1. septembar 2013.13 god. comment_142338 E vidite ja se uopće ne slažem sa vama. Ja sam mislio da će on donijet nešto novo, a on nastavio gdje je stao. U stilu ajmo svi se povucite i samo odbrana. Niste vi dovoljno dobri da igrate protiv njih. od 1.minuta pa sve do 121.minuta je pokazao zasto je najbolji trener na svijetu,cijeli mec je stajao kraj linije i davao upute igracima,vidjeli ste one njegove pokrete rukama kad je trazio od odbrane da stoji blize igracima i da blokiraju suteve, Pa naravno da će im govoriti kada su stajali 3 kilometra od igrača. I Klopp je isto takav, ako ne i gori. Generalno mene su razočarali. Svaka čast na borbenosti, to zapravo i očekujem, ali konstantno branjenje ne mogu shvatiti i ne volim gledati. Poslije crvenoga u redu. o Ramires bio zreo za izmjene jer je naivno gubio lopte,jedino ga je krasila njegova bornenost koju Moiurinho i voli kod njega. Za Ramiresov crveni je kriv Lampard. Koliko god ja njega volio, a i mi svi, on je izdušio bio. Nigdje se nije vidio poslije crvenoga. Ramires je morao biti na 100 mjesta odjednom a nije mogao. Ja ga jedino krivim zbog starta ne igrača, to se ne radi. Tajming izmjena je katastrofa. Trolles je dao gol, napokon, svaka čast, i onda odmor, ali Lukaku se trebao uvesti puno prije crvenoga kartona. Ja sam razočaran igrom prema naprijed. I sve više sumnjam da će Chelsi ikada igrati prema naprijed protiv jednakih ili jačih protivnika, nije da ih ima puno. Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142341 E vidite ja se uopće ne slažem sa vama. Ja sam mislio da će on donijet nešto novo, a on nastavio gdje je stao. U stilu ajmo svi se povucite i samo odbrana. Niste vi dovoljno dobri da igrate protiv njih. pa normalno da ce se povuci kad dobijes crveni karton i to dobijo ga je jako vazan igrac za ekipu. Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142345 pa normalno da ce se povuci kad dobijes crveni karton i to dobijo ga je jako vazan igrac za ekipu. NISMO IGRALI OD 1. MINUTE SA IGRAČEM MANJE. Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142347 Niste vi dovoljno dobri da igrate protiv njih. Ti misliš da jesmo? Frajeru, pa popili bi 5 komada da smo se išli nadigravat s njima. Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142349 NISMO IGRALI OD 1. MINUTE SA IGRAČEM MANJE. mi se uopste nismo toliko branili nego smo bili ravnopravni,dali gol i povukli se sto je bilo pametno,prepustili njima da napadaju a mi cekali priliku iz kontre. Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142350 Ti misliš da jesmo? Frajeru, pa popili bi 5 komada da smo se išli nadigravat s njima. Frajeru i mi imamo ekipu. Ne treba skinut gaće odmah i dati da te guze. Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142351 Frajeru i mi imamo ekipu. Ne treba skinut gaće odmah i dati da te guze. Ko je skinuo gaće? Frajeru Barca je popila 7 komada u 2 utakmice protiv njih. Ti misliš da je to zajebancija? Osim Dortmunda (u određenoj mjeri), nema ekipe na svijetu koja se može nadigravat s njima. Btw, guzili nas definitivno nisu. Jedva su nas dobili. Jedva. Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142352 Ko je skinuo gaće? Frajeru Barca je popila 7 komada u 2 utakmice protiv njih. Ti misliš da je to zajebancija? Osim Dortmunda (u određenoj mjeri), nema ekipe na svijetu koja se može nadigravat s njima. Btw, guzili nas definitivno nisu. Jedva su nas dobili. Jedva. Što ti sada uspoređuješ Barcu sa nama??? Mi smo CFC. Ja samo hoću reći da ne volim igru koju smo igrali protiv Bayerna i protiv jačih ekipa. Po tvome onda naša pojačanja nisu pojačanja. Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142359 Što ti sada uspoređuješ Barcu sa nama??? Mi smo CFC. Ja samo hoću reći da ne volim igru koju smo igrali protiv Bayerna i protiv jačih ekipa. Po tvome onda naša pojačanja nisu pojačanja. mislim da padaš u onu krivu medijsku sliku da smo se mi branili i igrali na kontre. apsolutno krivo. igrali smo dobru duel igru, u više navrata dobro stisnuli bayern, oni su prave šanse imali tek nakon isključenja ramiresa. u ničemu nisu bolje igrali od nas, u nekim segmentima smo bili ravnopravni s snjima, u nekima i bolji od njih. Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142370 Ja ne znam šta se žale ovi na igru pri kraju utakmice, šta bi vi radili da imate 2-1 i igrača manje? Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142376 mislim da padaš u onu krivu medijsku sliku da smo se mi branili i igrali na kontre. apsolutno krivo. igrali smo dobru duel igru, u više navrata dobro stisnuli bayern, oni su prave šanse imali tek nakon isključenja ramiresa. u ničemu nisu bolje igrali od nas, u nekim segmentima smo bili ravnopravni s snjima, u nekima i bolji od njih. Onda mi uvijek u velikim utakmicama igramo duel igru. http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/23877992 - statistika http://www.uefa.com/uefasupercup/season=2013/matches/round=2000456/match=2012139/postmatch/quotes/index.html - količina napada Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142377 Only, de ti meni reci šta je Bayern imao od prilika, osim što je imao loptu u nogama, u regularnom dijelu nisu imali ništa 100%, a Chelsea, udarac DL4 glavom, Bane greda, Oscar 1na1, a oni one Riberyeve glupe pokušaje što Čech lako brani ili obrana blokira, normalo da su oni imali više prilike nakon isključenja Ramiresa, ali to je druga stvar, ne možeš se nadigravat s igračem manje, a kasnije i vodstvom i igračem manje, šta su trebali napast ih sa 2:1 Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142378 Only, de ti meni reci šta je Bayern imao od prilika, osim što je imao loptu u nogama, u regularnom dijelu nisu imali ništa 100%, a Chelsea, udarac DL4 glavom, Bane greda, Oscar 1na1, a oni one Riberyeve glupe pokušaje što Čech lako brani ili obrana blokira, normalo da su oni imali više prilike nakon isključenja Ramiresa, ali to je druga stvar, ne možeš se nadigravat s igračem manje, a kasnije i vodstvom i igračem manje, šta su trebali napast ih sa 2:1 Oni su imali extra prilika sa obzirom na parkirani autobus ispred našega gola. I prije isključenja je Cech spašavao. boldirano- nismo se mi nadigravali ni sa istim brojem igrača. Volio bi da smo izgubili 5-0 ali da smo igrali hebeni nogomet. Ja samo kažem da mi se općenito ne sviđa igra. Ne samo u ovoj utakmici. Nikakve promjene se nisu dogodile, a tolika silna pojačanja. Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142382 Ne seri, nije ono vidjelo branjenje. U 90 min komentar bi mi bio da je bayern imao vise prilika a chelsea bolje prilike. Ja sam zadovoljan igracima i kako se igralo. Ipak je to najbolja ekipa svijeta protiv koje smo igrali i izgubili na lutriji protiv njih. Tebi onlyblue je nogomet tika-taka dok neko igra na presing, cvrstu odbranu i kontre. i cuj nikakve promjene. Prosle godine skoro pa isti sastav ispusio protiv atletica 4-1 a ove godine protiv jedne od najboljih generacija u nogometu odigramo 2-2 i to u samom finisu primimo gol. Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142390 U 90 min komentar bi mi bio da je bayern imao vise prilika a chelsea bolje prilike. Ja sam zadovoljan igracima i kako se igralo. Ipak je to najbolja ekipa svijeta protiv koje smo igrali i izgubili na lutriji protiv njih. Slažem se s prvim dijelom quote-anog da su oni u regularnom dijelu imali više prilika, a mi bolje prilike za postizanje gola, ali se u ostalom slažem s Bluom. Možemo igrati fenomenalnu obranu 90 minuta i da nijednu tekmu do kraja sezone uopće ne primimo gol, ali jebeš ti to ako će se svaku utakmicu 75 % igre odvijati na našoj polovici terena za igru. Imamo odličnu ekipu i volio bih definitivno vidjeti da mi nekog stisnemo kako su nas stiskali manjim dijelom United i većim Bayern. Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142391 Jbt šta vi mislite da u nas igraju neki debili!!! Idioti mutavi koji su slučajno zalutali u Chelsi!!! Meni nogomet nije tika taka li nije ni ovo što Mourinho radi. Mene boli neka stvar tko je na klupi. Ja ću iznijeti svoje mišljenje o svakome. Vi govorite o tome fenomenalnom Bayernu kao da su sa neke druge planete. Jeste vidili šta im se desi kada ih napadnemo, panika!! E pa da smo ih napali ja vam kažem da bi pobijedili. Pogotovo dok je Lahm bio u sredini a Rafinha na boku. Ne treba se bojati nikoga!!! Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142396 ni meni se pretjerano ne sviđa igra tj. sviđaju mi se neki segmenti ali volio bih da igramo ofenzivnije ali jedno je što bi ja htio a kako je... to da se ništa nije promjenilo je glupost, itekako se promjenilo što govori i ovaj rezultat... ono što mi se sviđa je očita sjajna fizička pripremljenost naših igrača i presing koji smo vršili, vi koji govorite da nismo igrali bunker se varate, za razliku od onog polufinala s barcom gdje smo igrali tako da smo ih pustili da napadaju ovdje smo igrali presing no i u jednoj i drugoj utakmici igrali smo s 9 igrača iza lopte s ciljem da prvo sačuvamo svoj gol a na kontre pokušamo doći do gola. u tome smo uspjeli i da je bilo malo sreće mogli smo pobjediti. Koliko god bi većina nas htjela da igramo lijep, lepršav atraktivan nogomet realnost je nešto drugo a to je da je često bunker bolji i uspješniji, mou to zna i toga se drži. iskreno nisam ni očekivao drugčiju igru i ne znam kako je iko mogao očekivat od moua on je takav trener i jednostavno gotovo nemoguće da će mou napast jednog bayerna... također se neslažem s gore navedenim da bi popili pet komada da smo napali i da se nitko s njima ne može nadigravat, mislim da mi itekako imamo kvalitetnu ekipu i da smo to pokazali svaki put kad mo krenuli naprijed, ako borussija može možemo i mi, nemamo ništa slabiju ekipu, ona generacija barce prije godinu-dvi je bila ekipa protiv koje se ne može nadigravat, možda prošlogodišnji bayern ali ovaj gardiolin sigurno ne... za kraj, kao zaključak, ova igra koju smo jučer igrali, tipična je mouova igra i donosi rezultat, kada se mata vrati i kada kupimo prevog napadača bit će još bolja, ja sam siguran da će mo ove sezone bit glavni favoriti za PL i da će mo doć dosta daleko u LP te osvojit barem jedan trofej makar neki kup, ako vam to nije dovoljno te želite atraktivnu igru onda treba promjenit trenera jer to vam mou sigurno neče pružit. Dok se pobjeđuje i osvajaju trofeji ja nemam ništa protiv ni bunkera... sorry zbog dugačkog posta... Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142412 Zaboravljate da smo mi prošle sezone jedva izborili top 4 u prvenstvu, da nam je prije par mjeseci trener bio FSW. Ne možemo preko noći postati ekipa koja će se nadigravat s jednim Bayernom. Dortmund je finalist Lige prvaka, mislim da su oni ipak iznad nas u ovom trenutku. Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142492 i dalje ko nie ocekiva ovakvu igru grdno je pogrjesia jbt ahahah Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142516 Bayern igra kao Barselona,tika taku je je Pep usadio u njih e sad ako neko ocekuje da sa ekipom kao Barsa nadigravamo taj je u krivu. Jose je igrao isto kao sto je igrao sa Realom protiv Pepa i ne znam sta ste vi pojedini ocekivali . Imali smo sasvim zrele sanse i odigrali sasvim dobro. Tekma sa Dortmundom se igrala prije pocetka sezone tako da nije bas neki parametar ,a nasa ocajna vezna linija Lamps Rami nikako nam ne moze donijeti dobrog u nadmetanju sa jacim ekipama. Ako je nakome draze da izgubimo 5 0 u nadmetanju nego da igramo nesto zatvorenije taj u najmanju ruku ima krive prioritete, da se grubo ne izrazavam. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. Autor comment_142533 Ja sam prezadvoljan igrom protiv Bayerna. Volim onaj naš bunker kad se tzv. ljubitelji tika-take sekiraju i umiru u mukama od našeg autobusa. Nažalost ovaj put nismo imali sreće, ali ne mogu reći da ne uživam u našem bunkeru. Obožavam ga. Drži me napetim do samog kraja i pokazuje disciplinu ekipe. Još kad smo s 10 igrača a tika-takaši s 11 ufff ludnica. Tad smo tek sila! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.