17. septembar 2013.13 god. comment_144534 http://www.chelseabalkan.com/index.php/vijesti/izjave-i-intervjui/mourinho-mlade-igrace-chelseaja-nazvao-prelijepim-mladim-jajima.html Nisam video da majke stavljaju svoja jaja drugim životinjama na čuvanje dok se ne izlegnu... Prijavi
17. septembar 2013.13 god. comment_144535 http://www.chelseabalkan.com/index.php/vijesti/izjave-i-intervjui/mourinho-mlade-igrace-chelseaja-nazvao-prelijepim-mladim-jajima.html Nisam video da majke stavljaju svoja jaja drugim životinjama na čuvanje dok se ne izlegnu... Interesantna stvar da se bas kukavice(ptice) sluze tom metodom ;) Prijavi
17. septembar 2013.13 god. comment_144537 Nisam znao. Znači ispadosmo kukavice (dvosmisleno), divno. :D Prijavi
18. septembar 2013.13 god. comment_144583 Presica [media] http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vTXCCVzT_XM [/media] Prijavi
18. septembar 2013.13 god. comment_144665 Kap koja je prelila čašu! Branim ga cijelo vrijeme, ali ovo je nedopustivo, ne može se tako igrat, di je KEVIN DE BRUYNE!? GDJE!? Prijavi
18. septembar 2013.13 god. comment_144671 Nisam odavno napisao post u nogometnom dijelu foruma, al ne mogu izdržat da ne kažem da je idiot onaj koji je vjerovao da će samim time što se Mourinho vratio u Chelsea stvari odjednom procvjetati i da će ova ekipa za mjesec dana postat mašinerija koja melje protivnike čisto iz razloga što ih vodi Mou. Uvjerio sam se da masa ljudi tako razmišlja. Ništa preko noći. Nevezano za današnju utakmicu. Prijavi
18. septembar 2013.13 god. comment_144672 Jose nabijem te na kurac. Ovo važi za posljednje dvije tekme. Prijavi
18. septembar 2013.13 god. comment_144675 Izmjene bas lose, nije trebao izlaziti Willian a i igra sa dvije spice je bila pogresna odluka. Prijavi
18. septembar 2013.13 god. comment_144680 jednae stvar igrat losie a pobjedivat na kapaljku a drugae stvar igrat sranje bas ko sranje proliv jadno, bez iceg, da zaspes e to je nedopustivo Prijavi
18. septembar 2013.13 god. comment_144690 4 utakmica bez pobjede. Samo rokaj. #Mourinho: 'Basel scored in our best period, when we had more space to play and we had hit the bar.' #CFC A na sta se cupas, pa kakva precka? To na oscarovu individualnost ce cupas. Bjezi. Prijavi
18. septembar 2013.13 god. comment_144693 Puno priče, puno pressica, intervjua, razgovora, pički materni a malo toga se na terenu vidi. Ili ti ga što bi naš narod reko, sto baba kilavo dijete. Prijavi
18. septembar 2013.13 god. comment_144711 kurac je ovo do sada moj jose, kurac čisti [-( nisam očekivao bajke nikada pa nisam ni sada, ali baš da gubimo od basela doma :-/ e to mi ne ide u glavu... popio sam nedavno ban zbog psovanja na ovoj temi..pa nekako ipak uspjevam zadržati sve za sebe...nikako i ne ostavljam postove u ovim nogometnim temama već neko vrijeme a tako ću i nastaviti nakon ovoga, sve dok igra ne bude vrijedna spomena, znači igra, a rezultat će već doći ako igra bude kakva treba biti... molim Boga da opet budemo kao stari, i iskreno ću vam reći da mi se ne sviđa ova formacija niti pojedinci u ekipi... daj mi brate 4-4-2 ili još bolje joseovih starih 4-3-3 sa silom od napadača i dojajnim krilima, sa zadnjim veznim koji jede malu djecu, i sa obranom koja je čvršća i kompaktnija od granita (mada ruku na srce obrani imam najmanje za prigovoriti-što se tiče ovog vremena pod mouom od kada se vratio)... da trkački ubijamo protivnika, kad svi padaju da se dižemo i riljamo brzo ko gepardi i dugo ko rudisha...zajebite me više sa seksi nogometom i tim izdrkavanjima, pola svijeta igra 4-23-1, ma ćeraj jebote... al sretno dalje u tvom naumu kralju svih trenera, kakav god on bio, pa da te slavimo opet...sretno :D kaman čelsiiiiiii Prijavi
