30. novembar 2015.10 god. comment_242856 Zbog takvih pobeda smo utripovali da imamo velikog taktičara na klupi, pa se sad borimo za opstanak. : ))) Prijavi
30. novembar 2015.10 god. comment_242906 Ovo nisam ni znao. Lukaku je ove sezone drugi strelac engleskog prvenstva sa 10 golova, četiri manje od Vardija. Jos jedan sjajan posao Mourinha. Bolje Eto ili Falcao, ipak iskustvo je iskustvo. J**o ti sebe... Aaaaaaaaaaaaaa kako ovaj unistava klub, place mi se. Prijavi
1. decembar 2015.10 god. comment_242909 Sa njim nema nikakvog prosperiteta, odveo nas je u kanal i evidentno je da je pogubio sve konce. Prijavi
1. decembar 2015.10 god. Autor comment_242912 Žao mi je zbog Mate i zbog De Bruynea, ali zbog Lukakua uopće ne. Jbg, za mene nije to top klasa, a nama treba top klasa napadača (Suarez, Aguero, Lewa, Ibra), ništa ispod toga! Prijavi
1. decembar 2015.10 god. comment_242915 Treba nam Cae, slazem se, alii Lukaku bi bio bolji od Remya, Falcaoa sigurno, pa makar kao rezerva kao neko ko uskace. A i nemojmo zaboraviti da ima tek 22 godine. Prijavi
1. decembar 2015.10 god. comment_242919 Treba nam Cae, slazem se, alii Lukaku bi bio bolji od Remya, Falcaoa sigurno, pa makar kao rezerva kao neko ko uskace. A i nemojmo zaboraviti da ima tek 22 godine. Ja mislim da je zato i otisao, jer je hteo da bude prvi izbor. Prijavi
2. decembar 2015.10 god. comment_242954 Treba nam Cae, slazem se, alii Lukaku bi bio bolji od Remya, Falcaoa sigurno, pa makar kao rezerva kao neko ko uskace. A i nemojmo zaboraviti da ima tek 22 godine. Problem je što Lukaku nije htio da ide iz kluba a Chelsea mu nije mogao obećati mjesto u prvih 11 što je i logično. Ako ništa u zadnjih par utakmica odbrana nam izgleda bolje. Prijavi
2. decembar 2015.10 god. comment_242957 Da je dobijao kakvu takvu priliku ne bi zahtevao prvu postavu nego bi se borio za nju. To je na treneru da vaga i balansira, ali lakse je dovesti 30+ napadaca i mlade oceniti kao kmečavce koji ne zele da se bore. Slucaj De Bruyne, Lukaku... i bice ih jos. Prijavi
3. decembar 2015.10 god. comment_243043 Mourinho u Valensiji? Ajde Mendeš odradi to, pa da nam svane. Odakle baš priča o Murinju i Valensiji? Glavna i jako bitna spona je najmoćniji menadžer na svetu Žorž Mendeš. Čovek koji već godinama vodi brigu o Murinjovoj karijeri je ujedno i savetnik Valensijinog gazde Pitera Lima. Zli jezici kažu da je zapravo Mendeš glavni čovek kluba i da je zajedno sa Limom investirao u kupovinu Valensije. Mnogi Mendešovi igrači su u prethodne dve godine stigli na Mestalju, potrošen je ogroman novac, ali rezultat nema. Zbog čega je ceh platio trener Nunjo Espirito Santo. Takođe, Mendešov agent. Mendeš sada želi da napravi iskorak sa jednim od najboljih trenera današnjice i da od sledeće sezone Valensiju približi Realu, Barseloni i Atletiku. Murinjova pozicija u Čelsiju je daleko od stabilne, iako je u poslednje vreme zaustavio seriju očajnih rezultata. Klupa mu se i dalje ljulja, a sve je izvesnije da će Abramovič narednog leta pokušati da dovede Simeonea i da će Murinjo dobiti odrešene ruke. Spekulisalo se o njegovom povratku u Real, ali male su šanse. PSŽ je delovao kao sigurna varijanta, a sada je sve izvesnije da će Sveci produžiti ugovor sa Blanom. U tom slučaju, Žoze baš i nema mnogo mogućnosti, a u Valensiji bi bio dočekan kao kralj i imao bi odrešene ruke u svemu. Prijavi
4. decembar 2015.10 god. comment_243056 pa neville je sluzbeno trener valencie Do kraja sezone crve, ko Rafa kad je bio kod nas. Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243077 Ne vjerujem da će Mourinho tamo, budžet Valencie za trasfere nije prevelik, tako da nema baš odriješene ruke. Ako bi odlazio, Inter je puno realnija opcija, počeli su ulagati opet u ekipu, digli su se u Serie A A Gary Neville je trener isto koliko i ja :D. Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243099 Joj znanja i govana, milijarder ih uzeo pod svoje moj special one. Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243118 Govedeo je unistilo Klub,neka povede svog kucnog ljubimca Fabregasa. Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243121 WE WANT YOU TO STAY, RELO WANTS YOU TO STAY, JOSE MOURINHO, WE WANT YOU TO STAY! Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243122 Nema pomoći ovim kurčinama na terenu. Što je tu je. Pola igrača ne zaslužuje ovaj dres Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243125 Nema pomoći ovim kurčinama na terenu. Što je tu je. Pola igrača ne zaslužuje ovaj dres Jel mu neko nametno te igrače ili ih je sam birao? Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243126 Jel mu neko nametno te igrače ili ih je sam birao? Dobit će otkaz, ali novi trener neće puno prmijeniti. Garantiram. Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243130 Nema pomoći ovim kurčinama na terenu. Što je tu je. Pola igrača ne zaslužuje ovaj dres Ni trener stolicu, ako cemo iskreno Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243132 Goni se u kurac jebem ti kcerku Matilde u dupe, nisi sposoban dobiti ni jednu ekipu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.