Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

Očigledno nisi gledao naše utakmice od početka prošle sezone pa do nove godine, kad je zaista uživancija bilo gledati Chelsea.

hahahaha hajd udure je

samo cu ti rec da smo imali osnovu da izgledamo tako, otpozada :D Os jos?

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 393 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

1 od 10?

Deco, Ozil, Sneijder, Maniche...........

Obrana je Mourinhu bila ključ osvajanja uvijek, mada je i sa Realom imao najjači napad lige i najviše golova

Jbg, nemamo obranu ove sezone, Abramovič nije dao dovoljno novaca i nije bio uporan. Imamo to što imamo na kraju.

Nije, nego je Mourinho glup i jedan je od onih koji apsolutno ne uči na svojim greškama.

Prije 2 sezone slučaj Rooney... Ganjaj ga do zadnje sekunde, onda u sezonu ušao s Torresom.

Sad sa Stonesom isto. A gdje je alternativa? Djilobodji?

mou treba što prije dobit otkaz, nema vremena čekanju jer nam opasno visi LP, nije ovo mala krizica već kriza koja ako se nastavi ostaćemo bez tog 4. mjesta a sezona bez lp-a bi mogla gadno srozat klub...

Kakvi su glupanderi ovi iz uprave sto su mu dali novi ugovor,tip je kretencina ne daje maldim igracima sansu on ako ostane unistice sve oko i unutar samog kluba...Murinjo je bolestan covek,navijaci i Samo rukovodstvo zive u zabludi Posebni bio nekada on je covek kojeg je pregazilo vreme sam njegov izbor igraca iz utakmice u utakmicu je samoubistvo

Kakvi su glupanderi ovi iz uprave sto su mu dali novi ugovor,tip je kretencina ne daje maldim igracima sansu on ako ostane unistice sve oko i unutar samog kluba...Murinjo je bolestan covek,navijaci i Samo rukovodstvo zive u zabludi Posebni bio nekada on je covek kojeg je pregazilo vreme sam njegov izbor igraca iz utakmice u utakmicu je samoubistvo

Super pa imamo tebe da nam otvoriš svima oči sa svojim komentarima koji se stalno ponavljaju, naporan si

Nisam kontao nista pisati, al moram reci da mnogi ovdje ne shvataju koliko je stanje lose. 6 poraza u 12 utakmica u prvenstvu, samo 3 pobjede. To je forma za ispadanje iz lige prakticno, kakav top 4 kakva prica.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Nisam kontao nista pisati, al moram reci da mnogi ovdje ne shvataju koliko je stanje lose. 6 poraza u 12 utakmica u prvenstvu, samo 3 pobjede. To je forma za ispadanje iz lige prakticno, kakav top 4 kakva prica.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

To ja pricam likovi pravdaju Murinja sa tim kao nije dobio pojacanja,lik nista nije promenio sto se tice taktike i samih Fudbalera...Falkao nije dobio pravu sansu tu su Loftus Cik,Baba,Knedi i mali Traore koji je bio medju TOP 5 fudbalera prosle sezone u Holandiji... Konstanto po svaku cenu forsira iste igrace,rezultat je vidljiv zona ispadanja.

Recimo Jose benchuje Hazarda i sta se desava? Dolazite svi redom i jebete mu majku, kako ce to radit... a totalno zasluzeno, jel ni to nije mijenjanje neceg?

Ne tražim ja od njega da mijenja igrače, a da rezultati ostaju isti. TRAŽIM/O DA MIJENJA IGRU, PRISTUP I SAMIM TIM REZULTATE.

Recimo Jose benchuje Hazarda i sta se desava? Dolazite svi redom i jebete mu majku, kako ce to radit... a totalno zasluzeno, jel ni to nije mijenjanje neceg?

Da, to je mijenjanje nečega. Ali ne i mijenjanje onoga što je najveći problem. 
Koliko ovdje neki ljube dupe Mourinhu on da kaže: Ajde Gary ti si prošlu utakmicu bio desni stoper, sad ćete se ti i John zamijenit i bit ćeš lijevi stoper. 
Pojedinci bi bili oduševljeni i rekli da Mourinho mijenja, da će nam to preokrenut sezonu. 

