Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

Sad vidim da brani Torresa, nek ide sve u 3 lijepe. doduse  ionako ga niko ne bi htio kupiti ali necu da se ponasa kao debeli konobar. Izjava koja gotovo sigurno uslovljava odlazak Dembe a ostanak Spankog dleltanta.

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Ajde svaka čast tebi ako gledaš ko je bolji preko statistike.

naravno da satistika nije jedini i najvažniji pokazatelj ali sigurno da nešto znači, šta nisu upravo golovi najvažniji? e pa ona pokazuje koliko ih je igrač dao ili namjestio...

Ribery je otac za Edena Hazarda i Juana Matu, ako hoces prefinjenije da ti kazem da razumijes. Arjen Robben godinama medju top igracima svijeta i medju najboljim krilima koji su igrali u posljednjih deceniju, pa i vise.. Sta gdje je Robben u LS? Eno ga, donio Bayernu titulu, prethodno se poigravao sa Barcelonom kao i citav tim. Imao je kriznih trenutaka, svi ih imaju. Ali je veliki igrac i majstor fudbala.

Da, kazem da je tuzno da Bayern ima onakve napadace u odnosu na ostatak tima, ali njima je dovoljan i Mario Mandzukic jer su odbrane u Bundesu obicna paucina i kad imas onakva krila i bekove koji razbijaju po stranama i Fabio Borini bi tamo bio dobar jer nisi u stanju da promasis onoliko koliko ti oni serviraju.

I prethodno si pomenuo rijec roster a tu se broje sve pozicije.

upravo to nijma može bilo ko igrat u napadu jer jednostavno imaju sjajne veznjake ali ne samo da imaju sjajne veznjake nego imaju i vrhunsku igru, savršeno uigranu i razrađenu do udetalje, naravno da je u takvoj momčadi i robbenu i riberyu lakše igrat nego recimo mati kod nas koji je često bio prepušten sam sebi, gdje smo često igrali bunker a igra nam nije ličila na ništa.

ja i dalje tvrdim da je mata među najboljim igračima svijeta i siguran sam da će to i dokazat kad napokon budemo imali igru pod mou-om.

Samo velike zamjerke imam, zarad Lukakua. Zašto je ostavio momka u timu, ako će ga jebavat u mozak, kao što je onomad AVB to radio?? Ako ga nećeš koristit iako ti je najbolji napadač u ekipi, prodaj ga, pošalji ga na pozajmicu, ne uništavaj mu karijeru jbt.

Što se tiče tekme, išlo se na nulu, nula se dobila, nema se tu šta više pričat ;)

treba vise forsirati lukakua, iako bude los, ne moze biti gori od torresa, posjeduje ogroman potencijal

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 4

Samo velike zamjerke imam, zarad Lukakua. Zašto je ostavio momka u timu, ako će ga jebavat u mozak, kao što je onomad AVB to radio?? Ako ga nećeš koristit iako ti je najbolji napadač u ekipi, prodaj ga, pošalji ga na pozajmicu, ne uništavaj mu karijeru jbt.

I ja zameram neuvođenje Lukakua, u ove 3 utakmice je odigrao 40 minuta. Ali duga je sezona, mislim da će igrati i počinjati male utakmice, kada raspored postane tjesniji.. Biće tu utakmica za Lukakua :)

Pa jel vi stvarno ocekujete da Mou izadje pred medije i kaze " Torres je karina, nece vidjet ni klupe, jebem ga mutava" ?

Inace vidjet cemo za Lukakua. tek su tri tekme se odigrale a 2x ulazio sa klupe. Do polusezone cemo znati jel ujebo lika il ne.

Ne mogu da vjerujem da očekujete kasnije Lukakua, nakon što do sada nije dobio priliku. Nije je dobio dok su tu katastrofalni Torres i Demba, kako će je dobiti kad dođe  Mouov novi napadač, vjerovatno neki skupo plaćeni?? Normalno da će se taj novi forsirat, ma ko god to bio, nego li Lukaku.

