20. decembar 2015.10 god. Autor comment_244699 šta ova tema radi ovde, a ne u legende kluba Po statutu kluba samo se bivši igrači mogu proglasiti legendama, ne i treneri nažalost. Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244714 Tuga je kako se pljuje po murinju. Najbolji trener chelsea ikada. Istina je da je rastanak najbolje rjesenje a svi su zaboravili ko je ovaj covjek zbog losih rezultata. Prije 2 i pol godine svi su cekali prvu presicu mourinha k'o da je utakmica a ne pres konferencija. Kad smo osvojili ligu gledali ste sta mou izvodi na terenu. Komentari tipa kralj legenda itd. Svaki pokret mu se gledao. Idol navijacima bio. Zao mi je sto smo se ovako rastali. Ispade on na kraju ko zadnja ojebina Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244715 Po statutu kluba samo se bivši igrači mogu proglasiti legendama, ne i treneri nažalost. ima donekle smisla, nama bi benitez bio medju legendama Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244730 meni baš i nema smisla, trenera itekako mogu bit legenda kluba, po tome onda recimo ni Ferguson nije legenda Uniteda što je totalna budalaština... Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244754 Ako ode u Junajted (aaaaa samo ne too), tamo ce imati nesto sto nije imao kod nas. Bezrezervnu podrsku uprave. Guardiola, Simeone i Hiddink se slazu da je Celsiju potreban remont, 10 igraca treba da se promeni. Dodao bih na to da treba naci izdajnike, ako ih ima. Nebitno sto je Murinjo trener. Igrac koji jednom izda trenera, uradice to opet. Takvi igraci nam ne trebaju. Prvi put otkad navijam za Celsi imam neki los osecaj u podsvesti. Vise nisam optimista kao pre, tesko da cete opet videti optimizam u postu od mene. Bar ne jos neko vreme, duze vreme. Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244757 Ako ode u Junajted (aaaaa samo ne too), tamo ce imati nesto sto nije imao kod nas. Bezrezervnu podrsku uprave. Šta misliš da je United u istoj situaciji ko mi da ne bi dali treneru otkaz? Osim toga, ako završi u Unitedu to znači da su dali LVG-u otkaz što baš i nije neka podrška. Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244759 Manite se tih priča o izdajicama, čim klubu koji vodi krene loše ili igrači se nađu u lošoj formi odmah se pojavljuju nekakve izdajice, krtice, pacovi, kitovi, pangoline, trule jabuke, višnje, smokve, kruške... Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244760 Prvi put otkad navijam za Celsi imam neki los osecaj u podsvesti. Vise nisam optimista kao pre, tesko da cete opet videti optimizam u postu od mene. Bar ne jos neko vreme, duze vreme. Ja vidim optimizam otkad je otišao Mourinho hehe Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244781 Ne znam. Imam los predosecaj u vezi svega ovoga. Ako Murinjo ode u United i postane im nesto kao novi SAF posle par sezona... Nece nam biti prijatno (ne bih da opisujem u superlativima i da koristim izraze kao sto je "smak sveta"). Mozda prodje kao i kod nas. Vreme ce pokazati. Ali svejedno imam veoma los predosecaj. Mislim da je uprava preuranjeno dala otkaz Murinju, ili kasno, zavisi iz koje perspektive gledano. Ako su hteli da spasavaju sezonu ti likovi iz uprave, otkaz je trebalo uruciti u septembru/oktobru, dok je jos moglo da se spasi. Koja je razlika izmedju otkaza sad i otkaza na kraju sezone? Bez veze... Nista nije postignuto u ovom trenutku. Bilo bi manje buke i manje problema unutar kluba da je uprava sacekala kraj sezone. Ovako smo ni na cemu. Bilo bi opravdanije urucenje otkaza u junu nego sad. Manje strasti oko svega ovoga. Manje stete za ugled kluba. Da ne gledamo ova sranja sa IAZARD BATS natpisima... Pisem ovo maksimalno objektivno, ne kao advokat. Kao navijac, iskreno. Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244783 Jednostavno nisu ljudi vidjeli buducnost sa njim, nisu vidjeli nikakve znake napretka niti promjene i zato nije dobio punu sezonu. Kakva je razlika izmedju otkaza sad i na ljeto? Pa mozda nas je otkaz u ovo vrijeme spasio od igranja u Championshipu naredne sezone, bez imalo sale ovo kazem. A ako napravimo neko cudo i domognemo se Lige Sampiona onda ce se ispostaviti fantasticnim potezom. Ali da, slazem se da je trebao dobiti otkaz jos dok je Klopp bio slobodan. Ipak, dali su mu 4 mjeseca i on jedino sto je radio jeste zavaljivao klub sve dublje u govna. Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244786 Jednostavno nisu ljudi vidjeli buducnost sa njim, nisu vidjeli nikakve znake napretka niti promjene i zato nije dobio punu sezonu. Kakva je razlika izmedju otkaza sad i na ljeto? Pa mozda nas je otkaz u ovo vrijeme spasio od igranja u Championshipu naredne sezone, bez imalo sale ovo kazem. A ako napravimo neko cudo i domognemo se Lige Sampiona onda ce se ispostaviti fantasticnim potezom. Ali da, slazem se da je trebao dobiti otkaz jos dok je Klopp bio slobodan. Ipak, dali su mu 4 mjeseca i on jedino sto je radio jeste zavaljivao klub sve dublje u govna. Nije imalo sanse ni tada a ni sada da ispadnemo iz lige. Na sirovi kvalitet bi se izvukli iz relegejsn zouna ako nista drugo ne uspeva. Top4 je nedostizan, pa to je ceo forum tvrdio dok je Murinjo bio trener.Sta se promenilo, uzeli smo 3 boda protiv Sanderlenda kod kuce uz haos na tribinama? Potpuno je nerealno nadati se top4, dovoljno je uzeti digitron i izracunati koliko nam fali bodova iz koliko utakmica i moze se videti koliko je top4 nedostizan. Mozemo da udjemo u top10 samo. A nema neke razlike izmedju 16. i recimo 9. mesta. Isti djavo, neuspeh ko neuspeh. Bar meni. Ili si uspeo ili nisi. Nema nista izmedju. Osim ako ne mislis na osvajanje LS. E tu je sve moguce. Tu ne vazi "forma". Ali opet daleko je i to. I da, ne ispada se iz lige u decembru. Mozda bi Mou izvrsio remont ekipe u januaru, cemu su se svi smejali. Sada vidim da ce i novi trener uraditi isto, samo na leto. da li se svi i dalje smeju prici da mozda i igraci ne valjaju? ili je samo trener i iskljucivo trener kriv... Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244789 Kazu Roman ga zesce odjebao,nije se ni pozdravio sa Murinjom to mnogo govori sta Roman zapravo misli o njemu. Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244809 Van Gal ako ne pobedi Stouk, pa nas, bivsi je i seda Mourinho na klupu. Gal dobio ultimatum ove 2 utakmice. Dakle ocekujemo ga ubrzo na klupi Uniteda.. odose sve legende i rivale.. Cech u Arsenal, Lampard u City, Mourinho u United... e jos je ostalo da namirimo Tottenham i Liverpul. Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244815 I treba da ode u Manchu. Barem ga nece plasticari popljuvat, nogirat i izdat. Sretno ti legendo nasa Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244817 Dobro mozemo zrtvovati jednu sezonu (Joseovu drugu) pa kasnije cemo lako. Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244818 I treba da ode u Manchu. Barem ga nece plasticari popljuvat, nogirat i izdat. Sretno ti legendo nasa Je l' ti to nama da smo plasičari samo zato što smo crnci? De banujte ga za rasizam ovo prelazi svaku mjeru. :D Srećno mu u Unitedu ako bude sljedeći, to je sve. Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244837 Kakva je to legenda koja ode u direktnog rivala za titulu? Zar nije on One on us, zar nije onaj kome su pare nebitne dok su igrači plaćenici? Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244845 Pa za tebe nije legenda, zato si ga i pljuvao. Sto te boli kurac onda? Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244847 Kakav komentar na vijest da bi mogao u United hahahah Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244859 Englezi mu klicu, a balkanci su zabrinuti i zgrozeni idejom. Ko je sad u pravu? Opet Mourinho svadja balkan i ostrvo. Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244865 *neki Balkanci su zabrinuti i zgrozeni Recimo ti. :P Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244870 zanima me ako ode u United reakcija mourinholjupbaca koji su osuđivali odlazak Lamparda i Ceha oče li kad je mou i pitanju imat isti kriterij... i da, otkuda vama ovakve ideje: Ako ode u Junajted (aaaaa samo ne too), tamo ce imati nesto sto nije imao kod nas. Bezrezervnu podrsku uprave. I treba da ode u Manchu. Barem ga nece plasticari popljuvat, nogirat i izdat. Sretno ti legendo nasa Šutnuli su Moysesa, šutnit će vrlo brzo Van Gaala isto će napravit i s Mou-om ne bude li ima rezultat. Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244873 "If it was the case where you could get rid of a lot of players I'm sure clubs would do that, but unfortunately it does fall on the manager's head, there's nothing we can do about that," Terry said. Terry inace, šupak, plastičar.. Terry je svjestan svega ali ni on vise nema autoritet u klubu kao nekad jer guzonja je sada glavni, najbolji igrac, ima najvecu platu i moze izaci sa terena kad mu je volja, bez da bude optuzen za bilo sta pa i za katastrofalne igre u kojoj ne pruzi ni 20%. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244879 Guzonja će biti najveći igrač ovog kluba u njegovoj historiji, jer će biti jedini igrač Chelseaja koji je noseći plavi dres osvojio Zlatnu loptu. A tada od mene imate besplatne aparate. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.