Gotovo pa trećina sezone je ispucana, stanje sve lošije, ništa ne ide na bolje, ali neki i dalje nisu svjesni u kojim je Chelsea problemima, konstantno Mourinha dižu iznad kluba, Mourinho i Chelsea funkcionišu do prvog velikog uspjeha nakon toga sve je suvišno i zato on treba da ide. Pojedinci misle da će Chelsea kako god da bude igrao doći do top 4 i da top 4 samo nas čeka, što je glupost, na ovaj način ima da uništimo godine stvaranja Chelseaja sve uz rečenicu "nema boljeg od Mourinha". BvB je nekoliko godina imala odlične rezultate Klopp ih je vratio u vrh europskog fudbala ali kada je došlo do zamora materijala čovjek je se gospodski spakovao i otišao to treba da uradi i Mourinho ako ima obraza.

Mourinho nije veći od Chelseaja, jadni mi ako se pokaže suprotno.

Ljudi moji, mi smo u takvom kanalu da Mourinho više nema šanse da nas izvadi. Sletio autobus niz liticu, to je nemoguće više uhvatiti. Bar za njega.

Napisao sam prije par dana da mi se ne sviđa promjena trenera unutar sezone, ali možda bi ipak trebalo to napraviti, bilo koga dovesti, da se eventualno TOP4 izvuče na neki pozitivni šok.

Jer ovo nikud ne vodi. Izostajanje iz Lige prvaka bit će katastrofa neviđenih razmjera u posljednjih 15-ak godina za ovaj klub.

Nikad ja nisam prežalio što su napucali Ancelottija. Vrati ga brate Romane dok je još slobodan trener, pa da gori situacija. 

Možete ga kriviti zbog rezultata, ali daleko od toga da su igrači dali sve od sebe. Bez karaktera od početka sezone.

I ako već ide iz Chelseaja, nek ovom ćifutu izvuče 50 milijuna, i nek taj isti ćifut spiska toliko na novog trenera.

Možda nakon ovog poraza i ode. To me baš toliko i ne interesuje jer rezultata nema. Ali daleko od toga da svu krivicu on snosi. Ne može za svih 10 utakmica biti isključivo on krivac. Mnogo toga ne štima a kljucni igrači koje smo kovali u zvijezde su potpuno zakazali.

Ako ode, ja ga za godinu ili dvije vidim u jednom od klubova u Manchesteru.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Možda nakon ovog poraza i ode. To me baš toliko i ne interesuje jer rezultata nema. Ali daleko od toga da svu krivicu on snosi. Ne može za svih 10 utakmica biti isključivo on krivac. Mnogo toga ne štima a kljucni igrači koje smo kovali u zvijezde su potpuno zakazali.

Ako ode, ja ga za godinu ili dvije vidim u jednom od klubova u Manchesteru.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

A dobro sumnjam iskreno jer je izjavio više puta kako ne dolazi u obzir niti jedan drugi klub iz Premier lige, sumnjam kako će sam sebe demantirati..

A meni nikako nije jasno to sto niko ne spomije mogucnost da njegove izjave negativno uticu na igrace ?

Ekipa se koprca u zivom blatu, svakim pokretom tone sve dublje, bez ikakve naznake da stvari mogu na bolje, ni po pitanju igre, niti rezultata... Po principu corave kokoske ubodemo po koji bod, taman koliko da ostanemo izvan zone ispadanja. Sezona preti da ispadne najgora odkad je Roman preuzeo brigu o klubu(a pitaj Boga kako bi to na njega uticalo).... Treneri koji su do juce strepeli od same pomisli gostovanja na Stamford Bridzu, sada daju sebi za pravo da se slade neuspesima Celsija, drze govore o taktici, cak i ismevaju klub i coveka koji isti trenira. I to rade s punim pravom.

A on iznova i iznova prica kako je najbolji trener za klub.  

Izgovore za lose rezultate trazi u svemu i svakome, semm u sebi. Kritikuje igrace, krivii sudije, losu srecu, Nostradamusa.... Samo je on Bogom dan za posao koji cak ni ne radi kako treba. 

Svaka cast njemuu za sve sto je uradio u karijeri, sa svim timovima koje je vodio. Ali to je bilo i proslo. Od toga nikakve koristi nema danas, niti ce je biti sutra... 

Maglu koju prodaje, vise niko ne zeli da kupi, ma sta kupi, ne zele je ljudi ni na poklon. 

I sada se ocekuje da glave igraca budu na mestu, kada covek redovno prosipa pricu kako bi vrsio po 11 izmena, kako oni nisu serijski sampioni, kako ne zna sta se desava sa ekipom, i sve to zacini pricom kako je najbolji trener za Celsi.... 

To je prosto nemoguce. 

Ili ce spakovati svoj ego, progutati ponos i izvuci ovu sezonu, icli ce ga najuriti kao poslednjeg, a mnogo je dao ovom klubu.

