Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 393 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Igramo ruzan, bezidejni, defanzivan fudbal vec godinu dana. Izgubili igrace koji danas mnogo vrede, zbog svog pristupa igre, tipa De Bruyne, Mata. Dovodili neke sramne igrace koji nisu odigrali 10 utakmica ukupno u dresu Chelsea, Cuadrado, Salah itd. Neke ogromne potencijale gusimo klupom i ne damo im pravu sansu, RLC, Kennedy itd.. Predstavljaju nam jake protivnike Dinamo Kiev, Swansea itd.. Oteracemo po svemu sudeci jednog od boljih igraca danasnjice, katastrofalna transfer politika...

E sada, sta je to Mourinho dobro doneo u ove 3 godine? PL? Ok i nista vise... niti stabilnost, niti dobre igre, niti ulaganje u buducnost, niti jaku ekipu, nista, ama bas nista dobro nije doneo da bi i dalje imao opravdanja.

Sizofrena cepanja na intrevjuima, uvek neka opravdanja, krivce je nalazio gde ih nema, preko sudija, do Eve. Narusen je sklad tima, atmosfera, ceo klub je u bunaru.

Dakle sta preostaje? Da ode, ne vidim drugo resenje.. pokazao je da nema nameru da se menja, da nema zelju da radi nesto za klub, nego samo svoje da tera, pa ako treba do Championshipa.

Vreme je da pogleda istini u oci. Ako mu je stalo do kluba koliko suketa, neka pokaze dostojanstvo i ponudi ostavku. Ovo nicemu ne vodi. On zakopava Chelsea, Chelsea mozda i njega zakopava. Neka ide u Inter, PSG, neka ide bilo gde, ovde mu nazalost vise nije mesto.

Mislili smo, nadali se da je kriza trenutna, da ce proci, ali ne prolazi.. kao i za Torresa, nadali smo se da ce proraditi, nije i nece nikada, a izgleda ni Mourinho.

Mozda je vreme za zbogom.
I dalje mu vjerujem kao i vecina chelseajevih pravih navijaca, tj. onih koji vec niz godina navijaju za klub.. Od ovakvih kvazinavijaca me samo boli glava, ne morate ga podrzavati ali pisite barem objektivno. Pljujete po njemu kao da nema pojma, vjerujte mi covjek koji je osvojio toliko toga sigurno preko noci nije zaboravio voditi momcad, hvala Bogu ima podrsku od uprave i ostati ce tako i nadalje :)

U kom delu sam bio neobjektivan? Transferima ili njegovom egu? Ili mozda u vodjenju ekipe, a mozda nisam bio objektivan kod atmosfere u klubu? 

Kada prozivas kvazi navijace koji pricaju o realnosti, daj argument za tvoje misljenje i to da si u pravu, pa se moze diskutovati umesto sto pljujes po tudjem misljenju. 

Objektivno ne igramo nikakav fudbal.

Objektivno smo pod njegovom palicom odigrali 20-ak dobrih utakmica.

Objektivno čovek ima svoje favorite koji redovno igraju.

Objektivno čovek ne veruje nekim igračima.

Objektivno je puštao dobre igrače i umesto njih dovodio mnogo slabije.

Objektivno ne želi da menja svoj pristup kad ne ide.

Objektivno se kao rezultat svega toga nalazimo u donjoj polovini tabele.

Objektivno previše sere na račun sudija i ostalog.

Objektivno klub zbog njega ima vrlo loš imidž, imao ga je i ranije, ali on ga je dodatno unakazio.

Objektivno, jest, doneo jednu PL otkako se vratio, al kad vidiš šta je sve još doneo sa sobom, možeš se samo zapitati da li je to vredno jednog-dva trofeja za 3 godine?

Igramo ruzan, bezidejni, defanzivan fudbal vec godinu dana. Izgubili igrace koji danas mnogo vrede, zbog svog pristupa igre, tipa De Bruyne, Mata. Dovodili neke sramne igrace koji nisu odigrali 10 utakmica ukupno u dresu Chelsea, Cuadrado, Salah itd. Neke ogromne potencijale gusimo klupom i ne damo im pravu sansu, RLC, Kennedy itd.. Predstavljaju nam jake protivnike Dinamo Kiev, Swansea itd.. Oteracemo po svemu sudeci jednog od boljih igraca danasnjice, katastrofalna transfer politika...

E sada, sta je to Mourinho dobro doneo u ove 3 godine? PL? Ok i nista vise... niti stabilnost, niti dobre igre, niti ulaganje u buducnost, niti jaku ekipu, nista, ama bas nista dobro nije doneo da bi i dalje imao opravdanja.

