15. decembar 2015.10 god. comment_243926 chelseathebest@ Jos poslednji ekser kad zakuca u sanduk,bice prodaja Loftus Cika. Prijavi
15. decembar 2015.10 god. comment_243927 Tokom prve dve godine silidarnost ekipe je bila neverovatna, živeli smo kao grupa prijatelja, išli zajedno na ručak, piće, treninge i slavlja posle utakmice. Murinjo je uspeo sve to da pokvari, došli su novi igrači, takozvane zvezde i na nas je zaboravio. Nikome nije dozvoljavao da bude poznatiji i slavniji od njega" - Makelele Upravo tu lezi sva filozofija, u njegovom egu. Najbolji, najpametniji, najlepsi, naj, naj... E onda kada ne idu rezultati na ruku, onda se igraci ne zalažu, nece da trce, nece ovo, nece ono... samim tim ih ubine u pojam. I ovo sto je Makelele izjavio, opet 2 sezone idealno, posle toga bunar, stalno, iznova i iznova. Jasno je da su mu igraci okrenuli ledja, jasno kao dan, ali sam je kriv za to i to mu se sada odbija od glavu. Ne mozemo reci da smo "nadigrali" Porto i onda sa istim timom pukli od Leicestera. Mislim da postoji revolt u svlacionici i da zato ovako igraju, ali opet za sve je to Mourinho kriv. Od transfera, taktike, kukavicke igre.. sve to jednom dopizdi i onda kanal..ali ovakav kanal je alarmantan. Stvarno cemo proci kao Inter ako se Roman ne trgne ubrzo. Zakopace nas Mourinho jos vise upravo zbog bolesnog ega. Ne mogu reci da mi ga nije bilo zao u zadnjim trenutcima utakmice, videlo se po njemu da ne zna vise gde udara i da je slomljen, ali sa druge strane bato za 12 000 000 godisnje to ne sme da se desava. Najbolje je zbogom i kud koji. Ps. I na kraju ce otici u PSG i izbaciti nas u LS u Februaru 😂😂 Prijavi
15. decembar 2015.10 god. comment_243930 Ps. I na kraju ce otici u PSG i izbaciti nas u LS u Februaru To bi bilo idealno da ode u PSG jer je taj zaboravio igrati napadacki fudbal. Prijavi
15. decembar 2015.10 god. comment_243937 Tokom prve dve godine silidarnost ekipe je bila neverovatna, živeli smo kao grupa prijatelja, išli zajedno na ručak, piće, treninge i slavlja posle utakmice. Murinjo je uspeo sve to da pokvari, došli su novi igrači, takozvane zvezde i na nas je zaboravio. Nikome nije dozvoljavao da bude poznatiji i slavniji od njega" - Makelele Upravo tu lezi sva filozofija, u njegovom egu. Najbolji, najpametniji, najlepsi, naj, naj... E onda kada ne idu rezultati na ruku, onda se igraci ne zalažu, nece da trce, nece ovo, nece ono... samim tim ih ubine u pojam. I ovo sto je Makelele izjavio, opet 2 sezone idealno, posle toga bunar, stalno, iznova i iznova. Jasno je da su mu igraci okrenuli ledja, jasno kao dan, ali sam je kriv za to i to mu se sada odbija od glavu. Ne mozemo reci da smo "nadigrali" Porto i onda sa istim timom pukli od Leicestera. Mislim da postoji revolt u svlacionici i da zato ovako igraju, ali opet za sve je to Mourinho kriv. Od transfera, taktike, kukavicke igre.. sve to jednom dopizdi i onda kanal..ali ovakav kanal je alarmantan. Stvarno cemo proci kao Inter ako se Roman ne trgne ubrzo. Zakopace nas Mourinho jos vise upravo zbog bolesnog ega.Ne mogu reci da mi ga nije bilo zao u zadnjim trenutcima utakmice, videlo se po njemu da ne zna vise gde udara i da je slomljen, ali sa druge strane bato za 12 000 000 godisnje to ne sme da se desava. Najbolje je zbogom i kud koji. Ps. I na kraju ce otici u PSG i izbaciti nas u LS u Februaru Bas tako. Ponekad i meni bude zao, kontam on je nas, jbga ne ide mu .... medjutim, bajo prima 12 miliona godisnje za posao koji ne radi dobro. Shvatam ja i Abramovica. Morao mu je ukazati postovanje i respect i dati mu vremena da nas vrati na pravi put. Medjutim to vrijeme je isteklo, ode klub u provaliju..................... Prijavi
