16. oktobar 2015.10 god. comment_237947 http://www.svijetkladjenja.com/vijesti/bivsa-legenda-chelseaja-smatra-kako-mourinho-mora-biti-smijenjen/ Upravu je. Ovo je greška. Užice, izvini. Pogriješio sam. To nema veze sa onom gore izjavom. Ne znam sta pokusavas. Prijavi
16. oktobar 2015.10 god. Autor comment_237949 Znam da nema. Ja se tebi izvinjavam za tvoje. A ovaj link je nešto drugo. Nego kaže 50.000 sramotna kazna: http://www.klix.ba/sport/nogomet/jose-mourinho-kazna-fa-ja-je-sramotna/151016053 E moj Mou, sramotno je i 12 milijuna funti (ili je ono eura, ne znam više) plaće koju primaš godišnje, pa šta sad? Šuti i plati i prestani srat više. Prijavi
16. oktobar 2015.10 god. Autor comment_237953 Alač dominira hahaha http://www.index.hr/sport/clanak/pobuna-protiv-mourinha-stakorima-iz-chelseaja-dosta--ruganja-trenera-koji-se-pogubio/849594.aspx Prijavi
16. oktobar 2015.10 god. comment_237959 vidim spominju se treneri koji bi trebali gradit dinastiju, okanite se toga... Slučajevi kao SAF u Unitdu se dogode rijetko pogotovo u velikom klubu od kojeg se očekuju rezultati. Trenera koji će ostat 10+ godina se ne može tražit na silu, već se jednostavno dogodi. Isto kao i kad kupuješ igrača, ne tražiš buduću legendu nego igrača koji će ti ovom trentuku ojačat ekipu, a ako na kraju postane legenda super... Ono što nama treba je kvalitetan trener koji ne samo da će donjet rezultat nego je sposoban ostavit i kvalitetne temelje za budućeg nasljednika... Također, ako želimo govorit o dugoračnoj stabilnosti kluba, onda klub mora, bez obzira tko je trener, imati kvalitetnu sportsku politiku u koju se onda uklapa, tj. dovodi se trener koji svojim karakteristikama može ispoštovat takvu politku. Što znači ako želimo više forsirat mlade igrače, onda dovedmo trenera koji zna radit s mladim igračima i koji ih ima muda gurnut u ekipu. Isto tako, ne bi bilo loše da se i uspostavi nekakv stil igre koji se forsira u svim kategorijama, tako bi se mladi igrači još bolje razvijali i pripremali da uđu prvu momčad... što se tiče komentara o guoardioli, samo ću reć da nam ne treba još jedan ziheraš i tvrdoglavac, već ga imamo... Prijavi
16. oktobar 2015.10 god. comment_237961 Mislim da bi Conte dobro uradio posao, ali ako sa mouom ne bude islo, meni lopetegui ili conte moraju doci, nikakve gvardiole, simeoni i ostali punoglavci. Prijavi
16. oktobar 2015.10 god. comment_237964 Trenutno najbolji izbor Carlo Anceloti, nepravedno je i otpusten kad je na njegovo mjesto doveden Vilas Boas. Prijavi
16. oktobar 2015.10 god. comment_237967 Dzabe spominjati njega, on ce u Milan sto posto. I to sve pod pretpostavkom da ce Mou otici, ja ipak i dalje mislim da je Mou nas najbolji izbor... Prijavi
16. oktobar 2015.10 god. Autor comment_237970 Zašto izbjegavate Alana Pardewa, trenutno najboljeg trenera na Otoku? Prijavi
16. oktobar 2015.10 god. comment_237987 Guus Hiddink najbolji potez... Pitanje je da li bi se vratio na poziciju. Poletio bi... Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
17. oktobar 2015.10 god. comment_238022 vidim spominju se treneri koji bi trebali gradit dinastiju, okanite se toga... Slučajevi kao SAF u Unitdu se dogode rijetko pogotovo u velikom klubu od kojeg se očekuju rezultati. Njima se bas desilo da posle 4 sezone bez trofeja i dalje imaju poverrenja u Fergusona... Oni su njega tada zacrtali kao dugorocno resenje, bili spremni da ga istrpe koliko treba, sve ostalo je istorija. Murinjo ne moze da napravi tu dinastiju sve i da klub otpusti kompletan igracki kadar i dovede 25 novih igraca. Kad god kola krenu nizbrdo, bice krive sudije, fudbalske organizacije, igraci, CIA, Mosad, a on ce uvek biti najbolji trener. Prijavi
