Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Sav bunar je krenuo kada je najurio Evu ni krivu ni duznu.

E sada kako bi se slagali posle sudova i svih izrecenih reci, ne znam.
Nisam ni mislio specijalni da ne odobravas.

Ja iskreno ne znam kako bi se poneo u toj situaciji relo. Teske stvari, ali bi voleo da se Eva vrati :D bar malo lepote na terenu da ima :D

Bilo bi lepo da se vrati Eva. Otkako je otisla igraci Celsija su depresivni i nikako da proigraju. Ako se vrati Eva i Celsi poveze recimo 7-8 pobeda znajte da je Eva razlog za to!

EVA KARNEIRO JEDNA OD NAS!!!

ako se branite sa 11 igrača, imate mnogo veće šanse da se odbranite [nego kada se branite sa manje od 11]
Source: http://chelseabalkan.com/index.php/201512135670/vijesti/izjave-i-intervjui/mourinho-moramo-se-braniti-sa-jedanaest-igraca.html

ovo je apsolutno tacno. logicki i matematicki tacno.

Svi imaju svoj zadatak, a kad ga obavljaju kako treba sve je mnogo lakše.
Source: http://chelseabalkan.com/index.php/201512135670/vijesti/izjave-i-intervjui/mourinho-moramo-se-braniti-sa-jedanaest-igraca.html
sustina fudbala i svakog drugog ekipnog sporta. i bilo kog posla uopste.

naslov je malo propagandni ali jebes ga, zivimo u vremenu gde cesto tekst nije povezan sa naslovom.

Bilo bi lepo da se vrati Eva. Otkako je otisla igraci Celsija su depresivni i nikako da proigraju. Ako se vrati Eva i Celsi poveze recimo 7-8 pobeda znajte da je Eva razlog za to!

EVA KARNEIRO JEDNA OD NAS!!!

ako se branite sa 11 igrača, imate mnogo veće šanse da se odbranite [nego kada se branite sa manje od 11]

ovo je apsolutno tacno. logicki i matematicki tacno.

Svi imaju svoj zadatak, a kad ga obavljaju kako treba sve je mnogo lakše.
sustina fudbala i svakog drugog ekipnog sporta. i bilo kog posla uopste.

naslov je malo propagandni ali jebes ga, zivimo u vremenu gde cesto tekst nije povezan sa naslovom.

Pitam se samo kome nedostaje njen "tretman" i "čarobna desnica".

Što se tiče Mourinhove izjave, jasno se vidi na primjeru prvog Chelseaja i Intera, ekipa koja je taktički potkovana i dovoljno mentalno jaka i gdje svi rade za rezultat, može se obraniti bez problema, nema "ja" u momčadi, svi se trebaju žrtvovati, pa i Hazard. Nama sada nažalost nema tko zabijati golove, obrana je klimava, ali to će se prmijeniti. Sad će svi o bunkeru pričati, a da pitate jednog Marcela Lippija odgovorio bi isto o branjenju ekipe, nisu ni Talijani džabe osvojili SP. 

nisu ni Talijani džabe osvojili SP

Pa nisu ga džabe osvojili i još x ekipa u istoriji. Koliko se ja sjećam zadnji osvajač je igrao baš defanzivno :D

• Autor

Neće Mou dobiti otkaz. Odradit će on ovu sezonu, pokupiti na kraju iste 15ak mil funti, obrati vrhnje i podignuti sidro. A mi ćemo se oporavljati 2-3 godine, a prvu čitavu sezonu bez dodatnih prihoda i Lige prvaka. Još se stadion gradi. Vjerujem da će se štedjeti, a uz to ne igramo LP i veliki novci su u pitanju koje nećemo dobiti. Mogli bi potopnuti i u neku krizu prosječnosti. Vidjet ćemo.

Najgore od svega sto djeluje da on sam ne vjeruje u izlazak iz ove krize. Ustvari djeluje da ne zna kako da nas izbavi iz ove krize.Naravno, to se odmah odrazava i na igrace koji su izgubili svo samopouzdanje ovog svijeta.Vise ni oni nisu sigurni da ista mogu.Ako dobro analiziramo svakog pojedinca vidi se da to vise nisu isti igraci.

To je ono najgore.

