Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

Nije Torres kriv, jedini krivac ovjde je Lukaku odnosno njegov karakter. Niti jedan normalan napadač osim možda Girouda koji je davao slične izjave kao Lux se ne bi smio bojati konkurencije u timu. Posebno ne može očekivati da mu mjesto prvog napadača bude zagrantovano u najjačoj ligi svijeta u Chelseaju, ekipi koja uvijek pretendira na največe trofeje.

Ovaj momak je dokazao da se boji izazova sada i prošle godine kada je otišao na posudbu u Everton, tada se prepao starca Etoa i zatražio transfer, sada se prepao Coste i odlazi kada nam najviše treba. Chelsea mu je tada kad je zatražio odlazak pronašao idealan klub za njega u kome se dodatno razvio isto je bilo i sa WBA-aom. Sve je to zasluga kluba  ali on to očigledno ne zna cijeniti. i čak sada kad ima priliku on odlazi jer se boji izazova.

Nekada mi je bio drag ali sada vidim da je sve ono bila laž i da mu uopšte nije stalo da zaigra za Chelsea, suze nisu bile iskrene. Ne treba nam ovakav plačo, neka ide u  Everton i tamo cmizdri ovako če Everton biti nagazna mina za naše potivnike a mi čemo zaraditi dosta love na njemu.

31.500.000 eura. Not bad :) Ali i dalje mi žao što nije zaigrao pošteno u dresu Chelsea..

Nije to tačan iznos. Svi prenose da je to OKO €30m. Kako god, fine pare. Treba to iskoristiti do kraja prelaznog roka.

Everton će održati konferenciju za koji sat. To je to.

EDITČINA

matt-lawmattlawdton-twit.png

Novinar telegrapha. 'naaaaaaaaaaaači vrhhhhh

http://prosoccertalk.nbcsports.com/2014/07/30/everton-set-to-complete-50-million-deal-for-chelseas-romelu-lukaku/?utm_source=FB%20-%20NBC%20Sports%20-%20NBC%20Sports%20Soccer&utm_network=facebook&utm_post=2899908&utm_tags=

Btw. Već su počeli pravit njegove slike u dresu Evertona. :D

130930-028-Everton_Newcastle.jpg

Ovo neki maher photoshopa radio. Svaka mu čast.Vidi se da je sate i sate truda i znoja uložio u ovo.Respect!

Tako to radi Mourinho, pokusao ga ucjeniti s zagarantovanim mjestom ali nepali to kod Mourinha, ova cifra koja se spominje je vise nego dobra ne vrijedi on toliko, s obzirom kako je odigrao prvenstvo dobro smo prosli.

Toliko o njegovoj ljubavi prema klubu... Bas sam ga gotivio, nadao se da ce jednog dana postati nasa legenda, ali momak nije zeleo da se bori za mesto u timu, zeleo je garantovano mesto u startnoj postavi. A to kod nas i Murinja jednostavno ne moze, moras da se dokazes i krvnicki zalazes na treningu... Non stop je kukao preko medija. Stvarno me je razocarao. Mislim da je dosta talentovan, ali postoji puno mana u njegovoj igri. Otisao je za 28 miliona funti, fina suma... Puno sam vise ocekivao od njega...

Laž ,sve je bila laž. Svaka tvoja riječ sva ljubav tvoja...

http://www.youtube.com/watch?v=f2xIRbStc34

Samo nam nisi ostavio bol nego punu kasu...

Dosta smo uspjel izvuci za njega. Zadovoljan sam kako je Mourinho dosad odradio prelazni rok, jos da je i Mikela prodao bilo bi super ali ima jos do kraja prelaznog roka.

