Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

Neće on nikamo, nema brige. Da smo imali normalan prijelazni rok ne bi se našli u ovoj situaciji. A da ne govorim o otkazu pokvarenoj fufi kojoj su Ivanović i Matić umakali :-). Svaka momčad ima krize, do Nove godine smo u top 4.

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 393 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Napad je dao 14 golova u 9 kola, prošle sezone u 9 kola 24 gola, dakle sigurno da napad nije ni u približno dobroj formi kao prošle sezone, ali ja veći problem vidim u obrani. Prošle sezone u 9 kola primili smo samo 9 golova iako ako se sjećate i to nam je bilo puno tada i nismo bili baš zadovoljni, a sada u 9 kola čak 17 golova i to tek jedan clean sheet koji je bio u prošloj utakmici. Dakle prošle sezone nakon 9 kola gol razlika +15, a sada -3.  To je ogromna razlika. Obrana je prošlu utakmicu bila vrlo dobra i nadam se da je to početak dobrih igara u obrani, a napad je već solidan i ide na bolje, tako da kada se obrana potpuno oporavi onda nema straha za nas.

Ja ne znam jeste li vi svjesni da smo mi igrali protiv mrtve Ville koja je sama sebi dala golove? Kakav crni napredak...

Slazem se sa kerom... dali smo golove iz gresaka protovnika, nista tu posebno napad nije uradio da bi se pricalo o boljim igrama.

Bar smo upisali bodove, konacno.

"22-godišnji Alcacer, koji je ugovorom za Valenciu vezan do ljeta 2020. godine, postigao je ove sezone jedan pogodak u sedam nastupa u La Ligi.

Navodno su njegove igre privukle pažnju Josea Mourinha..."
Source: http://chelseabalkan.com/index.php/201510185520/vijesti/transferi/mourinho-bacio-oko-na-50m-funti-vrijednog-napadaca.html

Da ga uklopi s nasim golgeterima, da :D

btw:

Mogli bi nasi da daju Romeua i par miliona za Alcacera, te istog "zaboraviti" na pozajmici sezonu - dve... Decko ce biti novi Villa.

"22-godišnji Alcacer, koji je ugovorom za Valenciu vezan do ljeta 2020. godine, postigao je ove sezone jedan pogodak u sedam nastupa u La Ligi.

Navodno su njegove igre privukle pažnju Josea Mourinha..."
Source: http://chelseabalkan.com/index.php/201510185520/vijesti/transferi/mourinho-bacio-oko-na-50m-funti-vrijednog-napadaca.html

Da ga uklopi s nasim golgeterima, da :D

btw:

Dao jedan gol na deset utakmica ove sezone, a cena 50 miliona? Verovatno igra odbranu.

Bild: Ako Mourinho ode, zamijenit će ga Guardiola
Source: http://chelseabalkan.com/index.php/201510205527/vijesti/zanimljivosti/bild-ako-mourinho-ode-zamijenit-ce-ga-guardiola.html

Roman Abramovič će, u slučaju da smijeni Josea Mourinha, na klupu Chelseaja pokušati dovesti trenera Barcelone Pepa Guardiolu.

Uprkos lošem početku sezone, Mourinho je uvjeren da će na kraju Chelsea biti jedna od četiri vodeće ekipe u Premier ligi.

No, prema Bildu, ukoliko se to ne desi Abramovič će uručiti otkaz Portugalcu, a na njegovo mjesto pokušati dovesti Pepa Guardiolu.

Mourinho i Guardiola su poznati rivali u trenerskom poslu, te bi u slučaju da ga Guardiola zamijeni Mourinhov ponos bio strašno povrijeđen.
Source: http://chelseabalkan.com/index.php/201510205527/vijesti/zanimljivosti/bild-ako-mourinho-ode-zamijenit-ce-ga-guardiola.html

Problem i jeste što se trenutno samo dodajemo..

Što se Guardiole nemam ništa protiv, svašta smo imali na klupi za trenera pa zašto ne pokušati i sa Guardiolom, ipak mislim da on nekako više gleda prema Manchesteru.

Ako Murinjo ne uspije u Chelseau to moze biti jedan od osnovnih razloga da Pep preuzme nas i da svijetu pokaze kako je bolji....sto se mene tice nisam protiv Guardiole ali bolji od Murinja nije.

Neće Mou dobiti otkaz to je sasvim jasno, što znači i da pesimisti kao ja npr. moramo da vjerujemo u njega jer samo on može izvuć ovo smeće od sezone. Što se tiče Gvardila, može, ali prvo mora i ovo da se završi i Mou da da završnu riječ. Koliko god mi bili ljuti na njega u trenutnoj situaciji. 

Hahahaha, naravno da je izbacio Babu na osnovu jedne utakmice i da spremni RLC nije ni na klupi, pičketina jedna lažljiva demagoška. Boli me uvo i da Zouma i Azpili daju po tri gola.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.