7. decembar 2015.10 god. comment_243302 Porto je prekretnica - Abramovič sigurno neće preći preko ispadanja. Fazon je sto necemo izgubiti. Prijavi
7. decembar 2015.10 god. comment_243304 pise se da ce dobit otkaz bez obzira kako zavrsi s portom Prijavi
7. decembar 2015.10 god. comment_243308 Porto je prekretnica - Abramovič sigurno neće preći preko ispadanja. Tacno cemo morati za Porto navijati. Prijavi
7. decembar 2015.10 god. comment_243313 Dzan on je bivsi, gotov je, nema svrhe navijati za njega. Prijavi
7. decembar 2015.10 god. comment_243320 Evo Emenalo malo srao za službenu stranicu Michael, the club issued a statement last month making clear the belief in Jose Mourinho and the squad. Can that be taken as a strong indication there is an established plan and we are still very much on that plan? ‘Absolutely. Those who know the recent history of this club know that we went through a stage about four years ago where we were a very old team and there were aspects of it that needed an important transition. ‘One of those was the age of the squad and a second one was it was a team with a great powerhouse but lacking in creativity. We have over the last four years tried to deal with those two aspects and reduce the age of our squad and we have also added incredible creativity. As a result we have also lost some senior players because of their age but also because we wanted to move to a different direction in terms of the way we play. ‘What has happened in those instances is that you lose some continuity, you lose a little leadership and inevitably lose some of the personality which comes with age. People need to understand that we have to build that up in newer players. People may say Chelsea need leaders, they need personality but we have a very new group and a very young group of players. ‘They are not lacking in personality, they are just growing and we feel that the results that they are going through at the moment is an opportunity for them to come through as leaders. We feel that we have the right manager to make that happen, a manager who has delivered so much. ‘As a club we have enjoyed so much success over the past 12 years that we can afford to look at the totality of what is happening. We can say that the last four years we have gone through so much in terms of rebuilding and what does this mean, is it having an effect on the club despite the fact we were very dominant last season? ‘Of course we are concerned that the results haven’t been good but we want to stick together. We have a stable environment at the club which we think will allow us to continue to get better. Supporting the manager is the right thing to do.’ Pu, sjeba me Newsnow.co.uk... Izbacio mi vijest kao najnoviju, a ona od 20. novembra... Sva sreća, znači poraz od Porta = otkaz :D Prijavi
7. decembar 2015.10 god. comment_243325 http://www.skysports.com/watch/tv-shows/sunday-supplement/news/10091107/chelsea-debating-how-long-to-give-jose-mourinho Izvor vesti Telegraf, Skaj se pozvao na istu, teško da može preciznije od toga. Uglavnom, otkaz mu visi nad glavom. Prijavi
7. decembar 2015.10 god. comment_243332 da je bar pio sa mnom u subotu.. bio sam na terminu u dvorani, kasnije u kafiću uz ožujsko (e) odgledao završnih 15-ak minuta dinamove pobjede u hrvatskom derbiju..nakon toga dočekao sam s ekipom i chelsea-bournemouth, jedva navukao "gazdu" daljinskog da se gleda baš ta utakmica.. odgledao to od do, i onda gol :/ uh, potonuo sam skroz, i onda logično prcanja sa strane kao i uvijek.. e moj chelsea :( ništa, šta ću kurac, šuti, slušaj i trpi,, malo je reći da sam jad i frustriranost utopio u pivi a kasnije i crnom vinu na druženju kod ortaka jednog.. da je bar bio sa mnom u subotu...da imam sa kime popričati o našem klubu.. a onakvim pijanima možda bi sinula i neka ideja za izlaz iz ove situacije koja me ubija..čitava ova nogometna sezona, samo gubim...gubim ja svoje utakmice, gubi chelsea.. nekad ako ja izgubim bar mi chelsea popravio nogometni vikend, ili obrnuto..a ove sezone...uh užas.. DRŽ` SE JOSE!! Prijavi
