5. decembar 2015.10 god. comment_243133 Kad bude odlazio nek povede i pizdune od igrača kojima nam je napunio klub, čast pojedincima. A isto tako se nadam i da će se njegovi dupelisci preseliti sa ovog foruma na neke druge. Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243134 Abramovic ako ima MOZGA a znamo da ga ima,urucice otkaz ovom smradu,danas je postalo jasno da mi ne mozemo da izborimo ni TOP 10 a kamo TOP 4. Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243137 Ovo je sramota neviđena. Mourinho ako ima imalo obraza ponudit će ostavku nakon ovoga i vratit će svaku jebenu plaću koju je primio ove sezone. U kakav kanal nas je doveo, kako ćemo se iz toga uopće izvući?!? Borba za opstanak za Chelsea možda zvuči smiješno, ali u ovom trenutku je itekako realna. Ovo što Mourinho radi lošije je od bilo kojeg managera kojeg sam gledao u Chelseaju. Sramota da si ovaj klub to dopušta. Sramota za Abramoviča i cijelu upravu koja žmiri na to. #MourinhoOut Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243138 Goni se u kurac jebem ti kcerku Matilde u dupe, nisi sposoban dobiti ni jednu ekipu. Smanjili se kriteriji i tebi. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243140 Ovo je sramota neviđena. Mourinho ako ima imalo obraza ponudit će ostavku nakon ovoga i vratit će svaku jebenu plaću koju je primio ove sezone. U kakav kanal nas je doveo, kako ćemo se iz toga uopće izvući?!? Borba za opstanak za Chelsea možda zvuči smiješno, ali u ovom trenutku je itekako realna. Ovo što Mourinho radi lošije je od bilo kojeg managera kojeg sam gledao u Chelseaju. Sramota da si ovaj klub to dopušta. Sramota za Abramoviča i cijelu upravu koja žmiri na to. #MourinhoOut Ova uprava je dovela Begovića i Pedra kao pojačanja, nije Mourinho. Ova uprava je dala 50 milijuna eura za pojačanja nakon osvojene lige jer kao ne treba nam :D. E pa sad će židovski tajkun morati trošiti, neka jede govna. Jedan krivi potez i ode sezona. A moglo bi se i neke igrače kazniti usput. Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243141 Smanjili se kriteriji i tebi. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Sto haahaaa?. Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243143 Ova uprava je dovela Begovića i Pedra kao pojačanja, nije Mourinho. Ova uprava je dala 50 milijuna eura za pojačanja nakon osvojene lige jer kao ne treba nam :D. E pa sad će židovski tajkun morati trošiti, neka jede govna. Jedan krivi potez i ode sezona. A moglo bi se i neke igrače kazniti usput. Dosta svaljivanja na Begovica on je dosao kao rezervni golman i svoj posao je odradio kako treba. Trener je kriv za sve. Moja reakcija kad čitam postove ovog gore lika J Ja ili The SpecionalOne. Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243153 Kako znaš da je neko klasični smrdljivi Murinjoljubac tj. čovjek koji navija za Mourinha? Pa tako što Abramoviču jebe mater a na Mourinha ne da. A ne zna da bez Abramoviča ne bi bilo ni Mourinha. Evo izjave nakon utakmice: "Before this game it was realistic to think that our quality would take us out of this position, but maybe now we have to think about top six." Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243154 Odavno mislim da treba da dobije otkaz ali u poslednje 3-4 utakmice sam se ponadao da pocinjemo malo stabilnije da igramo i da cemo u nekom trenutku popraviti igru. Medjutim posle ovoga znam da ne postoji sansa da nas on izvuce iz krize jednostavno imao je i vise nego dovoljno i vremena i poverenja ali i dalje nema ni malo napretka tako da dovidjenja. 15 utakmica nista u igri nije promenio i sad ce neki bot da dodje da mi kaze da su igraci picke preplacene. Pa ne trebaju Mesi, Nejmar i Suarez da bi se pobedio Bornmut jebeni. Ne zelim ni malo da umanjujem njegove uspehe sa nama i sa predhodnim klubovima i podrzavacu ga u koji god klub da ode ali jednostavno on vise nije za Celsi. Kao sto su mnogi igraci koji su nosili nasu igru godinama u nekom trenutku prestali da budu na nivou potrebnom za igranje u ovakvom klubu tako i on sada ne moze da obezbedi ono sto se ocekuje od njega. Ako je on procenio da Esijen, Lampard, Kol, Drogba i ostali ne mogu vise da igraju u klubu tako Roman isto treba da razmislja i da mu da otkaz. Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243155 Odavno mislim da treba da dobije otkaz ali u poslednje 3-4 utakmice sam se ponadao da pocinjemo malo stabilnije da igramo i da cemo u nekom trenutku popraviti igru. Medjutim posle ovoga znam da ne postoji sansa da nas on izvuce iz krize jednostavno imao je i vise nego dovoljno i vremena i poverenja ali i dalje nema ni malo napretka tako da dovidjenja. 15 utakmica nista u igri nije promenio i sad ce neki bot da dodje da mi kaze da su igraci picke preplacene. Pa ne trebaju Mesi, Nejmar i Suarez da bi se pobedio Bornmut jebeni. Ne zelim ni malo da umanjujem njegove uspehe sa nama i sa predhodnim klubovima i podrzavacu ga u koji god klub da ode ali jednostavno on vise nije za Celsi. Kao sto su mnogi igraci koji su nosili nasu igru godinama u nekom trenutku prestali da budu na nivou potrebnom za igranje u ovakvom klubu tako i on sada ne moze da obezbedi ono sto se ocekuje od njega. Ako je on procenio da Esijen, Lampard, Kol, Drogba i ostali ne mogu vise da igraju u klubu tako Roman isto treba da razmislja i da mu da otkaz. Ovo je suha istina i realnost.Sto jest jest. Ne ide vise sa njim i tu ne treba ukljucivati emocije. Covjek je placen za ovaj posao sto radi, nije tu samo zato sto nas voli, vec da i radi svoj posao za koji je placen. S obzirom da ne ide u zadnje vrijeme i s obzirom da se ne nazire bolje sutra, ne preostaje nista drugo nego da se razidjemo. Posteno brate dragi, ne znam ti ko da je na klupi. Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243156 Necu rec napisati kod igraca i kod njihove igre zato sto je Mourinho kriv za sve. Tako da vidim zasto su u katastrofalnoj formi i zasto ne mogu da se povezu. Ako nista uverili smo se kakav je Mourinho na duze staze i ne treba nam, hvala i dovidjenja. Romane ne daj da ti drugi kvare "igracku". Trebao je pre mesec dana dobiti otkaz, a ne cekati da nas baci u dubiozu. Nikako ne dato da bude tu do Januara, neuracunljiv je, prodace Hazarda, Loftusa i otici i ostaviti nas u jos vecim govnima nego sto jesmo. Dakle sto pre otkaz, jos veceras. Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243159 Necu rec napisati kod igraca i kod njihove igre zato sto je Mourinho kriv za sve. Grena, nemoj tako. Znas da se ovde pobede pripisuju Murinju a porazi samo igracima. Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243162 Murinjo je ispod prosecan trener to sam ukapirao u zadnja 3 meseca to je covek koji moze da vodi ekipe koje imaju izgradjen sistem igre,vratio se u Celzi koji nema nikakav sitem,on je trener koji samo ume da pritegne ekipu u defanzivi nista vise od toga. Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243164 NISMO PRIMILI GOL OD TOTENHEMA, ŠUTNULI SMO JEDNOM U OKVIR GOLA, POPRAVLJAMO SE, IZLAZIMO IZ KRIZE, MOŽEMO DO TOP 4. I onda dođe Bornmut i vrati nas u surovu realnost. :)) :)) Nakon 7-8 kola bilo je možemo u top 4, nakon 15 je priča da treba o top 6 da razmišljamo. Nakon 25 kola biće priča o tome kako možemo u gornjoj polovini tabele da završimo. A 3 kola pred kraj, biće "možemo da izborimo opstanak". Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243169 Samo da povucem paralelu. Opet sa istim timom. Moechengladbach je prosle sezone obezbedio LS, trenera verovatno slavili.. pocela sezona, bunar par kola sve porazi, uprava reaguje.. od tog trenutka na 20tak utakmica posle jedan jedini poraz. Isti tim. Danas su pobedili sa cak 3:1 najjaci tim danasnjice, da to nije slucajnost pokazali su protiv Juvea sa dva remija ili pobedom od 4:2 nad Seviljom. Dakle promena trenera itekako zna da razmrda ekipu, a to smo videli i kod nas sa Di Mateom npr. Neophodno je dati otkaz Mourinhu i da se ekipa trgne. Pa eno i Valensija dozivela pozitivan sok i remizirala sa Barsom danas. Nema se vise sta cekati. Jedino njega drzi na klupi ugovor. A da progutam igru za izjave o antifudbalu bi mu roknuo otkaz. Covece, pa ti prvi igras taj antifudbal ili fudbal iz 19. veka kakav si nazvao fudval WHa protiv nas. Ili danas kako omalovazavas trijumf slabasnog fenjerasa, kao tripovanjem kosarke i gustom odbranom, sram bi trebalo da ga bude. Tim koji vredi kao jedan tvoj igrac. Romane reaguj dok nismo otisli u tri lepe. Ovaj se kocka sa sezonom, sto je najmanji problem. Sa ugledom, sa svime sto je ovaj klub gradio zadnjih desetak godina. Ne daj Romane da se to desi. Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243172 Možeš i da se zadržiš na Premijer ligu i spomeneš Liverpul, svi su im se smejali pod Rodžersom, a pod Klopom, 1:3 na Bridžu, 1:4 na Etihadu, 1:6 protiv Sotona... Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243179 Nažalost grena, bojim se da smo ovu sezonu ispustili. Prekasno je da se gleda taj kratkoročni šok. Liga Prvaka naredne sezone je nemoguća misija kroz prvenstvo, jedino da proživimo minhensku bajku po drugi put, a to je nekako još više nemoguće jer ipak onakve avanture čovjek kao navijač uspije doživjeti možda jednom ili dva puta u životu. Ekipa se može trgnuti, ali to neće biti dovoljno nažalost. Da smo na vrijeme mislili o ovoj sezoni, samim time i o narednoj, mogli smo ovo itekako spriječiti. Pritom mislim i na drugi dio prošle sezone, pripreme, predsezonu i ovo dosad što smo odigrali. Međutim, ne vjerujem da ima tog vatrogasca koji ovo može okrenuti i kroz naredne 22 utakmice završiti u TOP 4. Naravno, pod pretpostavkom da ne odemo u drugu ligu sa Mourinhom, s obzirom da ništa ne treba uzimati zdravo za gotovo više. A isto tako ne bih ni želio da se na novog trenera stavlja taj teret da bilo šta MORA ostvariti u ovoj sezoni s obzirom u kakvom haosu bi preuzeo ekipu. Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243185 Liga Prvaka naredne sezone je nemoguća misija kroz prvenstvo, jedino da proživimo minhensku bajku po drugi put, a to je nekako još više nemoguće jer ipak onakve avanture čovjek kao navijač uspije doživjeti možda jednom ili dva puta u životu. Možda ne možemo minhensku bajku, ali možemo da ispadnemo protiv Porta, pa da Murinjo dobije otkaz i onda doživimo amsterdamsko-benitešku bajku i osvojimo LE. Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243186 nije problem zavrsit u top 4 tu je jos 69 bodova moglo bi se s nekih 50ak dobit do kraja jer ostale momcadi su u rasulu al ovoga minjati sta prije Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243187 od 69 mi da dobijemo 50? prije cemo dobiti 19 nego 50 :D Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243190 Nažalost grena, bojim se da smo ovu sezonu ispustili. Prekasno je da se gleda taj kratkoročni šok. Liga Prvaka naredne sezone je nemoguća misija kroz prvenstvo, jedino da proživimo minhensku bajku po drugi put, a to je nekako još više nemoguće jer ipak onakve avanture čovjek kao navijač uspije doživjeti možda jednom ili dva puta u životu. Ekipa se može trgnuti, ali to neće biti dovoljno nažalost. Da smo na vrijeme mislili o ovoj sezoni, samim time i o narednoj, mogli smo ovo itekako spriječiti. Pritom mislim i na drugi dio prošle sezone, pripreme, predsezonu i ovo dosad što smo odigrali. Međutim, ne vjerujem da ima tog vatrogasca koji ovo može okrenuti i kroz naredne 22 utakmice završiti u TOP 4. Naravno, pod pretpostavkom da ne odemo u drugu ligu sa Mourinhom, s obzirom da ništa ne treba uzimati zdravo za gotovo više. A isto tako ne bih ni želio da se na novog trenera stavlja taj teret da bilo šta MORA ostvariti u ovoj sezoni s obzirom u kakvom haosu bi preuzeo ekipu. Istina kasno je, ovo je trebalo uraditi pre mesec dana najkasnije. Sad odraditi sta se mora, a to je pod 1. dati otkaz Mourinhu jos veceras ako je moguce. Sok moze da nam da na samopouzdanju i na nekim dugorocnijim ciljevima. Spremanju za sledecu sezonu, da pravimo obrise naredne generacije i da polako izvlacimo fleke posle ove katastrofe. Odugovlacenje samo pogorsava stanje i pravi ogromne posledice po klub. Mourinho nema sta vise da trazi u Chelsea, njegovo je odzvonilo, cak mi se cini kao i da namerno rusi klub, sveti se ili sta vec, nije on vise normalan sve mi se cini. Hvala mu na svemu i dovidjenja. Sto pre to bolje dok se mogu posledice sanirati, ako ostane jos malo napravice katastrofalne poteze u stanju nervnog sloma i rasprodace neke bitne igrace koji mogu jos da pruze dosta klubu ili koji mogu dugorocno biti zvezda kluba i nosioci igara tipa Loftus, Eden. Pa i Costa mislim da moze pod drugim biti drugaciji a ne da se kao idiot izvlaci na krilo umesto da igra centra. Eto primera Pepe, sa Mourinhom mesar, sa Ancelotijem nije dobio zuti brdo utakmica, a ne crveni. Sve je do pristupa. Jose vise nema nikakav pristup. Rasprodace to sto valja, ostavice Fabregasa i Oscara, a dovesti neke poluproizvode tipa Salah itd.. i zakopati klub. Em potrositi novce, em nosioce poslati u drugi klub i sta smo tada uradili. Ovo vise nije pitanje sezone vec kao sto rekoh ugleda kluba pre svega. Kocka se i sa buducnosti Chelsea, kocka se sa svime sto je ovaj klub danas. Ako treba platiti mu da vise ne dolazi u London, a ne u klub. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.