Sizofrena cepanja na intrevjuima, uvek neka opravdanja, krivce je nalazio gde ih nema, preko sudija, do Eve. Narusen je sklad tima, atmosfera, ceo klub je u bunaru.

Dakle sta preostaje? Da ode, ne vidim drugo resenje.. pokazao je da nema nameru da se menja, da nema zelju da radi nesto za klub, nego samo svoje da tera, pa ako treba do Championshipa.

Vreme je da pogleda istini u oci. Ako mu je stalo do kluba koliko suketa, neka pokaze dostojanstvo i ponudi ostavku. Ovo nicemu ne vodi. On zakopava Chelsea, Chelsea mozda i njega zakopava. Neka ide u Inter, PSG, neka ide bilo gde, ovde mu nazalost vise nije mesto.

Mislili smo, nadali se da je kriza trenutna, da ce proci, ali ne prolazi.. kao i za Torresa, nadali smo se da ce proraditi, nije i nece nikada, a izgleda ni Mourinho.

Mozda je vreme za zbogom.

Post godine  ^:)^

Opis Mourinhove transfer politike je da kupiš Cuadrada za 35 miliona eura i šutneš ga na posudbu.

Mourinho treba da ide ako Chelsea ima namjeru bilo šta uraditi ove sezone, muka mi je više od smor utakmica i zatvaranja utakmica u 50 minuti, od kilave igre u kojoj je cilj da se što manje osramotiš.

Nema više onih utakmica kada smo kidali, kada smo grizli kod 3-0 ko da gubimo a ne vodimo, nema više onih situacija kada smo sabijali protivnike posebno na Bridgeu, kad se sjetim onog presinga, kad se sjetim utakmica dok nas je Carlo vodio, pa to je bilo uživanje, nakon 30 minuta bude 2-0 i onda navijaj da nabiju na 5 razlike, eh muko moja šta smo dočekali.

Ne mogu ga pljuvati, ali naorao je i zaslužuje da leti. Naravno, to se neće desiti tako da čujvate živce ili se nervirajte zbog nekih normalnih stvari. 

Ma doci cemo mi u top 4 ove sezone, a za nesto u Europi smo daleko od iceg iz razloga sto klubovi iz premier lige sve vise i vise zaostaju za barcom, realom, bayernom pa i psgom... Svi najbolji igraci odlaze u te klubove i ne mozemo se boriti s njima vise nazalost, jedino city u premier ligi pokazuje neke ambicije

KDB će biti naš najveći promašaj u zadnjih 10 godina, što se tiče igrača koje smo pustili.  Mourinho je jedini krivac, nije vjerovao u njega. Iako nisam za to da se žali puno za prolivenim mlijekom ovdje se može dobro vidjeti koliko je grešaka pravio naš trener.

Jedva cekam optimizam na dan kad mag Simeone stavi svoj potpis. Kako cemo samo da lutamo...

Ali sve za boljitak kluba. Mou jos nece dobit otkaz, pogotovo jer je vezao dva dobra rezultata. Ali mislim da je pitanje vremena i vjerovatno ima dosta nezadovoljstva medju igracima, sto ce biti kobno po njega. Jer nema drugog logicnog objasnjenja za partije koje pruzaju pojedinci...

Pitanje je ko mozr sta donijet i bojim se tih promjena opet. Lutacemo od trenera do trenera opet, siguran sam u to. I ko zna sta ce se tu sve izrodit, igraci ne zele nestabilnost i ta sranja. A nije da su bas dostupni treneri koji mogu nesto na duze staze praviti...

Uz Bayern se spominje Carlovo ime kao zamjena Pepu. Sto Pepa cini slobodnim i vjerovatno najboljom opcijom. Onog istog Pepa koga smo svi redom pljuvali, sad vas je pola nj podanika. Postujem nj uspjeh, ali nisam bas siguran da bi imao mnogo istog u Engleskoj sa svojom taktikom. Ipak, bio bi moj prvi pik, jer ako trazimo promjenu, sto ce nam koji kurac Simeone. Bolje neka Rodgers dodje onda...

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Ma jebe mi se za njim jebote. Kod nas je bio karina i kad je imao minute i kad nije. I kad je igrao na odg poziciji i kad nije. Ko ga jebe jebote, dobar igrac, u dobroj je formi, ide ga. A da je neka klasa, nije.

