16. decembar 2015.10 god. comment_244014 Danas se sastaju Roman i upravni odbor,sto znaci klackalica se klati. Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244015 Moupocalypse Today: The Telegraph ran a Q&A-style rundown of the situation, summing up most of what's happened this season, but ending in a rather ominious paragraph. So, are they going to sack him? Yes. It is becoming abundantly clear that it is a matter of when and not if Mourinho will be sacked. Abramovich and Emenalo have done their best to stick by him, but they must also put the club over any individual. -source: Telegraph Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244017 Evo kako bunkerinjovci sami sebe nazivaju debilima hahahhaha.. To je prosječan bunkerinjovac, IQ 20 Barem se momak ne okreće kako vjetar puše, kao većina glasnih na ovom forumu. Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244022 Eno i Roman je isti takav.. okrece se kako vetar duva. Ajmo vreme je za rastanak. Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244023 Pa da klub vodi bilo ko sa foruma kontam da bi imao bolje rezultate ove sezone, tj. ne treba ga niko ni voditi, samo da im kažeš igrajte kako hoćete zajebite taktiku, kontam da bi bolje igrali nego ovako sa mrmotom na klupi. Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244025 Mourinho može izgubiti svaku utakmicu do kraja karijere i neće biti problem u njemu, nego u igračima. Jer nećemo mijenjati mišljenje kako vjetar puše. Ovi advokati su klasična definicija debila. Kao neki roboti su, isprogramirani da ne mogu ništa reći protiv Mourinha, čak ni neku najmanju kritiku. Klanjaju mu se kao faraonu. Klasičan primjer nedostatka kritičkog razmišljanja, vjerojatno i inteligencije. Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244028 Navikao sam ja na takve, eno pun ih Blic, botuju za vlast i to toliko providno, ali ajde... nije ni bitno Medjutim, pise sr kako su Roman i uprava imali 9 sati sastanak i odluceno je da ce Mourinho ostati, da mora da zavrsi u sredini tabele i da ne sme dovoditi igrace u Januaru.. E sada ako ovo nisu patke novina, Roman je skrenuo, totala. Ocekujte turbulentnu borbu za opstanak i naravno kantanje od PSGa.. Bem ti upravu Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244030 Mourinho može izgubiti svaku utakmicu do kraja karijere i neće biti problem u njemu, nego u igračima. Jer nećemo mijenjati mišljenje kako vjetar puše. Ovi advokati su klasična definicija debila. Kao neki roboti su, isprogramirani da ne mogu ništa reći protiv Mourinha, čak ni neku najmanju kritiku. Klanjaju mu se kao faraonu. Klasičan primjer nedostatka kritičkog razmišljanja, vjerojatno i inteligencije. Kod tebe vlada nedostatak tolerancije i fašističko nametanje vlastitog mišljenja kao jedinog mogućeg. Imaš rječnik uličara. Pravi navijači cijene Mourinhov doprinos klubu i boli ih briga za njegov karakter. Lik je jedan i jedinstven Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244031 Evo ga, bunkerinjovci su spremni ići i protiv Romana ako otpusti Mourinha :D Jebote pa taj lik je stvorio takav kult ličnosti da bi mu pozavidjeti i Hitler i Staljin. https://twitter.com/CFCJourno/status/677047882395045889 Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244032 Mene interesuje jedno.Recimo da su na sastanku odlucili da Murinjo dobija otkaz. Koga postaviti na njegovo mjesto u ovom trenutku kada su igraci jedni protiv drugih i kada neki cak odglume povredu na terenu i tako pokazu koliko ustvari postuju ovaj klub.Ko to moze popraviti, ko moze dovesti igrace u "normalu", jer meni je jasno da igraci nisu na nivou kao prosle godine, bio problem Murinjo ili nesto drugo, to je tako.Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244033 Mene interesuje jedno. Recimo da su na sastanku odlucili da Murinjo dobija otkaz. Koga postaviti na njegovo mjesto u ovom trenutku kada su igraci jedni protiv drugih i kada neki cak odglume povredu na terenu i tako pokazu koliko ustvari postuju ovaj klub. Ko to moze popraviti, ko moze dovesti igrace u "normalu", jer meni je jasno da igraci nisu na nivou kao prosle godine, bio problem Murinjo ili nesto drugo, to je tako. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Novi Di Matteo tj. svaki prosječan trener. Kao što reče neko, bolje bi rezultate bilježio neko od forumaša kao trener.. Samo se treba pobrinut da ne bude šupak i u javnosti sere po igračima.https://twitter.com/ChelsTransfer/status/677087762810576897 Prijavi
16. decembar 2015.10 god. Autor comment_244035 Daj Boze da Jose Aroganthinho dobije otkaz mada sumnjam nesto. Ako je odluceno da ne smije kupovat igrace na zimu to znaci da je ova sezona otpisana u potpunosti i to znaci da na ljeto odlazi. Jer ocito Roman ne zeli da se kupuju igraci po firgasevom izboru jer ga naredne sezone nece bit u klubu. Ali to znaci da su nam ambicije pale i da nas nema nigdje sljedece dvije godine sto se Europe tice. Nakon ispadanja od PSG-a morat cemo cekat jesen 2017. da zaigramo u LP i to ako zavrsimo sezonu 2016/17 u ligi na jednoj od prve tri pozicije (Premiership 99% gubi jednog predstavnika u LP). Slijedi nam 2 godisnji period manjka prihoda i stagnacije. I sto je najgore jedino kome cemo moci zahvaliti za to je Mourinhu i njegovoj tvrdoglavosti ali i pasivnom Abramovicu. Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244036 https://twitter.com/ChelsTransfer/status/677090960099155968 Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244037 Pravi navijači cijene Mourinhov doprinos klubu i boli ih briga za njegov karakter. Lik je jedan i jedinstven Nije problem cijenit Mou-ov doprinos, cijenim ga i ja, i za mene će mou uvijek bit legenda kluba i jedan od največih trenera svog doba, ali upravo u ovim italic riječima je ključ. On je prošlost, i upravo radi svega što je učinio za klub je bolje da što prije ode dok ga još svi nismo zamrzil. Mene interesuje jedno. Recimo da su na sastanku odlucili da Murinjo dobija otkaz. Koga postaviti na njegovo mjesto u ovom trenutku kada su igraci jedni protiv drugih i kada neki cak odglume povredu na terenu i tako pokazu koliko ustvari postuju ovaj klub. Ko to moze popraviti, ko moze dovesti igrace u "normalu", jer meni je jasno da igraci nisu na nivou kao prosle godine, bio problem Murinjo ili nesto drugo, to je tako. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk bilo koji trener, uvjeren sam da tko god zamjeni mou da će ekipa proigrat. Ne bi bilo prvi put da dolazak novog trenera napravi pozitivan šok. Osim toga očito je da neki igrači nisu u dobru s mou-om, vjerojatno ga i bojkotiraju, tako dolaskom novog trenra i oni će proigrat. Što se tiče boldanog, ne mislim da su igrači međusobno u nekim posebno lošim odnosima, samo su određeni igrači okrenuli leđa mou... Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244038 Kod tebe vlada nedostatak tolerancije i fašističko nametanje vlastitog mišljenja kao jedinog mogućeg. Imaš rječnik uličara. Pravi navijači cijene Mourinhov doprinos klubu i boli ih briga za njegov karakter. Lik je jedan i jedinstven Cijenim ja njegov nekadašnji doprinos, ali danas tog doprinosa više nema. Nula. A to je upravo i jedino što je bitno - ono što se radi danas, ono što se radi za budućnost. Ne ono što se radilo nekad. I sada ćeš ti meni reći da Mourinho radi nešto dobro, da radi za budućnost, da je stvorio neki sustav igre ovo vrijeme što je tu? Naravno da nećeš to reći, jer si i sam svjestan da bi to bila laž. Ono što ćeš vjerojatno reći je: "tata roman, daj 300 milijuna eura". To je jedino što sam do sada čuo od advokata. Ništa pametnije niste u stanju smisliti u tom