26. august 2013.13 god. comment_141305 Aj ne kenjaj, Ribery medju top 5-6 igraca svijeta a i Robben se nagurava. a mata je u 10-ak najboljih igrača svijeta znači kao što sam rekao samo malo lošiji, hazard se treba još dokazat ali nije ni on daleko... Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141313 kakve smo mi pičke,pa jel se tako igra protiv najvećih rivala,ko devojčice neke Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141320 Ajde baš da vidim United na Stamfordu kako nas 90 minuta napada. Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141326 a mata je u 10-ak najboljih igrača svijeta znači kao što sam rekao samo malo lošiji, hazard se treba još dokazat ali nije ni on daleko... Je, al malo sutra. Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141335 Uhvaćen na Old Traffordu, kažu da je došao da gleda Runija uživo. Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141342 Izvukao je sto je htio sa vruceg Old traforda, preskocite pisanje u ovojj temi vi koji ste ocekivali 0 4. Mou sada ima sasvim drugaciju grupu igraca nego prije, nije to vise filfzki nevjerovatna ekipa nego tehnicki a tu postoji velika razlika. Uspjeh ne dolazi preko noci ali sa ovim covjekom ce svakako doci u to ne treba imati sumnje. Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141363 Jose Mourinho reacts to Manchester United stalemate Chelsea grabbed point at Old Trafford Premier League rivals Manchester United and Chelsea fought out a 0-0 draw at Old Trafford this evening and after the game, Jose Mourinho had this to say to Sky Sports News reporters. "We did enough to be better than the opponent. We controlled the game for most of the time. We did not have real problems. We made simple mistakes. In terms of attack we did not give what we should. "We play to win but if we don't win we don't lose and I think the players understand this completely. Both teams gave everything and I think towards the end my players went for the defensive position and to get the point." "We didn't create more, not because of the system but because we lost so many easy passes. I felt United also lost five or six easy balls. It was a difficult match for both of us. "We both wanted to win and both did not want to lose. It was a really big, big match but without goals. But we have six points from our matches at home. Some of our opponents have lost points already, so after this difficult start we are fine." The Chelsea boss was then asked about the Wayne Rooney saga and the Portuguese-man had this to add: "This is a special club with special fans and I think probably now he thinks he wants to stay. If that is his decision we will respect that and say it is over. If now, he does not want to leave, we are out of the thing but we need to know what is happening." Mourinho then faced reporters from the BBC and this is what he had to say to them: "I think it was a match that no-one deserved to win, and no-one deserved to lose. You want to win but both teams think defensively too. For the fans, and the people watching, one goal would have been better but tactically it was a good match. No-one will cry at the result. "I feel that this point is an important one for us. I am a bit frustrated because we were not good with the simple things. We lost the ball. The moment we wanted to create and counter attack I think that we lost so many easy passes and were not fluent. "The ball just wouldn't come. For them it was the same - they were frustrated by the way we played." Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141371 Mala škola defanzive Josea Mourinha ili 'kako igrati na rezultat protiv prvaka države za početnike'. Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141374 svaka cast za taktiku, bod na old trafordu je uredu! ali na jednom sam mu ipak zamjerio , a to je ubacivanje Torresa koji je svaku loptu koju je dobio izgubio! to mu zamjeram! nadam se da ce povuci pouku iz ove utakmice i u sljedecima dati sansu Lukaku-u Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141383 ocigledno da je dosao po bod, i liga se osvaja na malim utakmicama a ne na velikim, to se zna odavnobod i za nas i za njih, ja se najvise plasim liverpoolaSent from my GT-I9001 using Tapatalk 4 Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141395 Poslao jasnu poruku Romanu kada je startao sa Schurrlom ista misli o svojim napadacima iako ovaj nije igrao spica, prvensrvano tu mislim na Torresa a i Dembu . Kasnije je Torres jos jednom pokazao kolko je jadan igrac tom istom Romanu. Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141407 We play to win but if we don't win we don't lose and I think the players understand this completely. Vrlo jasno... Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141410 ocigledno da je dosao po bod, i liga se osvaja na malim utakmicama a ne na velikim, to se zna odavno bod i za nas i za njih, ja se najvise plasim liverpoola Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 4 jesu solidni prema naprijed, ali obrana im je jako troma, nije se moglo vidit u ove dvije lakše utakmice da to ne izgleda dobro, ali evo, već protiv uniteda može biti kobno. mene je više "strah" Evertona i Tottenhama, bit će vraški na njihovom terenu igrat Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141426 Objasni mi kako moze biti tu negdje sastav kad su na strani jedan RIbery i Robben, dok kod nas nijedan nije na njihovom nivou? Evidenta razlika i to u korist Bayerna. Da ne govorimo o centralnim pozicijama tako da je Bayernov roster svakako bio jaci. I Bayern ima napadaca jedva za jedan tim i taj jedan im je dovoljan. I kojeg bi ti napadaca? Slusam. Ja sam napisao da se niko klasan ne moze dovesti i da je sve palo na Eto'oa. Mata u najvećim utakmicama samo ubaci i eto ti gola, a koliko puta je srušio tek United i koliko bitnih golova je zabio. Gdje je Robben u Ligi prvaka, i u ovom finalu LP se ispromašivao osim što ga je ono posralo jednom pa je ispao junak. I opet ponavljam, Robbenova forma je u kur*u, i stalno je ozljeđen. Ribery i Robben su bolji od Hazarda i Mate ali za jednu malu ništavnu nijansicu koju ova naša dvojica mogu premašiti jer su mladi i u stalnom napretku. Bayern ima napadača jedva za jedan tim? Pa Pizzaro je na nivou naših napadača, Gomes je nešto bolji od bilo kojeg našeg a da ne pričam o Mandžukiću koji onako uklopljen izgleda duplo bolji nego što je bio prije. Centralne pozicije, tu Bayernu može konkurirat jedino Real valjda, ali ja pričam o ofenzivi. Ne treba po meni nitko iskreno od napadača doći, nitko općenito po meni ne mora doći, ali ako će se netko kupovati, neka to bude napadač, ako je kvalitetan. Ako nije, onda ništa. Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141429 Eto da se ja i nadovezem, glupo je porediti Matu i Robbena tim prije sto je jedan krilo a drugi AM iako Mata moze igrati i wingera plodonosniji je na svojoj prirodnoj poziciji. Mata je stvarno nevjerovatan kad se samo sjetim nekih njegovih golova, onoga gola iz slobodnjaka Unitedu, izvukao nas je ko Mamic Dinamo iz krize :-bd ali opet Robben je jedan od njeboljih krila vec godinama s tim sto je mogao i postici vise u karijeri. Ali opet nije on kriv zbog tih povreda. On je i pored tih problema i dalje jedan od najboljih na svojoj poziciji sto je impresivno. Ovdje necu dati nikakav sud jer mislim da ih je glupo porediti. Ribery i Hazard, uz napomnu da ja nisam jedan od onij koji Edena kritikuju na pocetku sezone zbog neagilnosti i srvarno ga smatram sjajnim igracem