15. decembar 2015.10 god. comment_243940 http://www.e-oglasi.rs/user_images/9498968.jpg Ovo nam je potrebno. Mourinho nece dati otkaz.. mora mu Roman uruciti, dalje ne ide. Prijavi
15. decembar 2015.10 god. comment_243943 Jebem ti hljeb https://twitter.com/ChelsTransfer/status/676712990746415104 https://twitter.com/ChelsTransfer/status/676713376156807168 Prijavi
15. decembar 2015.10 god. comment_243944 Jebem ti hljeb https://twitter.com/ChelsTransfer/status/676712990746415104 https://twitter.com/ChelsTransfer/status/676713376156807168 Zbog Murinja, reLudin kao musliman zapostavlja i svoje duznosti odnosno obaveze. Cak se i ogrijesi ponekad psujuci hljeb i tako te stvari :D Prijavi
15. decembar 2015.10 god. comment_243949 Nevjerovatno. Treba prihvatiti da je ispadanje sasvim realna opcija. Prijavi
15. decembar 2015.10 god. comment_243952 Nevjerovatno. Treba prihvatiti da je ispadanje sasvim realna opcija. Nemoj tako, specijalac to ne prihvata, tj. prihvatiće jedino ako nekoliko meseci budemo pri dnu. Ups, mi smo od početka sezone oko petnaestog-šesnaestog mesta. Prijavi
15. decembar 2015.10 god. comment_243953 Nemoj tako, specijalac to ne prihvata, tj. prihvatiće jedino ako nekoliko meseci budemo pri dnu. Ups, mi smo od početka sezone oko petnaestog-šesnaestog mesta. Prihatice i to. Polako, prvo je odustao od titule, pa od top4, za par dana ce odustati i od top6 pa ce na kraju prihvatiti i ispadanje. Prijavi
15. decembar 2015.10 god. comment_243955 Pošto je Uizce napustio forum evo da napišem post umesto njega. Izubili smo deveti put u šesnaest kola, ponovo smo igledali očajno na terenu. Ali Mou je i dalje naš trener. TODAY WAS A GOOD DAY. Prijavi
15. decembar 2015.10 god. comment_243956 Uzice dao ostavku? Hahahaha Nema vise kako da odbrani Mourinha i pobeze. Pa gde bi nam bio kraj da i Mourinho tako radi. Prijavi
15. decembar 2015.10 god. comment_243957 Bruka i sramota,Roman postade saucesnik u samom unistenju sopstvenog kluba. Prijavi
15. decembar 2015.10 god. Autor comment_243959 Jutros sam i na klixu pročitao ovaj članak: http://www.klix.ba/sport/nogomet/mourinho-moj-rad-je-izdan-nadam-se-da-abramovic-zeli-da-ostanem/151215024 I doslovno mi je bilo žao Mourinha. Znam da je kriv i da je uspio i svlačionicu okrenuti protiv sebe. Ali ostao je skroz sam. Svi u klubu su mu zbog njegove arogancije okrenuli leđa i posljednju utjehu traži u vlasniku. Zamisli situaciju kad si svjestan da te igrači više ne poštuju i da ti je zadnja slamka spasa moliti vlasnika preko medija da te ne otpusti. Bez obzira na činjenicu koliko je plaćen i koliko nas je uništio svojim egoizmom, zar i vama nije žao Mourinha bar malo? Ja ga istinski žalim. Ne znam što mu je sve ovo trebalo. Njega je Real uništio i nikada se više nije oporavio. Ona prva utakmica protiv Barcelone i primljenih, koliko ono, 4-5 komada. Od tada se njemu nešto prelomilo u glavi. Nešto s čime se nije mogao pomiriti. I tu je bio kraj Mourinha kojeg poznajemo. A sad će neki reći da smo prošle sezone osvojili ligu. Da, ali i najveći invalid bi je prošle sezone osvojio s roasterom Chelseaja. I opet je nismo osvojili zahvaljujući igri, jer Mourinho nam nikada nije podario igru od dolaska u Chelsea, nego isključivo zbog individualnih kvaliteta i nadahnuća momčadi u prvom dijelu sezone. Od Nove godine smo mi odron. Odron naš traje evo punih 350 dana. I žao mi je Mourinha. Također mi je žao što mu je Abramovič odlučio dati novu šansu, jer na kraju će Mourinho otići. I to jako brzo. Ovdje nema rješenja - ili promjeniti cijelu momčad ili dati otkaz Mourinhu. Igrači su mu jebeno okrenuli leđa, ali neću ih krivit, jer očito je on nešto dobro zasrao. Teško je povjerovati da 10-15 ljudi okrene leđa treneru, osim ako on neko sranje nije napravio. Prijavi
