Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 393 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

E sada cete da vidite kako se klub vadi iz krize.. ako je ovo istina, pa Mourinho ne bi dobro podneo da ga nasledi Pep.. pa pre bi sebi grob iskopao. Ovo bi bio takav udarac na njegov ego da je zlo i naopako i ocekujem da ce sve da uradi da do toga ne dodje.

Dakle, ocekujem ubrzo izlazak iz krize.

Ma i da izbori recimo top 4, cenim da će Roman krenuti po Gvardila, znamo koliki je on poštovalac lika i dela Gvardila. Jedino bi Murinja spaslo odbrana titule ili LŠ, naravno, ukoliko bi Gvardilo želeo da nas preuzme.

E sada cete da vidite kako se klub vadi iz krize.. ako je ovo istina, pa Mourinho ne bi dobro podneo da ga nasledi Pep.. pa pre bi sebi grob iskopao. Ovo bi bio takav udarac na njegov ego da je zlo i naopako i ocekujem da ce sve da uradi da do toga ne dodje.

Dakle, ocekujem ubrzo izlazak iz krize.

On je vec u rupi do kolena... 

Ma kakva titula, kakva LS... nista od toga ove godine.. sramni smo... e moj Mourinho... ove ekipe si jeo za dorucak... a sada, zadovoljni smo prikazanom igrom.. cccc sramota

Neće biti vidljivog napretka u igri sve dok ne počnemo igrati sa pravim bekovima i zamijenimo Fabregasa (on može jedino igrati protiv manjih ekipa kući).

Zašto bekovi?

Prije svega zbog ofanzive. Da se rasterete igrači poput Hazarda i dobije malo na širini u posjedu lopte. U modernom fudbalu bekovi moraju biti jednako kvalitetni u oba pravca, nisu ovo 80-te kad su bekove igrali mesari i dvometraši, čija je zadaća bila samo da tuku protivnička krila i pokušaju ih zaustaviti.

Zašto Fabregas?

Šetač na terenu, ne može pratiti tempo svih ostalih igrača u sredini i napadu, sporo se oslobađa lopte, ne može ponuditi dovoljno ni u jednom ni u drugom pravcu, ne može probiti kroz sredinu i napraviti neki trk. Potpuno beskoristan i ekipa može prodisati u ovakvim mečevima tek kad na to mjesto dođe pravi igrač.

Ajde ti objasni njemu za bekove, kada turi Zoumu na beka, sta da ocekujes? Ju al sam prso zbog ovog rezultata... 

Ajde ti objasni njemu za bekove, kada turi Zoumu na beka, sta da ocekujes? Ju al sam prso zbog ovog rezultata... 

Alo, gde ćeš ti laik njemu nešto da pričaš, ko da objašnjavaš hamci šta je hardware hehe

Alo, gde ćeš ti laik njemu nešto da pričaš, ko da objašnjavaš hamci šta je hardware hehe

hahahah ali ovo je daleko najjači argument :D

Voleo bi da Gvardiola zameni Murinja iako ga nikad nisam gotivio, mada nisam bas siguran da bi nas Gvardiola preuzeo u ovim uslovima nekako imam utisak da on ide samo u formirane ekipe sa brdom kvalitetnih igraca na kojima samo treba da primeni svoju filozofiju. Ali zasto da ne, zasto Gvardiola ne bi preuzeo nas kao najveci izazov u karijeri i pokazao svima da je najbolji.
Ceo zivot sam govorio kako je Murinjo mnogo bolji od Gvardiole i tako slicne stvari ali kakvo bi pisanje po Murinju bilo kad bi nas posle njega preuzeo Gvardiola i npr odmau prvoj sezoni uzeo LS, haahhahaha pa ja mislim da bi Murinjo momentalno dobio nervni slom ili bi napustio planetu i preselio se na Mars.

• Autor

Ja sam u ovom trenutku prema Mourinhu toliko "naklonjen" da ne bih imao problema da nas preuzme Busquets, a da mu pomoćnici budu Dani Alves i Mascerano. Eto koliko mi je dopizdio Mourinho i njegova dosada od igre.

Ekipa od preko 400 miliona je veceras imala manje dodira sa loptom od Kjevskog Dinama,ovo je njabedniji Celzi jos od AVB...

Gledam fudbal sirom Evrope,ne znam da navedem ni jednu ekipu koja  igra tako bezidejan fudbal,ne ume da stvori gol sansu od nas.