besmislenom i neopravdanom opravdavanju čovjeka koji je odavno trebao dobiti otkaz. Jedini argument je: "on je posebni i specijalni". Što bi se možda moglo nazvati argumentom u nekoj dječjoj raspravi. A što se tiče njegovog karaktera, mene bi iskreno zabolila kurčina da on time ne šteti klubu. Ali kao što svi vidimo on svojim karakterom izravno i u velikoj mjeri šteti klubu, a ja kao navijač želim najbolje klubu, što znači da sam protiv Mourinhovog ponašanja. Malo korištenja jednostavne logike da se dođe do nekih zaključaka. Mada koliko mi se čini, vi advokati baš i ne volite logiku, draže vam je klanjanje karizmatskoj ličnosti gospodinu specijalnom. Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244039 Ja ne moram da pišem postove uopšte, CTB mi bukvalno čita misli. :D Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244040 navodno je Abramovic već sve dogovoria s Perezom. U ponedeljak će se realizirat razmjena, Mou ide u Real, a nama dolazi Benitez. Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244041 navodno je Abramovic već sve dogovoria s Perezom. U ponedeljak će se realizirat razmjena, Mou ide u Real, a nama dolazi Benitez. Čak bih i na ovo pristao. Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244042 Iskreno se nadam,da ce nas Hiding preuzeti do kraja sezone i da cemo sa njim uzeti LS da se ispravi ona nepravda. Prijavi
16. decembar 2015.10 god. Autor comment_244045 Nemojte ovdje o buducem treneru. Imste temu. Sto se Mourinha tice on je sebi presudio preksinoc. Ne porazom koliko izjavom da su ga igraci izdali i to javno medijima. To je krajnje NEPROFESIONALNO i to je zadnji ekser u lijesu kojeg je sam sebi zakucao. Nakon te izjave dolazi do trajnog narusavanja odnosa s igracima. Kad se to desi stvari se vise ne mogu popraviti. Tako je to u svijetu nogometa. Trener ne smije pljuvati po igracima na javno. To se u svlacionici rjesava. Pa nije bh ili hrvataka liga pa da to radi. Kraj. Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244046 Zašto je Murinjo zaslužio otkaz? "We have to build a team full of talented players without the experience and the football philosophy born of having worked together for a long time, going in one direction looking for an identity. The process has to end with a team, a philosophy, an identity, a style of play. If we win a match but not in the style we're trying to build, it's three points, one step up the table but one step back in the direction of our work. What we want to do is both things at the same time. If we'd gone to Everton [on Saturday], had a very bad match and, in the last minute, Leighton Baines had scored an own goal and we'd won 1-0, would we be happy? In normal circumstances, yes, but when you're trying to build something different? No." Njegova izjava, 2013 AD. Uporedite sa sadašnjim stanjem. Koliko smo li mi koraka unazad napravili...Mourinho's seasons: Step 1: buy the bus Step 2: park the bus Step 3: throw the players under the bus HAHAHAHAHA Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244053 Novi Di Matteo tj. svaki prosječan trener. Kao što reče neko, bolje bi rezultate bilježio neko od forumaša kao trener.. Samo se treba pobrinut da ne bude šupak i u javnosti sere po igračima. https://twitter.com/ChelsTransfer/status/677087762810576897 Prosjecni treneri su vodili Chelsea u posljednjih 10 godina. Ima li neki osim Ancelottija i Di Mattea da ga nismo tjerali. Ne kazem da su oni prosjecni ali bilo ih je. Onda smo komotno mogli ostaviti Beniteza da nas vodi, nismo trebali prozeljkivati Murinja. Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244055 Gdje si iskopao ovu izjavu? Svaka čast. :D Vidimo kako i same Mourinhove riječi zapravo pljuju po njegovom vlastitom radu. Što će sada advokati reći? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.