ali Ribery je veca klasa bar ja tako mislim. Ne kazem da Hazard nece sustici Ribeya ali ovaj je trenutno nivo iznad koliko god Hazard bio mlad, talentovan i cijenjen ovo sam morao reci. Ne sjecam se da sam jednom gledao Ribeya a da je bio ispod nivoa, jednostavno toga kod njega nema. Gomez je napustio Bayern tako da us sada ostali na Manzi i ne tako dobrom Pizaru ali Pep si je utripovao da mu napadaci i ne trebaju. On stvara Barsu u Bayernu da tako kazem. Odnosno usadjuje Minhenskoj masineriji tik tak igru sto je apsurd ako uzmemo u obzir da je Bayern unistio tu istu tiak taku sa 0 7. Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141431 Eto da se ja i nadovezem, glupo je porediti Matu i Robbena tim prije sto je jedan krilo a drugi AM iako Mata moze igrati i wingera plodonosniji je na svojoj prirodnoj poziciji. Mata je stvarno nevjerovatan kad se samo sjetim nekih njegovih golova, onoga gola iz slobodnjaka Unitedu, izvukao nas je ko Mamic Dinamo iz krize :-bd ali opet Robben je jedan od njeboljih krila vec godinama s tim sto je mogao i postici vise u karijeri. Ali opet nije on kriv zbog tih povreda. On je i pored tih problema i dalje jedan od najboljih na svojoj poziciji sto je impresivno. Ovdje necu dati nikakav sud jer mislim da ih je glupo porediti. Ribery i Hazard, uz napomnu da ja nisam jedan od onij koji Edena kritikuju na pocetku sezone zbog neagilnosti i srvarno ga smatram sjajnim igracem ali Ribery je veca klasa bar ja tako mislim. Ne kazem da Hazard nece sustici Ribeya ali ovaj je trenutno nivo iznad koliko god Hazard bio mlad, talentovan i cijenjen ovo sam morao reci. Ne sjecam se da sam jednom gledao Ribeya a da je bio ispod nivoa, jednostavno toga kod njega nema. Gomez je napustio Bayern tako da us sada ostali na Manzi i ne tako dobrom Pizaru ali Pep si je utripovao da mu napadaci i ne trebaju. On stvara Barsu u Bayernu da tako kazem. Odnosno usadjuje Minhenskoj masineriji tik tak igru sto je apsurd ako uzmemo u obzir da je Bayern unistio tu istu tiak taku sa 0 7. Priča se o ofenzivnoj trojci, ne uspoređuju se igrači iste pozicije, nego kvaliteta te trojke (iliti šestorke-sedmorke, ovisi koliko ih još trune na klupi). Priča se o Bayernu prošle sezone, evo odmah sad kažem da Bayern ove sezone ima najjači vezni roster uz Real Madrid naravno, ZASAD, možda prodaju nekog, i ne zavidim im na tome jer mislim da će netko od stvarno odličnih igrača ispaštati u većim utakmicama. Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141433 Igrace Pep sa 7 veznjaka tako da ce ih lako uklopiti, poznato je da njemu napadac prakticno i ne treba. Sorry ako sam te krivo interpretirao nisam bio u ovoj diskusiji od pocetka kada sam vidio da uporedjuete Matu i Robbena te Riberya i Hazarda to sam napisao. Kod nas ce se sve uklopiti, igrace onaj koji moze dati najvise za klub u tom trenutku, dobice svi sansu ali neko mora otici na posudbu to je jasno. Mislim da je dolazak Williana opravdan samom jucerasnjom utakmicom, ne trebam vise nista reci nego da ofanzivna trojka nije zadovolila. Uostalom ne vidim nista lose u pojacavanju konkurencije u timu. Da bi se pojacala ekipa mora se imati njamnje 2 vrhunska igraca na svakoj poziciji a Willian pokriva vise njih. Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141454 Kako Twelfth kaže, ne možeš porediti Bayernovu ofenzivnu trojku i našu. Lijevo Ribery, uz Ronalda najbolje lijevo krilo. Desno Robben, također među najboljim desnim krilima (glupo mu je prigovarati nešto za ovo finale...pa frajer je bio daleko najbolji igrač na terenu i zasluženo je uzeo MOTM) Velik dio prošle sezone je i Müller igrao desno krilo - opet je frajer doktor za bilo koje naše desno krilo (naravno, ne računam Williana). Sredina - do ozljede igrao Kross, odličan igrač, bez problema bi se uklopio kod nas u prvih 11. Još ima i onaj mali Shaqiri. Dok su kod imaš recimo ovo: Mazacar - 3 desetke nagurane u napadačku liniju, od njih jedino Hazard ima sposobnost da igra krilo, ali svejedno to ne funkcionira najbolje jer je igra previše nekonkretna i ima puno previše nepotrebnih dodavanja i kao rezultat toga naša igra je jalova. Ako ubaciš umjesto nekoga npr. Schurrlea, KDB-a ili Mosesa, šta si dobio? Bogami nećeš dobiti ništa ni blizu Bayernovom napadačkom trojcu. Ribery i Robben (može i Müller umjesto Robbena) evidentno prevažu na Bayernovu stranu. Osim što su individualno jači, i kao kolektiv su bolji od nas jer uvijek imaju 2 prava krila i zbog toga uvijek igraju okomito i vrlo konkretno, čemu mi očigledno nismo još dorasli. Zato nam je Willian potreban. Daje nam neku novu dimenziju tamo desno. Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141474 za sve one koji govore da je mata lošiji od bayernovih veznjaka evo vam satistike s transfermarketa: mata: 0,28 golova po utakmici 0,52 asistencije po utakmici ribery 0,25 golova po utakmici 0,51 asistencija po utakmici kao što vidite mata je čak malo bolji, evo vam usporedba i hazarda i robbena: hazard 0,22 golova po utakmici 0,36 asistencija po utakmici robben 0,35 golova po utakmici 0,46 asistencija po utakmici robben jest bolji od našeg hazarda ali je i dalje lošiji od mate... nijh dvoje zajdno jesu jače od našieg dvojca ali ne toliko i kao što sam i rekao hazrad još treba napredovati i dokazati ali mata je već među 10-ak ako ne i 5 najboljih igrača na svijetu... nervirame to podcjenjivanje mate, sve kao odličan je igrač ali nikako da ga se svrsta među najveće što on jest, evo mou je opet izajvio da mata ostaje tako da će to imat dokazat još jednu sezonu... Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141481 Ajde svaka čast tebi ako gledaš ko je bolji preko statistike. Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141486 Mata u najvećim utakmicama samo ubaci i eto ti gola, a koliko puta je srušio tek United i koliko bitnih golova je zabio. Gdje je Robben u Ligi prvaka, i u ovom finalu LP se ispromašivao osim što ga je ono posralo jednom pa je ispao junak. I opet ponavljam, Robbenova forma je u kur*u, i stalno je ozljeđen. Ribery i Robben su bolji od Hazarda i Mate ali za jednu malu ništavnu nijansicu koju ova naša dvojica mogu premašiti jer su mladi i u stalnom napretku. Bayern ima napadača jedva za jedan tim? Pa Pizzaro je na nivou naših napadača, Gomes je nešto bolji od bilo kojeg našeg a da ne pričam o Mandžukiću koji onako uklopljen izgleda duplo bolji nego što je bio prije. Centralne pozicije, tu Bayernu može konkurirat jedino Real valjda, ali ja pričam o ofenzivi. Ne treba po meni nitko iskreno od napadača doći, nitko općenito po meni ne mora doći, ali ako će se netko kupovati, neka to bude napadač, ako je kvalitetan. Ako nije, onda ništa. Ribery je otac za Edena Hazarda i Juana Matu, ako hoces prefinjenije da ti kazem da razumijes. Arjen Robben godinama medju top igracima svijeta i medju najboljim krilima koji su igrali u posljednjih deceniju, pa i vise.. Sta gdje je Robben u LS? Eno ga, donio Bayernu titulu, prethodno se poigravao sa Barcelonom kao i citav tim. Imao je kriznih trenutaka, svi ih imaju. Ali je veliki igrac i majstor fudbala. Da, kazem da je tuzno da Bayern ima onakve napadace u odnosu na ostatak tima, ali njima je dovoljan i Mario Mandzukic jer su odbrane u Bundesu obicna paucina i kad imas onakva krila i bekove koji razbijaju po stranama i Fabio Borini bi tamo bio dobar jer nisi u stanju da promasis onoliko koliko ti oni serviraju. I prethodno si pomenuo rijec roster a tu se broje sve pozicije. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.