1. august 2014.12 god. comment_182688 To je opet dvojica, za mene nista bolja od naseg dvojca/tria... Prijavi
1. august 2014.12 god. comment_182689 Ja samo znam da smo mi odradili jedan od najboljih prelaznih rokova u zadnjih nekoliko godina. Nevidim razlog da se zali igrac koji nije nista uradio za klub,igrac koji je trazio i ucjenjivao trenera s zagarantovanim mjestom u prvoj postavi, zadovoljstvo mi je sto su ga prodali, nezelim takve igrace u klubu, vise je Tores uradio za ovaj klub kojeg svi toliko ne podnosimo prvi ja nego Lukaku kojeg jedan Origi izbaci iz prve postave nisam nikad cuo za igraca. Prijavi
1. august 2014.12 god. comment_182694 Arsenal nema(0), Liverpul nema(1, cak i ako tu racunas Lamberta 2), Man. City moooozda, Arsenal: Giroud, A. Sanchez, Podolski, Walcott Liverpool: Sturridge, Lambert, Sterling United: Rooney, Van Persie, Hernandez, Welbeck, Valencia Man. City: Aguero, Negredo, Džeko, Jovetić Chelsea: 1. Costa, 1 i pol Drogba, nula Torres Prijavi
1. august 2014.12 god. comment_182695 Pa dobro Gandalf, ne mozes reci, sterling, walcott, sanchez itd, sve su to krila napadacka. Welbeck, nikako ne moze biti predobar napadac, u rangu je trollesa. Jedino City ima dobre napadace, ovo ostalo se nikako ne moze reci. Prijavi
1. august 2014.12 god. comment_182703 Arsenal: Giroud, A. Sanchez, Podolski, Walcott Liverpool: Sturridge, Lambert, Sterling United: Rooney, Van Persie, Hernandez, Welbeck, Valencia Man. City: Aguero, Negredo, Džeko, Jovetić Chelsea: 1. Costa, 1 i pol Drogba, nula Torres Odkad je Valencia napadac, ako gledas sa te strane i krila guras na poziciju napadaca onda su i Hazard i Schurle napadaci. Cijenim to sto volis Lukakua ali realno sam je kriv sto su ga prodali, gleda se interes kluba a ne interes igraca. Prijavi
1. august 2014.12 god. comment_182713 Arsenal: Giroud, A. Sanchez, Podolski, Walcott Liverpool: Sturridge, Lambert, Sterling United: Rooney, Van Persie, Hernandez, Welbeck, Valencia Man. City: Aguero, Negredo, Džeko, Jovetić Chelsea: 1. Costa, 1 i pol Drogba, nula Torres e jebiga, al ga ti usra ne kontam? Evo ovako od klasicnih napadaca, poput nasih: Giroud,Lambert,Hernandez,Negredo,Dzeko su jebeni prosjek, daleko od tvog misljenja da su vrhunski, ma skroz daleko. A sto se tice ovih poluspiceva,krila,a kolko znam Valencia malo malo na beka ode, itd. nezz sta da ti kazem, kako ih mozes poredit sa nasa dva vec pomenuta KLASICNA napadaca (po pitanju pozicije) ukratko, jaci smo sad od svih konkurenata na toj poziciji. Prijavi
1. august 2014.12 god. comment_182720 Sve dok se umjesto njega ne dovede još jedan vrhunski napadač, smatrati ću i dalje da je njegova prodaja bila jedna ogromna glupost. Svi naši konkurenti u PL imaju 3-4 vrhunska(ili u najmanju ruku dobra) napadača, samo mi imamo jednog i pol... Tacno tako chika Gandalfe , jednog i po a i taj jedan i po nam nije siguran. Drogba na zalasku karijere a Kosta igra svoju prvu sezonu u PREMIERSHIPU i potrebno mu je vremena da se navikne. Prijavi
2. august 2014.12 god. comment_182781 Frajer je tražio garantovano mjesto prvog napadača, alo čovječe pa nije ti ovo WBA.. Nadao sam se da će se vratiti u klub i boriti za mjesto u ekipi ali on očigledno nema motivacije i tu je kraj.Mislim ne možeš očekivati da budeš član jedne ekipe kao što je Chelsea a da nisi spreman boriti se. Ide u Everton gdje nema apsolutno konkurencije i to mu očigledno odgovara. Ponosan sam na Chelsea jer konačno i mi cijenama svojih igrača deremo druge klubove, tačno se zna ko može otići a ko ne može za pravu cifru. Uzeli smo veliki lovu ovom prodajom Lukakua pa nije isključeno da Mourinho ponovo malo krene u lov. Prijavi
3. august 2014.12 god. comment_182900 ne bih sad rekao da je bas trazio zagarantovano prvo mjesto vec je htio da igra al jbg on i sturidge bi sad karali Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Prijavi
16. august 2014.12 god. comment_183897 Gledao sam drugo poluvrijeme Lester-Everton i mogu reci da je Lukaku odigrao u rangu Torresa.Evo upravo sam citao i komentare navijaca Evertona:najvise kritika upuceno je upravo njemu. Sve vise imam osjecaj da smo uradili dobar posao povodom njegove prodaje. Prijavi
16. august 2014.12 god. comment_183901 Samo se vi tjesite :D Kad god on ne odigra dobro vi velicajte Murinja i njegov transfer :D Prijavi
16. august 2014.12 god. comment_183902 Samo se vi tjesite :D Kad god on ne odigra dobro vi velicajte Murinja i njegov transfer :D Upravo suprotno, ljude obicno boli kurac za takvim igracima, puno cesce pojedini jedva cekaju da neko odigra jednu dobru utakmicu pa da nabiju Joseu na nos da je pogrijesio. Prijavi
16. august 2014.12 god. comment_183905 Covjek je panj, jest on zabijao golove al zabijao je i Gomez u bayernu. Prijavi
16. august 2014.12 god. comment_183906 Covjek je panj, jest on zabijao golove al zabijao je i Gomez u bayernu. haha a Lukaku zabija u najjacoj ligi, tako da ti ovo poredjenje pada u vodu :D Prijavi
16. august 2014.12 god. comment_183907 Lik nije igrac koji rjesava tekme. To je to. Moje misljenje. I btw najjaci* Prijavi
16. august 2014.12 god. comment_183908 Lik nije igrac koji rjesava tekme. To je to. Moje misljenje. I btw najjaci* Cus nije lik koji rijesava meceve haha , btw nasta sam ja spao da me soxx ispravlja , eee zivote posrana raboto :D Prijavi
30. august 2014.12 god. comment_185610 Vidno bio napaljen. Čovek ne gleda gde udara, pokušavao i makazicama da da gol kada je zakačio Baneta po glavi. U jednom trenutku kao tražio podršku navijača. Da je dao gol, grb bi ljubio. :D Šupčina iskompleksirana. Prijavi
30. august 2014.12 god. comment_185648 Ne znam šta mu je danas bilo, ali jako loše od njega. Ono nabijanje lopte u gornji red tribina me podsjetilo na Kaloua u zadnjoj sezoni za CFC. Prijavi
31. august 2014.12 god. comment_185677 Izbacit ce te sine Etoo iz prvih 11 ako ovako nastavis. Inace vidjeli ste danas razliku izmedju njega i Coste. Costa je igrac koji moze sam sve napraviti, ovom panju moras sve nastelit. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.