7. decembar 2015.10 god. comment_243334 Mozda dobijemo Porto ili odigramo nereseno,ali Lester nema sanse da pobedimo i tu ce biti njegov konacni KRAJ. Prijavi
7. decembar 2015.10 god. comment_243337 da je bar pio sa mnom u subotu.. bio sam na terminu u dvorani, kasnije u kafiću uz ožujsko (e) odgledao završnih 15-ak minuta dinamove pobjede u hrvatskom derbiju..nakon toga dočekao sam s ekipom i chelsea-bournemouth, jedva navukao "gazdu" daljinskog da se gleda baš ta utakmica.. odgledao to od do, i onda gol :/ uh, potonuo sam skroz, i onda logično prcanja sa strane kao i uvijek.. e moj chelsea :( ništa, šta ću kurac, šuti, slušaj i trpi,, malo je reći da sam jad i frustriranost utopio u pivi a kasnije i crnom vinu na druženju kod ortaka jednog.. da je bar bio sa mnom u subotu...da imam sa kime popričati o našem klubu.. a onakvim pijanima možda bi sinula i neka ideja za izlaz iz ove situacije koja me ubija..čitava ova nogometna sezona, samo gubim...gubim ja svoje utakmice, gubi chelsea.. nekad ako ja izgubim bar mi chelsea popravio nogometni vikend, ili obrnuto..a ove sezone...uh užas.. DRŽ` SE JOSE!! Da si napisao DRZ SE CHELSEA ovo bi imalo smisla, ovako je glupost hehe Prijavi
7. decembar 2015.10 god. comment_243338 pišem u temi koja je posvećena njemu, i njemu ovim putem izražavam podršku, kad drugačije ne mogu.. i ne sjećam se da sam ti ikada rekao da i napisao glupost, niti ikome drugome..osim pesti i takvim cirkusantima, a takvi zaslužuju i puno gore,,,znaju ovdje stariji forumaši.. Prijavi
7. decembar 2015.10 god. comment_243339 Nije glupost citav post vec ovo "DRZ SE JOSE". Pa on se drzi odlicno, da je neko drugi na njegovom mjestu odletio bi ko dobar dan, sve po zasluzi (ocigledno nije). Prijavi
7. decembar 2015.10 god. comment_243349 Romelu Lukaku je na 100. nastupa u dresu Evertona postigao čak 50 pogodaka. Hahahhaahhahaa hahhahahaha hahahhahahahahhahahahaha je*o li te Falcao sa sve Remyem zajedno. Nadam se da si sa svojim ljubimcem Costom gledao kako se ponasa spic i gde bude kada se ubacuje lopta sa strane. Bude u petercu gola, valjda ces to uspeti objasbiti onoj volini za utakmicu sa Portom, ako ne stavis Edena u vrh, sto me ne bi cudilo. Prijavi
7. decembar 2015.10 god. comment_243352 Romelu Lukaku je na 100. nastupa u dresu Evertona postigao čak 50 pogodaka. Hahahhaahhahaa hahhahahaha hahahhahahahahhahahahaha je*o li te Falcao sa sve Remyem zajedno. Nadam se da si sa svojim ljubimcem Costom gledao kako se ponasa spic i gde bude kada se ubacuje lopta sa strane. Bude u petercu gola, valjda ces to uspeti objasbiti onoj volini za utakmicu sa Portom, ako ne stavis Edena u vrh, sto me ne bi cudilo. Lukaku od početka prošle sezone 33 gola. Kosta + Remi od prošle + Falkao sad = 37 golova Sad ubiramo plodove genijalnog poslovanja. :D Prijavi
7. decembar 2015.10 god. comment_243353 HahahahahahahahahahahaJel me neko zajebava da su decki dosli i do Lukakua Prijavi
7. decembar 2015.10 god. comment_243358 Drž se Jose, ali što dalje od Chelseaja. Hajd ti lijepo na Maldive trošiti sve ove pare koje si dobio nezasluženo, a posao ostavi nekom tko ga je spreman i sposoban obaviti, što ti definitivno nisi. Prijavi
8. decembar 2015.10 god. comment_243367 Wilkins u jednoj rečenici sve objasnio "Mourinho is only still there, purely and simply, for what he’s done in the past.I zato: Hajdemo biti navijači Liverpoola i živjeti u prošlosti. Stranicu ćemo preimenovati u historybalkan.com, a novi sponzor na dresovima će biti History Channel. Prijavi
