24. august 2013.13 god. comment_140736 Al smijesno bi mi bilo da nema tu prste mou. Vjerujem da su se lijepo dogovorili kad je mou potpisivao. I sto bi on dao 30 milki a da ga na kraju mou ne koristi jer covjek ipak bira tim koji ce igrati. I nakon svega na presici je bio vise nego upucen oko willianaPoslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4 Prijavi
24. august 2013.13 god. comment_140744 Smatram da De Bruyne neće ispaštat. Ne znam zašto ali vjerujem da je ovo njegova sezona i da će eksplodirat. A sam Bog zna šta će Mourinho sa Willianom. Vrime će pokazat. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140768 Dobro, opet nisi u krivu ali Willian je tek transferiran u Anzhine nedavno i vjerovatno ne bi otisao odande da nije bilo neplaniranog kraha Anzija, tako da se to nije moglo planirat u junui. Slazem se da su oboica prekobrojni i kako sam rekao ne znam kako ce se to ukomponovati. Nisam za ali sagledam i pozitivne aspekt stvati. Guardiola je doveo samo Alcantaru, svi ostali su bili tu i prosle sezone sto nesto ipak govori. Slazem se da ce ovo biti neki novi Bayern po meni losiji nego Haynkesova masinerija ali to nije tema. A Goetzea? Pusti ti druge, mi smo Chelsea, jebeš ostale .!. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140775 Zar nije Schurrle doveden prije Mouovog potpisa? A kad ti kazu "Chelsea kupuje i osvaja" ne znam sta je tu cudno. Pa nece biti ko Arsenal i osvajati pobogu. Meni samo dvije stvari idu na kurac a to je kad igramo ocajno a dobijemo onda smo krs a kad to scum uradi to je karakter. Druga stvar je da se ovdje kuka 100 godina kako nemamo roster ko Bayern, Real itd a kad sad imamo pakao od konkurencije Oscar, Willian, Mata, Hazard, De Bruyne, Schurrle opet ne valja. Bog vam ne moze ugoditi. Bio je onako, pred potpisom, onda je Mourinho došao (ergo, da ga nije htio mogao je povući taj transfer). Čak mu je na Ballackovoj oproštajci rekao: "Ništa se ne brini, uskoro ćeš biti sa mnom." (ili nešto u tom smislu) Prije dolaska Williana smo u vezi imali sličan ako ne i bolji roster nego Bayern prošle sezone, bolje da smo taj njihov roster ganjali kupovinom napadača. I Mosesa si zaboravio. Previše je tu igrača koji su materijal za prvih XI, još ako se ranije ispadne iz nekog kupa neće se svi naigrat, ne igra se svake sezone 69 utakmica k'o i prošle. Još Moses na posudbu, za kojeg je tvrdio nedavno kako mu je super, kako odlično radi na treningu, kako je super odradio pripreme. Znači ono, bravo lik, ti si meni super, tako si dobar (a on sretan k'o malo dijete ono e, veliki Jose mu to rekao), aj sad marš na posudbu da te ne gledam. Ili ne znam, možda će Schurrlea na posudbu, Kevina, hmmm, koje ima manje smisla? Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140781 Ja samo ne znam da li ce sve te silne svjetske klase htjeti sjediti na klupi , jer svi ne mogu igrati . Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140785 Ako cemo realno da nije dosao Schurrle sve bi bilo ok. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140787 Ja samo ne znam da li ce sve te silne svjetske klase htjeti sjediti na klupi , jer svi ne mogu igrati . Htjet će, jednu će uć zadnjih 20minuta drugu već startaju, lako se to rotira Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140791 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4vWRCmiRjUw Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140812 Bio je onako, pred potpisom, onda je Mourinho došao (ergo, da ga nije htio mogao je povući taj transfer). Čak mu je na Ballackovoj oproštajci rekao: "Ništa se ne brini, uskoro ćeš biti sa mnom." (ili nešto u tom smislu) Prije dolaska Williana smo u vezi imali sličan ako ne i bolji roster nego Bayern prošle sezone, bolje da smo taj njihov roster ganjali kupovinom napadača. I Mosesa si zaboravio. Previše je tu igrača koji su materijal za prvih XI, još ako se ranije ispadne iz nekog kupa neće se svi naigrat, ne igra se