21. decembar 2015.10 god. comment_244881 Guzonja će biti najveći igrač ovog kluba u njegovoj historiji, jer će biti jedini igrač Chelseaja koji je noseći plavi dres osvojio Zlatnu loptu. A tada od mene imate besplatne aparate. Ako pricamo o Edenu Hazardu onda mozemo konstatovati da je ovo jedna neutemeljna izjava, takoreci mookri san, jer ce Hazard zavrsiti kao Robinho uz malo bolju karijeru, istina. To je igrac koji nema ni 5% potrebnog mentaliteta koji je neophodan da bi igrac bio pobjednik. Ako je uprava pametna, a nije, prodali bi ga Realu ili PSG-u vvec ovog ljeta za 80 miliona. Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244886 Guzonja će biti najveći igrač ovog kluba u njegovoj historiji, jer će biti jedini igrač Chelseaja koji je noseći plavi dres osvojio Zlatnu loptu. A tada od mene imate besplatne aparate. Nece je u Chelseaju sigurno osvojiti. Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244899 Kasniš drogs moj, kasniš :D Ovdje ga već svi preboljeli :D Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244901 Mozes bojkotovati trenera ali svaki igrac bi trebao da zna da zbog bilo kakvog bojkota, neslaganja sa trenerom ili necega treceg itd, nikada ne smije dovesti u pitanje lojalnost i neposlusnost klubu. Neka ide u Real ako zeli ali neka prvo odradi svoje obaveze prema klubu kao najplaceniji igrac kome je dato najvise odgovornosti.Otkad pratim Chelsea, nikada niko nije uradio ono sto je on. Bilo je mnogo tezih startova na njega i nije se povrijedio. Istina, igrali smo bolje bez njega i mozemo bez ovakvog igraca koji je van svake forme. Klub se treba mnogo vise postovati jer je klub iznad svih i bilo kakva neslaganja ne smiju uticati na odanost klubu koju svaki igrac mora da ima.Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244902 Lik i drugu utakmicu propustio a ovaj kralj i dalje trubi o nekom simuliranju povrede. A hajd sto to radi nego u skoro svakoj temi pise isto, ohani malo legendo, nije da ce ti neko povjerovati ako 300 puta napises isto.Elem nejse, da ne bude off: sad kad one of us ode u manu i pocne gurati njihove akademce uz ofanzivan fudbal hahah Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244903 Kad smo pisali da Murinjo nije Čelsi, da je klub važniji od pojedinca ma kako se on zvao, proglašeni smo plastičnim navijačima i izdajnicima. Da nije smešno, bilo bi žalosno... Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244905 Boga mi mene ovaj kult ličnosti poprilično zabrinjava. Ne sjećam se ni da su Unitedovi navijači ovoliko kmečali kad je Ferguson najavio penzionisanje. Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244906 Pa i ti relo kod njih izazivas revolt stalnim hejtanjem Murinja. I ti bi trebo ohanit malo pa da se normalnije diskusije pocnu voditi. Iskreno dosadilo je vise ovo sa Murinjom. Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244907 Ne interesuje mene Murinjo, on je bivsi, nego oni koji u klubu zaradjuju najvise a isfoliraju povrede. Neprofesionalizam i nepostivanje kuce koja te hrani. Guzonja nije htio da igra ni utakmicu poslije Lestera jer bi se tako potvrdilo ono sto svi pricaju. Jos jedno nepostivanje kluba i navijaca. Kada je Murinjo pokazivao navijacima da skandiraju i pjevaju Hazardovo ime a ne njegovo, svima je valjao pa i Hazardu. Kada je ovaj pao van forme, prvi se digao i pokazao pravo lice.Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244908 Hahahahhah pa te sve teorije zavjere koje izmisljate su iskljucivo da bi odbranili Mourinha Ja navijam za ovaj klub i nisam primijetio ni na jednoj utakmici da neki nas igrac ne postuje Chelsea. I oni koji ne mogu, ne znaju mozda opet daju sve od sebe. Po prici advokata ispada kao da Hazard ne bi volio da je zabio 20-ak golova dosad. Ali moram priznati da ovo postaje sve bolje i bolje, propustio drugu utakmicu da ne bi bio sumnjiv hahah Prijavi