15. decembar 2015.10 god. comment_243962 [quote name="King Chelsea" post="243917" timestamp="1450137439"] A šta si ti koji vjeruješ da ce Chelsea proigrati pod vodstvom Mourinha? vjerovatno veeeeeeliki navijač..[/quote]Ja sam uvijek zelio pobjedu Chelsea bez obzira ko je bio trener i uvijek cu navijati za Chelsea, ocekivati i zeljeti pobjedu. Na upravi je da odlucuje ko ce biti trener a ja kao ljubitelj fudbala i navijac ovog kluba zelim da CFC svaku utakmicu pobijedi. Naravno to je nemoguce. Za klub se navija i kad gubi i kad vodi i u dobrim i u losim situacijama. Ocigledno je da vi navijate da klub izgubi iako vam je jasno da Murinjo nece dobiti otkaz. Sinoc smo vidjeli mnostvo profulanih zicera i uobicajene greske odbrane iako smo igrali dobar fudbal, izgubili smo iskljucivo zbog nerealizovanih sansi koje smo ranije pogadjali. Ne navijam ja za Murinja. Ne odlucujem ja o tome ko ce ili nece biti trener i koga ce Chelsea kupiti a koga ne. Meni je jasno da uprava nece dati Murinju otkaz pa makar izgubili i sve utakmice do januara, jer uprava i Roman su kroz slicnu situaciju vec prolazili godinana poslije Murinja i ne treba istu gresku ciniti dva puta. Trenutna promjena trenera, mislim da nije rjesenje a vjerovatno tako misli i uprava. Mislim da ce se u januaru krenuti po pojacanja i da ce Murinjo ostati do kraja sezone. Posto mi je Relo rekao da ne postoji sporazumni raskid ugovora u Premiershipu onda mi ovo sve sto sam napisao izgleda jos vise jasnije. Murinjo nece dobiti otkaz, sto zbog ugovora koji je tek potpisao, sto zbog slicnih situacija kroz koje je klub vec prosao mijenjajuci trenere. Prijavi
15. decembar 2015.10 god. comment_243970 Sramota je koliko izvrcete Murinjove reci Relo, Cae ili ko vec pise one retardirane clanke na fb stranici. Treba da vas je sramota. Iskreno vam ovo govorim. Presli ste svaku granicu. najjaci su mi likovi koji su uzeli tekst zdravo za gotovo i sada misle da je murinjo stvarno dao ovakvu izjavu. o naslovu necu ni da govorim. 'Ja sam najbolji u čitanju protivničke igre i pripremanju svoje ekipe za utakmicu. Pripremio sam svoje igrače na najbolji mogući način, ali oni nisu odigrali kako sam želio. Osjećam se izdanim', rekao je Portugalac nakon sinoćnjeg poraza od Leicestera. 'Neki od mojih igrača nisu na svom nivou. To je teško gledati. Prošle sezone smo odradili fenomenalan posao - doveo sam ih na nivo na kojem nikada nisu bili.' Izvuceno iz konteksta i nekompletna izjava. Razumem da mrzite Murinja (tesko, ali razumem), ali nikako mi ne ide u glavu da morate da sve ostale ubedite da je Murinjo kreten i da treba da ide. Da li vas neko placa jbt? Propaganda kao pred 2. svetski rat. Jaci ste od Gebelsa. "It's difficult to score goals when you have some players that are not at their best level. It's obvious, everybody knows that. "It's obvious we did not play at our best level. Players in crucial positions are not at their normal level. It is hard. "Last year I did phenomenal work. They were at more than their level, more than they really are. We are doing so bad this season for some reason. Some of them are different - not all of all them - but clearly some are so different. "Day by day in training, I have no complaints. I am frustrated by the difference between training and matches. I have to be honest with them." uporedite ove dve izjave. izgleda da samo kopirate vesti sa nasih portala. pravite pogresnu sliku o situaciji u klubu medju ljudima koji prate fb stranicu. ne znam zasto. ne razumem. zaslepljeni ste mrznjom i zato se ovako ponasate. i ostale izjave ste izvlacili iz konteksta i seckali ali nikad ovako brutalno. i nikad niste ovoliko natezali izvlacenje zakljucka koji na kraju nema nikakve veze sa tekstom. Sramota. stranica nikad nije bila gora. ali nikad Source: http://chelseabalkan.com/index.php/201512155679/vijesti/zanimljivosti/evo-ko-je-sve-mourinhu-kriv-za-devet-poraza-u-premier-ligi.html Prijavi