Ja više niti 1% ne vjerujem da će Lukaku imati finu minutažu, možda u Liga kupu (a šta je to majke ti)...  Živi bili pa vidjeli.   

Ne mogu da vjerujem da očekujete kasnije Lukakua, nakon što do sada nije dobio priliku. Nije je dobio dok su tu katastrofalni Torres i Demba, kako će je dobiti kad dođe  Mouov novi napadač, vjerovatno neki skupo plaćeni?? Normalno da će se taj novi forsirat, ma ko god to bio, nego li Lukaku.

Ja više niti 1% ne vjerujem da će Lukaku imati finu minutažu, možda u Liga kupu (a šta je to majke ti)...  Živi bili pa vidjeli.   

Nije tako, stavio je ovu dovicu u prve dvije da bi se uvjerio ko je bolji za tim Torres ili Demba jer jedan ide dolaskm novog spica. Oboica si krimanalni, to je cinjenica.

Ako dodje Rooney sto je tesko, na dobitku smo velikom jer imamo jednog od njaboljih na svijetu ako ne dolazi Eto koji ce igrati ali nije vise u godinama da bude prvi napadac uz to odavno nema jakih takmicarskih meceva. Zna Jose sta radi i sigurno ce Lux dobiit sansu koju bi pored Etoa vrlo lako mogao iskoristii i postati nas glavni spic.

Smiri se tek su 3 tekme prosle a Lux ima samo 20 godina.

Ribery je otac za Edena Hazarda i Juana Matu, ako hoces prefinjenije da ti kazem da razumijes. Arjen Robben godinama medju top igracima svijeta i medju najboljim krilima koji su igrali u posljednjih deceniju, pa i vise.. Sta gdje je Robben u LS? Eno ga, donio Bayernu titulu, prethodno se poigravao sa Barcelonom kao i citav tim. Imao je kriznih trenutaka, svi ih imaju. Ali je veliki igrac i majstor fudbala.

Da, kazem da je tuzno da Bayern ima onakve napadace u odnosu na ostatak tima, ali njima je dovoljan i Mario Mandzukic jer su odbrane u Bundesu obicna paucina i kad imas onakva krila i bekove koji razbijaju po stranama i Fabio Borini bi tamo bio dobar jer nisi u stanju da promasis onoliko koliko ti oni serviraju.

I prethodno si pomenuo rijec roster a tu se broje sve pozicije.

Ja se Robbena više sjećam po onome kako je penal fulao protiv Čecha, kako protiv Intera ništa nije mogao, kako do prošle godine u LP nije znao šta će sa sobom i kako je uvijek sezonu odsjedio na klupi.

Roster, ok, ali dobro znaš da mislim na vezni dio rostera, i to ovaj ofenzivni, naš, kojem ne treba Willian, i koji je i dalje po mom mišljenju blizu razine Bayerna prošle godine. Ja sebi zamišljam čašu, koja se dolaskom Schurrlea napunila do vrha, i onda je došao Willian i sve se izlilo van.

Taj ofenzivni dio nam je bio besprijekoran, i uopće mu ne trebaju takve usporedbe. Kao da se Real žali što nema Messija, a ima C.Ronalda. Nadalje, ako se već ne može kupit dobar napadač, zašto onda ne netko za onaj dio gdje smo slabiji, de Rossi ili netko, uz prodaju Mikela kojeg želi Galata? Nema smisla.

I unatoč svemu ovome, jel ti nije žao posuđenih igrača? Kakuta, Piazon, T. Hazard, sad očito i Moses, pa to su sve dobri igrači s puno potencijala. Neka je Bayernov "ofenzivni" roster i jači, ali ovo klubu ne treba i tu nema dalje, nikad se nije znalo tko pije a tko plaća, a neće se ni dalje.

