Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Ovo nisam ni znao.

Lukaku je ove sezone drugi strelac engleskog prvenstva sa 10 golova, četiri manje od Vardija.

Jos jedan sjajan posao Mourinha. Bolje Eto ili Falcao, ipak iskustvo je iskustvo.

J**o ti sebe... Aaaaaaaaaaaaaa kako ovaj unistava klub, place mi se.
  • Autor

Žao mi je zbog Mate i zbog De Bruynea, ali zbog Lukakua uopće ne. Jbg, za mene nije to top klasa, a nama treba top klasa napadača (Suarez, Aguero, Lewa, Ibra), ništa ispod toga!

Treba nam Cae, slazem se, alii Lukaku bi bio bolji od Remya, Falcaoa sigurno, pa makar kao rezerva kao neko ko uskace. A i nemojmo zaboraviti da ima tek 22 godine.

Treba nam Cae, slazem se, alii Lukaku bi bio bolji od Remya, Falcaoa sigurno, pa makar kao rezerva kao neko ko uskace. A i nemojmo zaboraviti da ima tek 22 godine.

Ja mislim da je zato i otisao, jer je hteo da bude prvi izbor.

Problem je što Lukaku nije htio da ide iz kluba a Chelsea mu nije mogao obećati mjesto u prvih 11 što je i logično.

Ako ništa u zadnjih par utakmica odbrana nam izgleda bolje.

Da je dobijao kakvu takvu priliku ne bi zahtevao prvu postavu nego bi se borio za nju. To je na treneru da vaga i balansira, ali lakse je dovesti 30+ napadaca i mlade oceniti kao kmečavce koji ne zele da se bore. Slucaj De Bruyne, Lukaku... i bice ih jos.
Mourinho u Valensiji? Ajde Mendeš odradi to, pa da nam svane.

Odakle baš priča o Murinju i Valensiji?

Glavna i jako bitna spona je najmoćniji menadžer na svetu Žorž Mendeš. Čovek koji već godinama vodi brigu o Murinjovoj karijeri je ujedno i savetnik Valensijinog gazde Pitera Lima. Zli jezici kažu da je zapravo Mendeš glavni čovek kluba i da je zajedno sa Limom investirao u kupovinu Valensije. Mnogi Mendešovi igrači su u prethodne dve godine stigli na Mestalju, potrošen je ogroman novac, ali rezultat nema. Zbog čega je ceh platio trener Nunjo Espirito Santo. Takođe, Mendešov agent.

Mendeš sada želi da napravi iskorak sa jednim od najboljih trenera današnjice i da od sledeće sezone Valensiju približi Realu, Barseloni i Atletiku. Murinjova pozicija u Čelsiju je daleko od stabilne, iako je u poslednje vreme zaustavio seriju očajnih rezultata. Klupa mu se i dalje ljulja, a sve je izvesnije da će Abramovič narednog leta pokušati da dovede Simeonea i da će Murinjo dobiti odrešene ruke.

Spekulisalo se o njegovom povratku u Real, ali male su šanse. PSŽ je delovao kao sigurna varijanta, a sada je sve izvesnije da će Sveci produžiti ugovor sa Blanom. U tom slučaju, Žoze baš i nema mnogo mogućnosti, a u Valensiji bi bio dočekan kao kralj i imao bi odrešene ruke u svemu.
Ne vjerujem da će Mourinho tamo, budžet Valencie za trasfere nije prevelik, tako da nema baš odriješene ruke. Ako bi odlazio, Inter je puno realnija opcija, počeli su ulagati opet u ekipu, digli su se u Serie A

A Gary Neville je trener isto koliko i ja :D.

Nema pomoći ovim kurčinama na terenu. Što je tu je. Pola igrača ne zaslužuje ovaj dres

Ni trener stolicu, ako cemo iskreno

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.