Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

Abramovic je po meni dosta kriv,Njegov je KLUB treba da se ugleda na Berluskonia ovaj se ponasa kao totalni Kauboj...Prvo sto bi trebao da uradi je da naredi konjini da Loftus Cik mora da igra.

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Da, sve će vas poslušati i odmah dati otkaz :D.

Svi vi klinci ste obični bandwagoneri i cmizdrite ko curice

Realno, da igrači nisu krivi, a da je samo trener kriv, bili bi negdje oko 7. mjesta sada i kiksali bi tu i tamo jer imamo kvalitetne igrače koji se trude ali im ne ide. Ovako loše stojimo upravo zato jer su neki igrači zasićeni i ne trude se uopće, čak i da je Mourinho kriv kako svi tvrde ne mogu toliko loši biti.
Ostat će ovdje, ne vjerujem da će Abramovič dati otkaz.

Pitanje Abramoviču.....Odakle novci za nadogradnju stadiona, priča se o 800 milijuna eura, a nema se novaca za dovesti poštene igrače? Zašto članovi Chelseajevog osoblja imaju najveće plaće plaće u Premiershipu, ne služe ničemu, a nema se za dovođenje igrača? Zašto se daje nekim osobama da dovode igrače tipa Pedro ili Begović nakon osvojene sezone kada treba pojačati ekipu, a ne oslabiti

Zašto jedan van Gaal potroši 200 mlijuna na pojačanja bez ikakvog straha od FFP-a, a Mourinho dobije 50 mlijuna na ljeto i od toga netko iz uprave potroši pola na Pedra i Begovića. Pa tko je tu lud..........Tobože FFP je problem, a 800 milijuna za stadion nije.....

Ostaviti Mourinha do ljeta i stvarno napraviti "novi Chelsea" kao u prvom mandatu, jedino moguće rješenje ako on ostaje. I ovako i onako će novi trener ako dođe morati raditi isto. Pauzirat ćemo jednu godinu u LP i to je to.

Ja sam uz Mourinha i on ostaje, a vi kmečite :D.

Igrači koji moraju otići su Pedro, Cahill, Ivanović, Oscar, Diego Costa, Azpilicueta, Ramires i dovođenje zamjena za njih je must

Abramovic je po meni dosta kriv,Njegov je KLUB treba da se ugleda na Berluskonia ovaj se ponasa kao totalni Kauboj...Prvo sto bi trebao da uradi je da naredi konjini da Loftus Cik mora da igra.

To je najmanje sto treba ovom klubu, da Abramovic govori treneru koji ce mu igraci igrati a koji nece. To ako se desi kad - tad, jebali smo jeza u ledja. Nece Murinjo biti jos dugo, a Abramovic ako to jednom uradi, radice svaki put bilo kojem treneru.

Specijalni, postovi su ti isti kao i posao koji tvoj miljenik obavlja.

Ne znam samo ko je ovde klinac? Ovde jedino mladje generacije uglavnom brane Mourinha.

Sto se tice tvog posta. Evo bas zato sto si ti rekao Roman ce pljunuti 200 miliona da bi tebi udovoljio. I tebi ce da se pravda zasto trosi 800 miliona za stadion.

Znas zasto? Zato sto mu se moze i zato sto je on kupio i Chelsea i Mourinha i ako hoce srusice stadion i preseliti ga u Juznu Ameriku jer mu se moze. On je ovaj klub podigao sa tipa Evertona recimo na tip Uniteda.

On je utukao lovu u akademiju i u igrace ocekujuci proizvod, ali indijanac tipa Mourinho nece to da koristi, nego ce da kmeci "daj Romane paraaa, daj Romane paraaaa za igrace. Romane treba mi Stones, Romaneee daj 50 milki".

Imao je tvoj miljenik i akademiju i 30 igraca na pozajmicama i prvi tim vredan pola miliona.. pa nije rasprodao lose, kupio sta valja i sastavio sebi tim..nego je prodao sta valja, kupio lose i potrosio pare.

Da sam licno Roman, steta sto nisam, ne bi mu funtu dao za Januar pa nek se koprca u svojim svinjarijama tipa Fabregas.

I Roman ulaze u stadion da bi zaradio i da bi jos vise podigao klub, a pametni Mourinho ce da ga baca u blato svojim svinjarijama kako na terenu, tako na konferencijama ili bilo gde i bilo kada.

Kontam da je ovo poslednja investicija za Romana, veca naravno i da posle izgradnje stadiona hoce da sam klub funkcionise kako zakon ekonomije zapoveda. Potrosi ono sto imas.

Prijatno.

Opet neće dobiti otkaz, čuvajte živce braćo. 

Ovom gore spešualuanu ni ne čitam postove, ne treba mi tolika količina gluposti u životu na sve ovo. 

Otkaz kasni bar mjesec dana, sezona je vec propala nema se tu mnogo toga spasiti. Baš se onako lagano igramo sa svim onim što se gradilo godinama, nisam očekivao da će to Roman dopustiti. Više se i ne nerviram jer vidim da nema smisla, čim čovjek pomisli da lošije ne moze vec u sljedećoj utakmici vidiš da smo tek počeli kopati vlastitu grobnicu. Baš onaj Mourinho kojeg smo prizivali nakon svakog kiksa pod vodstvom nekih drugih trenera, eh baš taj Mourinho će uništiti klub i kad napusti klub riječ "pustoš" će dobiti pravu definiciju.
Jebo te hljeb raženi čuj naziva on nekog klincima i bandwagonerima.
On kenja Romanu za bilo što.
Jest eto Mourinho će napravit dinastiju, pravio ju je ove 3 sezone pa evo grcamo u govnima ne do grla nego do čela.
Potjerati Azpilicuetu?
Ovo je neki maloumnik pisao, nema smisla uopće odgovarati na postove njegove. Hahaha

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Prodao budućnost kluba za jednu titulu. Dovede Fabregasa i kaže da imamo igrača za narednih 10 godina. :O)

1. Da. U potpunosti! (18 glasova [40.91%])

2. Ne. Nije to isti Mourinho koji nas je vodio u prvom mandatu. (8 glasova [18.18%])

3. Trenutno i ne baš, ali ako promjeni pristup vratit ću povjerenje u njega. (18 glasova [40.91%])

Mogla bi se restartovati anketa da vidimo kakvo je sad stanje.

