24. oktobar 2015.10 god. comment_238784 Ovako, mislim da je npr. Mourinho ono što fali Bayernu da bude prvak Europe, ako bi ikad odlazio iz kluba. Ratnička i tehnički odlična ekipa sa osvajačima SP, koje Guardiola ne zna voditi. S druge strane, Guardiola je ono što Chelseaju ne treba, trener koji ne razumije nogomet u Premiershipu. Tu je razlika. Ancelottiju odajem priznanje jer je sastavljao svoj Milan jako dugo vremena i imao uvijek ideju kako igrati, znao je iskoristiti Kaku do maksimuma imao i dobre i loše igrače i imao rezultate u Europi uvijek. Mada nije mogao osvojiti ligu nikako. Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238785 Ma sve si mi reko araaane, i za ancelotija i sto ti je sap bolji od josea a o gvardilu da ne pricam. PozPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238790 Pa čovek je sam priznao da su mu često asistenti sastavljali taktiku za utakmice. :D Kult SAP-a nema potrebe objašnjavati. Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238791 Jebiga, sretan sta ces. Ko i Mou tokom karijere looolPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238799 Ovako, mislim da je npr. Mourinho ono što fali Bayernu da bude prvak Europe, ako bi ikad odlazio iz kluba. Ratnička i tehnički odlična ekipa sa osvajačima SP, koje Guardiola ne zna voditi. S druge strane, Guardiola je ono što Chelseaju ne treba, trener koji ne razumije nogomet u Premiershipu. Tu je razlika. Ja mislim da bi Bayern s Mourinhom osvojio kurčinu, a ne Ligu prvaka. Zato što bi pod Mourinhovom palicom Bayern od dominantnog tima postao nedominantan, od aktivnog tima postali bi pasivan. Počeli bi se braniti u gostima protiv Brunschweiga. Uglavnom srozao bi ih. Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238805 Ovaj lik je postao totalna magarcina. Totalno je opao lik i propao i u losoj formi. Sta ocekivati vise od Josea, kad on prima loptu kao Costa, uvlaci se u svojih 16m kao Ramires, trci kao Fabregas, pretrcava i dribla kao Hazard, postavlja se kao Zouma, razmislja kao Cahill, dodaje kao Willian i glup je ko Matic. Mou out!!! Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238807 E tako Mourinho vodi ekipu, bas kao sto si opisao. Drago mi je da uvidjas neke stvari, polako, ali sigurno. Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238815 Otkaz ovom smradu unistio je ekipu sa svojim Ljubimcima i dekadencijom. Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238818 Poslije ovoga mislim da ni Roman više neće razmišljati šta da uradi. Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238819 Poslije ovoga mislim da ni Roman više neće razmišljati šta da uradi. Ne mozemo porsecne ekipe sa njim da dobijemo,ovaj slepac ako ostane na klupi i sledeceg vikenda Raznece nas Klop i Liverpul u to sam 100% siguran. Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238824 Plastičari jedni. Nema veze što gubimo iz vikenda u vikend. Specijalni je tu i to je jedino što je bitno. JM - One of us ♥ Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238826 Jebiga, pretesko je shvatit sto zelim reci s pricom o Joseu. Kad ne ide i kad ne stima, samo jedno ostaje. Da se ljudski rukujemo. Neka ide nas sef, ali ovo danas je jedna od mnogih situacija u kojoj on ne snosi ni djelic odgovornosti. Shvatio sam da je nekima pretesko to da shvate, pa necu vise o tome. A isto tako nije ni sarkazam, a ni ironija za svakog :D Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238832 A isto tako nije ni sarkazam, a ni ironija za svakog :D Ti to ovde redovno pokazuješ. Odbio da priča za medije, kad bude sledeća konferencija biće: Aj rifjuz tu spik, bikoz if aj spik, aj em in big trabl. Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238834 Nikad ne koristim to. Mozda na par mjesta, uglavnom u skroz malim kolicinama. Sto dalje govori da tvoj komentar nema osnove... A ustvari si ti jedan od tih :D Utripovo se da si dovoljan kapacitet za takvo sto Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238835 Covek se vratio u Celzi dobio je vise ljubavi od navija nego prvi put,osetio se vecim od kluba koliko se bahato ponasa dovoljno je videtri da Igra sa Zumom na desnom beku i Asplikuetom na levom beku to u ni jednom klubu nije radio do Celzija,bez empatije zelim mu otkaz. Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238837 Opet kažem treba bit baš lud pa ovakvom Mourinhu davati bezrezervnu podršku. Pa jasno je kao dan da ga neki igrači bojkotuju, a kako i ne bojkotovali kad im svašta obeća pa im na kraju muda zabije. Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238839 U slucaju da ga stvarno igraci bojkotuju, pa neka ide onda. Boli me briga sto ce otici, ako cemo mi dobiti nesto bolje za nasu buducnost. Ali mi samo objasni kako to da niko nije reagovo i otjerao ga dosad. Jel to on drzi sve konce kluba Chelsea? Pa valjda je neko jos upucen u nesto tu... Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238840 Opet kažem treba bit baš lud pa ovakvom Mourinhu davati bezrezervnu podršku. Pa jasno je kao dan da ga neki igrači bojkotuju, a kako i ne bojkotovali kad im svašta obeća pa im na kraju muda zabije. Recimo i da jest tako,zasto bi ga Hazard bojkotovao?Pa covjek se kleo u njega,govorio mu da je bolji od Ronalda,na kraju sezone pokupio nagradu za najboljeg igraca lige.Sta je odjednom kod njega problem?To sto neki spominju da mu se ne igra odbrana je cista glupost.Igrao ju je i prosle godine pa je dobio sve nagrade maloprije navedene,cak i novi ugovor sa vecom platom. Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238842 Recimo i da jest tako,zasto bi ga Hazard bojkotovao?Pa covjek se kleo u njega,govorio mu da je bolji od Ronalda,na kraju sezone pokupio nagradu za najboljeg igraca lige.Sta je odjednom kod njega problem?To sto neki spominju da mu se ne igra odbrana je cista glupost.Igrao ju je i prosle godine pa je dobio sve nagrade maloprije navedene,cak i novi ugovor sa vecom platom. Pa jebiga kaže mu Hazard: Šefe daj mi nekog na lijevoj strani ko mi može pomagati napadu, nekoga ko će odvlačiti igrače dok ja jurišam prema petercu... A njemu će Mou na to: Evo ti Azpi, a pored toga ima da svaki put trčiš nazad da braniš da ne primimo gol... A Williana desno nagradi Zoumom kao partnerom na toj strani. Jednostavno je Hazardu više omrzlo da se jebe sa odbranom i da sluša samo o jebenoj odbrani. Misliš da ga je Abramovič uvjerio da dođe u Chelsea tako što mu je rekao da će Chelsea igrati defanzivan fudbal? Pa da je znao da će Mourinho biti trener nikada ne bi došao kod nas, garantujem. Za kreativce je smrt igrati pod Mourinhom, 1 od 10 takvih igrača kod njega procvjeta, a ostali se pretvore u defanzivce. Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238843 To sto pricas pije vode da je recimo Hazard i prosle godine igrao ko kurac,kao i ove.Medjutim lik je dobio puno nagrada za to,zar mu to ne bi trebalo predstavljati dodatni podstrek da jos vise i jace gura,da vodi svoju ekipu,da se jos vise zalaze? Pa jbte,ponavljam ponovo kakve je sve nagrade pokupio prosle sezone: Igrac godine po navijacima,unutar igraca kluba i generalno u Premiershipu zvanicno najbolji igrac lige.Dobio novi ugovor sa vecom platom,kud ces bolju nagradu od toga.Taj isti ga Murinjo hvalio da je bolji od Ronalda,ljudi ga poceli porediti sa Mesijem i Ronaldom prosle godine,do tada je bio samo talenat... zasto bi mu odjedno sve to dosadilo?! Pokusavam ali ne mogu to da shvatim. Ovo sto govorim za Edena nema veze nikakve sa Murinjom,i meni je prekipjelo sa Murinjom,ali ne vidim razloga zasto bi ga jedan Hazard bojkotovao radi toga sto sef zahtjeva da se igra i odbrana a ne samo napad?! Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238845 Mnogi se ponasaju kao da je Mou odjednom poceo da gaji ovakav stil igre... Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238847 Mnogi se ponasaju kao da je Mou odjednom poceo da gaji ovakav stil igre... Očigledno nisi gledao naše utakmice od početka prošle sezone pa do nove godine, kad je zaista uživancija bilo gledati Chelsea. Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238848 Sledeci vikend ce Klop da ga isprati kao poslednji put kad su se sreli u LS https://www.youtube.com/watch?v=VscOT4wsZ7k Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238849 Pa jebiga kaže mu Hazard: Šefe daj mi nekog na lijevoj strani ko mi može pomagati napadu, nekoga ko će odvlačiti igrače dok ja jurišam prema petercu... A njemu će Mou na to: Evo ti Azpi, a pored toga ima da svaki put trčiš nazad da braniš da ne primimo gol... A Williana desno nagradi Zoumom kao partnerom na toj strani. Jednostavno je Hazardu više omrzlo da se jebe sa odbranom i da sluša samo o jebenoj odbrani. Misliš da ga je Abramovič uvjerio da dođe u Chelsea tako što mu je rekao da će Chelsea igrati defanzivan fudbal? Pa da je znao da će Mourinho biti trener nikada ne bi došao kod nas, garantujem. Za kreativce je smrt igrati pod Mourinhom, 1 od 10 takvih igrača kod njega procvjeta, a ostali se pretvore u defanzivce. 1 od 10? Deco, Ozil, Sneijder, Maniche........... Obrana je Mourinhu bila ključ osvajanja uvijek, mada je i sa Realom imao najjači napad lige i najviše golova Jbg, nemamo obranu ove sezone, Abramovič nije dao dovoljno novaca i nije bio uporan. Imamo to što imamo na kraju. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.