Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

Should they sack him, #Chelsea will pay Mourinho his salary, believed to be round £163,000-a-week, until he finds another job. [Standard] 

Da obraza ima, sam bi ponudio ostavku.

PS. ko god je odlučio da mu da novi ugovor na početku sezone treba isto tako napustiti klub

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

A tko je mogao pretpostavljati u augustu, ovako tešku situaciju za klub? Tipični Mourinho, karizma, komične situacije... Loši rezultati, pa odjednom kao tip ne odgovara, ruši imidž kluba, nakon prošlogodišnje vrhunske sezone, i prošlih osvojenih titula? S pravom ću reći, više od pola foruma kačilo je gifove, potpise, avatare šefa, uzdignut maksimalno. Igrači igraju, ne on.

Etikirati pojedinačno, ne bih, mada komentari iznad su abnormalni, nekorektni.

Ne treba zaboraviti ni izjavu od prije 2 godine i 3 mjeseca

"Moj DNK se nije promijenio, kao ni moja priroda. Nisam osoba koja bi provela tri ili četiri godine u klubu, a da ne donesem trofej", rekao je Mourinho, prenosi Goal.com.

"Niko iz kluba mi neće trebati govoriti da idem, sam ću to učiniti ako ne budem uspješan", zaključio je portugalski stručnjak.

Should they sack him, #Chelsea will pay Mourinho his salary, believed to be round £163,000-a-week, until he finds another job. [Standard] 

Da obraza ima, sam bi ponudio ostavku.

PS. ko god je odlučio da mu da novi ugovor na početku sezone treba isto tako napustiti klub

A daj ba Wisey budi realan. Ko bi odbio ovolike novce, bil ti?

• Autor
Mourinho je moju podrsku poceo gubiti tjeranjem Mate iz kluba, pa tjeranjem Schuerrlea, pa omalovazavanjem akademaca. A sve to vec traje dugo vremena. Duze od ovih losih rezultata. A najvise je moje podrske izgubio nakon godinu i pol kada sam uvidio da uopce nemamo igru niti da idemo u smjeru stvaranja nekog stila igre. Bus ti moze biti zanimljiv pola godine, godinu u vrh glave. Al kad ulazis u trecu sezonu s istim trenerom i stagnacijom u igri shvatas da taj trener nije za tvoj klub. Na to sve nadodaj njegov neprofesionalizam od hojranskog ponasanja prema Evi pa do javnog prozivanja igraca. I na kraju klub poceo nazadovat. Tko misli da je prosla sezona bila vrhunska slijep je. Mi od prosle Nove godine igramo na guzove. A to je vec pola prosle sezone. A da ne pricam o sramoti protiv PSG-a i gubljenja vec dobivene bitke. Tko nece da pogleda cjelokupnu sliku situacije il je advokat il je slijep. Trece nema!

A daj ba Wisey budi realan. Ko bi odbio ovolike novce, bil ti?

Apsolutno, ali ne možeš onda na sva usta pričati o ljubavi prema kluba i slično.

Kad ne ide onda ne ide, taman da mi je otac rođeni. Budi čovjek i ponudi ostavku.

Apsolutno, ali ne možeš onda na sva usta pričati o ljubavi prema kluba i slično.

Kad ne ide onda ne ide, taman da mi je otac rođeni. 

To se slazem. 

Medjutim siguran sam da bi i on podnio ostavku da mu je ostalo mozda jos godina, ili godina i po ugovora. Ovako ima jos 4 godine, 40 miliona, pa nema te osobe koja bi podnjela ostavku i odrekla se tog novca.

E sad jedino neki kompromis da se nadje, sto je po meni i najrealniji ishod.

Ovde ljudi koji smatraju da je Mourinho no.1 u Chelsea i da smo mu mi kurtonski okrenuli ledja, nek razmisle ko je kome okrenuo ledja, ko je koga slagao, ko je svasta obecavao i nista od toga nije ispunio, ko je ZAPRAVO ovde izigran iznevere.

U slucaju da ostane i nekim cudom poveže nekoliko dobrih rezultata da budemo na sredini ljestvice, a ne u borbi za opstanak. Hoce li održati barem ovo obecanje?

[media]https://twitter.com/JoeTweedie/status/676781405196677120[/media]

Vjerojatno nece, zašto ikad dati priliku mladim igracima.