Navijači razočarani Mourinhom

"Da je Posebni, ispravio bi sve dosad"

Navijači Chelseaja nemaju više strpljenja. Nakon novog poraza na Stamford Bridgeu, žele odlazak Josea Mourinha s mjesta menadžera kluba. Veliko nezadovoljstvo su iskazali nakon poraza od Bournemoutha (1:0). "Da je Poseban, popravio bi stvari dosad", kaže navijač Chelseaja po imeni Max. "Zašto je Mourinho još uvijek ovdje? Postoji 30 miliona razloga", riječi su Johna. "Joseu je nestalo ideja"... "Nije nam više cilj šesto mjesto, recimo da je realno biti među 10", razočarani su navijači Plavaca iz Londona.

http://sportsport.ba/ino_fudbal/da-je-posebni-ispravio-bi-sve-dosad/177845

Pregazen trene,ja mu zelim otkaz najvise zbog Ruben Loftus Cika taj momak treba da nasledi Terija bude nova legenda Kluba u narednih 10-12 godina ako ga izgubimo zbog ovog majmuna dzaba sve onda.

Navijači razočarani Mourinhom
"Da je Posebni, ispravio bi sve dosad"
Navijači Chelseaja nemaju više strpljenja. Nakon novog poraza na Stamford Bridgeu, žele odlazak Josea Mourinha s mjesta menadžera kluba. Veliko nezadovoljstvo su iskazali nakon poraza od Bournemoutha (1:0). "Da je Poseban, popravio bi stvari dosad", kaže navijač Chelseaja po imeni Max. "Zašto je Mourinho još uvijek ovdje? Postoji 30 miliona razloga", riječi su Johna. "Joseu je nestalo ideja"... "Nije nam više cilj šesto mjesto, recimo da je realno biti među 10", razočarani su navijači Plavaca iz Londona.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/da-je-posebni-ispravio-bi-sve-dosad/177845

To je priča 99% ljudi ovdje. Pa opet, nije sve samo u treneru. I Mourinho je trener koji može napraviti dinastiju, ALI, vidi se da nakon tri sezone mora promijeniti pola ekipe, ne može ko Ferguson sa 5 igrača 10 godina igrati. Najbolje bi bilo da svaki od navijača sjedne na klupu Chelseaja i napravi nešto. Lako je sjediti doma u fotelji i kritizirati trenera.

Bandwagoneri su ljudi koji imaju kratko pamćenje, kao i CFC1905

Što se tiče dinastije, nije ni Ferguson prvih pet sezona vidio titule, a Mourinho je hvala bogu donio tri. Jedna sezona manje više bez LP nije problem. I titula prošle sezone je imala Mourinhov potpis. Abramovič ima novaca i neka ih daje, ne treba glumiti gospodina koji poštuje FFP. Ako troše Real, Barcelona, United, City, PSG svake sezone preko 100 milijuna ne vidim zašto mi ne bi bili gazde i kupovali igrače. Jebi ga, koliko para toliko muzike.

Šta nije obečava top 4, a sad najedamput govori o top 6. I zar nije nedavno govorio kako je osvajanje EL unazadilo chelsea, a zbog njega ćemo opet morat igrat el... Da ima imalo obraza sam bi da otkaz.

Obično oni koji po forumima nazivaju ostale forumaše klincima su ove godine prvi put došli u kontakt sa srednjom školom ispred koje su ispušili cigaru pa misle da su pokupili pamet svijeta.

Što se Mourinha tiče do sada je vec trebao biti bivši, sada i da dobije otkaz mi nemamo neke koristi jer je sve uništeno..
  • Autor
Svejedno svaki dan ostanka Mourinha u Chelseaju nevjerojatno šteti klubu. On ne smije dočekati zimu jer se bojim da će nam napraviti veliku štetu u prijelaznom roku, tj. prodati Hazarda i možda kojeg akademca. On mora letiti još danas što je ono reći.
Nisam ja bandwagoner. Zahvalan sam ja Mourinhou na svemu do sada. I branio sam ga sve do zadnjih 5-6 kola.
Covjek je toliko tvrdoglav da je to nemoguce, toliko pogrešnih poteza, preseravanja po medijima. Uvalio nas je u sranje i ne moze nas iscupat i treba mu se zahvalit
A ti sto si slijep i ljubis mu supak pa ne zelis vidjeti greske onda budi slijep (ili glup).

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Navodno je Patrick Viera jedan od glavnih kandidata da preuzme klupu City-a ukoliko Pelegrini dobije otkaz.

Eto prilike za Gvardilom :D

Navodno je Patrick Viera jedan od glavnih kandidata da preuzme klupu City-a ukoliko Pelegrini dobije otkaz.

Eto prilike za Gvardilom :D

Rekoh napisaćeš "Eto prilike za Pelegrinijem", ali ne

Šteta, zamalo da puknem lajk, moj inženjeru

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.