Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

Bio je danas na utakmici Srbija - Hrvatska. Sedeo u lozi sa Pedjom Mijatovicem koji mu je bio domacin u Beogradu.

Bas mi je krivo sto ga nisam video... ili da sam se ga uhvatio da se slikamo,uh kakav bi to potez bio :D

nasao sam sliku :D

376186_srb-hrt-foto-m-surjanac0378_ig.jp

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Mourinho: "Navijao sam za Srbiju, veoma dobro su igrali sinoć. Mediji pišu da sam bio na Marakani zbog Markovića, ne, ja sam bio zbog mog Ivanovića."

1175319_516676378416071_959001970_n.jpg

Bas mi je krivo sto ga nisam video... ili da sam se ga uhvatio da se slikamo,uh kakav bi to potez bio :D

nasao sam sliku :D

Postirana slika

Aaaa, eno i doDicka u cosku, bas me zanima zna li on ko je Mourinho.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Jose je divljački slomio srce malom Luki Modriću ovom izjavom koji je dosad bio zaljubljen u njega.

Ako je dolazio zbog Ivanovića imao je što i vidjet, neće Bane iz prvih XI još dugo ;)

ne preziva se doDick nego Dodik, naravno da zna

Jose je divljački slomio srce malom Luki Modriću ovom izjavom koji je dosad bio zaljubljen u njega.

Ako je dolazio zbog Ivanovića imao je što i vidjet, neće Bane iz prvih XI još dugo ;)

Rekao je da je utakmica bila prošle sezone da bi navijao za Hrvatsku, tako da je Lukino srce ostalo cijelo.
:P

normalno da navija za reprezentaciju gdje igra njegov igrač, jer što bi njemu inače značila neka tamo Hrvatska ili Srbija?

• Autor

Joj jeste smješni s tim za koga je navijao xD Rekao je da je prošlu tekmu navijao za Hrvatsku zbog svog igrača Modrića, a ovu za Srbiju zbog svog igrača Ivanovića. Story ends here.

Aaa trazio sam sliku Murinja i Dodika i nemogadoh da je nadjem mora da nije uspjela slika jer ne mogu dvije legende da stanu na slici :D 

Koji debil, vadi Matu koji je raspoloženiji i bolji od Hazarda 7 puta.. Skroz loše postavljena utakmica, u drugom poluvremenu se videlo da ne zna šta će i samo onako bzvz vadi Colea, ubacuje Torresa samo da bi ispao 'inteligentan trenerski potez' a da ga je Benitez uradio jebali bi mu sve do 12. kolena.

Da je Benitez ovako danas postavio formaciju i čitavu utakmicu ovde bi bilo 40 odgovora, počevši već od početka utakmice.

Mourinhno recept za sledecu utakmicu. 

Eto na klupu,Torres na tribine ionako je u klubu samo zbog navijaca i prodaje dresova,pa neka se druzi i slika sa njima,za fudbal nije vise. Dalje.. u napad staviti jedno BURE i staviti ga na peterac i gadjati ga sa strane ubacajima, Vise bi j***no BURE dalo golova nego nasi svi napadaci u jednoj sezoni sunce mu poljubim. Pa vise bi se od tog bureta odlbilo lopti u mrezu nego sto ovi pogode gol. 

I mani se vise onog Shurlea,daj sansu De Bruyneu ili Mati (uospteno pricam, ne za danas). 

Ne idealno odradjena utakmica i veliko razlocaranje ali necemo pretjerivati, everton nam je uvijek bio kamen spoticanja.

Mata nije igrao ove sezone mnogo i nije dobro fizicki pripremljen sto je vjerovatno razlog njegovog izlaska i ulaska. Slazem se da je to bila greska jer je bio mnogo opasniji od Osvara ali necu biti niti blizu ostar kao Kalouda gore.

Mislim da je Cahill trebao poceti.

Nismo imali srece, ne zamjeram mu vadjenje Schurrlea ali mislim da je pogrijesio kod ostavljanaj 2 napadaca sto je Evertonu dalo krila prema naprijed.  Otovrili smo im prostor i normalono da us nas u zadnjih pola sata nadigrali.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.