Odavno gluplji tekst nisam pročitao - autor je u 10 rečenica na 10 različitih načina rekao istu stvar: Mourinho je osvojio s nama puno toga i ne zaslužuje otkaz.

Ovdje očigledno ljudi vole živjeti na staroj slavi. Kažu dajte mu još vremena... Brate mili, ako 30 utakmica igre za kurac nije dovoljno za otkaz (kraj prošle i početak ove sezone), šta jeste?

YuoLQvx.png

Godina dana skoro, otkako smo mrtvi po pitanju igre, pa do kad više to treba trajati??   Šta mi imamo od toga što je Mourinho osvojio ranije trofeje, ako ćemo završiti izvan 4. pozicije (a to je i više nego realno)? 

Sjećam se kod Ancellotia u drugoj sezoni, bilo je problema s rezultatima, ali igrali smo dobro, mnogo utakmica smo promašivali nemoguće stvari, tada nije išlo jbg. Dobio je otkaz.

E ako je on dobio otkaz, ovaj je morao još davno dobiti, ovo danas je bilo previše, ma zgadilo mi se sve.  

Kada ekipa niti igra lijepo, niti stvara šanse, niti se trudi, niti ima rezultate, onda niko ali niko nije kriv osim trenera. Jer, ako igrači ne žele, odstrani ih, koristi omladince, vjerujem da mu niko od nas, ali niko nebi niti zucnuo, a kamo li ovako kritikovao, al jok, on forsira iste igrače, lakrdiju pravi.

Hej tako skupa ekipa, uvjek favorit za titulu, a ako jedan stoper ne igra na desnom beku, igrat će drugi, na lijevom beku uvjek desni. Samo se čuva svoj gol, ma daj ba, dosta je toga..  Uvjek je bolja pobjeda 5:4 nego 0:0.

Do toga je došlo da umjesto uzbuđenja što igra voljeni klub, kad vidiš sastav i prvih par minuta igre, kroz cijelu utakmicu muka ti bude...

Meni više nije ni do igre ni rezultata, prosto, čovek mi je svojim ponašanjem i komentarima zgadio jedini klub koji gotivim, zajedno sa tzv. "pravim" navijačima koji izvire povremeno iz njegovog šupka na pomen reči "otkaz" replikom "plastika". A mislio sam da ne može da bude gore od FSW-a. Toliko je toksičan.

Odavno sam prestao da se nerviram oko loših rezultata, a današnja utakmica mi je čak bila i smešna. Postao sam uglavnom ravnodušan, nema euforije i uzbuđenja pred utakmicu, nema nekog zadovoljstva kad igrom slučaja damo gol, ništa.

• Autor

Meni više nije ni do igre ni rezultata, prosto, čovek mi je svojim ponašanjem i komentarima zgadio jedini klub koji gotivim, zajedno sa tzv. "pravim" navijačima koji izvire povremeno iz njegovog šupka na pomen reči "otkaz" replikom "plastika". A mislio sam da ne može da bude gore od FSW-a. Toliko je toksičan.

Odavno sam prestao da se nerviram oko loših rezultata, a današnja utakmica mi je čak bila i smešna. Postao sam uglavnom ravnodušan, nema euforije i uzbuđenja pred utakmicu, nema nekog zadovoljstva kad igrom slučaja damo gol, ništa.

Mene opisuješ. Ja ne znam koji se k događa sa mnom, ali danas kad smo zabili rastužio sam se a kad je WHU zabijao radovao se. Valjda tolika silna želja da diletant odleti s klupe da se sezona spasi. Ne znam šta bi drugo moglo biti.

Mene opisuješ. Ja ne znam koji se k događa sa mnom, ali danas kad smo zabili rastužio sam se a kad je WHU zabijao radovao se. Valjda tolika silna želja da diletant odleti s klupe da se sezona spasi. Ne znam šta bi drugo moglo biti.

Hahahaha sad ti mene opisuješ. Kad smo dali gol rekoh sad već vidim Mourinha: "Dali smo gol sa igračem manje vidi se veliki napredak u igri, da smo imali 11 igrača to bi bila rutinska pobjeda."

• Autor

Upravo, mrtvi haha.

I jebote čitam sada da je ulazio u svlačionicu gdje su suci. Ma lik je puko totalno. Ja ga više sekunde jedne ne želim gledati. Prije bih gledao Roya Hodgsona na klupi nego Mourinha. 

I šta je još zanimljivije ja sam prije obožavao bunkericu. Natjerao me i to da zamrzim i da poželim trenera koji će gajiti ofeznivan nogomet. A to mi nekad uopće nije bilo važno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.