Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

Pa koliko sam ja skontao nece ga biti protiv aston ville, i to je meni kazna, tako da...

Biće ga, ova kazna stupa na snagu samo ako prekrši pravila u narednih godinu dana, a vjerujem da će se to desiti već ili protiv Ville ili protiv West Hama, jer nemoguće je da dobijemo obje tekme a čim negdje kiksamo njemu su krive sudije.

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 393 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

"Radije cu da podrzavam Murinja i da se to pokaze kao glupost, nego da ga ne podrzavam i da ga pljujem na svakom koraku a on kasnije izvuce klub iz govana pa ga ljubim u dupe posle sledeceg uspeha."

Ova rečenica koju je napisao Uzice CFC govori sve, rezon je da mi podržavamo Mourinha jer bi on gle čuda nekada mogao izvući ekipu iz krize, znači nemoj slučajno da neko kaže nešto protiv Mourinha jer će on možda pobjediti sljedeće tri utakmice pa nećeš imati pravo da pohvališ njega ili ekipu, to je tolika glupost da je to strašno. Ja ne mogu shvatiti da neko razmišlja na ovaj način..

nisam tako rekao. tako napisano jeste glupost i ne mogu ni ja shvatiti da neko tako razmislja.

i jos ekipu? wtf

imace svi pravo da ga pohvale, ali nece biti isti osecaj svima koji hvale. :)

verujem. aktuelnom. treneru. (jedini izuzetak je benitez koga nisam voleo zbog onih izjava)

kako god se on zvao. (da nam je trener Dik Advokat verovao bih mu, jer ga je neko pametniji od mene postavio na to mesto). uprava zna sta radi. da ne zna, ne bi je gospodin Abramovic trpeo. ako mu uprava veruje, a veruje mu, zasto mu ja ne bih verovao? ako verujem u nekoga, zasto ga ne bih podrzavao na svakom koraku? pogotovo ako je to neko kao sto je Murinjo. sinonim za vrhunskog trenera. covek donosi rezultate. sve ostalo su glasine i neproverene price, najjaca mi je "nije to onaj murinjo"... to je isti covek. pitajte njega ako mu ne verujete. evo osvojio je EPL, a kazu propo je. je li i to zabranjeno da se koristi kao argument (kao '12.)? volim ga ko da mi je najrodjeniji, i koji je to zasluzio svojim zalaganjem za klub u istoriji i u sadasnjosti. sad treba da mu okrenem ledja zato sto smo trenutno u katastrofalnoj formi. posle svega. e pa necu pa makar bio jedini koji ga podrzavam.

Užice

Ja razumijem tebe i tvoje poglede. Samo mislim da pomalo počinješ pretjerivati u 'davanju podrške' jer to prelazi u slijepo branjenje nečeg što je neodbranjivo. Kad god neko precizno i taksativno navede Mourinhove greške koje su dovele do ovakvog stanja, a možda nisi ni svjestan koliko je katastrofalno, onda ti okreneš priču prema nečem drugom.  Evo gore spominješ Upravu, pa i ta Uprava je griješila, griješi sada i griješit će u budućnosti. Pa da to nije istina onda Chelsea ne bi ni promijenio toliko trenera u Romanovoj eri.

Ja Mourinha neću pohvaliti ako pobijedimo Villu, jer je to imperativ i ovakav tim bi morao riješiti raspalu Villu (kao i Newcastle onda) bez poteškoća.

I sta je sad s kaznom, jel na klupi protiv Ville? Hajde Jose, izvlaci ovo

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Vidi drugar, glavni problem kod nas sa Mourinhom je što kaldrma nema fuge, zato se mora uklapat' jedno do drugog, razumiješ ba? Mora se uklapat' jedno do drugog jer u protivnom, moraš pazit' kako prelaziš džadu...

Napravio je neke pogrjeske istina, premorio je igrace slabo rotirajuci ih, los odraden prijelazni rok, mozda i ne bas najbolje odradene pripreme za novu sezonu ali ljudski je grijesiti i nadam se da ce se iskupiti za ovaj los pocetak, svakako i igraci su mozda i veci krivci jer ipak su oni ti koji igraju.. ugl mislim da mu treba dati podrsku ovu sezonu i ako nas odvede u top 4, bit cu zadovoljan, ali ako ispadnemo iz lige prvaka mislim da ce i on sam sporazumno raskinut ugovor
Najtezi posao na svijetu trenutno. Povecajte mu platu!!

ne smijemo si nikako dopustit da ne uđemo u LP dogodine, bit će to prevelik udarac za klub u svakom pogledu, zato ne treba čekat do kraja sezone, nego ako ne ide oprostit s mou-om...

Treba ga pustiti do kraja Decembra. Ako se nesto promenu na bolje, ostaviti ga, ako ne, oprostiti se i to je to.

Mada dug je put i do kraja decembra, ali sta sad, dati mu sansu i to je to. Neka gleda kako da i sebe i nas vadi iz ove gabule.

Ja bih Gvardila, ako je već na odlasku iz Bayerna.

O Boze jebi meeeeee

O Boze jebi meeeeee

Haj ne seri boga ti, ili napiši argumentovano zašto ne ili nemoj ni pisati. 

Moua otjerat, a dovest gvardiolu. Ok burazeru dovoljno lol Taj Pep kad mi dokaze svoje trenerske kvalitete, van vjerovatno najboljeg tima svih vremena i van bundeslige s Bayernom. Tad cemo argumentovano pricat. Smijesno oca mi Prije bih Luis Enriquea doveo Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Eto sad se vidi stepen tvoje inteligencije. Mourinho je pokazao amplitudu svog kvaliteta u Portu i Interu, ali u Chelseaju i Realu mu nije baš sve išlo od ruke, brzo je gubio konce, a taj isti Guardiola ga derao ko budalu u španskoj ligi. Bilo je vremena kad ga je i pobjeđivao, ali nikad tako ubjedljivo kao što je on njega. 