Bayern nije samo vezni ofanzivni dio ekipe, pogledajte ta dva igraca koji igraju na poziciji CM i DMC, Schweini i Martinez. To su dva umjetnika, od kojih počinje skoro svaka akcija. Mi tu imamo Lamparda kojeg možemo uporediti sa Schweinijem iako je Švabo u prednosti zbog godina, ali Ramires se ne može ni porediti sa Martinezom. Ramires jeste borac ali nije inteligentan kao Martinez.

Može i mazga trčati ko konj al nema fajde ako mu je pamet magareća..

Robben je igrač pročitan ko´ Slovograd. Kao što svako zna pjesmicu o Gari u paradi, tako i protivnici znaju Robbena.

Robben je dobar ali za mene nije bolji od Hazarda. Ribery jeste.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ugUAgG4POQk 

Razgovor izmedju Mou i Moyesa :D interpretacija,nije lose hehhe

Nije tako, stavio je ovu dovicu u prve dvije da bi se uvjerio ko je bolji za tim Torres ili Demba jer jedan ide dolaskm novog spica. Oboica si krimanalni, to je cinjenica.

Ako dodje Rooney sto je tesko, na dobitku smo velikom jer imamo jednog od njaboljih na svijetu ako ne dolazi Eto koji ce igrati ali nije vise u godinama da bude prvi napadac uz to odavno nema jakih takmicarskih meceva. Zna Jose sta radi i sigurno ce Lux dobiit sansu koju bi pored Etoa vrlo lako mogao iskoristii i postati nas glavni spic.

Smiri se tek su 3 tekme prosle a Lux ima samo 20 godina.

OK, al šta bi u trećoj??  Schurrle u napadu (ili hajd, bez napadača smo igrali), u drugom poluvremenu ubacuje opet mrtvog Torresa, Lukakuu ni sekunde na terenu.

Torres je očigledno sada prvi izbor tj. ispred Lukakua je, a kad dođe novi špic, Lukaku postade haman treći izbor.  I ti i pored toga, očekuješ veliku minutažu Lukakua. Nema ti od toga ništa, jaro moj, ništa. Nažalost.

Ja se Robbena više sjećam po onome kako je penal fulao protiv Čecha, kako protiv Intera ništa nije mogao, kako do prošle godine u LP nije znao šta će sa sobom i kako je uvijek sezonu odsjedio na klupi.

Roster, ok, ali dobro znaš da mislim na vezni dio rostera, i to ovaj ofenzivni, naš, kojem ne treba Willian, i koji je i dalje po mom mišljenju blizu razine Bayerna prošle godine. Ja sebi zamišljam čašu, koja se dolaskom Schurrlea napunila do vrha, i onda je došao Willian i sve se izlilo van.

Taj ofenzivni dio nam je bio besprijekoran, i uopće mu ne trebaju takve usporedbe. Kao da se Real žali što nema Messija, a ima C.Ronalda. Nadalje, ako se već ne može kupit dobar napadač, zašto onda ne netko za onaj dio gdje smo slabiji, de Rossi ili netko, uz prodaju Mikela kojeg želi Galata? Nema smisla.

I unatoč svemu ovome, jel ti nije žao posuđenih igrača? Kakuta, Piazon, T. Hazard, sad očito i Moses, pa to su sve dobri igrači s puno potencijala. Neka je Bayernov "ofenzivni" roster i jači, ali ovo klubu ne treba i tu nema dalje, nikad se nije znalo tko pije a tko plaća, a neće se ni dalje.

Mozes ga se ti sjecati kakvog hoces, Mata na krilu ili bilo ko kod nas, nije u stanju nanizati 2-3 igraca kao Robben i to je fakat. Nema tu prodornost. Svidio ti se ili ne. Govorim o krilnoj poziciji na toj strani. Na drugoj imas Ribery vs Eden i to je suludo za porediti jos uvijek. Izmedju je kod nas Oscar koji jedno 6-7 mjeseci igra ocajno a kod njih je tu Muller koji je krajnje ogranicen igrac ali je bio u boljoj formi nego nas Oscar. Kompletan ofanzivni dio Bayerna je mnogo uigraniji bio prosle sezone. Samo momenat, sad sam se uhvatio kako uopste pokusavam porediti proslogodisnji Bayern, ekipu koja je imala jednu od najdominantnijih sezona u istoriji fudbala sa proslogodisnjim nama. Ja necu vise, jer nemam obraza tako nesto raditi.

