16. decembar 2015.10 god. comment_244116 Poslije svakog poraza ista priča "Sledeće dvije utakmice su presudne", pa i trebamo ispast iz lige sa ovakvom politikom, kako da nas neko poštuje kad mi ne poštujemo sami sebe, bitniji trener od kluba. Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244118 Jel se makar igraci trude na treningu, odkad nisam vidio pobjedu ekipe da bi se radovao pobjedi i na pripremnim utakmicama. Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244123 Nije mi baš poznat izvor, ali red je da se prenese info A Chelsea source has told Football Insider that Abramovich would prefer a permanent successor but is willing to sanction a move for an interim manager. Mourinho might stay on until the weekend, when Chelsea host Sunderland in the Premier League, and possibly longer until a deal is agreed with a new man. But Abramovich and the Chelsea executives are now convinced that the club’s decline is such that Mourinho is unable to turn it around. Nevertheless, Chelsea recruitment source has told Football Insider that, even if the Portugese is fired, up to nine players are set to be shipped out and replaced in a drastic overhaul of the team that cakewalked to the title just seven months ago. John Terry, Cesc Fabregas, Branislav Ivanovic, Oscar, Radamel Falcao, John Obi Mikel and Loic Remy could all leave, while the futures of star men Eden Hazard and Diego Costa are also in serious doubt. Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244124 Bolji tekst bi ja nasao na Wikipediji.Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244125 Chelsea say that the position over Mourinho has not changed, that he remains their manager, but that can change with one phone call from Abramovich. Ovakav Chelsea ne može pobijedit ni GOŠK a kamo li Sunderland i Watford zaredom. Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244126 Pobedićemo Sunderland i remizirati sa Watfordom, a navijači će slaviti povratak moćnog Čelsija. ... A nakon Watforda idemo na Old Trafford gde ćemo igrati na nulu uz 30% poseda lopte. Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244127 Mi 15 ili 16 u ligi a ovi vode sastanak od 9 sati hoce li smjeniti ovog "specijalnog" pa koliko je trajao sastanak kada je trebalo Di Mattea smjeniti mamu vam jebem, čovjeka koji je osvojio LP i imao slabiju ekipu.. Trebali ste smjeniti potrošenog trenera za pola sata, čuj 9 sati sastanak, mozda im Smorinho puši svakih sat vremena pa zato nabijaju "radne sate". Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244129 [quote name="King Chelsea" post="244127" timestamp="1450299724"] Mi 15 ili 16 u ligi a ovi vode sastanak od 9 sati hoce li smjeniti ovog "specijalnog" pa koliko je trajao sastanak kada je trebalo Di Mattea smjeniti mamu vam jebem, čovjeka koji je osvojio LP i imao slabiju ekipu.. Trebali ste smjeniti potrošenog trenera za pola sata, čuj 9 sati sastanak, mozda im Smorinho puši svakih sat vremena pa zato nabijaju "radne sate".[/quote]Di Mattea potjerali u pola 5 ujutru iz trening centra, ko pasce. http://gianlucadimarzio.com/news-cat/chelsea-possibile-un-ritorno-di-shevchenko-la-situazione/ I ovo je zanimljivo. Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244134 Telegraph journalist Jason Burt believes the end is “very close†for Chelsea manager Jose Mourinho, but only if the club can find the “right replacementâ€. Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244146 Telegraph journalist Jason Burt believes the end is “very close†for Chelsea manager Jose Mourinho, but only if the club can find the “right replacementâ€. Vec neka normalnija i prihvatljivija vijest.. Prijavi
17. decembar 2015.10 god. comment_244153 A posto nece Conte htjeti, Ancelloti isto tako, nista, ostaje covjek do kraja sezone min. Prijavi
17. decembar 2015.10 god. Autor comment_244159 Što ste pesimistični toliko pa kukate da će Mou ostati? Dajte malo optimizma, ide lik sto posto kroz par dana. Ja mislim da će Mou preuzeti ManUtd a da će oni LVG-a šutnuti. A Mourinhu je United najveći san u Engleskoj, to je i sam rekao. Meni će samo biti drago zbog advokata, kada im herc počne otkazivati kad Mou obuče crveni duks haha. Prijavi
17. decembar 2015.10 god. comment_244165 Što ste pesimistični toliko pa kukate da će Mou ostati? Dajte malo optimizma, ide lik sto posto kroz par dana. Ja mislim da će Mou preuzeti ManUtd a da će oni LVG-a šutnuti. A Mourinhu je United najveći san u Engleskoj, to je i sam rekao. Meni će samo biti drago zbog advokata, kada im herc počne otkazivati kad Mou obuče crveni duks haha. Odlicno odmah nek nam vrati Matu. Prijavi
