2. septembar 2013.13 god. comment_142629 Dortmund je ekipa koja je prosle godine u LS imala najmanji posjed lopte. Jebem ti krv i fudbal i svakoga ko fudbal gleda kroz posjed! Mrs na turske serije, mrs! Nadigravanje nije u tome kao ni u broju jebenih dodavanja vec u sansama. Mi smo protiv Bayerna bili egal u 90 minuta ako izuzmemo da su nas izdominirali sa 778 dodavanja i sa posjedom od cirka 66%. Ti sunce! Mou odigrao onako kako i treba - jaki dueli, zgusnuto i na kontre. To sada ne valja jelte a valja vam kad Dortmund TO ISTO URADI? NIje Klopp toliko glup da izmislja toplu vodu i da mijenja nesto sto je godinama praksao i konacno doveo na zeljeni nivo. Dortmund rijetko kad igra i protiv mnogo slabijih ekipa od sebe na mnogo dodavanja i na posjed. Igraju cvrsto na sredini, zbiju se, fizicki spremni i cekaju te na kontre. Milina. Uostalom, frajer je kod nas 2 mjeseca sa mladom ekipom i vi bi da odmah zbijemo Bayern u 16 metara na 70 minuta. Nista ljepse nego kad imas taj osjecaj da je ekipa beton i da ce pretesko primiti gol. Fali nam cvrstine kroz ove posljednje 2 godine. Mora to da se vrati. Niko ne voli igrati protiv cvrste ekipe kako na terenu tako i u glavi. Na putu smo da to ponovo postanemo. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142644 Portugalac Žoze Murinjo posmatraće u petak uveče na stadionu Crvene zvezde utakmicu između Srbije i Hrvatske u kvalifikacijama za prvenstvo sveta u Brazilu, potvrđeno je Tanjugu u Fudbalskom savezu Srbije. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142657 Navodno ce gledati Lazara Markovica i Nemanju Matica. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142660 Uf, dobro je, taman sam se zabrinuo da mu je Čović ponudio ugovor koji neće moći da odbije. Šteta što nije pozvan Šćepakadabra. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142669 Murinjo je odustao od gledanja meca Srbija - Hrvatska jer je razocaran sto ne igra Scepovic .Vidno uznemiren Murinjo je porucio Mihajlovicu :,, Moj Miha ti nemas blage veze kad nisi novog Ibrahimovica zvao protiv hrvatske ". :D :D Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142758 http://www.njuz.net/zoze-murinjo-dolazi-na-utakmicu-srbija-%E2%80%93-hrvatska-da-vidi-kako-se-nekad-igrao-fudbal/ Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142836 Vjerojatno je imao u planu posuditi Dembu a kad je to propalo jbga, otpisao je Lukakua. Sve radi neplanski, transferi kako vjetar puše. Ovako će vjerojatno lakše dobit trofeje, ali to smo imali i prije. A mislio sam da bar on kuži šta ovom klubu fali... Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142840 Mourinho: "We have very good young players, they don’t need us to buy to replace them. What they need is our trust and work & support†toliko o tome Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142841 Još kad dodamo tome da je Lukaku poslan na posudbu jer je došao tamo neki Eto. Stvarno mi pada mrak na oci :/ Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142842 Nista,mora se ici na Marakanu u petak sa transferom " Mou why Lukaku?" Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142843 U šta ćemo da mu nije oprostio penal protiv Bayerna? Dobro su ljudi rekli, on ima kompleks pd Guardiole, i morao je pronaći krivca za poraz koga smatra ličnim.. I kazniti ga. Sent from my XT701 using Tapatalk 2 Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142845 E jebiga Benjo to je previše djetinjasto.. Pravilo se mjesta za Eto'oa i neko je morao biti višak. Na kraju Lukaku izvisio. Ja to ne bih nikad uradio, osim da je u pitanju svjetska klasa tipa Rooney, Zlatan ili Cavani. Ovako, za metuzalema Eto'a izbaciti malog Romelua... Ne znam. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142846 Ako je tako,onda je morao Ramu prodati,jer je on zasrao stvar vise nego iko,glupo je kriviti malog Luxa,al' bas glupo...a to za kompleks ne bih rekao,ali da ga zarko zeli nadigrati to je ocigledno Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142849 Pricao jedno a uradio drugo. Na pocetku pusta obecanja a na kraju djela suprotna. E gospodine posebni uvjeri nas da si bio u pravu i da su ti odluke opravdane. Nisam imao slijepo povjerenje u njega, ne moze sve sto on uradi bit savrseno za klub. Mozda ce ovako bit bolje ali vrime ce pokazat. Pao mi je u ocima jer izgleda da mu se ne moze vjerovat na rijec. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142854 Javljaju mediji da mu je Lukaku opsovao majku na zadnjem trenigu te da se ovaj zakleo da vide nikada nece igrati za Chelsea. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142855 navijaci su zeljeli Mourinha i doveli smo Mourinha,pokazao je vise puta da je vjeran klubu i nepada mi napamet da sumnjam u Mourinha zbog posudbe Lukakua,da je imao povjerenja u njega nebih ga sigurno poslao na posudbu i nemojte vjerovati da ce biti sve kako on kaze,ni jedan trener pa ni on nemoze garantovati neke stvari. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142859 Ne znam zašto nije prihvatio ponudu za Dembu od 1.5 milje od Arsenala ili koga već, jer je tražio 3. Kome je to bitno pobogu, milja više manje? Ako je u pitanju Roman i njegovi zahtjevi, trebao je sam izvadit tu jebenu milju iz džepa i dat mu je, ako toliko voli klub kako govori. Pa Demba je već bio pomiren s tim da će otići ja mislim, dok je Lukaku onako ozarenih očiju radio i veselio se novoj sezoni, jer mu je ovaj obećao da će igrati i biti velik dio momčadi. I onda ga potrese onaj penal, i sad još ovo. Baš me zanima što će reći u intervjuu, hoće li i spomenuti ovo. Da bar pokaže nekako da zna da je sranje napravio ali to iz onih lajavih arogantnih usta nećemo nikad doživjet. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142860 Heh, mogo bi Lukaku ko Kakuta 'završiti'.. Još obojica imaju kaku u prezimenu hah Inače i ovaj je promašio ključni penal u raspucavanju u Carling cupu tada, još pod Carlom.. I nestao na mapi. PS. nemojte se primati odmah, samo naglas razmišljam :P Prijavi
2. septembar 2013.13 god. Autor comment_142865 Ja samo ne znam kako ćemo mi izgurati ovu sezonu s bezbroj krila u klubu i napadačima koji nisu u formi. Torres van forme, Demba Ba skroz van forme. Eto'o upitan. A ja samo znam da je RADAMEL FALCAO čovjek kojeg ne mogu prežaliti. Plakat ćemo za Kolumbijcem upamtite moje riječi. Mourinho da vidimo šta ćeš uraditi :D Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142877 Po meni katastrofalna odluka Mourinha, posve sam razočaran.. I tačno, kako rekoste, jedno priča drugo radi.. Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_142887 Ljudi ja stvarno ne mogu da verujem kakve se ovde gluposti pisu i kako se tako brzo moze poceti sumnjati u velikog Murinja.Najrealnija opcija od svih je da je Lukaku imao razgovor sa njim i da su dosli do zakljucka da je u ekipi 4 napadaca i da ce Romelu najvece sanse za svetsko prvenstvo imati na pozajmici.Barem jednom malo razmislite pre nego sto kritikujete. Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_142888 miralas,mccarthey,kone,jelavic,naismith,lukaku malen izbor jos dva napadaca minimalno Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.