15. decembar 2015.10 god. comment_243972 Propaganda je jedino u tvojoj glavi moj Užice, propaganda jednog čovjeka naspram našeg kluba. Razumijem da te plaća možda od onih para što dobija da nam se sere u ćejf iz dana u dan, ali ako te ne plaća onda ti si fakat smiješan, drugog objašnjenja nema. Jose Mourinho je kancer ovoga kluba. I to ogroman. Upravo zbog takvih kao ti lik sebi uzima za pravo da se postavlja iznad Chelseaja i nas sviju koji istinski volimo ovaj klub, u sred ljeta ostajemo budni do 4 ujutro da gledamo jebene prijateljske protiv Malezije All Star, pomjeramo sve događaje u svojim životima kako god znamo da gledamo utakmice, nerviramo se, danima razbijamo glavu o ovome iako pišemo ovdje da nas boli kurac i da navijamo za protivnika. Pa jebem mu ja milu majku, kakav arogantni smrad moraš biti da se tako ponašaš. On će meni pričati o nekakvoj ljubavi prema klubu, pa i optuživati igrače da im nije stalo. Abramovič dozvoljava da ga ovaj mlatimudan ucjenjuje i to je užasno, neviđeni presedan u historiji fudbala. Mada ne čudi me kad vidim kakvi beskičmenjaci nama sjede tu u Upravi i savjetuju Romana. Emenalo jebani mrtvac i kenjator prve klase, Marinu ne računam jer ona je tu radi finansija, Bruce Buck stari prdonja izlapio već i još nekakvi idoli što nemaju veze sa fudbalom. Potpuna podrška igračima, nadam se da će istjerati Portugalca zajedno sa kompletnim njegovim stručnim štabom (ovi svi su podjednako krivi jer su marionete i ne smiju ništa), nek istraju i izdrže u tome u inat likovima ovdje koji slijede kult ličnosti i navijaju za uništenje kluba, a ima vas popriličan broj. Nadam se da će istjerati i vas sviju skupa od Čelzija, pa idite ližite pakaš vašem idolu tamo gdje ode sljedeće. ZAUVIJEK CHELSEA ! Prijavi
15. decembar 2015.10 god. comment_243974 Sramota je koliko izvrcete Murinjove reci Relo, Cae ili ko vec pise one retardirane clanke na fb stranici. Treba da vas je sramota. Iskreno vam ovo govorim. Presli ste svaku granicu. najjaci su mi likovi koji su uzeli tekst zdravo za gotovo i sada misle da je murinjo stvarno dao ovakvu izjavu. o naslovu necu ni da govorim. 'Ja sam najbolji u čitanju protivničke igre i pripremanju svoje ekipe za utakmicu. Pripremio sam svoje igrače na najbolji mogući način, ali oni nisu odigrali kako sam želio. Osjećam se izdanim', rekao je Portugalac nakon sinoćnjeg poraza od Leicestera. 'Neki od mojih igrača nisu na svom nivou. To je teško gledati. Prošle sezone smo odradili fenomenalan posao - doveo sam ih na nivo na kojem nikada nisu bili.' Izvuceno iz konteksta i nekompletna izjava. Razumem da mrzite Murinja (tesko, ali razumem), ali nikako mi ne ide u glavu da morate da sve ostale ubedite da je Murinjo kreten i da treba da ide. Da li vas neko placa jbt? Propaganda kao pred 2. svetski rat. Jaci ste od Gebelsa. "It's difficult to score goals when you have some players that are not at their best level. It's obvious, everybody knows that. "It's obvious we did not play at our best level. Players in crucial positions are not at their normal level. It is hard. "Last year I did phenomenal work. They were at more than their level, more than they really are. We are doing so bad this season for some reason. Some of them are different - not all of all them - but clearly some are so different. "Day by day in training, I have no complaints. I am frustrated by the difference between training and matches. I have to be honest with them." uporedite ove dve izjave. izgleda