nije sposoban onda mu se zahvalit' na svemu i to je to. Prijavi
23. juni 2014.12 god. comment_178633 The Belgium press have picked up on an amusing and very awkward moment for Chelsea striker Romelu Lukaku when he met Queen Mathilda. She says to Lukaku: “Bravo, thanks to your goal, we won, right?†To which Lukaku quickly replies that it was in fact 19-year-old striker Divock Origi who had replaced him up front in the 57th minute. HAHAHHAHAHAhaH više mi ništa nije jasno,ide li ovaj na pozajmicu ili ne,il ga prodaju il šta koj moj više The FIFA agent Oscar Damiani jr. spoke to Sky Sport during the show Copacabana Night. He started by talking about Lukaku: “Chelsea will not loan Lukaku, he still has two years on his contract and therefore this option must not be considered. We are discussing a kid that had a great season in Premier League, now he’s focused on the World Cup and he’s aware he hasn’t shined so far, but he’s focused and I’m sure he’ll recover in the next games.†Inter and Juventus are after him, but Chelsea has put a €40M price tag on the striker. Prijavi
23. juni 2014.12 god. comment_178634 https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/128B7A9DA81092551650649968640_2d447b52f84.0.4.13497871739756006215.mp4?versionId=vmiA2RdJ1pWiL730buqyyQk9lmTb5AyF Prijavi
24. juni 2014.12 god. comment_178721 Ja ovog čovjeka uvijek branim, ali ovo je bilo neprimjereno ponašanje. Prijavi
24. juni 2014.12 god. comment_178802 Za nekog ko klumi uzora i govori kako je fin momak ne izlazi i to,on je bas cesto u novinama za lose stvari.Cak i Costa cigan nije tolko po novinama. Prijavi
26. juni 2014.12 god. comment_178962 https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/128B7A9DA81092551650649968640_2d447b52f84.0.4.13497871739756006215.mp4?versionId=vmiA2RdJ1pWiL730buqyyQk9lmTb5AyF Sta se buni nije nista pokazao a ovaj sto je usao umjesto njega bolje se pokazao,mislim da je i gol zabio. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.