23. april 2015.11 god. comment_214546 E moj sine, vece sam nade u tebe polagao. Sjebase te kurve i janjetina I Vuco :D Prijavi
13. mart 2016.10 god. comment_253639 Romelu Lukaku je u Premiershipu postigao do sada 18 golova i drugi je strijelac lige. Za Everton je ove sezone u svim natjecanjima postigao 25 golova. Znači jesmo li ga popušili ili ne zato što smo ga prodali? Prijavi
13. mart 2016.10 god. comment_253681 Romelu Lukaku je u Premiershipu postigao do sada 18 golova i drugi je strijelac lige. Za Everton je ove sezone u svim natjecanjima postigao 25 golova. Znači jesmo li ga popušili ili ne zato što smo ga prodali? Moram priznati da mu ide vrlo dobro u Evertonu, ali mislim da nismo popušili. Kod nas se nije baš iskazao, bio je više panj nego napadač, tako da mi nije bilo žao što smo ga prodali. Sada, da se može magično preseliti nazad kod nas, možda bih ga uzeo kao nekakvu zamjenu, ali po meni za prvog napadača i dalje ne. Costa >> Lukaku Prijavi
14. mart 2016.10 god. comment_253732 Dobar je Lukaku nema govora. Covjek ima svega 22 godine. Ne igra lik u premocnoj ekipi koja dominira pa da kazes i ja bih zabijao u takvom sistemu( nesto kao Mandzo u Bayernu ) vec u Evertonu. Cak i dok je igrao u WBA je bio dobar. Realno ne vidim razlog zasto su ga prodali. Medjutim, ja nisam kao Cae i necu kukati za njim. Ponajvise zbog toga jer lik nije imao muda da se bori za prvu postavu vec je zahtjevao obecanje od trenera da ce biti prvi izbor. Decko da si Romario iz najboljih dana ne mozes to zahjevati. Prijavi
14. mart 2016.10 god. comment_253810 Ogroman propust Murinja sto je pustio Lukakua. Mnogo bi nam znacio sada. Necu plakati nad prosutim mlekom, ali stvarno je ogromna greska. Opet ta brzopletost. Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253825 http://www.football365.com/news/romelu-lukaku-the-ridiculous-statistics Ne moze se protiv ovakve statistike. @federer Kao da do sad nisam nikad rekao da je Murinjo pravio greske. Samo sto mnogi vole da izvrcu reci dok traje ljuta borba u diskusiji pa onda recenicu "Murinjo je kriv ali u poredjenju sa igracima je mala maca" prevode kao "Murinjo je nas bog i vodja a igrace treba poslati u gulag jer nemaju fetis prema bunkeru". :) Prijavi
20. juli 2016.10 god. comment_258430 Di Marzio piše da smo poslali ponudu od 60 miliona za Lukakua i u tom slučaju mogao bi Costa put Atletica. Prijavi
4. februar 2017.9 god. comment_267610 Igra u pišljivom Evertonu koji oscilira s formom, a ove sezone najbolji je strijelac. Danas zabio 4 gola. Postiže gol svakih 125 minuta, po tome bolji i od Sancheza, Coste, Ibrahimovića i Defora. Jel njegova prodaja bila zajeb? Zamislite kako bi tek zabijao u jačem klubu. Prijavi
4. februar 2017.9 god. comment_267650 Lukaku vidno napreduje iz godine u godinu. Jos iz vrrmena u VBA postize petnaestak golova po sezoni u PL, i to svake sezone, sto je s obzirom na godine i iskustvo odlicna brojka. Spreman je za vece izazazove od Evertona definitivno, cak mislim i da ih je prerastao. Eventualnim odlaskom Koste otvara se mesto i u ekipi i u budzetu za skupo pojacanje. Realno gledano ima vise smisla juriti Lukakua nego bilo kog drugog napadaca jer je on u potpunosti stasao u PL i najlakse bi se prilagodio. Ali ostaje pitanje njegovih igrackih karakteristika, tacnije da li bi Konte hteo da gradi sistem oko njega. On je odlican napadac, ali i klasicna devetka. Lepo prati igru, ima dobar osecaj za gol, zna kako da se postavi i saceka sansu i iz iste uglavnom pogadja. Ali on nije timski igrac, nece trcati za loptom za koju samo on veruje da ce je stici i nema tu volju i drskost da izmisli gol ni iz cega kad je najpotrebije. Medjutim mlad je, vreme je na njegovoj strani u ovom slucaju. Ako bi Konte hteo da radi sa njim na individualnom planu i napretku jednako kao na njegovom uklapanju u sistem igre mogao bi biti kapitalno pojacanje. Naravno ako se uopste razmislja u tom pravcu. Prijavi
4. februar 2017.9 god. comment_267651 ma on je želja Kontea 100%, ne znam zašto se uopšte i postavlja pitanje "ako" problem je cena, Everton je tražio izmedju 65 i 70m funti letos Prijavi
4. februar 2017.9 god. comment_267672 Sa 23 godine ima skoro oko 180 nastupa u PL i nekih 80 golova, nije loše, nije loše... Prijavi
4. februar 2017.9 god. comment_267676 Prejak smo klub, saljemo djecicu da postanu superstarovi i onda ih vracamo i karamo :D Od prvog trenutka je ovo moj novi Drogba, tako da bih definitivno volio da bude nas igrac Prijavi
