Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Kukali smo i plakali zanjim sve ove godine, e pa evo nam sad tu je, al nije ni on carobnjak. Nemoze preko noci srediti sve sto su drugi godinama srali

Ma i da mi je otac rodjeni, kad je kriv - kriv je. 

A necu da ga vredjam jer je on za razliku od prethodnika zasluzio postovanje svih navijaca Plavaca.

btw Jose, ako je tvoje vidjenje pravljenja vrhunskog igraca od Hazarda to da mu das monopol nad loptom, onda mogu ti reci samo jedno - zajebi to.

nije glavni krivac ali jedan od i to važnijih je.

u svakom slučaju jasno je da se tu ima još puno za radit i da smo daleko od idelnog, ja još vjerujem da je mou sposoban napravit stroj od nas samo mu treba vremena, ne ide preko noći (sve mouove ekipe igraju najbolje u 2 sezoni)

ps: nije mi jasno zašto od utakmice s hullom KDB nije dobio ni jednu šansu?

4 utakmice, 4 postignuta gola, a od toga jedan je bio autogol, s tim da u zadnje dvije tekme nismo nikako zabili. Bgm za zabrinuti se, Mou mora poraditi na tome.

Igra je nikakva, nit možemo s posjedom, nit nam kontre valjaju, ama baš ništa.

Ruku na srce, dosta bolje smo izgledali pod Robbiejem na početku prošle sezone. Inače ovo je najgori start u Romanovoj eri, što se bodova tiče. Treba nam bolja igra i nekoliko vezanih pobjeda.

• Autor

E sad je na Mourinhu težak zadatak. Ali trebao je skupiti muda, protjerati Torresa i Dembu te dovesti Falcaa i još jednog vrhunskog napadača tipa Jackson Martinez ili tako nešto. Ovako to ne može.

180 minuta vec nismo postigli pogodak u Premiershipu , lose , lose treba se covjek zapitati .   

I da , nasi napadaci su jos uvijek bez gola u Premiershipu . 

Murinjov posao, kao menadžera Čelsija, je da igrače u ekipi drži čini srećnim, iako je to ponekad nemoguće.

Prošle sezone je Real Madrid vodio do polufinala Lige šampiona, ali je tokom sezone imao sukobe sa Ikerom Kasiljasom i Serhiom Ramosom, a zatim i sa najvećom zvezdom u ekipi, Kristijanom Ronaldom.

Čelsi ima veliki broj kvalitetnih igrača, i svi oni ne mogu naći mesto u timu, pa je vrlo verovatno da će tokom sezone nekao od njih postati nezadovoljan.

"Ne znam da li su srećni. Ja sam srećan, jer imam dosta dobrih igrača na raspolaganju. Videćemo na terenu, a ne u medijima, ili na društvenim mrežama", rekao je Murinjo.

"Fudbal će govoriti, a on će i odlučiti. Ukoliko je neko najbolji igrač na terenu, on će igrati u svakoj utakmici", dodao je on.

Alo ekipo. Šta ste vi očekivali?!? Da će Mourinho u 2 mjeseca posložit ono što su treneri poslije Ancelloti-a razje*avali?

Kako ide ona narodna?  što jedna budala može uništit, ni 100 pametnih ne može popravit.

Ove godine barem imamo trenera, imamo jaku momčad i jaku klupu, ali da sve sjedne na svoje mjesto treba puno vremena. Tako da ove sezone gledat cemo puno padova i uspona i bit ce još jako puno "Evertona", ali to je put koji moramo proći kako bi ponovo postali strah i trepet za svakog protivnika!

Niko nije ni reko da ocekuje da nakon dva mjeseca igramo nohomet kakav zeli(mo). Samo su napisali ono sto je, ne igramo dobro .Niko nije trazio otkaz Mourinha ili slicne gluposti. 

Treba vremena da se neke stvari posloze i da Mourinho ostavi svoj potpis u momčadi i nakon toga će doc dobar nogomet na vidjelo. A to ne može bit u roku 2 dana. Tako da cemo se ove sezone nagledat voljenog kluba kako igra toplo-hladno.

Moji igraci su lijepa mlada jaja kojima treba topla njega i jednog dana kada sunce zasija i ljuska pukne bice spremni da na najvisem levelu sve osvoje . ovo je navodno ili ovako slicno Mou izjavio prenose njemacki i svicarski mediji
On je puko jbga lebac

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.