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Dakle, Mata i De Bruyine šutnuti ko kerovi i sada nose dvije ekipe u BPL-u, a mi se upravo na njihovim pozicijama patimo, pa to je sjajno

actualgranularherculesbeetle-2287311.gif

:D

Ne zna čovjek što da više misli o Murinju. Lik je očigledno frcio a izjave nakon utakmica su mu za budale. I kada bi sad dobio otkaz ko bi ga zamijenio. Nema ko. Sačekajmo barem kraj sezone. Ako se ne popravi, sigurno ce uslijediti otkaz.

Mogao bih gledati i Guarduolu. Gaji lijep fudbal ako ništa.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Ne zna čovjek što da više misli o Murinju. Lik je očigledno frcio a izjave nakon utakmica su mu za budale. I kada bi sad dobio otkaz ko bi ga zamijenio. Nema ko. Sačekajmo barem kraj sezone. Ako se ne popravi, sigurno ce uslijediti otkaz.

Slažem se. Mada se vidi da je Mourinho gotov, ovako usred sezone nisam siguran da bi nas bilo tko izvukao. U preveliko sranje smo upali zbog nerada odgovornih ljudi.

Ljetna stanka je vrijeme kada se sigurno mogu velike promjene napraviti, ali ovako unutar sezone teško da se može neki veći pomak napraviti.

• Autor

Dakle, Mata i De Bruyine šutnuti ko kerovi i sada nose dvije ekipe u BPL-u, a mi se upravo na njihovim pozicijama patimo, pa to je sjajno

Eh otkad ja to govorim. Otkad su protjerana ta dva igrača. Jedan zbog "slabosti u defanzivi", a drugi zbog "buntovničkog ponašanja". Naravno i jedno i drugo obrazloženje su TOTALNA GLUPOST i LAŽ. Jedina istina je da nisu legli Mourinhu i samo njemu znanih razloga te ih Portugalčev ego nije mogao podnijeti pa ih je šutnuo.

Taj momak će biti naš najveći promašaj u zadnjih 10 godina, što se tiče igrača koje smo pustili.  Mourinho je jedini krivac, nije vjerovao u njega. Iako nisam za to da se žali puno za prolivenim mlijekom ovdje se može dobro vidjeti koliko je grešaka pravio naš trener.

Bjeri tamo Wisey, ti si se prije uvijek sa mnom sukobljavao oko Mourinhovih poteza. Uvijek si branio politiku igrača kojih se riješio, i Mate i De Bruynea i govorio da ja bezveze dramim. A evo ti sad nadam se da si se uvjerio.

• Autor

Nama ne treba neka trenerčina do kraja sezone. Može nas i Holland voditi. Samo da Mourinho dobije otkaz i da se stvari počnu mjenjati jer gore od ovog ne može. A koji god trener privremeni da dođe do kraja sezone napravit će pozitivan šok na igrače koji su vidi se mjesecima već u letargiji sa Special One-om. Napravit će se sigurno efekt kao kada je RDM zamjenio AVB-a. Tako da ako želimi spasiti sezonu, ne da osvojimo trofeje nego da ovo ne postane još veća katastrofa bez izborene Lige prvaka iduće godine, onda moramo smjenjiti Mourinha. A što prije to bolje za sve. Jer ovo je patnja. Ovako loš Chelsea ne pamtim ni prije Abramoviča u kasnim 90im i ranim 2000im.

Kada ode Mourinho čeka nas čistka u klubu od ubleha poluigrača tipa Willian, Oscar, Ramires, Mikel i ovih na posudbama tipa Moses i slični. Ako Chelsea želi opet biti jak i imati strahopoštovanje morat će napraviti ubitačan trio u napadu kao što ima Barca s Messijem, Neymarom i Suarezom. Mi imamo jednu trećinu toga, a to je Hazard.

• Autor

Nije to cae zbog njih, nego da je srati protiv Mourinha, to sto je De Bruyne bio placipizda ala Lukaku, to nista :D

Nego da ga je bilo ko drugi prodao, ne bi Wisey rijeci rekao, nego sada kada se treba srati po Mourinhu ide.

Ako taj De Bruyne nije imao problema s trenerima u Genku, s trenerom u Wolfsburgu i s trenerom u Manchester Cityju sve ove godine, ako oni se nikada nisu žalili na njega da je plačipička, razmažen i buntovan nego im je bio svima glavni igrač - onda je logičan zaključak prema dedukciji i indukciji da je do Mourinha. A u prilog toj tvrdnji idu i drugi Mourinhovi potezi. Pa jedan CR7 je deset puta razmaženiji igrač od De Bruynea pa se Mou fino s njim slagao u Realu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.