da samo kopirate vesti sa nasih portala. pravite pogresnu sliku o situaciji u klubu medju ljudima koji prate fb stranicu. ne znam zasto. ne razumem. zaslepljeni ste mrznjom i zato se ovako ponasate. i ostale izjave ste izvlacili iz konteksta i seckali ali nikad ovako brutalno. i nikad niste ovoliko natezali izvlacenje zakljucka koji na kraju nema nikakve veze sa tekstom. Sramota. stranica nikad nije bila gora. ali nikad Source: http://chelseabalkan.com/index.php/201512155679/vijesti/zanimljivosti/evo-ko-je-sve-mourinhu-kriv-za-devet-poraza-u-premier-ligi.html Tvoj je problem što čitaš samo izjave sa službene stranice. Postoje i druge stranice koje prenose njegove izjave - ne strpaju se sve njegove izjave na službenu stranicu. Ovo što je prevedeno je od A do Ž ono što je rekao... Al' pošto si slijep i pratiš samo jedan izvor (gle čuda, ne ideš dalje od službene stranice), onda u glavi stvaraš neke teorije zavjere da vršimo propagandu. Ako sam i zbog čega poznat, to je da prenosim vijesti onakve kakve jesu... I 100 puta se desilo da sam sad prenio vijest koja kudi Mourinha, a za 10 minuta vijest koja ga brani. To što si ti u Mourinhovom šupku toliko duboko da si više ništa nit vidiš nit čuješ, to nije moj problem. Prijavi
15. decembar 2015.10 god. Autor comment_243987 Opaaa. Extra analiza: http://www.index.hr/sport/clanak/kako-je-special-one-spao-na-borbu-za-opstanak/862617.aspx Svi gafovi Josea Mourinha u ovoj sezoni: Od seksizma do vrijeđanja igrača 8. kolovoza: Mourinho napada fizioterapeuticu Evu Carneiro i Jona Fearna za utrčavanje na teren kako bi pomogli ozljeđenom Edenu Hazardu. Mourinho je oslobođen krivnje za zlostavljanje fizioterapeutice, a Carneiro poslije napušta Chelsea. 16. kolovoza: Chelsea gubi kod Manchester Cityja 3:0, a Mourinho mijenja kapetana Johna Terryja na poluvremenu. 29. kolovoza: Mourinhova stota premierligaška domaća utakmica završava porazom od Crystal Palacea 2:1. 12. rujna: Chelsea ponovno gubi, ovoga puta kod Evertona, 3:1. Steven Naismith je postigao hat-trick za domaćine. 19. rujna: Chelseajev napadač Diego Costa je suspendiran zbog provokacije stopera Arsenala Koscielnya. 19. rujna: Chelsea gubi novu utakmicu, ovoga puta kod Porta u Ligi prvaka, 2:1. 3. listopada: Nakon četvrtog ligaškog poraza, od Southamptona 3:1, Mourinho se upitao nakon utakmice hoće li ostati trener Chelseaja, ali dobiva povjerenje od Abramovića i uprave. Ipak, nakon utakmice je dobio kaznu od 50 000 funti i jednu utakmicu kazne vođenja momčadi zbog komentara suđenja nakon poraza. 15. listopada: Mourinho ponovno napada savez, naziva kaznu sramotnom. 17. listopada. Mourinho šalje Edena Hazarda na klupu i zahtjeva od igrača da se poboljša u obrambenom smjeru igre. 24. listopada: Chelsea opet gubi, ovoga puta na gostovanju kod Bilićevog West Hama. Matić dobiva crveni karton u prvom poluvremenu, a Mourinho je poslan na tribinu na početku drugog zbog konstantnog pritiska na suce. 27. listopada: Chelsea ispada iz liga kupa nakon što su izgubili od Stokea na jedanaesterce. 31. listopada: Novi poraz Chelseaja, ovoga puta od Liverpoola, 3:1. Uprava i dalje podupire Mourinha. 2. studenog: Mourinho je dobio kaznu od 40 000 funti i suspendiran je jednu utakmicu zbog svog ponašanja na utakmici protiv West Hama 7. studenog: Chelsea upisuje sedmi ligaški poraz, 1:0 kod Stokea. 29. studenog: Diego Costa je premješten na klupu, a zatim baca svoj marker u smjeru Mourinha nakon što je shvatio da neće ući u igru poslije zagrijavanja. 5. prosinca: Chelsea izgubio 1:0 kod kuće od Bournemoutha. 14. prosinca: Poraz na gostovanju kod Leicestera 2:1, deveti u sezoni, koji je Chelsea doveo u zonu ispadanja Prijavi