18. septembar 2013.13 god. comment_144715 Al jbt kako smo prvih pola sata protiv Hulla odlicno igrali, vidi se da se moze samo NEKO JEBE; NESTO JEBE Prijavi
18. septembar 2013.13 god. comment_144716 eno je benitez dobio s napoliem dortmunda koji je ne tako davno razmontira mouov real, ovaj isti basel od kojeg smo danas izgubili ne tako davno s lakoćom smo prošli u EL s benitezom s toga zaključak: mourinho OUT rafa IN :) sad za ozbiljno, ovo trenutno ne izgleda dobro i neke stvari se moraju mjenjati. prvo mi (navijači) moramo shvatiti da ne ide sve preko noći i da nema mou čarobni štapić da s njim naparavi ekipu koja sve melje, on možda jest jedan od najboljih trenera svijeta ali nije čarobnjak. drugo, koliko god treba bit strpljiv toliko i treba bit kritčan, ipak je imao cijeli pripremni rok da uigra ekipu i mislim da ovo mora bolje, činjenica je da mi ove godine nismo odigrali poštenu utakmicu osim hulla (koji je nikakav) i bayerna. mislim da je najveći problem što nemamo igru, protiv velikih ekipa kao štu su bayern i united smo igrali dobro jer smo igrali na bunker i čekali kontru, za takve je utakmice mou majstor, međutim kada trebao igrat protiv slabijeg protivnika kojeg treba napast i slomit nijhov bunker tu imamo problem jer nemamo igru, nadam se da mou aktivno radi na tome a za početak neka počeme s time da vrati matu gdje mu je mjesto! Prijavi
18. septembar 2013.13 god. comment_144717 BBC: Mourinho makes shock Chelsea exit Chelsea boss Jose Mourinho has stunned the world of football by leaving Stamford Bridge by mutual consent. The decision comes after the club held a crisis meeting to discuss the indifferent start to the new season. ............ Prijavi
18. septembar 2013.13 god. comment_144728 Da sam na tvom mestu, ja se ne bih vise zajebav'o ;) Ipak radis za gazda Romana, a njemu je metla najdraza igracka... Prijavi
18. septembar 2013.13 god. comment_144734 Iz svakog poraza treba uzeti pouku. Ne treba zaboraviti da smo sezonu odlicno poceli sa AVBom kada smo mislili da cemo se prosetati kroz ligu, takodjer smo odlicno poceli i sa RDMom kada smo mislili da cemo osvojiti barem 4-5 trofeja. Na kraju je ispalo potpuno drugacije. Pa i ligu prvaka smo otpisali pa smo je osvojili... Tek je pocetak, ko zna sta ce se desavati poslije. Prerano je za prevelike osude. Prijavi
18. septembar 2013.13 god. comment_144737 Iz svakog poraza treba uzeti pouku. Ne treba zaboraviti da smo sezonu odlicno poceli sa AVBom kada smo mislili da cemo se prosetati kroz ligu, takodjer smo odlicno poceli i sa RDMom kada smo mislili da cemo osvojiti barem 4-5 trofeja. Na kraju je ispalo potpuno drugacije. Pa i ligu prvaka smo otpisali pa smo je osvojili... Tek je pocetak, ko zna sta ce se desavati poslije. Prerano je za prevelike osude. Tako je. Liga kup nije ni počeo. :x Prijavi
18. septembar 2013.13 god. comment_144746 najgori pocetak sezone u prvenstvu i u ligi prvaka (u Romanovoj eri) nebi vjerovao da mi je neko reko da cemo to doziviti sa Mourinhom na klupi Prijavi
18. septembar 2013.13 god. comment_144750 Nešto Jose moj ne štima. Nisu toliko bitni porazi (iako, izgubit na Stamfordu od Basela, wow), nešto jednostavno smrdi, zaudara, igrači se ne čine sretnima, ozračje je tmurno. Prijavi
18. septembar 2013.13 god. comment_144754 Nešto Jose moj ne štima. Nisu toliko bitni porazi (iako, izgubit na Stamfordu od Basela, wow), nešto jednostavno smrdi, zaudara, igrači se ne čine sretnima, ozračje je tmurno. "improoving the squad by work" i "zdrava" konkurencija ;) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.