Evo ti kontrapitanje za Williana: United hoce Ozila. Sta ce im on pored zivog Kagawe? 

Dalje, ne mozes imati roster od 22 igraca gdje su skoro svi premladi. NIje to Arsenal. Mora postojati ravnoteza. Zato ti Piazon i Thorgan Hazard odmah otpadaju. A Kakuta raspali moze komotno da zapinje u nekom Braunschweigu. I stvorila se ta neka zapacena teza da svaki mladi igrac mora uspjeti u CFC-u. Povucite rucnu, daleko, daleko vise talentovanijih mladih igraca je propadalo od onih koje mi imamo. I normalno je da svi ne uspiju. Neka dvojica udju u prvi tim i plafon. Veselje.

jel ima kakva presica velikog vođe u vezi transfera? službeno nismo odustali od Rooneya i ne zna se tko dolazi. opet imam filing da mata ide.

Mozes ga se ti sjecati kakvog hoces, Mata na krilu ili bilo ko kod nas, nije u stanju nanizati 2-3 igraca kao Robben i to je fakat. Nema tu prodornost. Svidio ti se ili ne. Govorim o krilnoj poziciji na toj strani. Na drugoj imas Ribery vs Eden i to je suludo za porediti jos uvijek. Izmedju je kod nas Oscar koji jedno 6-7 mjeseci igra ocajno a kod njih je tu Muller koji je krajnje ogranicen igrac ali je bio u boljoj formi nego nas Oscar. Kompletan ofanzivni dio Bayerna je mnogo uigraniji bio prosle sezone. Samo momenat, sad sam se uhvatio kako uopste pokusavam porediti proslogodisnji Bayern, ekipu koja je imala jednu od najdominantnijih sezona u istoriji fudbala sa proslogodisnjim nama. Ja necu vise, jer nemam obraza tako nesto raditi.

Evo ti kontrapitanje za Williana: United hoce Ozila. Sta ce im on pored zivog Kagawe? 

Dalje, ne mozes imati roster od 22 igraca gdje su skoro svi premladi. NIje to Arsenal. Mora postojati ravnoteza. Zato ti Piazon i Thorgan Hazard odmah otpadaju. A Kakuta raspali moze komotno da zapinje u nekom Braunschweigu. I stvorila se ta neka zapacena teza da svaki mladi igrac mora uspjeti u CFC-u. Povucite rucnu, daleko, daleko vise talentovanijih mladih igraca je propadalo od onih koje mi imamo. I normalno je da svi ne uspiju. Neka dvojica udju u prvi tim i plafon. Veselje.

Ponavljam, uspoređujem tu cijelu ofenzivnu trojku, ne igrače pojedinačno. Ako ćeš tako Mata je miljama daleko ispred Muellera opet, pa ista su pozicija. I ja da slažem momčad, nikad ne bih odabrao Robbena ispred Hazarda. istrošenog, izubijanog lika umjesto jednog od najboljih svjetskih driblera u usponu, ali vidim da je sad ovo više stvar ukusa možda.

Boldano - uspoređuje se sa ovogodišnjim nama, ne prošlogodišnjim, i to samo taj ofenzivni dio koji je kod nas pretrpan.

Unitedu ni Kagawa ne igra redovito, očito nisu zadovoljni njime. I njih dvojica su za no.10 role, za koju, koliko znam, samo Kagawa konkurira, eventualno Rooney uskoči nekad. Pa mi smo prošle sezone imali Matu i Oscara za istu poziciju, oni Kagawu i Oezila, i to je ok.

