18. decembar 2015.10 god. comment_244415 Mourinho nasem gazdi Abramovicu https://www.youtube.com/watch?v=RtxkK2YF1Co Prijavi
18. decembar 2015.10 god. comment_244420 http://www.footballinsider247.com/exclusive/revealed-what-terry-said-to-mourinho-in-chelsea-dressing-room-row “Mourinho told Terry, ‘you are not the player you were when I was first here’,†a source close to the Portugese told Football Insider. “Terry replied to Mourinho, ‘you’re not the manager you were’.†Lol, specijalcu, naravno da nije isti igrač, prošlo je jedanaest godina otkako si ga prvi put upoznao, al verovatno si i dalje zaglavljen u 2004. Ovo se desilo nakon poraza od Sitija na početku sezone. I Teri je izdao klub. : - ))) Prijavi
18. decembar 2015.10 god. Autor comment_244421 http://www.klix.ba/sport/nogomet/adeus-jose-od-nadimka-i-historije-ni-portugalac-ne-zivi/151218127 Prejako pročitajte. Mourinhovim advokatima bih pogotovo preporučio zadnju rečenicu u članku da podvuku dva put. Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244444 "Na kraju je dobio otkaz. I dokazao svima da ordenja i moralne pobjede iz prošlosti ne mogu spasiti današnjicu, da je svaki dan novo dokazivanje i da je sve osim onoga što trenutno imate na tanjiru - šarena laža. Na ovom svijetu za koji znamo pravila su takva." Ovo o čemu Cae priča. Jučer baš na faksu jedan profesor pričao o ISO certifikatima, da nije to baš tako da ti jednom ostvariš nekakve uvjete, dobiješ certifikat i sad si gotov s tim zauvijek. Nije to tako, ti trebaš kontinuirano raditi na tome. I onda je spomenuo Mourinha ovim riječima: "Jeste li čuli da je Jose Mourinho dobio otkaz? Prošle sezone bio je prvak, ali to mu nije mnogo značilo sada. Ono što ste postigli u prošlosti nema neku važnost ako se prestanete dokazivati u sadašnjosti." To je jedina i apsolutna istina prihvatili ju advokati ili ne. Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244445 U pravu je Wisey, treba se sad okrenuti novom poglavlju i "zaboraviti" Murinja. Iskren da budem, drago mi je sto je Murinjo dobio otkaz, ne samo zbog toga sto nas nije islo, vec i zbog toga sto cemo sad konacno moci u miru voditi normalnu diskusiju, a ne svaki dan da citam istu raspravu i po milion puta ponovljenu riječ : "Advokat". Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244446 vec i zbog toga sto cemo sad konacno moci u miru voditi normalnu diskusiju Mislim da ćemo još neko vrijeme imati te "nenormalne" diskusije. Ipak Mourinho ima zavidan kult ličnosti. To se vidi i u tome što nakon otkaza tipičan advokat pod nickom "guushiddink" dolazi na forum. Inače, samo jedna zanimljiva anegdota, nevezana uz ovo. Prije jedno tri-četiri godine napisao ja na talkchelsea da mislim da je Hiddink najbolji trener kojeg je Chelsea imao. Istog trena javi mi se jedno tri lika u stilu "kakav hiddink, mourinho je najbolji!!!". Ajde da sam rekao Scolari, razumio bih napade. Ali kažem Hiddink, a oni mi krenu spominjat Mourinha, to samo pokazuje kakav kult ličnosti ovaj čovjek ima među brojnim cfc-ovcima. Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244448 Ovaj čovek je zasenio sve uspehe kluba, vreme je da klub izađe iz njegove senke i krene napred. Biće teško, jer nas je ostavio u tolikom haosu da će nam trebati mnogo vremena da se oporavimo, tako da će mnogi i dalje sliniti za njim i o tome kako bi nam on doneo neku stabilnost sutra malo. Ali preboleće ga kroz nekoliko godina. Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244450 Ovaj čovek je zasenio sve uspehe kluba, vreme je da klub izađe iz njegove senke i krene napred. Biće teško, jer nas je ostavio u tolikom haosu da će nam trebati mnogo vremena da se oporavimo, tako da će mnogi i dalje sliniti za njim i o tome kako bi nam on doneo neku stabilnost sutra malo. Ali preboleće ga kroz nekoliko godina. Evo ga, lik prekjuče stavio Mourinhovu sliku i napisao spjev o njemu, suza suzu goni... Sad mu ušao na profil nema Mourinhove slike al zato ima ova hahahh Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244458 Najbolji trener koji je ovaj klub ikad imao, i koji će ovaj klub ikada imati. Šta je, tu je, idemo dalje, pa ćemo aBd za 2 sezone opet promijeniti trenera kada nekolicini igrača ne bude po volji. Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244513 Gledao danas utakmicu Brigton-Midlesbrough http://sportsport.ba/ino_fudbal/mourinho-s-novom-frizurom-na-mecu-drugoligasa/179167 Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244514 Sto nije nas gledao da vidi sta je mogao sa timom samo da ga je pustio da igra kao svet. Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244559 I navodno mu skandirali na utakmici Uniteda.. i van gal je popio otkaz :D Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244563 hahaahah e jbga sad... to bi bilo bas pogibljeno za Van Gala :D Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244597 Danas sam se uverio koliko glupih ljudi seta planetom na SB,koliko isprani mozgova kojim mozak radi u alfa rezimu ,ladno krive fudbalere a niko od tih imbecila bez mozga nije sebi postavio pitanje kako je tim fudbalerima sa njim na treninzima,kako je njima kad svaku utakmicu moraju da igraju jedino defanzivu 90 min jebeni..LJUDI UVEK DELUJU KAO STADO OVACA,ZATO SAM JA MEDJU NJIMA UVEK PASTIR. Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244602 Upravo ono o čemu pričamo "They played with a little bit more freedom and I think in the first half Oscar had a smile on his face, he tried the rabona with the back of his foot for a cross – you wouldn't see that under Jose Mourinho."Whether you like it or not, I'm a massive fan of Mourinho, but it looks like it was the right decision because the players clearly – or a lot of the players clearly – were not playing for him", Mills added. Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244605 Murinjo moze da radi u Junajtedu, i to bez problema, jer njih FFP ne zanima nimalo, i spremni su da mu ispunjavaju zelijice kao Roman nekada... Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244606 Murinjo moze da radi u Junajtedu, i to bez problema, jer njih FFP ne zanima nimalo, i spremni su da mu ispunjavaju zelijice kao Roman nekada... Junajtedovi navijaci za razliku od Celzijevi imaju pedigre njima je lep atraktivan fudbal primaran,na to su nauceni pod Fergijem tesko da bi oni trpili Murinja koji igra jos veci bunker nego LVG. Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244617 Neka im ga, neče se dobro provest, donjet će im rezultate sezonu-dvije a onda propast. Plus, united ima trenutno nekoliko vrlo dobrih mladih prespektivnih igrača, koje će im ovaj sve otjerat jer jednostavno lik ne trpi i nezna radit s mladima Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244623 Slobodno u United. Necu ti zamjeriti gram hahaSent from my Nexus 4 using Tapatalk Prijavi
20. decembar 2015.10 god. Autor comment_244657 E ovdje je sada aktualna priča da su igrači bojkotirali Mourinha. Zaključak: Igrači su đubrad, igrači su smeće i štakori. Moje viđenje: Ako je tako igrači su se ponijeli neprofesionalno, ali glavno pitanje na koje svi zaboravljate je: Zašto se Mourinhu dešava bojkot svlačionice u dva velika profesionalna kluba (Real Madrid i Chelsea) u svega 3 godine??? Jel ipak do Mourinha na kraju krajeva? Puca li on po šavovima? Jer ne vidim razlog da bi i jedan od nabrojanih igrača bojktorirao iz čista mira. Nema apsolutno nijedne konstatacije da su eto igrači iz čista mira bojkotirali Mourinha. Očito je sam Mourinho pogubio konce i doveo se u tu situaciju i u Realu i u Chelseaju. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.