Mourinho očigledno može osvojiti LP sa Portom i Interom, ali čim dođe u neki klub sa većim ambicijama, pritiskom i sa više zvijezda, on puca nakon 2 sezone. Sa nama ne bi osvojio LP da nas vodi još 5 godina.

I šta je potrebno da dokaže više? Pa taj je sa istom Barcelonom osvojio sve moguće turnire u 3 godine, dok je Mou bio u Realu. Da nećeš možda reći da je Real puno slabiji od Barce? Ili da je Bayern puno jači od Chelesa?

Razumijem ja da treba hvaliti svoje, ali otvori malo oči, vjerovatno ti je i Courtois najbolji golman, a Hazard najbolje krilo, vjerovatno i Costa najjači špic kao što je Mou najbolji trener. Srušiću ti snove, u ovom trenutku to nije baš tako. 

I napisao sam u OVOM TRENUTKU čisto jer Mourinho danas nije što je bio Mourinho prije nešto više od pola decenije. De facto. 

I ne kažem da je Guardiola bolji od Mourinha, ali postoji mogućnost da je Guardiola bolji izbor za treniranje većih klubova. (Bar od Porta i Intera.)

Najjace je sto kad god se raspravljas omalovazavas inteligenciju drugog ucesnika. I ne stavljaj mi rijeci u usta s ovim supljiranjem dole o igracima, a Mou je dokazao i pokazao mnogo vise nego Pep i to sa mnogo slabijim ekipama. I necu se vise raspravljat, ne sto nemam cime, nego si previse bezobrazan. Inteligencijo I ja ne omalovazavam Pepa kao trenera, ali jos on treba pure da jede. Imao je dosta dosta laksi put u dosadasnjoj karijeri. I ima mnogo trenera koji su jaci... Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Najjace je sto kad god se raspravljas omalovazavas inteligenciju drugog ucesnika. I ne stavljaj mi rijeci u usta s ovim supljiranjem dole o igracima, a Mou je dokazao i pokazao mnogo vise nego Pep i to sa mnogo slabijim ekipama. I necu se vise raspravljat, ne sto nemam cime, nego si previse bezobrazan. Inteligencijo I ja ne omalovazavam Pepa kao trenera, ali jos on treba pure da jede. Imao je dosta dosta laksi put u dosadasnjoj karijeri. I ima mnogo trenera koji su jaci... Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

1. Omalovažavaš sam sebe besmislenim postovima.

2. Sve si napisao sa ovim. Mou se dokaže sa mnogo slabijim timovima, ali čim dođe u neki veći (Real i Chelsea) napravi takav karambol nakon 2-3 sezone da ga voda ne može oprati. 

A to sto si poceo da pricas protiv Josea nakon pocetka ove sezone, to je prica za sebe. Licemjerna. O Joseu govore naslovi sirom svijeta. I o tome kakav je genije od trenera. Mozda je previse rec da je lahko dolazio do naslova Pep, ali da je morao Messiju pusit kurac kad mu se digne, to je neminovno. Vjerovatno i nj zena zajedno s njim... Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Jesam ja rekao da Mou nije genije? Nisam.

Jesam rekao da je Guardila bolji trener sveukupno od njega? Nisam.

ALI, činjenica stoji, to da je najbolji Mou nije pokazao otkako se vratio u Chelsea i da je bilo koji trener na njegovom mjestu već bi odletio. 

To što Guardiola drka kurac Messiju šta me boli karina, evo mu Hazard pa neka njemu drka ako ćemo osvojiti LP i Ligu u jednoj sezoni.

Simeone ili Konte ce biti sledeci Celzijev trener ukoliko Murinjo dobije otkaz...

Utakmica i sam igracki kadar ce pokazati jel se opametio ili je totalni ludak.

http://www.standard.co.uk/sport/football/revealed-jose-mourinho-facing-mutiny-at-chelsea-as-players-turn-against-him-a3091181.html

LES ne važi za tabloidne novine gladne publiciteta, i ne trpaju svašta pod svoj baner radi tiraža, tako da se ova priča definitivno mora uzeti za ozbiljno.

http://www.standard.co.uk/sport/football/revealed-jose-mourinho-facing-mutiny-at-chelsea-as-players-turn-against-him-a3091181.html

LES ne važi za tabloidne novine gladne publiciteta, i ne trpaju svašta pod svoj baner radi tiraža, tako da se ova priča definitivno mora uzeti za ozbiljno.

Ti pojedini fudbaleri nisu glupi znaju bolje od nas sta se krije iza klulisa,po meni je Fabregas najslabiji nas igrac ubedljivo,recimo Matica je kritikovao uz jos pojedine fudbaler,dok Fabregasa lik ne pominje a na tviteru vidis komentare mnogoih navijaca Celzija iz Engleske da ne mogu ocima da vide Fabregasa.

Opa, nema ovdje izlaza iz krize ako te igrači bojkotuju. Biće 2 poraza u naredne 2 tekme i onda noga.
  • Autor

Za mene je i dalje neupitno da Mou mora otići i znam da će se to desiti. Do Nove godine je bivši najkasnije. Ne žalim toliko što nije dobio otkaz prije par dana koliko žalim za Kloppom. Baš kao što sam i 2011. godine žalio za Suarezom kad je otišao u Liverpool umjesto u nas da je došao. S Kloppom smo mogli promjeniti stil igre, filozofiju, dati akademcima PRAVU šansu. Šteta šteta šteta.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.