23. oktobar 2015.10 god. comment_238677 Vi sto branite Mourinha, da li vi shvatate da mi godinu dana nemamo igru ili mislite da mi koji smo za njegov otkaz mislite da gledamo samo ovih 10tak meceva? Od utakmice sa Totrenhamom i poraza 5:3 mi nemamo igri, raspali smo se i raspadamo se od onda... da je ova sezona problem, cutao bi, ali na sve ne mogu. I ona pederska igra protiv Psga kada smo ispali, sacuvaj Boze, sa igracem vise se branimo... Real pre 2 dana odr sa drugim timom u ubije PSG igrom..e ako kazete da je taj drugo tim bolji od naseg prvog, nemam sta da pricam... Prijavi
23. oktobar 2015.10 god. comment_238679 Evo licno volio bih cuti misljenja ostalih forumasa koga bi voljeli ali da obrazloze razlog zbog cega bi tog i tog trenera voljeli?! Netko je spomenu Didiera Deschampsa, i moram priznat da mi se ta opcija poprilično dopada. Mislim da radi odličan posao s Francuskom i sječam se, da mi se na prošlom SP-u baš dopala igra Francuza. Također on je vodio Monaco do onog finala kada je Mou osvojio s Portom, a koliko vidim po internetu i u Juvetusu i Marseilleu je bio isto solidan... Također mi se dopada ono što radi Wilmots s Belgijom, makar za njega nisam siguran je li dovljno iskusan da preuzme klub poput Chelsea. Naravno tu je i Ancelotti, koji je po meni u ovom trenutku najbolji trener u svijetu. Mnogi spominju trenera Porta, moram doduše priznat da nisam nikad gleda Porta i ne znam kako igraju, ali po meni je on pre ne iskusan. Porto je odličan klub i nije problem u Portugalu bit najbolji, a on nije napravio ništa van Portugala. Tu su i Simeone i Guardiola koji su obojica bez sumlje top treneri i bili bi vjerojatno dobar izbor, ali ja ne bih ni jednog jer ih jednostavno ne volim i ne sviđa mi se njihov stil igre. A u najgorem slučaju možemo dovest i SAP-a sigurno bi bia bolji od mou-a :) Prijavi
23. oktobar 2015.10 god. comment_238680 Ja ne kuzim cemu to spekuliranje oko Guardiole? Covjek koliko ja znam nema ambicije da napusti Bayern, a i zasto bi kad ima 2x bolje uvjete nego sto bi ih imao kod nas, od politike kluba, vrhunskih igraca i lige oko koje se ne mora ni truditi nesto. On je dobar trener al ne vidim zasto bi bayern zamijenio chelseajem.. Prijavi
23. oktobar 2015.10 god. comment_238682 Samo cu da kazem Konte i Ratnicki fudbal to Celziju treba. Prijavi
23. oktobar 2015.10 god. comment_238684 Samo cu da kazem Konte i Ratnicki fudbal to Celziju treba. Kralju! hahahaa Prijavi
23. oktobar 2015.10 god. comment_238687 Meni ne smeta da ga ostave,šta biće kao u vreme pre Romana,mislim na mesto na tabeli Prijavi
23. oktobar 2015.10 god. comment_238688 Kad se već spominju novi treneri, šta vi mislite o Leverkuzenovom Schmidtu? Ja iskreno bih volio njega za novog trenera. Nije veliko ime u svijetu fudbala, ali čovjek je trenerčina (moje mišljenje). Trener čiji igrači mogu skoro 90 minuta u sprintu trčat, to poštujem. Igra ofanzivan, jednostavan, brz fudbal (ljepšeg nema). Znam da nema šanse za to, ali eto iznio sam i ja svoju želju (koja je naravno bitna kao lanjski snijeg). Isto tako treba uzeti u obzir da Abramović kada dovodi trenera dovodi velika imena, nebitno dal će nam odgovarati ili ne. Samo nadam se da će ovaj mamlaz što prije dobiti otkaz, da mi klub ne srozava i ne sramoti više, što igrom što sramotnim seljačkim ponašanjem. Prijavi
23. oktobar 2015.10 god. comment_238691 Ostaje Murinjo sto posto, pa makar ispali iz lige. Ko nas je tjero da mu dajemo ugovorčinu. Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238755 Abramovič je morao iskeširati novce ovo ljeto na transfere, ne može se na starim zaslugama osvajati prvenstvo svake godine. Jbg, daj Mourinhu novce da dovede kvalitetne stopere i igrače na kritične pozicije, a ne da u zadnji čas se dovode poluigrači ala Pedro, Baba i Falcao sa posudbe. Drago mi je da Mourinho ima veliku odštetu i da ga se ne mogu riješiti samo tako. Nemojte molim vas Guardiolu spominjati, isti kurac ko del Bosque, vodi samo ekipe koje su posložene i klubove koji su najjači u svojim ligama, nek dođe lijepo u Premieship gdje je velika konkurencija pa dobije po nosu, ali ne ovdje. Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238759 Al zato Mou vodi samo jadne ekipice, od golobradih momaka pravi rođene pobednike i igračine svetske klase........ Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238762 Cuj nije imao para pa dovodio poluproizvode? Pa jel celo leto ganjao Stonesa, vukao ga za nos Everton 2 meseca? Nudio 50 miliona, sto se nije okrenuo drugima? To je samo jedan primer za tvoj post Special One. Sto se tice Gvardiole, manite se ljudi poredjenja vise i price kako je dosao u namestene klubove, prica izlizana kao i koja je liga jaca i ciji su klubovi bolji. Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238763 Al zato Mou vodi samo jadne ekipice, od golobradih momaka pravi rođene pobednike i igračine svetske klase........ Porto i Inter je primjer :D Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238769 Ako je ovo tacno sto se danas pojavilo da Gvardiola zeli u PL ali iskljucivo da preuzme neki klub iz LONDONA,onda je Murinjo vec prezaljen samo osvajanje LS moze da ga spase. Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238771 Al zato Mou vodi samo jadne ekipice, od golobradih momaka pravi rođene pobednike i igračine svetske klase........ Inter, porto? Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238772 Porto i Inter je primjer :D Porto koji je uz Benfiku najdominantniji tim u Portugalu i jadni Inter, vezao tri titule prvaka Italije pre njega. :D Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238774 Porto koji je uz Benfiku najdominantniji tim u Portugalu i jadni Inter, vezao tri titule prvaka Italije pre njega. :D Koji si ti lik, a liga prvaka? Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238775 Ne mogu sa tom konstatacijom nikako da se složim kolko god sad "pljuvao" Murinja,čovek je napravio fantastičan posao sa Portom i Interom i zbog toga pa i nekih drugih stvari on jeste jedan od najboljih ikada pa ga vi sad pljujte dan i noć Kakav crni Inter pre njega,on ih je digo na viši nivo,pogledajte malo neke dokumentarce iz tog perioda,isto važi i za Porto,jbg imao je ponekad i sreće al brate šta je napravio sa Interom za dve godine to nikada neće da se ponovi,da ti jbt od mrtvog Snajdera napraviš Boga fudbala,osvajaš LŠ sa Stankovićem,Militiom,Kambijasom S tim u vezi,bez obzira na sve,uvek ću ga poštovati zbog onoga što je napravio u prve dve godine po povratku u naš klub,možda nije bilo sve po mojoj volji ali odradio je posao u tom periodu vrhunski a onu scenu i ono radovanje na Enfildu nikad neću da zaboravim,dok sam živ. Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238777 slažem se, trenutna situacija nije dobra i ja sam prvi da se mou-u da otkaz ali to nije razlog da mu se obezvrjeđuju prijašnji uspjesi i da je sad najedamuput oduvijek bilo loš trener. U svom najboljem periodu je bio trenerčina, ostat će zapamćen kao jedan od najboljih i u tom nema sumlje, samo je njegovo vrijeme nažalost prošlo... Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238779 Koji si ti lik, a liga prvaka? Usralo ga, isto ko Di Mattea. :D Ok, sa Portom manjak konkurencije + je imao sudije na svojoj strani u četvrtfinalu kada je verovatno po njegovom mišljenju fantastičan posao odradio, drugi put je već čisto sranje. :D A i vidimo šta se desilo sa Interom nakon što je otišao... Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238780 Možete Mourinha osporavati, ali ne možete osporiti da je u 2 sezone u Portu potrošio manje od 10 milijuna eura i digao sve živo. Samo Van Gaal I Hitzfeld su to još uspjeli u eri LP. Nitko mu nije ravan što se tiče ovoga, a svi pričaju kako on ulupa pare i osvaja, to nije točno, koliko je samo Ferguson novaca potrošio u Unitedu i tepa mu se da je najveći, ovo, ono, u prvih 5 godina osvojio je goli k..... I meni je žao da Abramovič više nije toliko ambiciozan kao u prve dvije Mourinhove sezone kad je htio dovesti pola europe u klub i da je bezveze da nekad ljudima iz uprave daju da dovode poluigrače. Mislim da sljedeće ljeto moramo dovesti stvarno klase i da je rekonstrukcija potrebna, jbg. I opet kad gledam, Premier liga mi ne bi bila zanimljiva bez njega, kako god, on je brend. Ne treba ga se olako odreći. Što se tiče Intera nakon njega, mogu samo reći da je cijela talijanska liga potonula, ali polagano se vraćaju i oni. Nogomet je takav da svaka liga ima periode u kojima dominira u Europi. Komotno je i Mancini mogao sa puno jačim sastavom dignuti trofej LP, a ispadao je u osmini svake godine. Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238781 Komotno je i Mancini mogao sa puno jačim sastavom dignuti trofej LP, a ispadao je u osmini svake godine. Sve je to do karme. Imaš recimo Ančelotija koji nije neki trener, al mu se posrećilo da tri puta uzme LŠ. Murinjo je Sam Allardyce u duši, al ga usralo da uzme ono što Sam nije. Još reklamira samog sebe, zato je stalno bio u jakim klubovima, al to će se promeniti nakon Čelsija. Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238782 Cuj nije imao para pa dovodio poluproizvode? Pa jel celo leto ganjao Stonesa, vukao ga za nos Everton 2 meseca? Nudio 50 miliona, sto se nije okrenuo drugima? To je samo jedan primer za tvoj post Special One. Sto se tice Gvardiole, manite se ljudi poredjenja vise i price kako je dosao u namestene klubove, prica izlizana kao i koja je liga jaca i ciji su klubovi bolji. Sta radi Gvardilo s Bay otkad je dosao? Ma daj molim te. Trenirao je mozda najbolju ekipu svih vremena i to mi je dokaz njegovog kvaliteta. Hajmo i Enriquea svrstati u sam vrh, pa nek ide u kurac. Moze cak i ispred Josea. Nemoj Grena ziv bioSve je to do karme. Imaš recimo Ančelotija koji nije neki trener, al mu se posrećilo da tri puta uzme LŠ. Murinjo je Sam Allardyce u duši, al ga usralo da uzme ono što Sam nije. Još reklamira samog sebe, zato je stalno bio u jakim klubovima, al to će se promeniti nakon Čelsija. Sta drugo ocekivati. Cuj Ancelloti nije neki trener, oj jebem ti alija majku Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238783 Sta drugo ocekivati. Cuj Ancelloti nije neki trener, oj jebem ti alija majku 3 ligaške titule za 16 godina. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.