15. decembar 2015.10 god. comment_243991 Propaganda je jedino u tvojoj glavi moj Užice, propaganda jednog čovjeka naspram našeg kluba. Razumijem da te plaća možda od onih para što dobija da nam se sere u ćejf iz dana u dan, ali ako te ne plaća onda ti si fakat smiješan, drugog objašnjenja nema. Jose Mourinho je kancer ovoga kluba. I to ogroman. Upravo zbog takvih kao ti lik sebi uzima za pravo da se postavlja iznad Chelseaja i nas sviju koji istinski volimo ovaj klub, u sred ljeta ostajemo budni do 4 ujutro da gledamo jebene prijateljske protiv Malezije All Star, pomjeramo sve događaje u svojim životima kako god znamo da gledamo utakmice, nerviramo se, danima razbijamo glavu o ovome iako pišemo ovdje da nas boli kurac i da navijamo za protivnika. Pa jebem mu ja milu majku, kakav arogantni smrad moraš biti da se tako ponašaš. On će meni pričati o nekakvoj ljubavi prema klubu, pa i optuživati igrače da im nije stalo. Abramovič dozvoljava da ga ovaj mlatimudan ucjenjuje i to je užasno, neviđeni presedan u historiji fudbala. Mada ne čudi me kad vidim kakvi beskičmenjaci nama sjede tu u Upravi i savjetuju Romana. Emenalo jebani mrtvac i kenjator prve klase, Marinu ne računam jer ona je tu radi finansija, Bruce Buck stari prdonja izlapio već i još nekakvi idoli što nemaju veze sa fudbalom. Potpuna podrška igračima, nadam se da će istjerati Portugalca zajedno sa kompletnim njegovim stručnim štabom (ovi svi su podjednako krivi jer su marionete i ne smiju ništa), nek istraju i izdrže u tome u inat likovima ovdje koji slijede kult ličnosti i navijaju za uništenje kluba, a ima vas popriličan broj. Nadam se da će istjerati i vas sviju skupa od Čelzija, pa idite ližite pakaš vašem idolu tamo gdje ode sljedeće. ZAUVIJEK CHELSEA ! Sad će neko reći kako karakteri poput Lamparda, Esijena, Terija, Drogba ovako nešto nikad ne bi dozvolili ovakav odnos prema dresu, a zaboravljaju da su upravo oni uticali da se AVB istera... Prijavi
15. decembar 2015.10 god. comment_243992 Stojim pri uverenju,da ovi fudbaleri zele totalni fudbal,ne da igraju na kontre.zbog toga tinja sukob izmedju nega i fudbalera . Prijavi
15. decembar 2015.10 god. comment_244000 Stojim pri uverenju,da ovi fudbaleri zele totalni fudbal,ne da igraju na kontre.zbog toga tinja sukob izmedju nega i fudbalera . Samo hoće da igraju slobodno, da se nadigravaju sa protivnicima, pogotovo protiv ovih tzv "manjih" timova a ne da jedan Hazard mora igrati drugog beka na 2:0 kući protiv WBA. Dovoljno je čuti njegovu izjavu sinoć, govori kao da je njegova najveća kvaliteta čitanje protivnika, analiziranje druge ekipe.. Mogu zamisliti otprilike kako to izgleda u svlačionici, kad im objašnjava taktike hahahah jebo ja majku koja tuga i žalost Pa jednog Robbieja Di Mattea je čitav svijet optuživao da igra defanzivno, a u suštini čovjek je samo 3 utakmice odigrao defanzivno i na kontre, sve 3 su bile protiv 2 najjače ekipe na svijetu i na kraju krajeva niti jednu od te 3 nije izgubio. I to naravno mogu razumjeti, da se mora nekad prilagoditi situaciji, pogotovo tad kad smo imali nekoliko puta slabiji tim nego sada. Ali ne mogu prihvatiti da mi igramo po 10-15 utakmica u sezoni ultradefanzivno. Prošle godine protiv Citya imamo +5 i mi na Bridgeu umjesto da ih raznesemo uraganski što smo itekako mogli i trebali, mi se branimo na svom terenu. Da ne počinjem o PSG-u, Atleticu sezonu prije toga ili nekim drugim gostovanjima. Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244011 Evo kako bunkerinjovci sami sebe nazivaju debilima hahahhaha.. To je prosječan bunkerinjovac, IQ 20 Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244013 Mrzi me da odem na stranicu i da mu kazem "ne brljavi". Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.