Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Neću ja reći ništa protiv Mourinha ali može ga se kritizirati. Rekao sam već odmah na početku da nisam ko neki koji slijepo vjeruju Mourinhu i koji na svaki potez koji napravi zaplješću. Poštovanje i povjerenje je zaslužio davnih dana, a sad je na njemu da to opravda. 

• Autor

A onda vam je valjao:

11010068_jose_409749c.jpg

Da se čovjeku koji je STVORIO (uz Abramoviča) moderni Chelsea pljuje radi jedne fuckin utakmice protiv nekog tamo Basela, sramotno. Jedno je kritika, a drugo pljuvanje.

Radi jedne tekme Cae?? Nebi se reklo.   Mi smo samo 20 minuta dobre igre imali, u prvoj tekmi, a od tad haos.

Dji ba nećeš kritizirat.. 

Cae, lajko bi ti, al ne mogu zbog jebenog hostinga... Ja Mourinha uopće ne krivim za ovaj poraz. Već se zaboravilo da mi već praktički 3 godine igramo ko kurac, bez ikakvog plana i sistema. I sad kada je došao Mou svi očekivali odma ćemo mljet sve redom, 5 komada ćemo zavit svakome. E pa neće preko noći. Što se tiče ove utakmice, po meni postava čist solidna. Sistema ionako nema (nema šanse da ga Mou u ova 2 mjeseca stvori), znači sve se svodi na individualne kvalitete i raspoloženje pojedinaca. Jedina zamjerka što očajnog Hazarda nije zamijenio.

Naravno da nismo sretni, ali nogomet je dobra i jednostavna zabava za svakoga. U teškim trenucima se vidi tko ima karakter. Želim da svi ostanu mirni i prepuste mi odgovornost. Nisam šokiran jer znam da je nogomet igra, a u stvarnosti ponekad ne pobjeđuješ - poručio je Mourinho.

- Dakako da nisam zadovoljan rezultatom, ali mislim da je Basel igrao dobro. Došao je do izjednačenja u trenutku kad smo igrali najbolje i nakon toga nas je kaznio iz kornera u kojima smo inače jaki - zaključio je portugalski stručnjak.

Ni jedne jedine riječi o sucima :D. Sad vi recite da nije znao da će izgubiti :D. Ko da ne znate kako Mou reagira kad izgubi. Previše mirno reagira na ovo. Malo čudno, zar ne?

article-2425135-1BE9D55E000005DC-753_634

Naša formacija protiv Basela inače :)) :)) :)) :)) :)) . Temeljena na rasporedu igrača na terenu tijekom 90 minuta. Evo sad vidite da nam je ekipa bila stihijski postavljena otpočetka. Zašto je tako ?

sta sve necu procitat sramota , navijajte ljudi za Arsenal ili Liverpul oni pobjedjuju i trofeje redovno osvajaju....

923401_336586483152901_1831564057_n.png

Ludi Clarkson. :D 

Nije se Žoze Murinjo nadao ovakvom drugom početku u Čelsiju. Malo ko se tome nadao. Porazi od Evertona i Bazela su otvorili temu „Kriza u Čelsiju". Ostrvski mediji su već krenuli u napade na Murinja, a a najgori start Plavaca u poslednjih deset sezona im daje argumente za to.
Ipak, Murinjo se ne uzrujava mnogo i u svom stilu je odgovorio na kritike. Poručio je da ekipa nije u krizi i da želi da promeni sistem igre.
„Ne sviđa mi se način kako Čelsi igra poslednjih nekoliko godina, klub takođe. Želimo to da promenimo i igramo drugačije. Imamo fudbalere koji mogu da promene stil igre. Ne znam o kakvoj krizi pričate. U Siriji? Za mene nema krize, samo dva loša rezultata“, rekao je Murinjo engleskim medijima.

Ma sredice on to sve,ne sumnjam,svidja mi se kako je odradio danas trening,da im malo spusti pritisak,veliki je on mozak da bi ga los pocetak izbacio iz koloseka. ;) 

Mou je totalno prolupao :)

Mata je imao ozljedu i cijelo vrijeme ga guraš na krilo gdje nije igrao tko zna otkad i onda ga jebeš ovako u medijima da ti ne valja na temelju tih par utakmica.

Way to go jackass.

EDIT: Iskreno, mislim da se Oscar i Eto'o našem treneru više sviđaju jer su fizički nadmoćniji od Mate i Torresa a Jose takve voli. Štoviše, mislim da naš trener ne zna ni napravit pravu igru s takvim, nefizičkim igračima.

• Autor

Ovo za Davida Luiza novine izmišljaju. Što se Mate tiče činjenica je da je van forme, ali ruku na srce nije vala ni imao prilike da se dokaže. Valjda će to biti bolje.

Mata je imao ozljedu i cijelo vrijeme ga guraš na krilo gdje nije igrao tko zna otkad i onda ga jebeš ovako u medijima da ti ne valja na temelju tih par utakmica.

Way to go jackass.

EDIT: Iskreno, mislim da se Oscar i Eto'o našem treneru više sviđaju jer su fizički nadmoćniji od Mate i Torresa a Jose takve voli. Štoviše, mislim da naš trener ne zna ni napravit pravu igru s takvim, nefizičkim igračima.

To govorim non-stop i svatko mi spominje kako mu je onda Ozil igrao, Primera i Premiership nisu ista stvar to si je mogao dopustiti u ligi kao Primera.

ako nije sposoban uklopit u momčad genijalca kakav je mata onda nije trenerska klasa za nas...

a i to da se nije dokazao u tih par utakmica je glupost, nije bio ništa lošiji od hazarda koji je dosada odigrao sve utakmice (i to poprilično loše) pa se hazard i dalje forsira...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.