Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

Ne znam na cemu trebam da mu se zahvalim,oterao je Lukakua,Matu,De Beruina,Surela,Salaha,Kvadrada malo je falilo da je ostao klub bi napustio i Ruben Loftus Cik nova zvezda klub.

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

"The club’s focus is now on ensuring our talented squad reaches its potential."

Kako su mu ga šuknuli, i to opravdano.

Opet ću reći, kada imaš ekipu od preko 500 milijuna eura na petnaestom mjestu nakon skoro pola sezone, to znači da si managera trebao otpustiti još prije koji mjesec.

Hvala Isusu, Alahu i Budi što se Roman konačno probudio.

Nadam se Hiddinku.

Ne znam na cemu trebam da mu se zahvalim,oterao je Lukakua,Matu,De Beruina,Surela,Salaha,Kvadrada malo je falilo da je ostao klub bi napustio i Ruben Loftus Cik nova zvezda klub.

na svim titulama koje je donio, također nemojmo zaboravit da je i doveo neke igračine današnje legende, među njima i jednog i jedinog Drogbu.  Doduše uglavnom sve dobro što je napravio je bilo u prvom mandatu, u ovom drugom (izuzev PL titule) je sve zasra, ali sve jedno mu treba zahvalit.

Hvala na svim dobrim stvarima, mada ih je vrlo malo bilo u ovom drugom mandatu. Drugačije nije moglo, otkaz je bio neminovan i hvala Bogu konačno se i dogodio.  Idemo dalje, također nadam se Hidinku do kraja sezone, a poslije Guardioli

Zdravo svima, javljam vam se sa CUMa. Spremaju aparate da me prikopcaju. Hvala mu na svemu. Bez obzira sto je ove sezone bio katastrofalan i dalje je nas najbolji menadzer svih vremena. Ni jedan trener ne bi dobio ovoliko podrske od uprave kao sto je on nego bi davno dobio nogu. Nisam se slagao sa mnogim njegovim potezima i znao sam da ove sezone cesto grijesi. Ljudski je grijesiti. Bez obzira na sve ovo sto mu se desilo, uvijek ce imati moje simpatije jer je to covjek koji VOLI CHELSEA. Grijesio je i on ali grijesili su i oni igraci koji su isfolirali povrede i koji se nisu dovoljno zalagali. Grijesila je i uprava jer smo do zadnjeg dana "ganjali" Stonesa i na kraju ostali bez kvalitetnog pojacanja u zadnjoj liniji. Special one, one of us. Bez obzira na sve, jedno mu ne mozemo osporiti a to je da je nas najtrofejniji trener koji ce ostati upamcen da je napravio jedan od najjacih timova u Celzijevoj eri, da je dobio otkaz, da je vracen, osvojio titulu nakon 5 godina i ponovo otjeran nakon losih igara poslije uspjesne sezone. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk
https://mobile.twitter.com/Matt_Law_DT/status/677535649394769920 Daj nam nase Celzijevce u strucni stab. Iskreno, mislio sam da ce me vise pogoditi kad fakat dobije otkaz. Ali nije uopce toliko, zato sto znam da je potpuno sam kriv za sve sto mu se desavalo. Dobijao je toliko prilika i podrsku da makar pokusa usmjeriti klub u pravom smjeru, cak mu nisu ni ultimatume postavljali. Izdao nas je sviju svojim ponasanjem i izjavama, arogancijom kojom se postavljao iznad svetinje. Ne moze to tako nigdje, ucjenjivati Upravu i slicno. Ja, ja, pa ja. Budi malo ponizan covjece, spusti se medju masu, pokusaj osjetiti sta ti se stavlja do znanja. Ne mozes glavom kroz zid, tvrdoglav trener u picku materinu. I na kraju potonuo bas zato sto je gurao jedne te iste igrace, koja ironija da su ga njegovi puleni i sjebali. Otkaz je potpuno zasluzio. Jebes ti jednu titulu kad nas je unazadio, prodao je buducnost za tu titulu. I sad vec kasno je za Top 4, nema tog vatrogasca koji moze obecati da ce uspjeti. Nikakav bojkot igraca nije bio, cak su svi izlazili u mediji i podrzavali ga, trudili se ali jednostavno njegova igra vise ne prolazi, procitani smo i ne ide. Nije htio da se mijenja, forsirao jedno te isto i zato je dobio nogu. Zasluzeno vala.

Bez obzira na sve, jedno mu ne mozemo osporiti a to je da je nas najtrofejniji trener koji ce ostati upamcen da je napravio jedan od najjacih timova u Celzijevoj eri..

Zahvali onda Romanu, ciji su milioni omogucili stvaranje te ekipe.