Ja ne znam sta se vama nije svidjelo veceras, je li nismo imali prilika, je li nije bila dobra odbrana, je li nije nesto bilo u redu. Je li zouma lose odigrao? Nije bilo gola, jer jebiga, golman, precka, neke glupe zavrsnice ala Maticeva itd.

Pretjerujete!

GOl sanse su bile EH :D I to mnogo njih !

• Autor
Ne mislim da bi Guardiola htio doći u Chelsea. Ne volim tog lika nimalo, ne sviđa mi se jednostavno ali u zadnje vrijeme Chelsea je potpuno izgubio svoj identitet kao klub (samo pojedini igrači su ostali koji to predstavljaju) tako da mi ne bi smetalo da i on dođe. Zašto ne, davali smo svakakvim levatima priliku da vode ekipu, pa možemo dati i njemu. Možda čak i bolje to nego da dobijemo Simeonea, Mourinhovog klona. Ne treba nam ni vraćanje na Ancelottija, to je bilo i prošlo.

Za Contea nisam nikako uvjeren, ne znam šta da komentarišem tu. Ja bih volio vidjeti Didiera Deschampsa kao trenera, ali siguran sam da to neće ni ući u razmatranje ovaj put. Pa čak i John Terry postoji u opticaju.

Mi imamo ekipu, kvalitetne igrače i odličnu akademiju, pred proširenjem smo stadiona, budućnost je svakako dobra ako to sve možemo iskoristiti. Sigurno će biti trenera koji bi odmah uskočili na tu poziciju.

Ne mislim da bi Guardiola htio doći u Chelsea. Ne volim tog lika nimalo, ne sviđa mi se jednostavno ali u zadnje vrijeme Chelsea je potpuno izgubio svoj identitet kao klub (samo pojedini igrači su ostali koji to predstavljaju) tako da mi ne bi smetalo da i on dođe. Zašto ne, davali smo svakakvim levatima priliku da vode ekipu, pa možemo dati i njemu. Možda čak i bolje to nego da dobijemo Simeonea, Mourinhovog klona. Ne treba nam ni vraćanje na Ancelottija, to je bilo i prošlo.

Za Contea nisam nikako uvjeren, ne znam šta da komentarišem tu. Ja bih volio vidjeti Didiera Deschampsa kao trenera, ali siguran sam da to neće ni ući u razmatranje ovaj put. Pa čak i John Terry postoji u opticaju.

Mi imamo ekipu, kvalitetne igrače i odličnu akademiju, pred proširenjem smo stadiona, budućnost je svakako dobra ako to sve možemo iskoristiti. Sigurno će biti trenera koji bi odmah uskočili na tu poziciju.

Konte je vratio Juventus iz ponora,pritom su igrali agresovan fudbal...ON zeli u PL kad sad odradi ovo EP znaci na leto ce biti slobodan,Celzi se suocava sa mnogim problemima Azar je nezadovoljan zeli da nas napusti to je sve zbog Murinja.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3282782/Jose-Mourinho-looks-like-s-begging-sack-d-stunned-Chelsea-says-Dietmar-Hamann.html?ITO=1490&ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490

Ja npr uvjek, ali uvjek kada propustim gledati utakmicu Chelseaja u direktnom prenosu, odmah tražim na netu ili Tvu reprizu, s uživanjem sam gledao iako znam i rezultat pa i kada smo gubili, nikada nismo gubili a da se nismo borili, da nismo grizli (uživao sam nas gledajući dakle i u porazima)..  A eto sinoć sam radio noćnu, nisam odgledo utakmicu i ni na pamet mi nije palo da tražim da odgledam reprizu, eto šta radi Specijalni od našeg kluba, a sasvim sam siguran da nisam jedini sa istim ili sličnim primjerima.

Dno dna, jednom Chelseau da bod protiv Kijeva bude dobar rezultat, to ne biva, ne ne..  Ne znam samo koji je kurac Abramoviću pa trpi ovo, a frajer mu krupnim koracima srozava klub na najniže grane.  Treba kretena otpustit, naći prelazno rješenje do kraja sezone (svejedno ko bio to), a onda dovesti pravog trenera koji igra fudbal, i koji se ne glupira na svakom koraku te ne srozava klub gdje god i kad god stigne.

Mrš iz kluba ološu jedan.

Dobro, Dietmara Hammanna ne treba shvatati ozbiljno, covjek je jedan od najgorih pundita koje sam ikad imao prilike cuti. Poznat je po svojim prognozama prije prosle sezone.

Ali da je ovaj nas zreo za otkaza, jasta je i to kad ikad.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.