Zato nema drugog rjesenja nego da dobije otkaz pa da taj novi trener pokusa uputiti igrace na pravi put, vratiti im samopouzdanje, pokazati im i uvjeriti ih  da su i dalje jedni od najboljih, samo da su bili lose vodjeni.

Neki treneri su dobijali otkaze i za manje neuspjehe, glavni krivc je Mourinho i otkaz je trebao dobiti jos prije 2 mjeseca.

Idi Jose, ne zasluzujemo te. Zasto si se vratio? Pa zato sto su ti svi pusili tuki da se vratis. A sad brate pojma nemas o fudbalu. Idi molim te da se i ovaj forum oporavi :D

http://dannypage.github.io/excuse

Mourinho Random Excuse Generator

:D

The air-conditioned analyst ignored my lack of options.

Mourinho: 'All last season I did phenomenal work + I brought them to a level more than they really are. Or this season we are doing so bad.'

I DID PHENOMENAL WORK ON JE PODIGAO EKIPU EJ, ZA SVE JE ON ZASLUŽAN ŠUPIČKUMATERINU

• Kažu da je pustio suzu poslije tekme kada ga je novinar intervjuirao. Kažu pustio suzu....i obrisao lice novčanicom od 100 funti.

I onda ljudi ukljucuje emocije kada se spominje otkaz covjeku koji je placen 12 miliona godisnje za posao koji ne obavlja kako treba. Bravo.

Pa jebem mu mrtvo pleme, toliko sam iznerviran da ne znam hoće li ova tastatura izdržati do kraja pisanja posta jer ću je baciti preko komšijine kuće, pa Isusa vam da li ste realni? Mi njega ne zaslužujemo, on nije svemoguć? Čujete li vi sebe? Pa ja jednostavno ne mogu da vjerujem šta čitam, ja ne mogu da vjerujem da neko ovo i dalje ne shvata ozbiljno, ja ne mogu da shvatim da ovo nekome izgleda kao situacija koja se riješi tako što će Mourinhu da se digne kurac i da će odjednom to da se prenese na igrače, svi da proigraju i da odjednom doletimo do prvog dijela tabele. Pa mater ja jebo jeste vi svjesni da zadnjih 10 kola mi isto pričamo, vi stalno tvrdite kako mu treba dati mrtvog vremena jer je normalno da tim ima padove. Tim je pao prošle sezone u januaru, igrače boli kurac, ovaj i dalje više brine o tome šta će reći novinarima, mada sad ni to više ne može jer bi trebao da prostudira čitavu psihologiju novinara od a do ž da se izvuče iz govana. 

Pa mi smo u tolikim govnima da nas ne bi izvukao ni najveći češki zetor zajedno sa svim dirovim traktorima proizvedenim od 1880. jebem mu majku pa u manjim ambisima je bio Milan Mladenović kad se pucao u venu nego mi sada, a bolju viziju šta će biti sa nama je imao Saša Matić od pojedinih forumaša. Pa kontam da će pojedini braniti Mourinha i kad ovaj skonta da sam sebe ne može da odbrani, jer je teško pregaziti svoje riječi, reći da se tu više ne može braniti i da je konačno kraj.

I ko to kaže da sam ja plastičan zato što želim da ovaj ode, pa jebem mu mater nije jedan portugalski mrmot bitniji od kluba za koji navijam, a pogotovo kad pravi ovakva sranja i tako se nonšalantno ponaša. Još oni njegovi puleni što je nakupovao, usađen im njegov mentalitet mrtvi, izgledaju ko horda zombija iz walking deada, mozak im je u funkciji samo za hodanje i vucanje po terenu. 

Ovo sam napisao tako ljut, a nisam dosad gubio živce što se tiče ovoga, boli me kurac i za mrtvi pravopis i za to što ću dobiti ban jer psujem ko seljačina i sve to jer ne znam kako neko može da piše toliko količinu gluposti, pa bog ga jebo bolje Avu Karabatić služi logika nego pojedine Ekreme sa foruma. 

Niko ne kaze da moras voljeti Mourinha, samo mi se ne svidja sto se navija protiv kluba, da klub gubi bodove, a zna se dobro da nece Mourinho dobiti otkaz, jebo Mourinha sto se mene tice, ali nevjerovatno mi je da neko moze navijati protiv kluba za koji navija :S

Pa zamisli koja kurčina od čovjeka trebaš biti da do toga dođe. Misliš da bi iko navijao za poraze da je Di Matteo na klupi?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.