Trenutno najsretnije osobe na svijetu sto je Murinjo dobio otkaz su :

Arsene Wenger,
Rafa Benitez,
Eva Carneiro

i forumas EH10.

hahahahahahahahahaha Koliko me secanje sluzi ja sam bio prvi covek koji je ovde zelo njegov otkaz jednom recju EH10 VIZIONAR.

Namenjeno EH10:Izmetu nijedan ,svi oni sto su se slagali sa tvojim odnosom prema najboljem treneru svih vremena ukljucujuci i administratora vec svjesno ili nesvjesno znaju da rastajanje sa nekim koje predodredjen za najvece uspehe nije isto sto i prizeljkivanje sledeceg, dok do toga ne dodje.Vjerovatno si toliko imbecilan da i ti to osjecas, ali ne smijes priznati.Man Utd je opcija, jedina uvijek i bila po svemu za njega, jer je znala izdrzati godine neuspjeha(pad aviona '55, pocetak SAF).Jedva cekam dane uspjeha sa timom koji predvodi zato sto je logika stvari uvijek ispred nadobudtsva neobrazovanosti!!!

Prva stvar, svi ljudi koji su govorili i pisali, da priželjkuju poraz iz utakmice u utakmicu, a sada ovde seru i pišu once a blue always blue, jose legend i to sviranje kurcu, neka ne seru i neka ostanu pri svome mišljenju od početka kao što to neki rade.

Što se otkaza tiče, iskreno ne znam šta bih rekao, sezona je već propala i ne može se izvući a tu je zimski prelazni rok za koju sedmicu a vjerovatno je šef znao ko nam najbolje paše kako bi se igra popravila, tako da što se tiče otakaza žao mi je jer ga volim kao osobu, ali sa druge strane kriza igre i rezultata je učinila svoje, nešto se moralo mijenjati, čujem spominje se Ramos za privremenog trenera, DAKLE NE, po meni opcije Hidink, Ancelotti, ostalo je neralno očekivati da treneri poput Simeonea ili šta znam Pepa napuste svoje klubove u pola sezone.

Sretno šefe.

Ae prestanite da zivite u zabludi Murinjo je dokazao ove sezone da je jedan od najslabiji trenera,staromodan trener koji protiv miki maus ekipa igra defanzivno....

• Autor

Mourinho plakao dok je napuštao Cobham. A jebem mu miša. Žao mi ga je s te neke ljudske i navijačke strane. Ipak je on naša legenda. Ali kad se sjetim da u nas penzioneri žive od 250-300 KM mjesečno, a on samo za ovaj drugi mandat u CFC-u dobio odštetu od 50.000.000 funti (50 MILIJUNA / 50 MILIONA) pa ondam nekako ne znam. Ne brinem ja za njega i njegova pokoljenja. Samo što je sjebao

sebi reputaciju.

Zao je i meni kad vidim suze, ali nista to nece promijeniti, pozicija iznad zone ispadanja, uzasna forma, igracima pao moral. Moralo je tako biti, plakao bi i ja da napustam, ali to me ne cini sposobnim da obavljam neku poziciju. 

Spominje se obostrani dogovor oko odlaska i odšteta od 10 milijuna funti. Ako je tako, Mourinho je zadržao svoje dostojanstvo i ima moje poštovanje zbog toga, jer je ladno mogao uzeti tih 40 milijuna.

• Autor

Spominje se obostrani dogovor oko odlaska i odšteta od 10 milijuna funti. Ako je tako, Mourinho je zadržao svoje dostojanstvo i ima moje poštovanje zbog toga, jer je ladno mogao uzeti tih 40 milijuna.

Ako je ovo istina svaka mu čast. Ja se nadam da ima te ljudskosti u njemu bez obzira na sve.

I ja sam bio jedan od najvećih pljuvača njegova rada u drugom mandatu u klubu, danas sam bio sretan kad sam pročitao da je dobio otkaz, bio sam jedan od najvećih "plastičara" i "antimourinhovaca" na forumu i nekad su padale i teške riječi i s moje strane na njegov račun u trenucima afekta ali Bgm je dam ja na Mourinha kao figuru kluba. On mora dobiti statuu/kip ispred Stamford Bridge. Samo je izlapio kao trener i nije više za kluba, ali da je legenda to stoji. I to jedna od najvećih klupskih legendi!

JOSE MOURINHO!!!

Htjeli mi to priznati ili ne, ali Murinjo predstavlja simbol Chelsea. Na samo izgovaranje njegovog imena svi momentalno pomisle na Chelsea, ne na Porto, Inter, Real vec na Chelsea. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.