17. decembar 2015.10 god. comment_244167 Čekalo se da dovede klub na ivicu ispadanja, i onda sastanče po 9 sati jer ne mogu da se dogovore oko zamene... Treba neko da dođe da čisti za njim, možda čak i podigne ekipu u gornji deo tabele, i da onda bude najuren na kraju sezone. Toga se prihvataju penzioneri poput Hidinka ili posrnuli treneri tipa Benitez, Ramos koji traže povratak na veliku scenu. Dok su mu oni "pružali podršku" Liverpul je uzeo Klopa, Bajern Karla... Ta jedna titula je svima u klubu toliko zamazala oči da dalje od nosa videli nisu. Murinjo jeste kriv što Čelsi od januara ne igra fudbal, što je narušio odnose u svlačionici, što je klub najgoroj poziciji od pamtiveka, ali Uprava nije smela da dozvoli da se ova agonija protegne ovoliko dugo. Prijavi
17. decembar 2015.10 god. comment_244178 I Canal+ isto javlja hehe https://twitter.com/danroan/status/677498547722395648 To je to... Prenijeli Sky, Telegraph itd. itd. Viši cilj je upravo ostvaren, nije bilo uzalud! Prijavi
17. decembar 2015.10 god. comment_244181 Sve vijesti kao jedan od glavnih razloga otkaza navode njegov los odnos sa igracima i da je kap koja je prelila čašu njegova izjava posle meča da su ga igraci izdali. Sve smo vise ubjedjeni u bojkot igraca, sto bi se sad posle izvjesnog vremena moglo i saznati. Prijavi
17. decembar 2015.10 god. comment_244182 GOTOVO JE. Specijalni po drugi put napušta kormilo kluba, kao što se i očekivalo na današnjem sastanku s upravom. Ovog puta pognute glave odlazi, vjerovatno s osjećajem "izdaje", prezasićenosti igrača. Prošlogodišnja sezona - trenutačna - totalni kontrast. Katastrofalne partije, otkaz neophodan. Ne bih potencirao raspravu obilnu, mada unatoč trenutačnoj situaciji, za mene je Specijalni, i ostaće dio Chelsea zaslužan za dizanje na višu razinu. Hvala šefe na svemu! Prijavi
17. decembar 2015.10 god. comment_244185 Ma boli njega ona stvar. https://www.facebook.com/BBCMOTD/videos/10153855140255982/ Prijavi
17. decembar 2015.10 god. comment_244192 evo da ja napisem post. meni ga je zao jer je sinonim za mourinha chelsea i uvijek ce mi ostat u srcu di god osa, ali smatram da je ovo najbolje za svih jer nmzes promijent igrace a i on se pogubio totalno sa pristupima na tekmama... sretno i hvala Prijavi
17. decembar 2015.10 god. comment_244193 Meni licno najdrazi trener. Bez premca. Medjutim, ovo je moralo biti jer se napredak i izalazak iz krize nije mogao vidjeti. Sta god da je u pitanju, bilo sa igracima ili taktikom, sve je on kriv. Ocito da mu je ego preveliki, temperament zafrkan i to igraci ne mogu da trpe. Hvala mu na svemu a mi da sto prije zaigramo kako treba sa novim trenerom. Prijavi
17. decembar 2015.10 god. comment_244196 Kao sto sam rekao, kada dodje ovaj dan, bice mi zao, pogotovo zato sto je kako mnogi kazu sinonim za Chelsea. Mnogo sam pricao protiv njega i dalje stojim iza svega, ali dalje nije moglo vise ovako. Ostace zal za tim sto nije uspeo da napravi od Chelsea ono sto je pricao, sto nije on "nas Ferguson" i sto nije ostao duze od 2 i po sezone. Ovako je najbolje, koliko god ga voleli, on nema sta da pruzi na duge staze. Hvala na svemu i sretno. Prijavi
17. decembar 2015.10 god. comment_244197 Napokon otkaz, zanimaju me sad reakcije mouroljubaca :) Što se tiće Moua, bez obzira na ovu zadnju sezonu, HVALA NA SVEMU! Za mene će uvijek bit legenda kluba i nema sumlje da će zauvijek ostat zapisan u povjesti Chelsea. Prijavi
17. decembar 2015.10 god. Autor comment_244198 Legendo, hvala ti za sve! JOSE MOURINHO CFC LEGEND! Prijavi
17. decembar 2015.10 god. comment_244205 Jednostavno vidjeli smo da nije trener za više sezona već za instant rezultate. I dalje ga volim kao trenera i kao nekoga što je učinio dosta za naš klub, ali ipak klub volim mnogo više i jednostavno ovo je najbolje rješenje za nas, a nije ni za njega loše. Hvala za titulu prošle sezone, srećno ti u nastavku karijere, a nadam se da će i nama svanuti ove. Ipak je ovo bilo jedino logično rješenje trenutno i tako se i desilo. Idemo sada da se vadimo iz govana, idemo po LŠ i po dobre igrače u zimskom prelaznom roku. Nema stajanja, kao i 2012. godine idemo pokazati da je ranjeni lav najopasniji!!! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.