11. oktobar 2015.10 god. comment_237608 Pa nije bitno vise ni sta je rekao,ono sto hocu da kazem kako se svi prave znalci cim nekog ne ide,pogotovo ako je to trener koji je osvojio toliko titula.Ono koji kurac se ti imas javljati i stavljati Chelsea i Murinja uopste usta?! Prijavi
11. oktobar 2015.10 god. comment_237611 Pa nije bitno vise ni sta je rekao,ono sto hocu da kazem kako se svi prave znalci cim nekog ne ide,pogotovo ako je to trener koji je osvojio toliko titula.Ono koji kurac se ti imas javljati i stavljati Chelsea i Murinja uopste usta?! Šta je zabranjeno govoriti o Mourinhu, ne daj Bože kritikovati? Odgovorio čovjek novinarima na pitanje. Naravno da je zanimljivo čuti šta stručnjak poput Koemana mislio o nama i našoj ekipi, na kraju krajeva zašto ne bi imao pravo nešto reći s obzirom da je istom tom Mourinhu uvalio tri komada prije 7 dana. Prijavi
11. oktobar 2015.10 god. comment_237612 Pa prepirete se oko iste stvari par dana i istu priču vrtite u krug. A neki navalili na Murinja ko da im je pola familije masakrirao. Čovjek je dobio podršku kluba uprkos lošim rezultatima. Arsen Wenger godinama ne osvoji ni jedan trofej, ne igra ligu prvaka, jedan je od najplačenijih trenera i još je tu a Murinjo bolji trener od njega tri puta, Murinjo ušao u krizu i odmah ga treba razapeti, Murinjo nema pojma, ovakav, onakav itd. pa po monogima je Wenger već odavno treba dobit otkaz, osim toga nisam zna da želimo postat ko Arsenal, kojemu se nonstop rugamo da nikad ništa ne osvajaju... U slicnoj situaciji je bio i United sa Fergusonom.Ispadali su i iz grupe lige prvaka,zavrsavali i ispod 4. mjesta u ligi,pa je imao bezuvjetnu podrsku i od navijaca i od uprave. Ferguson je legenda Uniteda, bio je tu 20 godina, i normalno da je zalužio nešto veće povjerenje i strpljenje, osim toga ne sječam se kada se zadnji put Ferguson s Unitedom borio za opstanak? A što se tiče Simeonea, svakako kvalitetno rješenje, nije bezveze osvojio ligu pored Barce i Reala, igrao finale Lp, te opčenito podigao razinu Atletika kao kluba odkada je došao. Iako, nisam njegov preveliki fan, i moram priznat da ne bih bio previše sretan da dođe, ali ako dođe neću imat ništa protiv, ipak se radi o top trenru... Prijavi
11. oktobar 2015.10 god. comment_237614 Pa jestel primjetili koliko je do sad bilo izjava vezanih za Murinja od strane drugih trenera?Gdje su bili kada smo pobjedjivali?Pa da,to je odlika istih ljudi kao i nekih navijaca koji izadju iz rupa samo kada je vrijeme za pljuvanje. Prijavi
11. oktobar 2015.10 god. comment_237631 Pa ja ne videh nigde da je neki trener pravio konferenciju za medije da bi pricao samo o Murinju. Uglavnom su to pitanja novinara. Jednostavno, to je sada top story u Engleskoj, i bice tako dok ekipa ne proigra ili dok on ne ode. Prijavi
11. oktobar 2015.10 god. comment_237644 Pa nije bitno vise ni sta je rekao,ono sto hocu da kazem kako se svi prave znalci cim nekog ne ide,pogotovo ako je to trener koji je osvojio toliko titula.Ono koji kurac se ti imas javljati i stavljati Chelsea i Murinja uopste usta?! Koliko se secam svi su nas i Mourinha hvalili na pocetku prosle sezone kada smo igrali i pobedjivali sve redom. Prijavi
13. oktobar 2015.10 god. comment_237746 Ako stvarno stavi Zumu na poziciju destog beka,onda cu navijati da nas Vila pobedi da govno odleti iz kluba,sa kakvim bekovima igra Siti,Junajted,Arsenal,Liverpul uopste nisu visoki svi tu do 182 cmm plafon. Prijavi
14. oktobar 2015.10 god. comment_237782 To je ono sto mi je najveca misterija. Redom su se dovodili igraci koji nisu za takav sistem i za takvu filozofiju igre. I to da igraju pod Joseovom palicom. Ne razumemPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