Hahahahaha kakvih se sve teorija i komentara nacita

Recimo kad je prodavao odradjene igrace, tad je bilo beton. Sad je govno sto je to uradio

Kad je podjebavao i zajebavao po medijima, sto novinare sto ostale trenere, bio je kralj i jedan jedini, jer je pobjedjivao

Kad je pobjedjivao, niko ustvari nije vidio neke njegove mane. Recimo reLo prvi sto posto

A najvise mi je smijesno sto svaki drugi korisnik pokusava bit humoristican tako sto napise neki post i ubaci advokat u njega hahahaha

Pa ljudi ne moze svakl bit zanimljiv, humoristican i najpametniji. Iznesi svoje misljenje, ne edituj neciji drugi post s dvije tri nove rijeci, pokusavajuci bit jeben. Pun kurac vas ovdje hahahahahaha

Recimo kad je prodavao odradjene igrace, tad je bilo beton. Sad je govno sto je to uradio

Kad je podjebavao i zajebavao po medijima, sto novinare sto ostale trenere, bio je kralj i jedan jedini, jer je pobjedjivao

Kad je pobjedjivao, niko ustvari nije vidio neke njegove mane. Recimo reLo prvi sto posto

A najvise mi je smijesno sto svaki drugi korisnik pokusava bit humoristican tako sto napise neki post i ubaci advokat u njega hahahaha

Pa ljudi ne moze svakl bit zanimljiv, humoristican i najpametniji. Iznesi svoje misljenje, ne edituj neciji drugi post s dvije tri nove rijeci, pokusavajuci bit jeben. Pun kurac vas ovdje hahahahahaha

Advokat

• Autor
Kakav je sastanak koji traje 9 sati??? Ne rješavaju kvantnu fiziku nego pitanje ostanka/otpusta Mourinha. Tu se nema šta mozgat, takav sastanak za sat može završiti.

Kakav je sastanak koji traje 9 sati??? Ne rješavaju kvantnu fiziku nego pitanje ostanka/otpusta Mourinha. Tu se nema šta mozgat, takav sastanak za sat može završiti.

Crtaju Emenalu šta se dešava, jer je glup da skonta nešto kad mu riječima objasniš. Unajmili profesionalnog crtača, treba vremena da se sve to nacrta.

• Autor

Ja stvarno ne mogu govoriti u nečije ime. Npr. ja sam se Wiseyjem kačio na ovom forumu, njegovu podršku je Mourinho imao puno duže vremena nego moju. Wisey je prije opravdavao neke Mourinhove poteze, ali više to ne radi. Opaetio se i on. Svi u životu imaju pravo da se opamete. Meni je prodaja Mate bio prvi potez nakon kojeg je Mou konstatno počeo gubiti moju podršku. Korak po korak do trenutka kada više sekunde ne želim da ga gledam na klupi. 2013. godine kada se vratio gledao sam u njega doslovno ko u mesiju. Baš sam puno očekivao. Niti jedno očekivanje moje nije ispunio. Apsolutno NITI jedno.

"Yes, I feel frustrated with some players and I feel that some others they give absolutely everything and don't deserve to lose."

Uredu je da te jedan igrač bojkotuje, al' kad te bojkotuje više igrača onda znaš da nešto ne štima.

Al kakav je glupan Emenalo ja još sebi ne mogu doći... Svi znaju da Mourinho nigdje nije opstao duže od 3 sezone, i oni mu nakon 2. sezone daju novi četverogodišnji ugovor hahahahah pa prosto da čovjek ne povjeruje.

Znam samo jedno. Ako Murinjo pregrmi ovaj sastanak, ostat ce do kraja sezone i po cijenu da zavrsimo 17. na tabeli.

Definitivno ovaj sastanak ce nam dati odgovor na to da li ce Murinjo biti smjenjen momentalno ili ce ostati do kraja sezone.

Nema drugacijeg ishoda ove sjednice.

Ima, mora pobijedit naredne 2 tekme da dobije barem šansu da se raspravlja o njegovom ostanku. A to je naravno nemoguće jer ga igrači bojkotuju.

Pa sta se onda sad ovoliko raspravlja zivota ti?!

AKo sad ne dobije otkaz, on je tu do kraja sezone, minimalno.

Pa jučer su sastančili, nema ništa od otkaza dok je on vodio trening danas. Jedino ukoliko dogovaraju ko će ga zamijeniti, pa im treba dugo.

Pa jučer su sastančili, nema ništa od otkaza dok je on vodio trening danas. Jedino ukoliko dogovaraju ko će ga zamijeniti, pa im treba dugo.

Priča je bila da su juče sastančili a da se sastanak nastavio danas... Isto prenijeli i Daily Mail, i Sky i BBC. Prema ovim izvorima, i dalje se raspravlja o njegovoj budućnosti. Možda ne na sastanku, al' sve se opcije pregledaju pa će možda opet biti sastanak, ko zna. Mislim da koči u stavci ko će biti novi trener.

To što je vodio ekipu danas ne znači ništa, jer je to redovan trening i nije ga se moglo udaljiti s njega bez da mu se da otkaz, a pošto mu nije dat otkaz on mora vodit trening a igrači moraju trenirati.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.