24. august 2024.2 god. comment_357725 Izgleda da smo se ovog smeća napokon rješili, bjezi opet kod Kontea. Prijavi
24. august 2024.2 god. Popularna objava comment_357729 Samo da se ozvanici. Smece ljudsko i igracko, jednostavno smece. O tome kakav je govori da ga nakon 2 posudbe ni Inter ni Roma ne zele otkupiti. Jedan od najvecih transfer promasaja u historiji, po umjeru ulozeno-dobiveno sigurno. Prijavi
30. august 2024.2 god. comment_357956 Na službenoj stranici mu nisu poželeli ono klasično sreću u nastavku karijere haha Prijavi
30. august 2024.2 god. Popularna objava comment_357958 Eto i to smo dočekali. Pratio sam ga od najmlađih dana, sjećam se utakmice Anderlecht - Partizan kada je dominirao sa svojih 17 godina. Pomislio sam da bi mogao biti novi Drogba. To je i on mislio oba puta kada je dolazio u klub. Na kraju je na listi legendi sa potpuno druge strane. Drogba među navijačima ostaje u top 5 omiljenih (nekome i još više), a ovaj ostaje među 5 najomraženijih. Postao je antidrogba. Prijavi
15. juni 2025.1 god. comment_365190 Najbolji asistent Serie A za sezonu 2024/25. Pulišić na drugom mjestu. Prijavi
15. juni 2025.1 god. comment_365200 Zamisli kako bi sjajno funckionisali kad bi igrali zajedno bili bi nezaustavljivi Prijavi
25. april25. apr comment_372282 Nastavlja gdje je stao 🤣🤣 [DAZN] Antonio Conte: “I’m disappointed by Romelu Lukaku. He didn’t even come to say hi to me, I didn’t speak to Romelu. He was there, close to my office, and we didn’t talk. I was not expecting this situation.” Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.