14. decembar 2015.10 god. comment_243877 Skupo smo prodali kozu sad kad razmslim mislim da Titula nije bila vredna toga,snosicemo ozbiljne kosekvence. Prijavi
14. decembar 2015.10 god. comment_243879 Koliko je jadna izjava poslje utakmice, nevjerojano X( https://www.youtube.com/watch?v=I_35kgocwmA Kaže zaslužena pobjeda Leicstera, osjecam se izdanim od strane svojih igraca, jer uvjek napravim sve da dobro procitam protivnicku ekipu i pripremim ih za opasnosti koje nas ocekuju u utakmici, no oni nisu poslušali savjete. Naravno Hazard je kriv što je sam donio odluku da ne može više igrati. I teško je probjeđivati s igracima koji nisu na vrhunskoj razini, on im je prošle sezone podigao razinu igre iznad one na kojoj inace igraju, no oni su sad pali... uglavnom opet je on nije ništa kriv =; Prijavi
14. decembar 2015.10 god. comment_243880 Oni koji navijaju za klub u ovim trenutcima oni su ustvari sebični i nisu pravi ljubitelji kluba, oni su više simpatizeri. Navijaju jer im je tako zabavnije gladat nogomet, navijaju jer će im lp bit dodasadan bez chelsea itd. S druge strane, oni koji navijaju protiv kluba su stvarni navijači kluba. Oni vole Chelsea i žele mu sve najbolje. Oni gledaju dugoračno i svjesni su ako će poraz značiti otkaz mou da je to onda važnije za klub dugoračno od pokojeg poraza. Prijavi
14. decembar 2015.10 god. comment_243882 Naravno Hazard je kriv što je sam donio odluku da ne može više igrati Ovo je ono što sam rekao.. Frajer ne može hodati tamo, pao na kuk sa visine od metra i gledam Mourinho ga gura onako povrijeđenog namjerno nazad u igru. Da nije sam otišao u svlačionicu ovaj bi ga i bez noge ubacio da igra. Prijavi
14. decembar 2015.10 god. comment_243884 I dalje mozemo u TOP 4 bez problema,ali ovaj posle ovog poraza mora da bude bivsi... Prijavi
14. decembar 2015.10 god. comment_243886 I dalje mozemo u TOP 4 bez problema,ali ovaj posle ovog poraza mora da bude bivsi... I ti prso :D Kakav crni top4, o tome ne treba ni sanjati. Prijavi
14. decembar 2015.10 god. comment_243887 Sta ba gur'o ga, rece "hazard je odlucio da sam napusti igru, jer misli da je ozljeda ozbiljna, tako i ja mislim" Prijavi
14. decembar 2015.10 god. comment_243888 Oni koji navijaju za klub u ovim trenutcima oni su ustvari sebični i nisu pravi ljubitelji kluba, oni su više simpatizeri. Navijaju jer im je tako zabavnije gladat nogomet, navijaju jer će im lp bit dodasadan bez chelsea itd. S druge strane, oni koji navijaju protiv kluba su stvarni navijači kluba. Oni vole Chelsea i žele mu sve najbolje. Oni gledaju dugoračno i svjesni su ako će poraz značiti otkaz mou da je to onda važnije za klub dugoračno od pokojeg poraza. Oni koji navijaju za Chelsea u ovom trenutku ustvari ne navijaju za Chelsea a oni koji ne navijaju ustvari navijaju. Jebena neka logika. Prijavi
14. decembar 2015.10 god. comment_243891 Pa zamisli koja kurčina od čovjeka trebaš biti da do toga dođe. Misliš da bi iko navijao za poraze da je Di Matteo na klupi? Mislim da ne bi, ali se vama ne svidjaju izjave Mourinha, pa mu sve jebete :D Prijavi
14. decembar 2015.10 god. comment_243894 Treba pratiti trend i navijati protiv Chelsea sve dok Murinjo ne dobije otkaz pa makar to znacilo i odlazak u drugu ligu ali treba navijati protiv.Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
14. decembar 2015.10 god. Autor comment_243896 I onda ljudi ukljucuje emocije kada se spominje otkaz covjeku koji je placen 12 miliona godisnje za posao koji ne obavlja kako treba. Bravo. Upravo tako. Nadam se da Mou plaća barem ove advokate svoje s foruma. Prijavi
14. decembar 2015.10 god. comment_243897 Kao što sam već rekao, naše navijanje/nenavijanje nema nikakve veze sa rezultatima. Da ima, United, Arsenal i City bi već bili drugoligaši jer im mi to želimo. Eto, smorinju svaku tekmu navijači pjevaju pa je i dalje u kanalu. Isto bi bilo i da mu zvižde. Na kraju krajeva, kad budemo ispali hoće li bit bitno što je Mourinho imao podršku. Biće naslov: Chelsea ispao u Championship, ali to nema veze jer navijači podržavaju Mourinha Prijavi