14. oktobar 2015.10 god. comment_237785 Osvajanje LP iz 2012 godine se ne može uzimati kao bilo kakav argument kada je u pitanju sadašnja situacija, maskiranje krize sa rečenicom "sjetite se 2012 godine...bla bla bla" je samo nedostatak argumenata. 2012 godine smo imali slabiju ekipu nego što je sada imamo, bili smo 6. u ligi ili koji već i ta ekipa je pokazala inat i srce, poklopile su se mnoge stvari, sada imamo ekipu koja igra kao iz protesta. Znate kada bi ova sadašnja ekipa na čelu sa Mourinhom uspjela nadoknaditi 3-1 i prve utakmice kao što smo tada uradili protiv Napolia, pa vjerovatno nikada, znate kada bi ova ekipa završila utakmicu bez primljenog gola protiv Barcelone ili kada bi ova ekipa uspjela odigrati onakvu utakmicu na Nou Campu, odgovor je takođe nikada. 2012 smo imali ekipu koja nije imala toliko talenta ali su sve to nadoknadili vjerom u sebe i borbom, sada imamo pun kurac talentovanih igrača, igrača koji donose kreaciju ali bez srca na terenu. Pogledajte naš vezni red recimo iz finala LP protiv Bayerna i pogledajte sada naš vezni red, tada je Mikel držao našu sredinu terena i odigrao odlično u finalu, sada se plašimo i kada je na klupi jer će ući 5 minuta nakon što postignemo gol i odlučimo da glumimo sterlinu ekipu. "Radije cu da podrzavam Murinja i da se to pokaze kao glupost, nego da ga ne podrzavam i da ga pljujem na svakom koraku a on kasnije izvuce klub iz govana pa ga ljubim u dupe posle sledeceg uspeha." Ova rečenica koju je napisao Uzice CFC govori sve, rezon je da mi podržavamo Mourinha jer bi on gle čuda nekada mogao izvući ekipu iz krize, znači nemoj slučajno da neko kaže nešto protiv Mourinha jer će on možda pobjediti sljedeće tri utakmice pa nećeš imati pravo da pohvališ njega ili ekipu, to je tolika glupost da je to strašno. Ja ne mogu shvatiti da neko razmišlja na ovaj način.. Prijavi
14. oktobar 2015.10 god. comment_237787 Ja ga podrzavam jer jos vjerujem u njega. Jel i to glupost za tebe kinze dragi. Ccc sta ste se spustili svi na momkaPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
14. oktobar 2015.10 god. comment_237790 Ja ga podrzavam jer jos vjerujem u njega. Jel i to glupost za tebe kinze dragi. Ccc sta ste se spustili svi na momka Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Ne to nije glupost, ali je glupost izbjegavati nekoga kritikovati ko je zaslužio svaku kritiku, samo zato što misliš da ga nećeš imati pravo pohvaliti ako za to dođe vrijeme. To ti je ono, šamaraj me svaki dan ali ja ti neću vratiti jer me možda sutra nećeš zavaliti šamarom.. Prijavi
14. oktobar 2015.10 god. comment_237804 Ja verujem da igrači imaju dovoljno kvaliteta da se izvuku, ali ne verujem da je Murinjo najbolji trener za ovaj klub. Koliko sam plastičan? Prijavi
14. oktobar 2015.10 god. comment_237805 Mene zanima samo uspjeh kluba.Volio bih da Murinjo ostane trener ali naravno pod uslovom da podjemo pobjedjivati.U suprotnom nemam nista protiv ni da ode ako ce to znaciti bolje klubu. Ono protiv cega sam ja najvise to je da dovodime neke poloprovjerene trenere u slucaju otkaza Murinju. Prijavi
14. oktobar 2015.10 god. comment_237814 https://twitter.com/SquawkaNews/status/654327252755312640 Barem valjda sad nećemo slušati optužbe na račun sudija u slučaju poraza od Ville. Prijavi
14. oktobar 2015.10 god. comment_237816 "Mr Mourinho’s suspended stadium ban will be immediately invoked should he be found by an Independent Regulatory Commission to have committed a further breach of FA Rule E3 for any comment or statement to or through the media before 13 October 2016." Ali najjace do sljedece godine, kome hahahahahhaha Joj FA, smijesna si :D Prijavi
14. oktobar 2015.10 god. comment_237822 Isto sranje, svakako će biti suspendovan kad sledeći put spomene suđenje. :D Prijavi
14. oktobar 2015.10 god. comment_237823 A sta znaci 1 match stadium ban ? To ono kad ne smiješ ni s tribina gledat utakmicu. Prijavi
14. oktobar 2015.10 god. comment_237824 Pa koliko sam ja skontao nece ga biti protiv aston ville, i to je meni kazna, tako da... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.