5. februar 2017.9 god. comment_267724 Kakve Morate, Lacazete...pizde materne, vratiti izgubljenog sina pa nek košta i 70 mil. Cijene na tržištu su svakako ošle u kurac,za ispod 50 mil jw teško kupiti solidnog igrača kamoli neku igračinu. A najzad imamo te pare od prodaje Oscara i namiriti još koji mil i dovesti Luksa Prijavi
5. februar 2017.9 god. comment_267808 evo teksta da ne ostanem dužan april 2016 telegraf Lukaku is high on a list of strikers Chelsea are looking at signing this summer, despite the fact they only sold him to Everton for £28 million two years ago. Everton have now slapped a massive £65m valuation on Lukaku in an attempt to fight off interest from Chelsea, Paris St-Germain, Manchester United and Real Madrid. According to sources close to the deal in Belgium, Chelsea missed their chance to make sure they could re-sign Lukaku for a cut-price fee, regardless of opposition from Everton, thanks to former manager Mourinho. Chelsea had been open to the idea of accepting a lower fee for Lukaku from Everton and including a buy-back clause in the deal so that he could easily be taken back to Stamford Bridge. Lukaku is also thought to have been keen on such an agreement, as he was concerned about living up to a big price tag. But during discussions over how to try to structure the deal with Everton, Mourinho was unequivocal in his belief that Lukaku would not be at such a level to interest him in re-signing the Belgian in two or three years. Stamford Bridge chiefs now regret selling Lukaku with no buy-back clause, believing he was judged and discarded too soon by Mourinho. Prijavi
5. februar 2017.9 god. comment_267811 Sve više vjerujem da je u drugom navratu došao da nas uništi i onda pređe u United da mu mi ne budemo konkurencija. Prijavi
5. februar 2017.9 god. comment_267820 Sve više vjerujem da je u drugom navratu došao da nas uništi i onda pređe u United da mu mi ne budemo konkurencija. A dobro ne treba sad pretjerivati. Doveo nam je Matica, Fabregasa i Costu koji su mnogo dali za ovaj klub u kratkom vremenu. Mada sto se tice prodaje tu je bas ujebao stvar. Ono bas da valja. Prodao je redom ove igrace: Mata, Schurlle, Luiz, De Bruyne i Lukaku. Prijavi
5. februar 2017.9 god. comment_267827 A dobro ne treba sad pretjerivati. Doveo nam je Matica, Fabregasa i Costu koji su mnogo dali za ovaj klub u kratkom vremenu. Mada sto se tice prodaje tu je bas ujebao stvar. Ono bas da valja. Prodao je redom ove igrace: Mata, Schurlle, Luiz, De Bruyne i Lukaku. Više štete nego koristi kad pogledaš realno. Prijavi
5. februar 2017.9 god. comment_267832 Više štete nego koristi kad pogledaš realno. Ha jebi ga sad, mislim da je pomenuti trio bio glavni odgovorni krivac za titulu od prije dvije godine. Prijavi
5. februar 2017.9 god. comment_267836 Verovatno je bilo ali neka ga... još malo iz radionice našeg skauta : "I fought to keep Lukaku at Chelsea, but Mourinho thought he wasn't ready. The manager takes the decisions — I'm only a scout. In my book I've called Lukaku a holding striker. Some people don't agree with me, but I'm looking at a bigger picture. He can control a ball, shield it, but he doesn't have that pure dribbling technique. He's no Wayne Rooney. Lukaku is in my eyes a class better than Benteke. Romelu is ready for a next step in the summer. I would like to see him with better players around him. Does he have to return to Chelsea? I would down a bottle of wine if De Bruyne and Lukaku ever sign for Chelsea again." "I went to watch Lukaku in a youth game, but during stoppage time, I decided to walk to another pitch. There, I saw a goalkeeper making an amazing save — so stylish. He was agile, he got fast to the ground and was strong in the air. I was already thinking: 'That's going to be my goalkeeper'. When he made his debut for Genk, I immediately sounded the alarm bells at Chelsea. Everybody was immediately convinced of his qualities. Everybody! Neuer is currently the best goalkeeper in the world, but Thibaut can become better than him. Neuer is just more experienced. Thibaut is very very stress-resistant. Like Edwin van der Sar. Courtois is a better version of Van der Sar." Piet de Visser; source: HLN 23 april 2016 Prijavi
5. februar 2017.9 god. comment_267839 Ovaj Piet de Visser dok je bio skaut u PSV-u doveo igrace kao sto su Romario i Ronaldo. Takodje je zasluzan za dovodjenje Robbena iz PSVa Chelsea. Klasa. Prijavi
5. februar 2017.9 god. comment_267851 Ma šta zna scout koji je ceo život posvetio tome, specijalcu je 10 minuta dovoljno da proceni da li neko ima kvaliteta. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.