8. decembar 2015.10 god. comment_243368 Romelu Lukaku je na 100. nastupa u dresu Evertona postigao čak 50 pogodaka. Hahahhaahhahaa hahhahahaha hahahhahahahahhahahahaha je*o li te Falcao sa sve Remyem zajedno. Nadam se da si sa svojim ljubimcem Costom gledao kako se ponasa spic i gde bude kada se ubacuje lopta sa strane. Bude u petercu gola, valjda ces to uspeti objasbiti onoj volini za utakmicu sa Portom, ako ne stavis Edena u vrh, sto me ne bi cudilo. Odlično, Lukaku zabija u malom klubu gdje nema pritiska na njemu a imali smo priliku vidjeti u Chelseaju gdje nije mogao ništa. Zanima me samo koliko je trofeja donio svojoj ekipi, ako nije tajna? Čemu svi ti golovi? Costa igra užasno, ali donio nam je Premiership skupa sa Fabregasom. Podrška Joseu, najtrofejnijem treneru Chelseaja. Mislim da će biti remi zato jer to odgovara i jednoj i drugoj ekipi. Prijavi
8. decembar 2015.10 god. comment_243370 Ako nista sprecijalni, donosi im sigurnost da ne budu u zoni ispadanja, nisu 2 boda od zone. A da pogledas malo dublje, shvatio bi neke stvari. Mourinho nema strpljenja i ne zna da radi sa mladima. Ovo je tipican pokazatelj. Lukaku je mogao biti ove godine prvi napadac, ne bi morao Eden da ga izigrava da Mourinho zna nesto o razvitku igraca. Bio mu je Lukaku na pozajmici, ali bolje dovesti Drogbu da igra u 36 godini. Drogba nije puno donosio na terenu, jeste u svlacionici, ali to su razliciti pojmovi. Lagano smo mogli da imamo situaciju Costa i Lukaku napadaci, srazmerno formi igraju, prosle godine bi to bio Costa uz ubacivanje Lukakua, ove bi bilo obrnuto. Ali ne, sto bi to imali? Bolje je prodati mladog i perspektivnog igraca, a ostaviti parazite tipa Torres, dovesti Drogbu u godinama ili Etoa, ah da... Imali smo i Lukakua i De Bruynea mlade i persektivne..ali nije njih ostavio, ostavio je Oscara retarda i Torresa. Kakav sjajni potez. Trener za instant uspeh, kada dozivi svoju drugu sezonu, osvoji nesto vece ligu ili LS i lagano moze dalje. On za duge staze nije. Prijavi
8. decembar 2015.10 god. comment_243372 Daj Grena puno seres sestre mi. Ko je ba od vas spomenuo Lukakua, Kdb, Matu i ostale kurce kad su isli. Bolio vas kurac jer su, izuzev Mate, svi bili kurcina obicna. Sad se i to pripisuje Joseu kao nj najvecoj greskiKao i jos mnogo stvari Prijavi
8. decembar 2015.10 god. comment_243373 ODIGRAO 30 MINUTA UKUPNO ZA KLUB I NIJE NIŠTA URADIO KAKVA PREVARA! Prijavi
8. decembar 2015.10 god. comment_243375 Daj Grena puno seres sestre mi. Ko je ba od vas spomenuo Lukakua, Kdb, Matu i ostale kurce kad su isli. Bolio vas kurac jer su, izuzev Mate, svi bili kurcina obicna. Sad se i to pripisuje Joseu kao nj najvecoj greski Kao i jos mnogo stvari Istina, ali i mislio sam da ce Jose od nas napraviti klub i po, a on ostavio samo ovo po. Pogresi covek, a sada dolaze na naplatu sve greske njegove. Mada uvek sam bio protiv prodaje Lukakua. Sve treba da mu se pripise, zato sto nas je sve izradio, dosao je pun reci kakav ce biti klub,a petinu nije odradio. A i mi smo stariji 2,3 godine pa bolje sagledamo stvari u odnosu na onda. Prijavi
8. decembar 2015.10 god. comment_243377 Nema smisla sada spominjati bilo kojeg bivšeg igrača jer je 90% foruma kada su isti ti igrači napuštali klub bilo prezadovoljno milionima koje je klub uzeo za njih, bio je stav "bravo uprava, uzimamo ogromna obeštećenja za višak igrače" tako da to je malo licemjerno, prošle sezone smo osvojili titulu i bez Lukakua i Mate itd. Jedva čekam dan kada će Mourinho biti bivši ali spominjati sada neke bivše igrače je glupo.. Prijavi
8. decembar 2015.10 god. comment_243379 Vreme pokazuje da li je prodaja ovog ili onog igrača greška. U tom trenutku jesmo dobijali solidne novce za njih (nebitno kako su potrošeni...), na prvu loptu ćeš biti zadovoljan tom činjenicom. Možemo da nagađamo šta bi bilo kad bi bilo, ali prodaja Lukakua i De Bruynea iz ove perspektive deluje kao ogroman propust. Mate ne toliko. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.