Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Koliko je jadna  izjava poslje utakmice, nevjerojano X( https://www.youtube.com/watch?v=I_35kgocwmA

Kaže zaslužena pobjeda Leicstera, osjecam se izdanim od strane svojih igraca, jer uvjek napravim sve da dobro procitam protivnicku ekipu i pripremim ih za opasnosti koje nas ocekuju u utakmici, no oni nisu poslušali savjete. Naravno Hazard je kriv što je sam donio odluku da ne može više igrati. I teško je probjeđivati s igracima koji nisu na vrhunskoj razini, on im je prošle sezone podigao razinu igre iznad one na kojoj inace igraju, no oni su sad pali... uglavnom opet je on nije ništa kriv =;

Oni koji navijaju za klub u ovim trenutcima oni su ustvari sebični i nisu pravi ljubitelji kluba, oni su više simpatizeri. Navijaju jer im je tako zabavnije gladat nogomet, navijaju jer će im lp bit dodasadan bez chelsea itd.
S druge strane, oni koji navijaju protiv kluba su stvarni navijači kluba. Oni vole Chelsea i žele mu sve najbolje. Oni gledaju dugoračno i svjesni su ako će poraz značiti otkaz mou da je to onda važnije za klub dugoračno od pokojeg poraza.

Naravno Hazard je kriv što je sam donio odluku da ne može više igrati

Ovo je ono što sam rekao.. Frajer ne može hodati tamo, pao na kuk sa visine od metra i gledam Mourinho ga gura onako povrijeđenog namjerno nazad u igru. Da nije sam otišao u svlačionicu ovaj bi ga i bez noge ubacio da igra.

Oni koji navijaju za klub u ovim trenutcima oni su ustvari sebični i nisu pravi ljubitelji kluba, oni su više simpatizeri. Navijaju jer im je tako zabavnije gladat nogomet, navijaju jer će im lp bit dodasadan bez chelsea itd.
S druge strane, oni koji navijaju protiv kluba su stvarni navijači kluba. Oni vole Chelsea i žele mu sve najbolje. Oni gledaju dugoračno i svjesni su ako će poraz značiti otkaz mou da je to onda važnije za klub dugoračno od pokojeg poraza.

Oni koji navijaju za Chelsea u ovom trenutku ustvari ne navijaju za Chelsea a oni koji ne navijaju ustvari navijaju. Jebena neka logika.

Treba pratiti trend i navijati protiv Chelsea sve dok Murinjo ne dobije otkaz pa makar to znacilo i odlazak u drugu ligu ali treba navijati protiv.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

• Autor

I onda ljudi ukljucuje emocije kada se spominje otkaz covjeku koji je placen 12 miliona godisnje za posao koji ne obavlja kako treba. Bravo.

Upravo tako. Nadam se da Mou plaća barem ove advokate svoje s foruma.

Kao što sam već rekao, naše navijanje/nenavijanje nema nikakve veze sa rezultatima. Da ima, United, Arsenal i City bi već bili drugoligaši jer im mi to želimo.

Eto, smorinju svaku tekmu navijači pjevaju pa je i dalje u kanalu. Isto bi bilo i da mu zvižde. Na kraju krajeva, kad budemo ispali hoće li bit bitno što je Mourinho imao podršku. Biće naslov:

Chelsea ispao u Championship, ali to nema veze jer navijači podržavaju Mourinha

Izjava normala. Pojedini igraci ga bojkotuju i ne igraju onako kako treniraju. Sto posto je tako. I to je dovoljan razlog zasto ne mogu priznati i prebaciti svu krivicu samo na trenera.

Opet moram da okačim ovu izjavu, prosto mi je neverovatno da bilo koji trener, psiholog, pedagog šta već može ovako nešto da izjavi.

Mourinho: 'All last season I did phenomenal work + I brought them to a level more than they really are. Or this season we are doing so bad.'

Ovo izjava je toliko degutantna i sama je dovoljna za otkaz. Dokle će Roman trpeti da mu ovaj pičkeraš pravi cirkus od kluba?

Hajde šta tu prosipate neki moral i neke priče o navijanju, iz sedmice u sedmicu gledamo propast, nakon bilo kakve prosjek partije advokati padaju u neku euforiju, pa onda opet dobijemo šamaru i tako u krug. Ako se ne moze ništa popraviti a do sada smo vidjeli da ne moze, da onda navijam da poraz znači i otkaz Mourinha, i šta je problem, eto ja sam plastika a vi ste "pravi navijači" i veliki navijači..

U doba krize između pobjede koja ce zamaskirati očajno stanje samo do sljedece utakmice i poraza koji ce donijeti veliki rez , što i zahtjeva naša situacija, ja biram poraz i zdravo doviđenja..
  • Autor

Advokati su bili hiperaktivni nakon utakmice protiv Porta na ovom forumu, a večeras ih nigdje. Baš se pitam zašto. Sto posto sam uvjeren da je onaj korisnik TheSpecialOne troller iz Arsenalovog navijačkog tabora. 100% !!!

Murinjo je u tolika govna uvalio klub da će nam trebati nekoliko sezona da se oporavimo od ovog haosa. Nešto slično kao što je u Interu napravio, pa evo, tek 5 godina kasnije su opet postali ozbiljniji faktor u Italiji.

Pičkeraš je imao dovoljno vremena da preokrene situaciju, umesto toga, on je par puta isticao svoju malenkost i popljuvao celu ekipu.

https://twitter.com/OliverKayTimes/status/676529791684780033

:O) :O) :O)

Ja ne mogu navijati protiv kluba jer sam svjestan da nam svaki bod može značiti život ili smrt. Ali zato svim srcem navijam da ovaj klošar dobije otkaz.

Ova njegova izjava od večeras je toliko neistinita i odvratna da mi se gadi uopće ju komentirati.

Klošarčina jebena, uništio je onaj božanstveni status koji je imao nakon prvog mandata. Sve zbog toga što je arogantna, umišljena i bahata seljačina.

Prošlogodišnja titula definitivno nije bila vrijedna ovoga. Klub nam je išao blago uzlaznom putanjom, a onda je došao Mourinho i bacio nas doslovno u kameno doba. Sve je uništeno. Opet se sve mora graditi iz temelja. Koliko će godina biti potrebno da se klub oporavi?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.