17. oktobar 2015.10 god. comment_238033 Njima se bas desilo da posle 4 sezone bez trofeja i dalje imaju poverrenja u Fergusona... Oni su njega tada zacrtali kao dugorocno resenje, bili spremni da ga istrpe koliko treba, sve ostalo je istorija. Jeste, ali to su neka potpuno druga vremena bila. Nije United ni toliko veliki klub bio tada kao što je sad. Zato su se svi smijali Fergusonu kad je rekao da želi skinuti Liverpool po broju titulu. Po meni je ja13 potpuno u pravu, ne može se nasilu graditi dinastija. Prijavi
17. oktobar 2015.10 god. comment_238044 S tim što ja nigde ne spomenuh građenje bilo čega na silu. Prijavi
17. oktobar 2015.10 god. comment_238073 Ovako jebem ti ženu zbog izbacivanja Loftusa na poluvremenu, zbog zatvaranja i povlačenja protiv Ville kući u 65. minuti i zbog toga što nisi sposoban da uigraš bilo šta napadački pa Chelsea ne može normalnog gola dati iz igre. Jebani West Ham odigrava ljepše akcije i postiže golove. Prijavi
17. oktobar 2015.10 god. comment_238076 Smradu OTKAZ,dovesti Kontea nama treba trener koji forsira ratnicki fudbal ne pickica koja igra zonski fudbal. Prijavi
17. oktobar 2015.10 god. comment_238091 Ovako jebem ti ženu zbog izbacivanja Loftusa na poluvremenu, zbog zatvaranja i povlačenja protiv Ville kući u 65. minuti i zbog toga što nisi sposoban da uigraš bilo šta napadački pa Chelsea ne može normalnog gola dati iz igre. Jebani West Ham odigrava ljepše akcije i postiže golove. Bas smo se zatvorili, prije reci Villa se zatvorila, mi i dalje napadali, oni sanse nisu napravili, jer nisu naprijed isli. Prijavi
17. oktobar 2015.10 god. comment_238100 Ne valja kad izgubimo,ne valja kad dobijemo.Pada kisa van Mou kriv i za to.Nismo igrali Bog zna sta ali vidi se napredak,barem u defanzivi. Prijavi
17. oktobar 2015.10 god. comment_238108 Lik je sad udario na Azara,dobili smo danasnju utakmicu na poklon vile i srecnu okolnost kod drugog gola...Zelim da mu vidim ledja zbog toga sto unistava klub tip je pukao skroz. Prijavi
17. oktobar 2015.10 god. comment_238111 Koliki je on licemjer govori činjenica da onako očajnog Ivanovića, zbog kojeg smo primili xy golova, nikada nije ostavio na klupi. A sada ostavlja Hazarda uz objašnjenje da je to zbog toga što je loš u odbrani. Treba biti na jakim drogama pa opravdavati Mourinhove postupke i izjave. Prijavi
17. oktobar 2015.10 god. comment_238112 Pa vazda jedni te isti komentari,zaista.Dok jedni pljuju po Murinju drugi ga brane i tako u krug.Smijesno majke mi :D Prijavi
17. oktobar 2015.10 god. comment_238117 Nazalost nisam mogao da gledam utakmicu, ali po komentarima, vidim da nam je igra stekala kao i stream zbog kojeg nisam mogao da gledam utakmicu. Prijavi
17. oktobar 2015.10 god. comment_238129 Koliko je on kontradiktoran lik kaze da je izveo Loftus Cika zato sto nije dovoljno dobar u defanzivi,da li postoji Celzijev veznjak slabiji u defanzivi od Fabregasa? Prijavi
17. oktobar 2015.10 god. comment_238145 Ma dobar je Mourinho, on mi je uz Ismeta Horu omiljeni humorista. Prijavi
17. oktobar 2015.10 god. comment_238146 Koliko je ovaj čovek podmukao i koliko njega zapravo boli uvo za klub se vidi iz njegovih izjava o tome kako očekuje da ostane i u slučaju neuspeha i u onoj da je "najbolji u istoriji kluba". Razmislite malo o tome kako ta izjava može da sabotira klub u slučaju da ga se Roman reši jednom za sva vremena. Prijavi
17. oktobar 2015.10 god. comment_238149 Malo da predočimo nekima na šta liči naša igra prema naprijed. Prijavi
17. oktobar 2015.10 god. comment_238152 Sta god da uradi moze da pobedi narednih 5 utakmica u PL,to cu da pozdravim kao navijac u korist kluba,ali ja ovom coveku zelim sto pre da vidim ledja mislim da unistava sam brend Chelsea FC i potencijal samih igraca to jest ekipe. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.