9. decembar 2015.10 god. comment_243449 Ma jasno da igrači nisu uz njega, samo ovdje pojedincima nije jasno da to što neki igrači izjave da su uz trenera urade samo iz razloga da ne bi morali reći da su protiv njega i da im se egoista ne bi nakačio na vrat. On cijelo vrijeme tvrdi da je on najbolji trener za Chelsea a to se nigdje ne vidi. Čovjek nas uništava do kosti pravi od nas jadan klub, ekipu koja voli biti jadna na terenu, ekipu koja će braniti 0-0 protiv svakog jačeg protivnika, ekipu koja ce braniti 1-0 protiv svake ekipe koja zna složiti dobru kontru. Ne mora uvijek biti pobjeda, ali pokaži malo muda i zašto smo veliki klub, a ne da praviš izmjene protiv jebenog Bormuta na domacem terenu tek kada nam uvale gol. Prijavi
9. decembar 2015.10 god. comment_243450 Mutu ga ispljuvao samo tako da tipa da je u proslosti bio velik trener,da je sad kao trener gotov. Prijavi
9. decembar 2015.10 god. comment_243452 Mutu ga ispljuvao samo tako da tipa da je u proslosti bio velik trener,da je sad kao trener gotov. Nek prvo Mutu ispere sramotu od kokainske afere u klubu pa nešto priča. Ja nisam zaboravio. Prijavi
9. decembar 2015.10 god. comment_243457 Zdravo. Ovdje ništa novo. Kako vam ne dosadi uvijek isto pisati. Ako Chelsea večeras ne prođe dalje, Murinjo je već sutra bivši. Ono što ja želim je pobjeda, ne zbog Murinja nego zbog Chelsea i igrača. Večeras im želim sreću i naravno pobjedu. Ako neko navija da Chelsea ispadne, neka preispita svoje simpatije prema klubu. Ne možeš više mrziti trenera nego voljeti klub. Ako je tako, onda je ta osoba gloryhunter. PS: Kupujmo domaće. Prijavi
9. decembar 2015.10 god. comment_243467 Jel ova definicija gloryhuntera kopirana sa wikipedije? Prijavi
9. decembar 2015.10 god. comment_243474 Sa Wikipedije kopiram samo historijske činjenice koje znaju da zabole ali šta se može. Istina je ponekad i bolna ali je istina. Prijavi
9. decembar 2015.10 god. comment_243475 Aca informacija, a taj ima sve informacije kaze... Autogol je drugi strelac ekipe Chelsea 5 komada ove sezone. Prvi je Willian, drugi autogol. Pa nije ni cudo sto nam ide ovako. Prijavi
9. decembar 2015.10 god. comment_243476 Večeras u anketi imamo još jednog igrača, zove se "autogol" Prijavi
9. decembar 2015.10 god. comment_243482 https://www.youtube.com/watch?v=OPyzI3IJapM ali ima ljudi koji loše vrate, ali ima ljudi koji slabo plate...hihihihiui Prijavi
9. decembar 2015.10 god. comment_243505 Znači slavi se što je specijalni prošao grupu, stvarno veliki uspjeh, e tugo moja.. Prijavi
9. decembar 2015.10 god. comment_243510 Sad nas trehne Leicester i opet sve ispočetka... Al' nadat se da je ova tekma početak boljih dana. Prijavi
9. decembar 2015.10 god. comment_243515 Ne mogu vise da se nadam. Toliko puta sam se zajebao. Drago mi je zbog pobede, ali uopste nisam euforican zbog toga. Mourinho kada spoji 10 dobrih utakmica tek onda cu da razmislim da li cu da verujem u bolje sutra. Prijavi
9. decembar 2015.10 god. comment_243528 I ne treba da budes euforican. To cemo za 10tak tekmi :DPohvala Joseu, kad nece niko. Uspio si baratat tim dzojstikom, a dobro si i motivisao momke brao Prijavi
10. decembar 2015.10 god. Autor comment_243532 Moju podršku nema iz već poznatih razlika, pa taman da smo 10-0 dobili. Nama treba trener koji će uvoditi mlade igrače. Prijavi
10. decembar 2015.10 god. comment_243534 Moju podršku nema iz već poznatih razlika, pa taman da smo 10-0 dobili. Nama treba trener koji će uvoditi mlade igrače. Mladog igraca, jednog samo moze forsirat i tu grijesi to vidi svako ziv. Samo da je malog umjesto Ramiresa gurnuo, hajde prevali i to vise Prijavi
10. decembar 2015.10 god. Autor comment_243540 Mladog igraca, jednog samo moze forsirat i tu grijesi to vidi svako ziv. Samo da je malog umjesto Ramiresa gurnuo, hajde prevali i to vise Ne mogu jer je puno skršeno u Akademiju i puno je obećavano. Već godinama to čekam i ako on želi biti tu više godina mora im dati pravu šansu. Ja preko toga neću nikada preći i neću biti smiren dok ne dobije otkaz, a nije daleko vjerujte mi. Ovo je samo zamazavanje očiju. Prijavi
10. decembar 2015.10 god. comment_243541 https://twitter.com/ed_aarons/status/674745831350738944 Kakav........... Prijavi
10. decembar 2015.10 god. comment_243542 NAS fudbal je za kurac,to je opste poznato ali glavno zlo totalnog raspada je FABREGAS to govedo dok bude god na terenu Celzi ce se raspadati. Prijavi
10. decembar 2015.10 god. comment_243543 Jedan dijelić izjave poslije utakmice: "Ovo je minimum koji možemo dati našim navijačima koji su veličanstveni prema nama. Mislim da nam trenutno daju više nego što zaslužujemo, pogotovo meni. Nevjerojatna je njihova podrša prema meni i zaista mi je žao što im ne mogu pružiti više od onoga što im trenutno pružam." Prijavi
10. decembar 2015.10 god. comment_243545 Mourinho papučaru Casillasu uvalio kruti nakon utakmice, nije da je to teško napraviti "Ovo je minimum koji možemo dati našim navijačima koji su veličanstveni prema nama. Mislim da nam trenutno daju više nego što zaslužujemo, pogotovo meni. Nevjerojatna je njihova podrša prema meni i zaista mi je žao što im ne mogu pružiti više od onoga što im trenutno pružam."Istina, nije lako gledati igrače koje boli neka stvar za klub. Čestitke na prolazu u drugufazu, minimum četvrtfinale, ako saberemo glave i dovodemo 3-4 SVJETSKE KLASE na ljeto, a bogami i na zimu, opet ćemo derati guzove u Premiershipu. IN JOSE WE TRUST Prijavi
10. decembar 2015.10 god. comment_243550 Čuj ovog, 3-4 svjetske klase planira dovesti u jednom prijelaznom roku. Bit će uspjeh ako i jedna svjetska klasa dođe u klub koji vrlo vjerojatno neće ni u top 6 završiti. Prijavi
10. decembar 2015.10 god. comment_243551 Ok, pobedili smo, napravljen je pomak u pristupu utakmici... Ali ja stojim iza onoga što pričam od početka godine. Prijavi
10. decembar 2015.10 god. comment_243559 Treba mu sad šta prije dat otkaz da se novi trener do 2 miseca stigne ušemit pa možda i bude nešto od LP-a Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.