14. decembar 2015.10 god. comment_243899 Znam ja to relo, ali opet, kako mozete navijati protiv kluba, znajuci da ipak nece dobiti otkaz, kako je moguce gledati i navijati protiv ? Prijavi
14. decembar 2015.10 god. comment_243900 Ne navijamo protiv kluba već protiv Mourinha. I ne, ne znamo da neće dobiti otkaz. Nada postoji. Prijavi
14. decembar 2015.10 god. comment_243905 Izjava normala. Pojedini igraci ga bojkotuju i ne igraju onako kako treniraju. Sto posto je tako. I to je dovoljan razlog zasto ne mogu priznati i prebaciti svu krivicu samo na trenera. Prijavi
14. decembar 2015.10 god. comment_243907 Mora da ga Loftus-Cheek bojkotuje hehe. Ne isključujem ni da ga je Cheek prokleo, jer odavno neko nije izjeban kako je Mourinho izjebao tog dečka. Prijavi
14. decembar 2015.10 god. comment_243908 Opet moram da okačim ovu izjavu, prosto mi je neverovatno da bilo koji trener, psiholog, pedagog šta već može ovako nešto da izjavi. Mourinho: 'All last season I did phenomenal work + I brought them to a level more than they really are. Or this season we are doing so bad.' Ovo izjava je toliko degutantna i sama je dovoljna za otkaz. Dokle će Roman trpeti da mu ovaj pičkeraš pravi cirkus od kluba? Prijavi
14. decembar 2015.10 god. comment_243909 Hajde šta tu prosipate neki moral i neke priče o navijanju, iz sedmice u sedmicu gledamo propast, nakon bilo kakve prosjek partije advokati padaju u neku euforiju, pa onda opet dobijemo šamaru i tako u krug. Ako se ne moze ništa popraviti a do sada smo vidjeli da ne moze, da onda navijam da poraz znači i otkaz Mourinha, i šta je problem, eto ja sam plastika a vi ste "pravi navijači" i veliki navijači.. U doba krize između pobjede koja ce zamaskirati očajno stanje samo do sljedece utakmice i poraza koji ce donijeti veliki rez , što i zahtjeva naša situacija, ja biram poraz i zdravo doviđenja.. Prijavi
14. decembar 2015.10 god. Autor comment_243912 Advokati su bili hiperaktivni nakon utakmice protiv Porta na ovom forumu, a večeras ih nigdje. Baš se pitam zašto. Sto posto sam uvjeren da je onaj korisnik TheSpecialOne troller iz Arsenalovog navijačkog tabora. 100% !!! Prijavi
14. decembar 2015.10 god. comment_243913 Sve neki Nostradamusi, vidovnjaci na ovom forumu. Toliko uvjereni da bi Chelsea proigrao kad bi Murinjo dobio otkaz.Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
14. decembar 2015.10 god. comment_243915 pa birate poraz, i samim tim još gora situacija za klub Prijavi
14. decembar 2015.10 god. comment_243917 A šta si ti koji vjeruješ da ce Chelsea proigrati pod vodstvom Mourinha? vjerovatno veeeeeeliki navijač.. Prijavi
15. decembar 2015.10 god. comment_243918 Murinjo je u tolika govna uvalio klub da će nam trebati nekoliko sezona da se oporavimo od ovog haosa. Nešto slično kao što je u Interu napravio, pa evo, tek 5 godina kasnije su opet postali ozbiljniji faktor u Italiji. Pičkeraš je imao dovoljno vremena da preokrene situaciju, umesto toga, on je par puta isticao svoju malenkost i popljuvao celu ekipu. https://twitter.com/OliverKayTimes/status/676529791684780033 :O) :O) :O) Prijavi
15. decembar 2015.10 god. comment_243924 Ja ne mogu navijati protiv kluba jer sam svjestan da nam svaki bod može značiti život ili smrt. Ali zato svim srcem navijam da ovaj klošar dobije otkaz. Ova njegova izjava od večeras je toliko neistinita i odvratna da mi se gadi uopće ju komentirati. Klošarčina jebena, uništio je onaj božanstveni status koji je imao nakon prvog mandata. Sve zbog toga što je arogantna, umišljena i bahata seljačina. Prošlogodišnja titula definitivno nije bila vrijedna ovoga. Klub nam je išao blago uzlaznom putanjom, a onda je došao Mourinho i bacio nas doslovno u kameno doba. Sve je uništeno. Opet se sve mora graditi iz temelja. Koliko će godina biti potrebno da se klub oporavi? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.