Jednostavno je presudilo to što nema čovjek muda,pizdunac,uplašio se konkurencije.I složio bi se sa reLom čini mi se da je on rekao da on nije za velikih klubova,svojim postupcima je pokazao tako.Čovjek više vremena proveo na twitteru nego na terenu i treningu zajedno.Eto mu sad Everton,to je njegov level :D . Kad se sjetim da smo ga uspoređivali sa Drogbom  :))

Ma gotivio sam ga uvijek. I stao u njegovu obranu kad god je trebalo. Ali ako je istina ovo što je Mou rekao onda pali mali. Izvukli smo lovu za njega, i kažem, ako je istina ono što je Mou rekao onda neka odjebe u koracima, nema on šta uslovljavat najboljeg trenera svijeta. Njegovo je da se bori za mjesto. U velikom klubu velika i konkurencija, ako nije spreman da da sve od sebe onda nema šta ni da traži u velikom klubu. 

Ali ipak te sve izjave uzimam sa rezervom. Iako me sada ni najmanje ne bi čudilo da saspe paljbu po klubu. Ne toliko po klubu koliko po Mourinhou, i to donekle razumijem. Momak nije dobio pravu šansu ali evo očito svojim zalaganjem i pristupom nije ni zaslužio istu. Tako da... 

Smiješan igrač, jedan Origi, za kojeg nitko nije čuo prije SPa, mu uzme mjesto u prvoj postavi Belgije, a želi prvo mjesto u Chelseaju, ma odjebi mali, idi budi prvi napadač i bori se za 6 mjesto PL. A ko fol fraer pušta neke suze kada je došao na SB, "ovo mi je bio san..."
Veliki potencijal, ali karakter nula, veće govno od Mate. Toliko.

Smiješan igrač, jedan Origi, za kojeg nitko nije čuo prije SPa, mu uzme mjesto u prvoj postavi Belgije, a želi prvo mjesto u Chelseaju, ma odjebi mali, idi budi prvi napadač i bori se za 6 mjesto PL. A ko fol fraer pušta neke suze kada je došao na SB, "ovo mi je bio san..."
Veliki potencijal, ali karakter nula, veće govno od Mate. Toliko.

Pa Mata je makar uradio nesto za klub za razliku od Lukakua. Od prvog dana kad smo se poceli povezivati s njim tvrdio sam da je nikakav igrac i nije jedini Dubro koji tako misli,vratite moje postove pa pogledajte, netreba da se hvatamo za nebitne stvari poput od malena navija i san mu da zaigra s Drogbom a nista nije uradio da to postigne. Glavni razlog je u njemu jer nece on zora ni malo, on je samo jedan od mnogih talenata u klubu koji trebaju da odu iz ovog kluba.

Mata je jedan od najveće gospode koja je nosila Chelseaov dres, a neopisivo mi je žao što ovom momku nije dana nijedna jedina poštena šansa da se dokaže u Chelseau. 

I otjeran je na kraju iz kluba skoro jednako kao i Mata. Meni je zbilja nepojmljivo da mu se nije pružila nijedna prilika, a ono govno od Torresa se trpi i čeka već 3 godine, iako je bezbroj puta dokazao da ne vrijedi pišljiva boba. Uvjeren sam da bi s Lukakuom u momčadi lani osvojili PL, a možda i LP te smatram i dalje da je njegov izgon u Everton lani jedna od 2 najveće pogreške Mourinha(druga je naravno prodaja Mate). Jednako kao i Mati ništa mu ni najmanje ne zamjeram i želim mu sve najbolje u budućoj karijeri. I bilo bi mi iznimno drago da bude najbolji strijelac PL u nadolazećoj sezoni.

Gandalfe, mnogo te cenim, ali ozbiljno?

Dečko misli da mora da počinje svaku utakmicu zato što je imao dobre sezone u prosečnim klubovima, zanemarimo to što mu je prijem lopte katastrofalan, tehnika loša i uprokos visini ima problema u vazdušnim duelima. A zanemarimo i to što i kad je dobijao priliku, nije ništa uradio. Poslednjim udarcem u dresu Čelsija je doneo titulu. Bajernu. Pukao pod pritiskom, slabost karakatera.

Nikad nećemo saznati "šta bi bilo kad bi bilo", ali ne verujem da bi s njim bilo mnogo drugačije. Ili si mu možda poverovao kad je sebe proglasio kompletnim napadačem?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.