svake sezone 69 utakmica k'o i prošle. Još Moses na posudbu, za kojeg je tvrdio nedavno kako mu je super, kako odlično radi na treningu, kako je super odradio pripreme. Znači ono, bravo lik, ti si meni super, tako si dobar (a on sretan k'o malo dijete ono e, veliki Jose mu to rekao), aj sad marš na posudbu da te ne gledam. Ili ne znam, možda će Schurrlea na posudbu, Kevina, hmmm, koje ima manje smisla? Naravno da nismo imali bolji roster od Bayernovog, pa ni slican. Kad sam pretprosle godine vidio Unitedovih standardnih 11 protiv 11 sa klupe to su bila dva tima koja bi mogla komotno igrati odvojeno i imali bi podjednake rezultate. Bio recimo jedan Berbatov na klupi, godinu dana im sjedi jedan Kagawa, pa i Rooney. A ovdje kod nas se stalno kuka. Nikad nijedan roster ne valja. Uvijek nesto fali a sere se o toj sirini a onda kad Oscar zapadne u kurac od forme pljuje se po njemu i po klupi jer normlano niko nema da ga svojom klasom natjera da se zamisli koliko ustvari dobro igra i da li je vrijeme da se malo safta na klupi. Sad kad postoji tako nesto, opet ne valja. Mou zeli insant impact u ekipi. Dosta smo se uigravali koje picke materine, vrijeme je za momentalno dejstvo i za igraca koji odmah moze dati nesto igri. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140818 http://www.sportske.net/vest/dzet-set/sve-sto-ste-hteli-da-znate-o-murinju-a-niste-smeli-da-pitate-142560.html Ceo intervju... "gde se vidite za 5 godina?" Kao menadzer Chelsea odgovara Mourinhno :) Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140830 Naravno da nismo imali bolji roster od Bayernovog, pa ni slican. Kad sam pretprosle godine vidio Unitedovih standardnih 11 protiv 11 sa klupe to su bila dva tima koja bi mogla komotno igrati odvojeno i imali bi podjednake rezultate. Bio recimo jedan Berbatov na klupi, godinu dana im sjedi jedan Kagawa, pa i Rooney. A ovdje kod nas se stalno kuka. Nikad nijedan roster ne valja. Uvijek nesto fali a sere se o toj sirini a onda kad Oscar zapadne u kurac od forme pljuje se po njemu i po klupi jer normlano niko nema da ga svojom klasom natjera da se zamisli koliko ustvari dobro igra i da li je vrijeme da se malo safta na klupi. Sad kad postoji tako nesto, opet ne valja. Mou zeli insant impact u ekipi. Dosta smo se uigravali koje picke materine, vrijeme je za momentalno dejstvo i za igraca koji odmah moze dati nesto igri. Točno to. Prošle sezone smo se bogami napatili. Čak je i Hazard imao period od jedno 2-3 mjeseca kada je igrao ko kurčina, kada nije ni moju babu mogao proći. Oscar je također nekonstantan, a ni Mata nije Iniesta da uvijek bude u top formi. Sada više neće toga biti. Ne igraš dobro? OK, ima netko tko će te zamijeniti. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140837 i love him ^:)^ poceo je vec ispucavat strijele u pravac jevrejsko-bavarskog udruzenja fc bayerna i njihovog katalonskog trenercica! reko je da je Bayern bio najaca ekipa pod Heynkesom i da nije siguran da su sada tako dobri :D mislim nije nista slagao, al ipak se to nece svidjeti hoenesu i kompaniji i jedva cekam njihov odgovor http://www.goal.com/en/news/755/europe/2013/08/25/4211429/mourinho-questions-guardiolas-ability-at-bayern-munich-ahead?ICID=HP_HN_1 Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140842 Nemaju sta ni odgovoriti jer nije rekao nista netacno i bezobrazno. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140861 Joj, sad kad nas ispraše u Super kupu tri meseca neću moći da se oporavim. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140876 Taj scenario je sve samo ne moguc, Guardiolin Bayen nija toliko jak kao onaj Hayneksov a Mou ima iskustva sa Pepovim timovima, ciljam da novi Bayern igra kao Pepova Barsa. Mozda dobiju ali da ce nas razvaliti u to ne vjerujem. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140916 Naravno da nismo imali bolji roster od Bayernovog, pa ni slican. Kad sam pretprosle godine vidio Unitedovih standardnih 11 protiv 11 sa klupe to su bila dva tima koja bi mogla komotno igrati odvojeno i imali bi podjednake rezultate. Bio recimo jedan Berbatov na klupi, godinu dana im sjedi jedan Kagawa, pa i Rooney. A ovdje kod nas se stalno kuka. Nikad nijedan roster ne valja. Uvijek nesto fali a sere se o toj sirini a onda kad Oscar zapadne u kurac od forme pljuje se po njemu i po klupi jer normlano niko nema da ga svojom klasom natjera da se zamisli koliko ustvari dobro igra i da li je vrijeme da se malo safta na klupi. Sad kad postoji tako nesto, opet ne valja. Mou zeli insant impact u ekipi. Dosta smo se uigravali koje picke materine, vrijeme je za momentalno dejstvo i za igraca koji odmah moze dati nesto igri. Robben, Ribery, Mueller, Kroos, Shaqiri (i još neki slabiji men' se čini). Kod nas su to Hazard, Mata, Oscar, KDB, Moses, Schurrle. Po 6 igrača za te tri pozicije na obje strane, tu negdje po kvaliteti, još se kod njih podrazumjeva da za Robbena (a i Riberyja) imaju po 2 zamjene jer izostane pola sezone zbog ozljede. Ja tu ne vidim puno razlike eto. I ako ćeš tako, ovih 6 igrača konkurira za te 3 pozicije. Pa eto, ako ćeš radit dvije momčadi, u jednu staviš Hazarda, Schurrlea i KDB-a. U drugu Matu, Oscara i Mosesa, eto ti ofenzivna veza za dvije super momčadi. Sad imamo i Williana pa svejedno ne možemo sveukupno napravit dvije momčadi jer imamo napadača jedva za jednu momčad. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140993 "We make the bid and theysay no again. What do we lose? One email."- Jose Mourinho Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_141016 Gotze^ Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4 Pričam(o) o prošlosezonskoj ekipi Bayerna. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_141018 Ok sorry. :D nez ni ja sta mi biPoslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4 Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141143 Robben, Ribery, Mueller, Kroos, Shaqiri (i još neki slabiji men' se čini). Kod nas su to Hazard, Mata, Oscar, KDB, Moses, Schurrle. Po 6 igrača za te tri pozicije na obje strane, tu negdje po kvaliteti, još se kod njih podrazumjeva da za Robbena (a i Riberyja) imaju po 2 zamjene jer izostane pola sezone zbog ozljede. Ja tu ne vidim puno razlike eto. I ako ćeš tako, ovih 6 igrača konkurira za te 3 pozicije. Pa eto, ako ćeš radit dvije momčadi, u jednu staviš Hazarda, Schurrlea i KDB-a. U drugu Matu, Oscara i Mosesa, eto ti ofenzivna veza za dvije super momčadi. Sad imamo i Williana pa svejedno ne možemo sveukupno napravit dvije momčadi jer imamo napadača jedva za jednu momčad. Objasni mi kako moze biti tu negdje sastav kad su na strani jedan RIbery i Robben, dok kod nas nijedan nije na njihovom nivou? Evidenta razlika i to u korist Bayerna. Da ne govorimo o centralnim pozicijama tako da je Bayernov roster svakako bio jaci. I Bayern ima napadaca jedva za jedan tim i taj jedan im je dovoljan. I kojeg bi ti napadaca? Slusam. Ja sam napisao da se niko klasan ne moze dovesti i da je sve palo na Eto'oa. Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141174 pa ribery i robben su možda tek malo bolji od hazarda i mate... Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141234 Aj ne kenjaj, Ribery medju top 5-6 igraca svijeta a i Robben se nagurava. Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141249 Realno Ribery igracki jeste dosta ispred Edena, Francuz ima iza sebe 5, 6 vrhunskih sezona i gotovo nikada ne zakaze dok nas Hazard jeste dobar ali nije kao Ribery i Robben sto ne znaci da nece biti. Hazard mora biti konstantniji i svakako on ima jos dosta mjesta za napredak u svojoj igri i u tome bi mu Jose mogao pomoci. Usput, Ribery je danas izjavio da ga je Jose htio u Chelsea ovoga ljeta. Uspon Bayerna je poceo kada su zadrzali Ribeya koji je zalio preci u Spaniju, bez njega ne bi bili ista ekipa. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.