21. decembar 2015.10 god. Autor comment_244910 Šupljaci znači http://www.index.hr/sport/clanak/matic-o-navodnoj-sabotazi-idioti-pisu-mourinho-se-tome-smije/863769.aspx Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244911 Kao što Wisey reče, advokati će sad izmišljati razne teorije zavjere kako bi oprali svog Uzvišenog. Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244912 Ako trener nije iznad kluba, tj. ako niko nije iznad kluba onda nisu ni igraci. Samo logiku upotrijebit, ko je sposoban. Ni Terry, a pogotovo ne Hazard, Fabregas ili Costa. A ono sto su radili na terenu je stetilo klubu, tj. stavljali su sebe ispred kluba. Ne samo oni, ima ih tu jos da se razumijemo. Da nije smijesno, bilo bi zalosno... Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244913 najjaci ste. vi antimurinjovci vodite razgovor jedni sa drugima usput imitirajuci (neuspesno) advokate i onda odlazite sve dublje u tu pricu. genijalno zanima me ako ode u United reakcija mourinholjupbaca koji su osuđivali odlazak Lamparda i Ceha oče li kad je mou i pitanju imat isti kriterij... i da, otkuda vama ovakve ideje: Šutnuli su Moysesa, šutnit će vrlo brzo Van Gaala isto će napravit i s Mou-om ne bude li ima rezultat. nisam osudio ni Lamparda ni Cecha koji su nase legende. ni trunku im nije opao ugled kod mene. kao ni kod ljudi koji podrzavaju murinja, svi su aplaudirali lampardu kad nam je dao gol, i posle skandirali onu njegovu pesmicu. zasto si povezao pro murinjovski stav sa anti lampard stavom? babe i zabe... ne razumem sta si hteo da postignes ovime. Mou nije Moyes, a nije ni Van Gaal. nebo i zemlja :D Mou je dobio otkaz, ali idemo dalje. Treba odraditi cistku do kraja, pa i Eden cak ako je kriv neka leti u Real. Nece mi biti nimalo zao ako se potvrdi prica. Opet kazem, nebitno sto je Murinjo bio trener u tom trenutku, pravi se steta klubu. Ako je 10 igraca igralo sa manje od 100% zalganja, neka idu njih 10. CFC je ozbiljan klub. Uređeno 21. decembar 2015.10 god., autor izmjene: UziceCFC Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244915 Ma nee Uzice, oni su davali sve od sebe na terenu, cak i oni koji su limitirani su davali sve od sebe. Kolko se ljudi lazu. Ako je klub na prvom mjestu, sta ce mi koji kurac u ekipi sad Fabregas koji nije htio da doda i potrci na terenu, Costa koji je radio sta je htio samo ne ono sto jest, Hazard koji je odjednom zaboravio igrat itd i tako blize. Poserem ja vase licemjerno misljenje. Mou nije veci od kluba, zato Cesc Fabregas jest. Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244916 Pitanje za advokate: zasto ste poceli furati tu pricu o izdaji tek kad je vas idol napao igrace? A sve dotad je bilo vjerujmo u Mourinha i ekipu... Pametnom dovoljno, sto bi rekli stari Latini. Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244917 nisam osudio ni Lamparda ni Cecha koji su nase legende. ni trunku im nije opao ugled kod mene. kao ni kod ljudi koji podrzavaju murinja, svi su aplaudirali lampardu kad nam je dao gol, i posle skandirali onu njegovu pesmicu. zasto si povezao pro murinjovski stav sa anti lampard stavom? babe i zabe... ne razumem sta si hteo da postignes ovime. Mou nije Moyes, a nije ni Van Gaal. nebo i zemlja :D Nisam mislio konkretno na tebe, nego općenito. Sigurno ima netko od murinjovaca tko je osudio Lamparda i Checha pa se samo pitam hoće li isto uradit i s Mouom u slučaju da ode u United. Za ovo drugo, ne bitno koji je trener u pitanju, na primjeru njih se vidi da ga ne čeka med i mljeko, to što je Ferguson bia 20 godina na klupi ne znači da će i svi ostali treneri imat isti tretman. Neče, kao uostalom ni u jednom drugom klubu na svijetu, ako te ne ide dobiješ otkaz i to je to. Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244918 I što je najsmješnije sad psuju Fabregasu a pored živih Ramiresa i RLC-a Mourinho je konstantno forsirao Fabregasa hahahah. Ne dao Bog da ovi advokati ikog budu trebali braniti... Taj je žestoko najebo. Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244920 Ko prvo nemos sve advokate strpat u isti kos, jer nismo svi isto branili josea. To trebas prvo shvatit. Ko drugo ne znam odakle ti, mozda citas misli, pa znas kad sam ja sta poceo furat. Ja konkretno. Ko trece otkaz joseu je bio neizbjezan jer se supci nisu mogli otjerat u tolikom broju, ali otjerace se oni. Josea je puklo sve u glavu, a ovi koji su se vukli na terenu cekavsi kad ce mou morat dobit otkaz, dok ih je bolio kurac ocemol izgubit ili ne, oni su ostali i oni zasluzuji vas respekt. Moj nikad. Hvala gunneru placeniku koji je dosao tu samo da doda titulu u engleskoj u svoju karijeru, hvala Costi koji je pravio cirkus od kluba, hvala Hazardu koji se ponio neprofesionalno ovu sezonu(ne mislim na povredu). Hvala svima koje je bolio kurac za nase rezultate, nego su sebicne placipicke htjele da im se ugodi. Njima kao pojedincima. A nigdje ne vidjeh kako se tjeraju u pm i omalovazavaju placenici koji su nanijeli stete klubu trenutno kao i Jose sam. Dal vise dal manje nebitno je. Previse ste licemjerni Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244924 Hvala i Mourinhu sto je ogranicavao igrace na odbranu i sto su kao psi lancem bili vezani na 50m od svog gola, hvala mu i sto je jedne te iste forsirao, hvala mu i sto je doveo svakakve igrace na klupu i dovodio igrace da ih salje na pozajmice, hvala mu i na nekim prodajama, hvala mu i na pederskoj igri protiv PSGa. Hvala mu takodje i na igri na bod protiv bilo koga iz TOP4, hvala mu i na narusenoj svlacionici, hvala mu na cirkusima kod medija, hvala mu na bezbroj skandala, hvala mu na teranju glavnog lekara zbog gluposti. Ne znam jel ima na jos cemu, ali to bi bilo to uglavnom. Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244926 Za svaku vasu pricu ima i druga strana. Sta ako ja sada kazem da je mozda Mourinho bio djubar prema igracima? Da se on posvadjao s jednim igracem ili dva pa hajde, ali kada je u pitanju citava ekipa onda se zapitajte mozda da li je nesto vas idol lose uradio? I ovo je sve pod pretpostavkom da je zaista nesto bilo, mada ja uopce ne vjerujem u neki tako veliki skandal. To kazem zato sto je i tokom prosle sezone vec njegova igra i taktika bila procitana, pa smo se provlacili do titule. Ove godine je totalno pogubio konce, jer jednostavno lik je toliko arogantan i odvratno drzak bio da se nije mogao pogledati u ogledalo i reci da je vrijeme za promjenu sebe samog. Jebo majku, ja sam prvi navijao za to i zelio vise nego ista da okrene situaciju ali to nije bilo moguce bez malo jebane poniznosti. Malo, ne puno. Pa imao je puna 4 mjeseca da primijeti probleme i makar da neke naznake da ih je spreman rijesiti. Umjesto toga on je trosio te prilike i vrijeme da pronadje neke imaginarne krtice u momcadi i da sere konstantno po medijima. Najobicnije se pitanje postavlja: zasto nijednog igraca nije odstranio iz ekipe ako je znao da je krtica ili da se ne trudi? Zasto nikom od mladih nije dao priliku tada? Siguran sam da bi svi navijaci stali tada na njegovu stranu i podrzali taj potez. Dajte otvorite malo oci, jebo vas vise Morinjo, pa ne moze covjek vjerovati sta se sve pise na forumu u zadnje vrijeme, kakva lobotomija jebote PS srali ste po svakom s kim se god vas idol imalo zakacio, od Eve pa do Edena danas.. Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244927 Ne opravdavam igrače, ali ako je bilo bojkota zašto mou nije odstranio te igrače iz momčadi? Zašto su mu Fabregas, Hazard i Costa stalno igrali? Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244928 Otvori ti oci, mene Jose ne zanima vise. Vise vas zanima, nego mene. Mene zanima klub na prvom mjestu. A tu trenutno imamo igraca koje zaboli kurac za klub. Otvori Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244929 [quote name="Dzan" post="244928" timestamp="1450737010"] Otvori ti oci, mene Jose ne zanima vise. Vise vas zanima, nego mene. Mene zanima klub na prvom mjestu. A tu trenutno imamo igraca koje zaboli kurac za klub. Otvori[/quote]Tvrdi Mourinho i njegovi sljedbenici, ponovit cu. Nisam cuo da je to neko iz Uprave rekao ili Hiddink, niti bilo koji od prethodnih trenera koji su vodili ovaj klub. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.