Da je sada slučajno Benitez na klupi i situacija je ovakva kakva je, većina bi našla 100 raznoraznih prigovora.
Ne znam kako ostali, ja sebe smatram realnim i objektivnim i ako mi nešto smeta reć ću to, bez obzira o kome se radilo, pa bio to i veliki Mourinho, po kojem mi je ime na fejsu i tu.
Ovo što radimo sa transferima je jedna velika glupost i nema nikakvog smisla, pa imanje igrača na posudbama za još dvije ekipe, danas kupimo nekog, već nam sutra ne valja jer oćemo nekog boljeg, radimo na razvijanju ekipe, a onda dovedemo pet igrača.
Ja sam protiv takvih stvari i uvijek ću bit.

Da je sada slučajno Benitez na klupi i situacija je ovakva kakva je, većina bi našla 100 raznoraznih prigovora.
Ne znam kako ostali, ja sebe smatram realnim i objektivnim i ako mi nešto smeta reć ću to, bez obzira o kome se radilo, pa bio to i veliki Mourinho, po kojem mi je ime na fejsu i tu.
Ovo što radimo sa transferima je jedna velika glupost i nema nikakvog smisla, pa imanje igrača na posudbama za još dvije ekipe, danas kupimo nekog, već nam sutra ne valja jer oćemo nekog boljeg, radimo na razvijanju ekipe, a onda dovedemo pet igrača.
Ja sam protiv takvih stvari i uvijek ću bit.

Normalno da ces kupiti boljeg igraca kada ti ostali talenti nisu u stanju niti priblizno da zamene Matu,Hazarda i Oscara.Secam se kako sam svaku utakmicu prosle sezone gledao Moses-a kako udje sa klupe donese neku svezinu bude ok,ali kad pocne utakmicu nema ga.Isto tako i Marko Marin znaci covek nije bio prosle sezone u stanju da odigra 90 minuta i bude pristojna zamena ovima ostalima da se odmore.Zato ove sezone ce se to promeniti kad budu umorni Mazacar lepo imamo Shurle KBD Willian koji moze potpuno da ih zameni u svakom segmentu igre.Po meni vise nego dobro odradjen posao oko transfera,jedino mi zao sto nekoga moras na silu oterati na pozajmicu ili prodati sto ce najverovatnije biti slucaj sa Dembom Ba koji zeli da ostane u klubu.

od 1.minuta pa sve do 121.minuta je pokazao zasto je najbolji trener na svijetu,cijeli mec je stajao kraj linije i davao upute igracima,vidjeli ste one njegove pokrete rukama kad je trazio od odbrane da stoji blize igracima i da blokiraju suteve,bez obzira na ovaj trofej koji je izgubljen jer nismo imali srece na penalima vjerujem da cemo imati uspjesnu sezonu.Sto se tice odabira penala sve sam ocekivao ali nisam da ce odlucujuci penal sutati Lukaku,ako je vec dao priliku mu da suta trebao je to biti bilo koji penal po redu samo ne olducujuci,kod crvenog kartona nema se puno toga prigovoriti,dva faula dva zuta kartona ali treba reci i da je Ramires bio zreo za izmjene jer je naivno gubio lopte,jedino ga je krasila njegova bornenost koju Moiurinho i voli kod njega.Ovo je dokaz koliko voli klub.

tXZiryv.gif

• Autor

Mou sinoć dokazao da je MENADŽER i DOKTOR NOGOMETNE TAKTIKE I NADMUDRIVANJA u odnosu na prenapuhanog Pepa Guardiolu koji je za kratko vrijeme srozao mašineriju zvanu Bayern. Sinoć je Guardiola uzeo trofej samo zato što se Lukaku prepao i tu završava sva priča.

A Mouova srčanost - nevjerojatno!

Ne secam se kad smo poslednji put izgubili utakmicu,a da sam ja bio ovoliko zadovoljan nasom igrom i stavom.Znaci Mourinho je doktor zelim mu da ostane 100 godina u klubu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.